|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
No ja jak widze innych facetow nawet mega przystojnych ktorzy mi sie podobaja to jakos nie mysle o seksie z nimi..pomysle sobie...oo fajny facet ale na tym sie konczy...wydaje mi sie ze jakbym zaczela sobie juz wyobrazac seks z innymi to juz musialo by to zle znaczyc..
Wrzucam pare linkow sukienek ktore znalazlam ![]() ciekawe ile kosztuja? eh.. http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=65.laponia http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=32.trieste http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=31.3004 http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=70.hebron http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=64.higuera http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=60.homero http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=8.164 http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=6.167 http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=32.paraguay
|
|
#632 |
|
Rozeznanie
|
2 całkiem ładna, 5 super
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do fantazji facetów-kiedys mi mój TŻtłumaczył jak to z nimi jest i ja nie mam obaw, na pewno nie mysli o seksie z nimi,a jeśli nawet to nigdy by tego nie zrobił.to zaufanie jest mi teraz potrzebne bo chyba wyjedzie do niemiec do pracy na co najmniej 3 miechy
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znów leje A ja wczoraj zauważyłam ,że mi się but rozwala ![]() Karolinusienka - punkt 10 trzymam mocno kciuki ![]() Elunka - proszę Cię bardzo - musimy sobie pomagać ![]() Lasoa może na wizażu jest wątek o Pannach Młodych z Twojego regionu i jak rzucisz tam pytanie to na pewno dostaniesz odpowiedź, a jak nie to Umów się z jednym DJem i poproś i płytę - zobaczysz jak prowadzi wesele, jak się ludzie bawią, czy starsi też.Joanwi - trzeba myśleć pozytywnie ![]() Stysik plany na sylwka ![]() Dziady - raz widziałam to na płycie z wesela, ale jestem ze wsi i u mnie się tego nie praktykuję - Bogu dzięki ![]() My będziemy mieć w mojej parafii ślub, ale nie za bardzo mi się tam podoba Lusesita szkoda, że rozmowa się nie udała, może spróbuj za jakiś czas tylko spokojniej. Tak jak Stysik radzi Grunia welonu nie powinna mieć panna, która już ma dzieciaczka. T'ai widziałam taką sytuację na ślubie kuzynki Łukasza z Krakowa - dzieci z osiedla zbierajace razem z Parą młodych pieniążki - koszmar Ale przecież nikt ich nie przegoni ![]() Conclusion mój Łukasz tańczy dobrze - moje ciocie z nim uwielbiają tańczyć Ale my czasem się zgrać nie możemy ![]() Śliczne te twoje buty ![]() Diana co do mojego Łukasza to wydaje mi sie, że nie myśli od razu o seksie z ładną dziewczyną, którą mija na drodze, ale piernik wie, co mu w głowie siedzi. Wiem jedno - nawet jeśli tak myśli to tych myśli nie zrealizuje. No i znów długo
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Ja już w pracy...zaraz wypiszę poliskę i się biorę za nadrabianie....
strasznie się czuję, gardło mnie boli a katar mam większy niż na początku choróbska....A jak tam u Was ze zdrówkiem? Buziaczki
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja się wpadłam przywitać.
Dzień dobry ![]() Zaraz jadę z mamą i babcią do Zosi. Dzisiaj mam wolne ![]() A co do dziadów to u mnie w okolicach też się zdarzają. ja bym nie chciała ich na swoim weselu. ale miałam sen ![]() wzięliśmy ślub cywilny. ale samej ceremonii nie pamiętam, a potem tż chciał bym się wprowadziła i zapewniał rodziców, że sobie damy radę no i oczywiście przygotowywaliśmy się do kościelnego, bo ten cywilny był trochę przed śk ![]() Miłego dnia!!! |
|
|
|
#637 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki.
Pogoda jest okropna. Okropna do tego stopnia,że nie poszłam na zajęcia do południa,dopiero po poludniu sobie śmignę,a co !elunka88 kuruj się no ![]() !
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka zdrowiej! Grzej się i w ogóle
![]() Niunia coraz częściej chyba będziemy miały takie sny
|
|
|
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
ivona84 i niunia32 ja miałam niedawno taki okropny! Śniło mi się,że po weselu przyjechaliśmy do mnie z moimi rodzicami i nikt z gości nie przyszedł. I było mi tak smutno. I prosiłam rodziców,byśmy pojechali na salę,a oni mówili,że bez sensu,bo i tak nikogo nie ma. I siedziałam i beczałam. Jak powiedziałam mamie,to się uśmiała i powiedziała,żebym się szykowała na komplet gości,skoro taki sen miałam
!
|
|
|
|
#640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14835084]My zamierzamy pójść zając sobie tylko godzinę,bo moja parafia jest największą parafią w Kielcach więc może być problem. Dlatego wolę iść wcześniej
. A kursy? Zamierzamy iść je zrobić w styczniu lub lutym .Tzn.tak kamerę bierzemy normalnie,ale oczywiście z pleneru filmik też ma być. No i plener w inny dzień. No i fotoksiążka. Za wszystko 3850,ale jak się nie bierze fotoksiążki,tylko normalny album,plener w ten sam dzień to już wychodzi dużo dużo mniej . Szczerze Ci ich polecam,bo są fantastyczni . Tacy,zwariowani .[/QUOTE] Ale te kursy w styczniu/lutym 2010 czy już w 2011/ Bo może byśmy razem poszli, zawsze to raźniej Ja będę brała (jakbym się zdecydowała na2wieże) plener za 500 zł, fotoalbum za 1500zł i filmowanie za 1500. Taki cennik mi przesłali na maila. Widzę że Ty masz minimalne taniej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze mówię "a patrz sobie ile chcesz, i tak nie będziesz tego miał' a on mówi "nie wkurzaj mnie, wiesz że Ty mi wystarczasz" i po temacie [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14840638] elunka88 kuruj się no ![]() ![/QUOTE]Dziękuję!!
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
diana mi też sie wydaje że czasem można sobie o tym pomyśleć, ale przecież to nie jest reguła, ja też zazwyczaj stwierdzam, że fajny facet i tyle. A wiadomo że mężczyźni różnie podchodzą do spraw, choćby sobie pomyślał to i tak nic się nie stanie
Ale wątpie, żeby każdą laskę tak "rozważał". Sukienki piękne szczególnie ta koronkowa karolinusienka to to oficjalnie zabieramy się za ściskanie kciuków ![]() elunka mnie też gardło nawala w dodatku mam problemy z dziąsłem, jak zwykle w porę "niby zimową". Jutro ide do lekarza. ivona ja znowu lubię tam buty kupować ![]() A u mnie świeci słonko Prawdziwa polska złota jesień taka jak lubi isabele chyba![]() Możecie być ze mnie dumne, wstałam z budzikiem choć nigdzie nie muszę iśc itd. ale pewnie za chwilę pójdę sie zdrzemnąć |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka, Elunka ja chcę iść na Karczówkę - jeden dzień i po kłopocie. Tylko kiedy nie wiem
Mój Lukasz często na weekendy jedzie do rodziców pomagać. Ale zimą pewnie pójdziemy - chcę to załatwić jak najszybciej Cobra - mi się zaraz buty rozwalają, albo ja taka zdolna jestem
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-21 o 09:50 |
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona, też czytałam na wątki kieleckim że najlepiej na Karczówkę
i też tam pewnie pójdę. Musze namówić G żeby chodził ze mną, bo on ma kurs z liceum a ja nie
|
#644 | ||
|
Lena
|
czesc dziewczyny!
Teżet z kolegami poszli w góry- ja zasymulowałam chorobę i tak oto od rana jestem z wami! Cytat:
Cytat:
w domu. z paru przyczyn; po pierwsze w sylwka wypadają moje urodzinki. a po drugie i tak będę bez Sławka więc samej na świetlicę nie chcę iść. będę dopiero co po porodzie i jakoś mi nie wypada nosić już welon. u nas ksiadz jest strasznym tradycjonalistą, a i nie chcę za bardzo urazić swoim wyglądem plotkary wiejskie.
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka też nie mam kursu a Łukasz ma, ale powiedział, że ze mną pójdzie
Postawił jeden warunek - ma być krótko
|
|
|
|
#646 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Cytat:
|
||
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
No my na kurs też chcemy iść, chociaż dobrze się nam razem tańczy, ale zawsze lepiej się podszkolić a nie udawać że się umie
Dzisiaj schodze na dół i z babcią siedzi wujek i mi mówi że się mi przyglądnął i że chyba przytyłam bo babcia twierdziła dalej że za chuda jestem. Dogadaj sie tu człowieku z rodzinką![]() Dawid mi dzisiaj napisał z pracy, czy nie wpadnę do niego i obejżymy sobie Kac Vegas w koooońcu, mieliśmy iśc niby do kina już hohoooohooo czasu temu, no ale stwierdziliśmy ze kasy nie ma narazie i sobie ściągniemy Większośc z was zachwalała, więc mam nadzieję że spędzę miłe popołudnie
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14841029]Taniej? To plener bierzesz w inny dzień? My na te kursy chcemy iśc jakoś na początku przyszłego roku,bo będą szli jeszcze brat Łukasza z narzeczoną,bo oni biorą ślub w sierpniu przyszłego roku,ale kiedy dokładnie pójdziemy,to nie wiem
. [/QUOTE] No w inny dzień, a Ty? i ile płacisz za każdą rzecz z osobna? Bo mnie napisali na mailu już że plener się robi w inny dzień. Cytat:
Eeee,to udany wieczorek się zapowiada.... ![]() ![]() ![]() Ja właśnie dostałam od klienta 3 desperadoski i znowu ta nauka mi siedzi na ramieniu i gada że pora się za nią zabrać
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
elunka hehehe no to fajny znajomy pozdrów go ode mnie
![]() Ja chyba poczytam książeczkę, wskocze pod kołderkę... Patrzyłam teraz na ogłoszenia i widzę że jest z tego solarium co mi dzwonili wczoraj tylko że już pisze że osób z tego miasta potrzebują więc prawdopodobnie nic z tego, ale dalej będę szukać |
|
|
|
#650 |
|
Lena
|
My też o jakiś kurs tańca byśmy zahaczyli.. tak na dotarcie się. bo tańczyć potrafimy- zresztaą lata łażenia na wszystkie wiejskie potańcówki do remizy dały nam niezłą szkołę. ale i tak sie zapominam i zaczynam prowadzić!
mój to ma niezłą szkołę ze mną w tańcu! ale i tak to moze być nie wykonalne taki kurs. zalezy jak mój na to zareaguje!
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 Powinnaś się do niego udać i pogadać w cztery oczy,bo tak przez maila to nie gadanie
. Możesz zrobić plener w ten sam dzień,co ślubi nie płacisz (chyba,nie jestem pewna czy dobrze pamiętam) nic za niego. Za wideofilmowanie płacę 1500zł, za fotoksięgę z wytłoczonymi naszymi imionami 1650 i do tego plener 700zł(foto i wideo). Czyli za wszystko 3850 .
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka, to już wiem o co kaman
mnie napisali że fotoksięga kosztuje 1900 a reszta tak samo jak u Ciebie. Chcę się tam wybrać, ale Grzesiek ciągle w delegacji a samej to tak smutnawo załatwiać....
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 ja mam np. plener foto i video tylko za 700,bo on nam spuścił z ceny,jako pierwszej parze na 2011. Bo normalnie plener foto jest 500 i do tego jeszcze wideo 500zł. Także opłacało się. No i fotoksiegę mamy tańszą. Także wybierzcie się do niego jak najwcześniej,może uda Wam się jakieś rabaciki wyciągnąć
.
|
|
|
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny
Przyszłam się przywitać Wczoraj sie obroniłam i mogę sie już tytułowac jako Pani Magister znaczy Panna jeszcze Mariusz i nasi współlokatorzy przygotowali mi super niespodzianki Pękło 5 butelek wina 2 butelki nalewki mojej Mamy i 1 ogromna butla szampana Więc moge uznać, że Mgr mam oblany Dziś od rana jestem w pracy i po południu świętuje tutaj z dziewczynami![]() Zaraz biorę się za nadrabianie bo mam ponad 10 stron do nadrobienia
|
#655 |
|
Konto usunięte
|
isabele a ja wiedziałam,że tak będzie
. Taki kujon jak Ty zawsze da radę . A tak na poważnie-ciesze się ogromnie i gratuluję !
|
|
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14841655]isabele a ja wiedziałam,że tak będzie
. Taki kujon jak Ty zawsze da radę . A tak na poważnie-ciesze się ogromnie i gratuluję ! [/QUOTE]Dziękuję za gratulację I oczywiście wszystkim za trzymanie kciuków za mnie
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
ISABELE
super!!
|
#658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc...
Wrócilam z pracy.. po drodze kupiłam sobie herbatkę vaniliową i eyeliner Wczoraj juz nie wchodzilam na forum bo wrocilismy z zakupow, to jeszcze posiedzielimy i przed 22 poszlam spac heh... Ale dzisiaj mnie Kamil wpienił .... masakra... Pamietacie jak mowilam, ze dostal150euro mandatu w tym Wiedniu? No... to dzisiaj dostal kolejny ![]() ![]() jeszcze 4 punkty i mu prawko zabiorą.. Najgorsze jest to, ze on to tak lekko traktuje
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
MiciaKicia A ja uważam,że nie powinnaś się przejmować. To jest dorosły facet i musi wziąc w końcu za siebie odpowiedzialność. Ja to zawsze powtarzam Łukaszowi,jak coś zmajstruje. Jest dorosły,a jak coś się stanie to będzie miał pretensje tylko i wyłącznie do siebie,o
!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

A ja wczoraj zauważyłam ,że mi się but rozwala 

Umów się z jednym DJem i poproś i płytę - zobaczysz jak prowadzi wesele, jak się ludzie bawią, czy starsi też.

Ale przecież nikt ich nie przegoni 

.
taka jak lubi isabele chyba
ale pewnie za chwilę pójdę sie zdrzemnąć
Perfect Housewife 

ale głupie to bylo i żenujące, przynajmniej dla mnie. mój TŻ tez zna ten "zwyczaj", bo właśnie ze wsi pochodzi,ale mam nadzieje, że jego rodzina nam tego oszczędzi
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)