Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 09:26   #871
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cześć Dziewczyny - ja już w pracy właśnie wcinam śniadanko

Pamiętacie jak opowiadałam Wam o naszych znajomych, którzy zaręczyli się na Giewoncie?? Dowiedziałam się wczoraj że biora ślub w 2011 roku

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:13   #872
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

JOLA - STO LAT, STO LAT
NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
NAJLEPSZEGO

Isabele - pamiętamy a wiadomo dokładnie kiedy?

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:18   #873
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
JOLA - STO LAT, STO LAT
NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
NAJLEPSZEGO

Isabele - pamiętamy a wiadomo dokładnie kiedy?
Chyba kwiecień/maj ale muszę się dopytać teraz jak będe w domu

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 10:32   #874
lusesita23
Zakorzenienie

asia 665 ja też uwielbiam simsy kiedy tylko moge to pożyczam je od siostry;p

ivona tez bym chciała coś wypychającego-takie wkładki, o których piszesz brzmią baaardzo ciekawie

Jenny Aniołek masz na myśli Martynę Wiśniewskiego?uwielbiam jego książki
Isabele

I przede wszystkim:

Jola-wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wielu pięknych dni-szczególnie po ślubie
Stary 2009-10-22, 10:49   #875
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Jak to bez? Ja to obowiązkowo na biało, wianek, welon, i metalowe majtki. Żeby mama taty, notabene moja babcia zawału nie dostała kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"

I jeszcze mi mówiła że lepiej jakbym nie szła do ślubu z brzuchem, no to ja jej że przecież uważam, i jak mi się 5 lat udało to może 2 też przeskoczę
Elunka Ty to debeściara jesteś

Jola mnóstwo radości, szczęścia, miłości i żeby Wasz dzieciaczek szybko pojawił się na świecie
I oczywiście udanych przygotowań do dnia ślubu.
Dla Ciebie

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:56   #876
cobra115
Zakorzenienie

Przyszłam się tylko przywitać i zaśpiewać Sto Lat naszej Jolce-poetce
"hepi berzdrej tu ju lalalalalala" a tak naprawdę Jolka wszystkiego naj i owocnej "pracy" nad dzidziuśkiem

Lecę do lekarza może w końcu da mi skierowanie do laryngologa, b już nie mogę z tym gardłem...
Stary 2009-10-22, 11:30   #877
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Przyszłam się tylko przywitać i zaśpiewać Sto Lat naszej Jolce-poetce
"hepi berzdrej tu ju lalalalalala" a tak naprawdę Jolka wszystkiego naj i owocnej "pracy" nad dzidziuśkiem

Lecę do lekarza może w końcu da mi skierowanie do laryngologa, b już nie mogę z tym gardłem...
Jola - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 11:30   #878
grunia27
Raczkowanie

Witam- No ja już poz zajęciach, masakra, nikt do nas nie przyszedł, jak się pytalismy to nikt nic nie wie, kazali nam iśc do domu, i tak jest wiecznie, a potem gadają że jak to my możemy tego czy tamtego nie wiedziec debile- jak nas zlewają i chowają się przed studentami to tak jest:/ ale mi to akurat dzisiaj na ręke bo strasznie źle się czuje

Joluś żyj nam sto lat, i aby byly one superaśne, szczęśliwe i pełne miłości a na najbliższy miesiąc życze owocnego....wiadomo czego i żebysmy wreszcie zostały wizażowymi ciociami
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:31   #879
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
Witam- No ja już poz zajęciach, masakra, nikt do nas nie przyszedł, jak się pytalismy to nikt nic nie wie, kazali nam iśc do domu, i tak jest wiecznie, a potem gadają że jak to my możemy tego czy tamtego nie wiedziec debile- jak nas zlewają i chowają się przed studentami to tak jest:/ ale mi to akurat dzisiaj na ręke bo strasznie źle się czuje

Joluś żyj nam sto lat, i aby byly one superaśne, szczęśliwe i pełne miłości a na najbliższy miesiąc życze owocnego....wiadomo czego i żebysmy wreszcie zostały wizażowymi ciociami
Ja też sie dziś czuje jakbym wypruta była. Ale to chyba opadły emocje po obronie Najchętniej poszłabym spać.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 11:37   #880
grunia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja też sie dziś czuje jakbym wypruta była. Ale to chyba opadły emocje po obronie Najchętniej poszłabym spać.
Ja chyba po tych wczorajszych zapiekankach co robiłam na kolacje- mnie i Tż boli brzuch dzisiaj i On mi gada że chciałam go otruć i się wkurza na mnie pieron wie o co:/
grunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:39   #881
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Jola wszystkiego najlepszego Spelnienia wszystkich marzen

hecate5 - myslelismy o Zakrzowku no i bardzo bym chciala na Kazimierzu, tylko nie wiem jak to by wygladalo, bo tam ciagle jest pelno ludzi i moglby byc problem..na rynku tez mozna by bylo cos cyknac.. jeszcze bedziemy sie zastanawiac nad jakimis fajnymi miejscami, moze fotograf tez cos podpowie

Ale mialam dzis kolokwium..wrocilam zla jak osa..na tych kolosach zawsze da sie sciagac i pisze sie ze tak powiem troche wspolnie..a tu nam kobieta powiedziala ze jestesmy najlepsza grupa i chce sprawdzic czy to prawda..i nas porozsadzala po calej sali..a ja tak malo sie uczylam..ehh..trudno..cos tak sciglam od kolezanki:P Ale to troche chamskie bylo, bo zawsze dostajemy trudniejsze pytania bo jestesmy ostatnia grupa to jeszcze nas rozsadzila..bezczelna..
Ale juz mam weekend, po poludniu przyjezdza TZ wiec jest mi wszystko jedno:p
Moj Tz ma dzis wyniki z bardzo waznego egzaminu, jak go nie zda to bedzie baaaardzo zle..a u nich na tej uczelni to czesciej sie nie zdaje niz zdaje wiec denerwuje sie chyba bardziej niz on sam..no zobaczymy..
Musze przygotowac jakas dobra kolacyjke na wieczor, jak zda to bedziemy oblewac a jak nie to...przynajmniej zagryziemy jakos te smutki..ehh..

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:43   #882
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
Ja chyba po tych wczorajszych zapiekankach co robiłam na kolacje- mnie i Tż boli brzuch dzisiaj i On mi gada że chciałam go otruć i się wkurza na mnie pieron wie o co:/
Ja ostatnio przyłapuje się na tym, że za rzadko gotuję. Ale teraz po obronie mam nadzieje,że więcej będę miała czasu to się to zmieni

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Jola wszystkiego najlepszego Spelnienia wszystkich marzen

hecate5 - myslelismy o Zakrzowku no i bardzo bym chciala na Kazimierzu, tylko nie wiem jak to by wygladalo, bo tam ciagle jest pelno ludzi i moglby byc problem..na rynku tez mozna by bylo cos cyknac.. jeszcze bedziemy sie zastanawiac nad jakimis fajnymi miejscami, moze fotograf tez cos podpowie

Ale mialam dzis kolokwium..wrocilam zla jak osa..na tych kolosach zawsze da sie sciagac i pisze sie ze tak powiem troche wspolnie..a tu nam kobieta powiedziala ze jestesmy najlepsza grupa i chce sprawdzic czy to prawda..i nas porozsadzala po calej sali..a ja tak malo sie uczylam..ehh..trudno..cos tak sciglam od kolezanki:P Ale to troche chamskie bylo, bo zawsze dostajemy trudniejsze pytania bo jestesmy ostatnia grupa to jeszcze nas rozsadzila..bezczelna..
Moj Tz ma dzis wyniki z bardzo waznego egzaminu, jak go nie zda to bedzie baaaardzo zle..a u nich na tej uczelni to czesciej sie nie zdaje niz zdaje wiec denerwuje sie chyba bardziej niz on sam..no zobaczymy..
Musze przygotowac jakas dobra kolacyjke na wieczor, jak zda to bedziemy oblewac a jak nie to...przynajmniej zagryziemy jakos te smutki..ehh..

trzymam kciuki za egzamin twojego TŻ oraz za wyniki Twojego kolokwium

Moja koleżanka z pracy robiła sobie sesję na placu centralnym i wyszło ślicznie Oboje mieszkali na hucie i dlatego tam postanowili sobie zrobić zdjęcia - jak dla mnie to bardzo fajny pomysł

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 11:50   #883
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Diana, dasz radę! Zawsze są poprawki ja w ramach kompromisu z samą sobą uczę się na jedno zaliczenie a na drugie liczę na grupę
Dość nam się już dwa przedmioty kończą to z obu zaliczenie w sobotę, co za dużo to nie zdrowo
A za TŻ trzymam kciuki!!

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-10-22, 11:54   #884
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Diana, dasz radę! Zawsze są poprawki ja w ramach kompromisu z samą sobą uczę się na jedno zaliczenie a na drugie liczę na grupę
Dość nam się już dwa przedmioty kończą to z obu zaliczenie w sobotę, co za dużo to nie zdrowo
A za TŻ trzymam kciuki!!
Elunka widze w Twoim podpisie, że jesteś na etapie rzucania palenia Jak co się to udaje??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 12:50   #885
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Isabele, kochana, z fajkami męczę się od lipca....udawało mi się nie palić parę dni dopóki nie spotykałam osób z którymi zawsze jarałam i mnie namawiały. A siostra Grześka to już tak truła doopę że myślałam że jej do gardła wepcham odpaloną fajkę A teraz po prostu przemyślałam sprawę i nie palę. No i mam grypę więc nawet mi się nie chce Grzesiek zawsze powtarzał że on rzucił palenie a gówniarz (ja) pali

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ej, czy ja o czymś nie wiem? W króla ciszy się bawimy??

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-10-22, 12:51   #886
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Isabele, kochana, z fajkami męczę się od lipca....udawało mi się nie palić parę dni dopóki nie spotykałam osób z którymi zawsze jarałam i mnie namawiały. A siostra Grześka to już tak truła doopę że myślałam że jej do gardła wepcham odpaloną fajkę A teraz po prostu przemyślałam sprawę i nie palę. No i mam grypę więc nawet mi się nie chce Grzesiek zawsze powtarzał że on rzucił palenie a gówniarz (ja) pali

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

to trzymam mocno za ciebie kciuki Mam nadzieję, że mój Mariusz też w końcu dojrzeje do tego by rzucić to świństwo.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 13:07   #887
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki, żeby udało ci sie rzucić te okropne fajki mój TŻ juz trzecie podejście robi i na razie udaje mu się zredukować palenie do dwóch dziennie

Diana za Was tez trzymam kciuki też dziś robie kolacje dla Marcina, tzn sałatke z grilllllowanym kurczakiem, mniam

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-22 o 13:09
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:13   #888
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Nadrabianie cz. 1

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
zostałam panią magister!!!

dziękuję za trzymanie kciukasów
GRATULACJEklas ki:

Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci że ja w sobotę.
Ela zawstydziła lasoę, nie widzi się z TZ dłużej
Ja Was zawstydzę jeszcze bardziej i powiem, że będę się widziała z moim TŻem dopiero za tydzień w piątek tęsknię już za nim trochę

Cytat:
MiciaKicia - ja to się dre jak opętana na Grześka jak jedzie za szybko. Albo mówię że jak się chcę zabić to sam bo ja za piękna jestem żeby zginąć Ile Kamil ma lat??
Dobry tekst, ale akurat w tym związku to ja jeżdżę szybciej Tomek zawsze mówi, żebym zwolniła i dzirę w wycieraczce od hamowania już zrobił

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Elunka on ma 21 lat... Mam nadzieje, ze zmadrzeje na starość hyhy
Zmądrzeje, zmądrzeje, mój TŻ też za młodu różne rzeczy robił, ale teraz jeździł (dopkóki mu prawka nie zabrali) ostrożnie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14847749]
T'ai widze,że mamy podobnie. Mój Łukasz też potrafi wszystko zrobić-upierze sobie,uprasuje(chodź to już mu gorzej wychodzi,ale jednak daje rade),ugotuje(również lepiej niż ja),posprząta. Chłopak cud,miód,malina! Szkoda,że Twój Piotruś miał takie przykre przeżycia. No,ale cóż.[/QUOTE]

Mój Tomek też jest zdolniacha - umie gotować (lepiej ode mnie) i prać, ale ze sprzątaniem to już ciężko u niego

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mój wyjeżdża pod koniec grudnia, i dopiero ma przyjechać na poród. czyli 5 mieisięcy bez niego! a potem dopiero na slub. a kiedy do niego dołączę- n ie wiem. napewno nie pojadę zaraz po weselu. to nawet w rachubę nie wchodzi!
a czemu nie chcesz jechać do niego, ja bym chyba umarła z tęsknoty

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a propo dzidzi....
już myślałam,że i mi się uda wkońcu, bo mi sie okres spóźniał pare dni.... a mam regularne...a tu lipa.... przyszła paskuda @ chyba się popłaczę.......
nie smutaj się jesazcze ci się na pewno uda

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
a ile placicie? Bo zastanawiam sie dziewczyny co bardziej sie oplaca menu za 130 zł bez ciasta czy za 150 zł z ciastem ?
Zależy na ile osób masz wesele. U nas ciasto, owoce i napoje nie są wliczone w cenę, ale raczej też będziemy zamwiać z tej firmy cateringowej, ciasto na pewno i koszt na ok. 100 osób razem z ciastem w paczkach i na stół to ok. 1200 zł, czyli wychodzi 12 zł/os.

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:39   #889
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:

lasoa - wydaje mi sie ze 130 bez plackow bardziej sie oplaca, no chyba ze masz tam juz wliczone placki ktore dajesz goscia w paczuszkach..bo tak na prawde bardzo malo sie je plackow na weselu i nie wiele ich trzeba, mojej siostrze po weselu bardzo duzo zostalo, musielismy to zamarazac zeby sie nie zmarnowaly..
Mnie też wydaje się ze ta tansza wersja bardziej sie opłaca.
Cytat:
ja będę ciasto kupować na własną rękę - ale sądze że tym zajmie się moja mama
Ja wszystko sama załatwiam

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Lasoa zazdroszczę tego mieszkanka
Ciasto piecze nam kucharka i z 10 blach ciocie i mama upieką I tak liczę ok. blachę na 10 osób, ale jeszcze z kucharką o tym nie rozmawiałam. Ale na Twoim miejscu decydowałabym się na wersję bez ciasta, bo 20 zł to dużo - nikt tyle ciasta nie zje na weselu
mnie tez wydaje sie ze za 20 zł nikt nie zje ciasta....

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Zależy na ile osób masz wesele. U nas ciasto, owoce i napoje nie są wliczone w cenę, ale raczej też będziemy zamwiać z tej firmy cateringowej, ciasto na pewno i koszt na ok. 100 osób razem z ciastem w paczkach i na stół to ok. 1200 zł, czyli wychodzi 12 zł/os.
mamy zaplanowane na 80 osob, nie wiem ile odmowi. Owoce, napoje są już wliczone w cene 130 zł. Czyli definitywnie widac ze bardziej opłaca sie 130 zł ?

Jola wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:40   #890
cobra115
Zakorzenienie

Powróciłam of coourse bez skierowania, ale za to z jakimś niby lekarstwem
lusesita rozumiem Twoje obawy o ten wyjazd, no ale dacie radę, nie będzie to może przyjemne, ale szybko minie.
hecate super że jesteś bo martwiłyśmy się już
asia,joanwi,lusesita ja też lubię Simsy czekam aż trójka wejdzie na xboxa bo nie mam co na kompie grać, bo za słaby
elunka z tej opalenizny to najwięcje się śmiałam, bo Dawid to w końcu wróg nr 1 opalania i gratki z okazji 10 dnia niepalenia
isabele to może zaprosisz znajomą na nasz watek

Kurde, pisze jedną ręką, bo pies siedzi mi na kolanach i karze sie głaskać
Stary 2009-10-22, 13:50   #891
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

cz. 2

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
To chyba nie do końca tak jest., mój Tz po wypadku i po tym jak mu zabrali prawko załamał sie trochę. Fakty był kierowcą, ale został magazynierem w tej samej firmie. Ale juz przyzwyczaił sie wozić pupe i cięzko mu było. i oczywiście miał pretensje do całego świata, co myśmy się z nim nieli swego czasu. Dobrze że za 3 miesiące oddają mu prawko. ufff.
Mojemu Tomkowi zabrali prawko ponad miesiąc temu i jest załamany, bo to w sumie przez głupotę, wcześniej tak dla zabicia czasu sobie gdzieś jechał albo coś, a teraz nie może i się wkurza trochę

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nad ciastem się nie zastanawiałam, bo w sumie to my mamy z sali ale oprócz tego będziemy zamawiać ale chyba kołacz muszę jeszcze nad tym pomyśleć
A co to ten kołacz?? jakąś tradycję taką macie czy co??

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Na razie jakoś się ułożyło. Zobaczymy jak bedzie dalej. Oby było już tylko lepiej Nadrobiłam wszystko co naprodukowałyscie. A mało nie miałam bo około 40 stron Szalone wy moje
Witaj bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło

Cytat:
Jak to bez? Ja to obowiązkowo na biało, wianek, welon, i metalowe majtki. Żeby mama taty, notabene moja babcia zawału nie dostała kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"

Cytat:
Na pewno będzie dobrze i oboje zdacie

Cytat:
Elunka widze w Twoim podpisie, że jesteś na etapie rzucania palenia Jak co się to udaje??
Mocno trzymam żeby ci się udało

Jolka wszystkiego najlepszego, spełnienienia marzeń, dużo miłości i dzieciaczka za kilka miesięcy

Fotografznajomy robi cały pakiet fotek za 500 zł, więc na razie mam najtaniej na wizażu a może będzie jeszcze taniej
Naukija robiłam w liceum, mój TŻ też robił, ale nie wiem czy mu się nie przedawniło nie bardzo sobie wyobrażam siedzenie po parę godzin z księdzem, którego za bardzo nie lubię

Dziś na szczęście nam wykład i ćwiczenia przepadły i na drugi wykład nie poszłam, ale na 16.30 mam jeszcze ćwiczenia i wykład, a potem idziemy do WDK na film "33 sceny z życia", jest za free na szczęście, bo zostało mi 10 zł na cały tydzień ale przez moją gupotę, bo sobie zapomniałam, że doładowac tel. muszę i źle zaplanowałam wydatki, a jeszcze sobie spódniczkę kupiłam
Ale damy radę

Stary 2009-10-22, 13:54   #892
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde, pisze jedną ręką, bo pies siedzi mi na kolanach i karze sie głaskać
oj biedna jesteś A jaki piesek?

Ok, juz wiem. Liczy się 10/15 dkg na osobe ciasta. Czyli wychodzi u nas ok 8 kg ciasta. Chyba opłaca sie ta wersja 130 zł bez ciasta ?

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Aha, dostałam cennik od fotografa. I nie wiem na co sie zdecydowac? Poza tym nasza przyjaciolka - robi swietne zdjecia, zajmuje sie tym, porobi nam rowniez fotki w plenerze, znaczy mam nadzieje, ze sie zgodzi
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:03   #893
isabele
Wtajemniczenie

I jaka masz cene za usługę fotografa? i co się mieści w tym pakiecie??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-22, 14:08   #894
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A ja sobie zrobiłam herbatkę z cytrynką i wracam do nauki...I schowałam śmietankę do kawy w torebce, bo szef ma przyjechać. I tak pije moją kawę z moim cukrem, to śmietanki już mu nie będę sponsorować bo mnie braknie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-10-22, 14:15   #895
cobra115
Zakorzenienie

laosa a skąd wiesz że tyle sie liczy?? Bo ja nie bardzo sie znam, ale będę piekła tzn może nie ja sama ale ciotki i znajome:P
A pieska mam małego tzn 2,5 letniego jajnika miniaturkę
Stary 2009-10-22, 14:15   #896
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mój wyjeżdża pod koniec grudnia, i dopiero ma przyjechać na poród. czyli 5 mieisięcy bez niego! a potem dopiero na slub. a kiedy do niego dołączę- n ie wiem. napewno nie pojadę zaraz po weselu. to nawet w rachubę nie wchodzi!
ja właśnie podziwiam swoją koleżankę której facet na rok pojechał do Hiszpanii, ja bym nie dała rady
zwłaszcza bałabym się że mógłby zdradzić, bo to facet i jakoś potrzeby musi zaspokajać

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
T'ai biedy ten Twój Pioterek
wcale nie biedny bo ma mnie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wpadlam sie pozegnac lece sie pakowac i jutro jade do mojego TZcika to papapa do poniedzialku
tylko grzecznie tam

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy...
Na wesele mam sukienke- bombka, na ramiączkach klor: wrzosowy.
No i dzisiaj sobie ją przymierzyłam i tak wiecie "poskakałam" w niej i zobaczyłam ,że zsuwają mi się ramiączka No i drugi problem co zrobić ze stanikiem? Silikonowe ramiaczka? Czy może zwykłe tylko ,że w kolorze suienki? Mam dość spory biust wiec musze miec dobrą stabilizacje.
ramiączka można w prosty sposób skrócić samemu, wystarczy igła z nitką

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Na razie jakoś się ułożyło. Zobaczymy jak bedzie dalej. Oby było już tylko lepiej Nadrobiłam wszystko co naprodukowałyscie. A mało nie miałam bo około 40 stron Szalone wy moje
dobrze że wszystko oki

polecam wam dziewczyny film "Zapowiedź"

wkurzył mnie szef bo wymyśla że jutro zapłacę przelew zagraniczny w banku a w poniedziałek pójdę znów zapłacić vat
ale z lekka zaprotestowałam, mówiąc że niestety 2x nie będę chodziła jeśli już to wszystko za jednym razem

Jolka wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i powodzenia z...ty już wiesz z czym
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 14:16   #897
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cobra, zagłaskałabym dziada znaczy psinkę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-10-22, 14:24   #898
cobra115
Zakorzenienie

elunka ona jest za bardzo przyzwyczajona do głaskania nie udałoby ci sie ją "zagłaskać" rozpuszczone stworzenie Ale ciesze się że go mamy bo pies podobno odpręża i zgadzam się z tym w stu a nawet dwustu procentach Od kąd jest Lusi mama z tatą sie praktycznie nie kłócą (tylko jakieś małe sprzeczki) a wcześniej często byli na wojennej ścieżce, tak samo poprawiły sie relacje w domu między wszystkimi bo każdy jak wraca to najpierw tuli się z bejbochem D:
Stary 2009-10-22, 14:25   #899
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ok, juz wiem. Liczy się 10/15 dkg na osobe ciasta. Czyli wychodzi u nas ok 8 kg ciasta. Chyba opłaca sie ta wersja 130 zł bez ciasta ?
A to info z pewnego źródła?? Bo nam facet od cateringu wyliczył, że na 50 paczek wyjdzie 60 kg ciasta + 20 kg na stoły
Ale w sumie jak piszesz to mi na 100 osób wyszłoby 15 kg, ale jeszcze zobaczę w lipcu u kumpeli, bo też ma od tego samego faceta catering

Cytat:
laosa a skąd wiesz że tyle sie liczy?? Bo ja nie bardzo sie znam, ale będę piekła tzn może nie ja sama ale ciotki i znajome:P
Ale słodki piesek

Jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zaczęłam studiować drugi kierunek w ŻAKU, bo się okazało, że dwuletnie studia są tam za darmo, więc sobie skorzystam zapisałam się na Technika obsługi turystycznej

Stary 2009-10-22, 14:27   #900
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie zrobiłam herbatkę z cytrynką i wracam do nauki...I schowałam śmietankę do kawy w torebce, bo szef ma przyjechać. I tak pije moją kawę z moim cukrem, to śmietanki już mu nie będę sponsorować bo mnie braknie
u nas za kawkę i cukier płaci szef

Cytat:
piesek śliczny naprawdę, prawie tak śliczny jak nasz Mały (swoją drogą też 2,5 letni )

bambusiek znasz jakieś sposoby na zabezpieczenie książek
mam 2 cenne z 1936 i 1961 roku w idealnym stanie i chciałabym żeby przetrwały trochę i nie zostały zjedzone przez mole
a biblioteki kupują od ludzi książki?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości