Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 23:57   #2821
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Ona,a gdzie są te targi??

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a u mnie w Sobotę sa targi ślubne

musze wyszukac teraz na mapie gdzie sa i pojade

wejście za free a z tego co wiem to angielskie targi są obfite w gifciki
no i ciekawa jestem co takiego będą prezentować
Gdzie są te targi??? Może też się załapiemy.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Jak to Kaśka pisze,wylisiłam zaproszenia ślubne,które mi się podobają.
http://allegro.pl/item789587208_zapr...a_ekspres.html
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 00:00   #2822
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Te zaproszenia były wśród tych, które rozważałam
Może jeszcze do nich wrócę, bo są dokładnie w moim stylu
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 02:30   #2823
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Te zaproszenia były wśród tych, które rozważałam
Może jeszcze do nich wrócę, bo są dokładnie w moim stylu
No to się ciesze,że i Tobie te zaproszenia się podobały/ają.

Troche się zasiedziałam,ide spać ale zanim to musze zwleć tż-ta z sofy i zaciągnąć go na pięterko.

Dobranoc.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 07:24   #2824
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
tez bym kiedyś chciała jechac na Malediwy, ale tam można nawet jak sie będzie starszym i mało ruchawymPóki moge chciałabym aktywnie zwiedzać Chociaz jeśli w najbliższym czasie będzie mnie stac na corczne wyjazdy za 30 tys to pewnie pojadę, nie będe robic fochów
Ja to uwielbiam błogie lenistwo mogłabym sobie tam leżeć na leżaczku cały dzień, ale na pewno bym tez zwiedziła tak piękne miejsce jak dla mnie mogłabym tam jechać nawet dziś - kłopot tylko nie uzbierałabym aż tak dużej sumki w jeden dzień

Cytat:
no za pół bańki kredytu rata wynosi ok. 3 koła, a przeciez jeszcze równolegle trzeb aoszczędzać, zeby sie na maxa nie wyżyłowacAle spoko dziewczyny, sa ludzie dla których to nie jest duzy wydatek, miejmy nadzieję, że my niedługo do nich dołączymy
Marzenie oddać 3 tys na ratę i jeszcze sporą sumkę zostawić na rozrywkę Moze kiedyś do tego grona dołączę Trzeba wierzyć dziewczyny na lepsze jutro tak jak to moja babcia mówi

Cytat:
juz niedługo pojawią się oferty first minute (powinny być od listopada a nawet końca października) i my z tz zamierzamy kupić max w grudniu, ale jeśli on zabukuje urlop w pracy to pewnie juz kupimy jak tylko będzie można. Teoretycznie first minute trwa do końca roku/stycznia, ale wszystko zalezy od sytuacji na rynku, np.w tym roku byla posucha i firsty sprzedawali nawet na wiosnę. Ja tam wole miec do konca roku załatwiona sprawe podróży poslubnej
A co jest bardziej korzystne oferta first minute czy last minute ? Macie jakieś sprawdzone biuro podróży ?
Chciałabym już to załatwić jak najszybciej na chwilę obecną interesują mnie Wyspy Kanaryjskie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a mi sie tęskni za studiami
za kolosami może mniej ale ogólnie brakuje mi studenckiego życia
A studiowałaś zaocznie czy dziennie ? Ja studiuję zaocznie i chcę juz koniec Moze chcesz sie zamienić

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a zwykła kartka pana józka z naszymi danymi nazwisko imię i nr telefonu styknie bo chodzi o to, że jedna wieśniara się wyprowadziła, bo wróciła do naszego miasta na studia bo tęskniła za chłopem, z którym jeste 2 miechy on na nia zlewa chodzi z nią tylko dla sexu, a ona 19 oznajmiła, że sie wyprowadza, a do 28 mamy płacić do banku kasę za wynajem i my jej mówimy, że jest miesiąc na wypowiedzenie i, że za ten miesiąc ma zapłącić bo my w tydzien nikogo nie znajdziemy, a ona mi wyjeżdża, że nam dużo nie wyjdzie bo po 530zł, a jakiej paki ja mam za dałna płacić i za to, że ona myśli czymś innym (piczą) a nie głową wymyślcie coś
Hmmm dokopać jej ?? Nie wiem jak pomóc nie znam sie zbytnio na prawie A umowę najmu na kogo macie pisaną ?

Dziś za dokładnie 8 godzin zaczynam weekend już nie mogę sie doczekać aaaaaaa

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 08:00   #2825
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ona,a gdzie są te targi??

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Gdzie są te targi??? Może też się załapiemy.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Bardzo fajne, podobają mi się
Dziękuję Ci bardzo oglądałam ten wątek, nie znalazłam,a le dzięki Tobei przejzałam jeszcze arz i znalazłam link do drugiego, w którym takie są
Cytat:
[.....]
ja mam dwa mogę Ci przepisać
Poproszę bardzo
Cytat:
Napisane przez lynn3 Pokaż wiadomość
.
usuwanie postów jest neizgodne z regulaminem forum i karane, nie rób tego więcej
Cytat:
Napisane przez lynn3 Pokaż wiadomość
[.....]
Powiedzcie Panie jak wam sie podoba moj lokal?

http://restauracjagalleon.pl/galeria/galeria.html
Lokal ładny,a le hmmm jakiś taki pusty, tylko te żyrandole zwracają uwagę, a tak to jakoś nijako jest
Stary 2009-10-23, 08:03   #2826
lynn3
Raczkowanie

[QUOTE=

Fajny parkiet, wydaje się na podst. zdjęć że nawet sporo na nim miejsca do tańca. Spoko sala. Podoba mi się. Tylko po pewnej godzinie co poniektórzy mogą mieć problem z przeciśnięciem się między krzesłami ale może to tylko mi się wydaje na pods. zdj., że przejścia dość wąskie.

.[/QUOTE]

to jest sala na 220 osob a u mnie bedzie jeno 150

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

moim zdaniem "im mniej tym lepiej"(chodzilo mi o wystroj lokalu)
lynn3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 08:36   #2827
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a zwykła kartka pana józka z naszymi danymi nazwisko imię i nr telefonu styknie bo chodzi o to, że jedna wieśniara się wyprowadziła, bo wróciła do naszego miasta na studia bo tęskniła za chłopem, z którym jeste 2 miechy on na nia zlewa chodzi z nią tylko dla sexu, a ona 19 oznajmiła, że sie wyprowadza, a do 28 mamy płacić do banku kasę za wynajem i my jej mówimy, że jest miesiąc na wypowiedzenie i, że za ten miesiąc ma zapłącić bo my w tydzien nikogo nie znajdziemy, a ona mi wyjeżdża, że nam dużo nie wyjdzie bo po 530zł, a jakiej paki ja mam za dałna płacić i za to, że ona myśli czymś innym (piczą) a nie głową wymyślcie coś
a czy Ty nie mialas mieszkac z przyjaciółką? TAk czy inaczej dlaczego mówisz o niej, że jakis facet jest z nia tylko dla seksu i że mysli piczą a nie głową? MAsz za☠☠☠ist problem jak inni maja udane zycie seksualne Nie wiesz jaki jest charakter ich związku i choćby sie ruchali 3 razy na godzine to nie powinnaś ich oceniaćNie wiem jak można tak mówić o przyjaciółce/koleżance nawet jak taki numer wycięła. Sorry KAsia, ale musiałam, bo mi sie takie coś nie podoba

Cytat:
23

no Lusi o tego dałna chodzi właśnie gdzie jest Samoa ona ma zawsze jakieś chytre plany
nie mam takich znajomych, którzy wycięliby taki numer, więc Ci nie pomogę. Możesz jedynie ja gnębić, zapłacic wlascicielowi Twoją część i dać mu numer do niej ich niech sie z nia użera. Jak tz mieszkal z kolegami to każdy dawał właścicielce kasę za siebie, wiec gdyby któryś nie zaplacił to ona ścigała by tą osobę.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello A ja wróciłam własnie z baseniku Moczyłam się 1,5 godziny i bardzo mis ię podobało I tak myślę czy nie zapisać się na aquaaerobik. kosztuje 15 zł za godzinkę, 2 razy w tygodniu. Więc nie jest źle A godzinka "normalnego" pływania 8 zł. Więc w sumie neiw iem czy mi się opłaca na ten aqua chodzić, czy lepiej samemu sobie pływaćCenowo bardziej samemu się opłaca ehh muszę to pzremysleć:d Ale ogólnie bardzo mis ię podobało Bo już dawno an basenie nie byłam A teraz sezon rowerowy się praktycznie zakończył więc trzeba czegoś innego szukać
ja tez będe regularnie odwiedzac basen z tżcikiemChodziłan na aqua i polecam, ale na takim dużym basenie nie uwazam że to dobry pomysł, lepiej popływac, bo na takich halach z reguly jest za płytko i macha sie rękami w powietrzu a nie pod wodą i to nie ma sensu wtedy. Ja chodziłam na aqua do klubu fitness, który ma swój basen z wodą do ramion a jak jest więcej babek w basenie to po szyję i taki poziom wody jest idealny. A że Ty jestes wysoka to lepiej sprawdx sobie czy woda będzie wystarczająco głęboka dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Jejku jak się wkurzyłam na moje siorki trzy. Przyjechałam do domu, a tu patrzę, nasz doberman się załatwił na środku korytarza. ja sie pytam dlaczego ani jedna tego nie sprzątnęła... a one wszystkie trzy przez siebie: ja tego nie będę sprzątała, bo coś tam, ja też nie bo coś tam itp. itd. jak jakieś nienormalne... Rodzice w pracy to one szaleją, a przecież to nie jest psa wina że jej nikt nie wypuścił... Jak się ma psa to trzeba o niego dbać, a już w ogóle takiego dużego, który musi się wybiegać... Ale one są łajzy!!! Z równowagi mnie wyprowadziły...
nie znosze jak nieodpowiedzialni ludzie mają zwierzęta. Pies musial sie nieźle męczyć skoro w końcu sie załatwił w domu Przykro mi jest jak ziwerzeta sie męczą
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
A co jest bardziej korzystne oferta first minute czy last minute ? Macie jakieś sprawdzone biuro podróży ?
Chciałabym już to załatwić jak najszybciej na chwilę obecną interesują mnie Wyspy Kanaryjskie
jak nie zależy Ci na konkretnym hotelu i konkretnej dacie to last, chociaz w te wakacje lasty nie były dużo tańsze. A powiedz mi co jest takiego fajnego na Wyspach Kanaryjskich? Mnie tam jakoś nie ciągnię, wręcz mam przekonanie, ze nie ma tam nic

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Poproszę bardzo
Na wesele przybywajcie
o prezenty sie nie martwcie,
by nie składać ich na stercie
niechaj zmieszczą sie w kopercie!

Kwiaty to po piękno i zapach,
lecz szybko zwiędną, przeminą...
Szanowni goście weselni
miast kwiatów - przynieście wino!

Takie mam
Stary 2009-10-23, 09:40   #2828
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a Tancerka ma jutro urodziny nenenene ale nie powiem Wam które to już
Wszystko jedno, które, ale wszystkiego naj, najlepszego Tancerka

Martoolka87, dzięki za link, zaraz sobie poczytam.
Mojej buźce bardzo by się przydał taki zabieg
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 09:46   #2829
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalisz się z którego grudnia?
13

Cytat:
No to tak jak wcześniej było napisane: konkretne miejsce i hotel -> first, spontan -> last
Ja jakbym czekała w tym roku na lasta na mój upatrzony hotel w turcji to bym się przeliczyła bo go już koło lipca w ogóle nie było

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo oglądałam ten wątek, nie znalazłam,a le dzięki Tobei przejzałam jeszcze arz i znalazłam link do drugiego, w którym takie są
Ja jeszcze kiedyś znalazłam taką stronę z tekstami: http://www.dikor.pl/zaproszenia/zkp.php
I jeszcze jedną ale oczywiście nie zapisałam i teraz klops..
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:01   #2830
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
akurat z niecierpliwością czekam na sobotę i spotkanie z TŻ i naszą mini randeczkę, więc głodnemu chleb na myśli - ale jestem głodna

Tak? A napisz coś więcej. Ileś tam lat temu brałam udział w różnych konkursach hula hop i mogłam przez pół godziny nieustannie kręcić, a ostatnio jak byłam w sklepie i zobaczyłam h-h, to od razu chciałam sobie pokręcić, ale po dwóch sekundach mi spadło Kiedyś kręciłam, bo uwielbiałam, a teraz jeśli to ma jakiś wpływ (ma???) na boczki, to kupię koło i będę sobie przypominać jak to było

I tym jednym zdaniem uratowałaś mojego fiołka i storczyka. Od kilku dni mam zasłonięte zasłony, bo wychodzę jak jest ciemno i wracam jak już się ściemnia, więc zawsze mam włączone światło w pokoju i zasłon nie odsłaniałam, a przecież kwiatki stały na parapecie pod którym jest grzejnik ale jeszcze żyją; przestawiłam je już w bezpieczne miejsce po tym jak mi o nich przypomniałaś

.
Jesli chodzi o hula hop to bardzo dobrze wpływa na te nieszczesne boczki. talia jest smuklejsza a przy tym wszystkim tak sie upocisz ze ogolnie jest git. ja kiedys strasznie duzo krecilam i mialam talie osy ale potem przestalam teraz znow wracam. Kiedys krecilam ponad 40minut a teraz 3 min ale przypomne sobie jak to bylo

A co do kwiatka to ciesze sie ze go uratował moj post

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Wszystko jedno, które, ale wszystkiego naj, najlepszego Tancerka

Dołączam sie do życzeń

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-10-23 o 10:05
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:15   #2831
szana
Zadomowienie

Tancerko droga sto lat!!! wszystkiego naj naj naj lepszego!!! duuużo miłości oby ten czas do ślubu minął jak najszybciej a dzień ślubu był pierwszym dniem nowego,cudownego życia jako żoneczka

cześć Wam miałam coś z wizażem i nie mogłam się zalogować a przez ostatnie dni mam jakoś mało czasu i nawet nie mam kiedy do Was tu wskoczyć
co tam ciekawego?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:22   #2832
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
daj trochę
a Tancerka ma jutro urodziny nenenene ale nie powiem Wam które to już
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM tralala
Wszystkiego najlepszego Tancia

Cytat:
a czy Ty nie mialas mieszkac z przyjaciółką? TAk czy inaczej dlaczego mówisz o niej, że jakis facet jest z nia tylko dla seksu i że mysli piczą a nie głową? MAsz za***ist problem jak inni maja udane zycie seksualne Nie wiesz jaki jest charakter ich związku i choćby sie ruchali 3 razy na godzine to nie powinnaś ich oceniaćNie wiem jak można tak mówić o przyjaciółce/koleżance nawet jak taki numer wycięła. Sorry KAsia, ale musiałam, bo mi sie takie coś nie podoba
Ja mam na maksa udane życie seksualne Nie wyobrażam sobie co by było gdyby tak nie było. TŻ by chyba tego nie zniósł , w końcu facet ma swoje potrzeby i trzymanie go na dystans nic dobrego nie wróży. Nawet jeśli by się ruchali cały dzień to nie powinno to nikogo obchodzić - ja jestem akurat osoba dla której sex w związku jest czymś ważnym - daje taką bliskość nie do opisania

Cytat:
nie mam takich znajomych, którzy wycięliby taki numer, więc Ci nie pomogę. Możesz jedynie ja gnębić, zapłacic wlascicielowi Twoją część i dać mu numer do niej ich niech sie z nia użera. Jak tz mieszkal z kolegami to każdy dawał właścicielce kasę za siebie, wiec gdyby któryś nie zaplacił to ona ścigała by tą osobę.
Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie, choć tez zależy w jaki sposób macie umowę zawartą
Cytat:
jak nie zależy Ci na konkretnym hotelu i konkretnej dacie to last, chociaz w te wakacje lasty nie były dużo tańsze. A powiedz mi co jest takiego fajnego na Wyspach Kanaryjskich? Mnie tam jakoś nie ciągnię, wręcz mam przekonanie, ze nie ma tam nic
Znajoma zachwalała Wyspy Kanaryjskie co tam jest ciekawego sama nie wiem bo nie byłam ale sama nazwa brzmi wspaniale Chciałabym jechać w jakieś miejsce pełne uroku żeby była to piękna podróż poślubna

O jacie ale ten czas się ciągnie do weekend jeszcze 5 godzin w pracy Jakas masakra Dobrze ze szkoły nie mam w ten weekend bo bym chyba padła

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2009-10-23 o 10:26
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:24   #2833
Prymulkaaa
Rozeznanie

tancerka, wszystkiego naaaaaaaaaaaajleszego!!
Stary 2009-10-23, 10:29   #2834
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Tancerka wszystkiego najlepszego Sto lat, sto lat niech zyje, zyje nam!!!!:party :
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:51   #2835
gosica502
Wtajemniczenie

Tancia ma urodziny?
No to HAPPY B-DAY TANCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Impreza
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:52   #2836
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalisz się z którego grudnia?
Ja też z grudnia, ale '88, a TŻcik '84.

Wszystkiego najlepszego Tancerko.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-10-23 o 11:06
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:53   #2837
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

O jacie ale ten czas się ciągnie do weekend jeszcze 5 godzin w pracy Jakas masakra Dobrze ze szkoły nie mam w ten weekend bo bym chyba padła
Oj, ciągnie się a ja siedzę nad jakimś raportem (za 5 miesięcy wstecz) , z którego nic nie rozumiem, dane mi się nie zgadzają, a musze go skończyć do powrotu szefa ... wrrrr
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 10:59   #2838
chilanes
Zakorzenienie

Tancerko wszystkiego najlepszego
Cytat:
[....]
Na wesele przybywajcie
o prezenty sie nie martwcie,
by nie składać ich na stercie
niechaj zmieszczą sie w kopercie!

Kwiaty to po piękno i zapach,
lecz szybko zwiędną, przeminą...
Szanowni goście weselni
miast kwiatów - przynieście wino!

Takie mam
dziękuję bardzo, właśnie o takei króciutki e mi chodziło
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
[.....]Ja jeszcze kiedyś znalazłam taką stronę z tekstami: http://www.dikor.pl/zaproszenia/zkp.php
I jeszcze jedną ale oczywiście nie zapisałam i teraz klops..
też się przyda, dziękuję
Stary 2009-10-23, 11:00   #2839
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

nie znosze jak nieodpowiedzialni ludzie mają zwierzęta. Pies musial sie nieźle męczyć skoro w końcu sie załatwił w domu Przykro mi jest jak ziwerzeta sie męczą
Ej, ej nie zapędzaj się, powiedziałaś to tak, że to ja poczułam się nieodpowiedzialna, a dokładnie opisałam sytuację... że jak weszłam do domu i że moich rodziców w domu nie było. No ale jeżeli chodzi o moje siorki to sama uważam, że to jeszcze dzieci...
Stary 2009-10-23, 11:04   #2840
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
kurczę już widzę oczyma duszy te wielkie krewety, małże, ośmirniczki i inne robaczki PYCHA !!!!
fuuuj
o ile dobrze zrobione malutkie krewetki i malutkie smazone kalmary z dobrym sosikiem zjem o tyle malze, osmiorniczki, ostrygi czy kraby mnie calkowicie nie kreca jak bylismy w maju w Egipcie to robili czasem wieczor Frutti di Mare... wtedy wlasnie szlismy na kolacje do wloskiej restauracji gdzie na szczescie bylo inne menu

Cytat:
Na Kube na pewno polecisz tylko od jesieni do wiosny, Meksyk podobnie.
z ta jesienia to tez roznie, bo najsliniejszy dotychczas huragan (Linda) byl w tamtych rejonach we wrzesniu 2007, a w tym roku Rick sie tam krecil wlasnie w pazdzierniku... wiec dosc ryzykownie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A znasz jakiś film Burtona w którym nie wystąpił boski johnny? z tż się śmiejemy że on chyba nie zna innych aktorów jak depp i helena bohnam carter
kilka by sie znalazlo ale chyba te z Johnnym sa najlepsze nawet jesli to tylko jego glos (Gnijaca panna mloda)

Cytat:
No i Egipt, ale to na pewno nie w wakacje, bo sie mozna ukisić
powiem ci, ze w Egipcie zupelnie inaczej odczuwa sie temperatury niz unas, bo tam jest duzo bardziej suchy klimat (od pustyni), tak, ze jak bylismy w maju i byly 33 stopnie to bylo na prawde przyjemnie i jak dla mnie w ogole nie za goraco. jak w sierpniu bedzie 40 pare to mysle, ze bedzie mi tak goraco jak u nas w letniej wilgoci gdy jest mniej stopni no i woda jednak tez tam robi swoje - mozna sie schlodzic

co do lasta na Sri Lanke to przechodzilam ostatnio obok jakiegos biure podrozy i kosztowalo to 5tys + prawie 1000$
pisalam Wam ostatnio o tej kolezance, ktora byla w tym roku w Chinach i Malezji... no wiec ona nie jezdzi z zadnych biur tylko sama sobie organizuje wyjazd... i tak: za samolot do Kuala Lumpur i z powrotem rezerwowany 10 miesiecy wczesniej wyszlo jej 2100zl, a na miejscu juz podrozowala autobusem itp. i noclegi, jedzenie itp wychodzi tam na prawde taniutko... mowila, ze w przeliczeniu za obiad dla 4 osob wychodzilo 20zl ale to juz dla kogos o duszy podroznika, bo jedna trzebw czesniej duzo poczytac, wszystko zorganizowac, podowiadywac sie, gdzie skad o ktore mozna jechac/plynac itp no a w Chinach byla u kolezanki, wiec to tez cos innego, bo mowila, ze gdyby sama sie tam miala poruszac nie znajac chinskiego to by chyba zginela szczegolnie, ze nawet taksowkarze nie znaja calego Pekinu, wiec nawet jak im sie powie gdzie sie chce jechac (ak sie umie wymowic nazwe ulicy ) to niekoniecznie beda wiedzieli jak tam dojechac

Cytat:
To tylko pozazdroscic działeczki klask i:Ja to bym od razu ją wykorzystała lubie cisze spokoj i tz blisko siebie Mamy domek na wsi od tz rodziców i jest nam tam jak w niebie i tez bysmy chcieli miec taki swój
tez wlasnie mamy domek na wsi, ale szczerze to moge tam jechac na grilla, ewentualnie pojezdzic kosiarka po trawniku czy pochodzic z kotem na smyczy mieszkac bym tam na razie nie chciala, bo wszedzie jakby na to nie patrzec daleko...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-23 o 11:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 11:04   #2841
lain
Zakorzenienie

a w ogole to mowcie mi "miszczu" wyrobilam sie w kreglach i wczoraj nawet raz bylam mistrzem, a raz wicemistrzem TZcik mnie nauczyl rzucac, wzielam sobie jego wskazowki do serca i teraz kula leci tam gdzie ja chce, a nie tam gdzie ona chce i nawet troche mnie poduczyl bilarda (TZcik mistrz gier wszelakich ) i nawet udalo mi sie wbic kilka bil przy czym zadna nie wyleciala poza stol postepy
Samoa cos nie widzialam Twojego TZa

a dzis z samego rana zaliczylam wycieczke do weta, bo biedny Franiu chyba cos zjadl i mama mi mowila przez telefon, ze nad ranem mial ostra biegunke i wymiotowal ta zolcia z zoladka, a jak ja wstalam to nadal wymiotowal i nic nie chcial jesc ani pic i taki biedny smutny siedzial i go mdlilo zadzwonilam do TZa to mnie jeszcze przed praca podrzucil do weta.
biedny mis ma stan podgoraczkowy, ale brzuszek mieciutki wiec ok. dostal dwa zastrzyki i teraz mam go przeglodzic 5 godzin, a potem karmic karma weterynarjna dla kotkow z wrazliwymi jelitami (szkoda, ze rano sklep byl jeszcze zamkniety, wiec bede musiala jeszcze raz jechac po ta karme specjalnie ). i jeszcze jakies tabletki dostal.
wracalam od weta juz sama tramwajem. masakra czulam sie jak jakis strong man wykonujacy "spacer farmera". nieziemsko ciezki ten transporter z Franeczkiem na pokladzie (a Franecze niby polroczny kicius a juz sobie 3,7kg wazy Toska podziwiam za te ciagle wycieczki ja nastepnnym razem jak bedzie taka sytuacja to biore przewoz osob, bo myslalam ze zejde po drodze (a w sumie mialam tylko przejsc kawalek do tramwaju i kawalek do domu...). jeszcze Franeczek chyba nie lubi jezdzic tramwajem, bo jak zawsze grzecznie siedzi i sobie wyglada to w tramwaju zaczelo sie miauczenie az sie jakies panie "o jaki sliczny kicius" zainteresowaly a teraz maluszek nawet nie chce wyjsc z tego transportera tylko sobie w nim spi na kocyku
mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku i jak sie obudzi to juz bedzie ok. i zeby tylko chcial jesc ta karme... bo pamietam jak kupilismy z tej samej firmy dla Buja na watrobe to nawet sie tego chwycic nie chcial

Tancerko sto lat sto lat i duuuużo miłośći (o ile da sie wiecej )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 11:06   #2842
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też z grudnia, ale '88, a TŻcik '84.
ja z tz cikiem tez 84 ale z marca a on z listopada

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 11:12   #2843
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

A studiowałaś zaocznie czy dziennie ? Ja studiuję zaocznie i chcę juz koniec Moze chcesz sie zamienić
5 lat na dziennych na Uniwersytecie

fajnie bylo.... no dobra, mmniej fajnie jak mialam po 12 egzaminów w 1 sesji, ale dalam rade to przejśc i mam teraz ogromną satysfakcję
ale i tak mi sie tęskni...

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 11:12   #2844
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość

a mój tżcik z października, a tak w ogóle się śmieje, że ten wasz rocznik to jest szalony, bo tżcik chce tańczyć "tanca- połamańca" na pierwszy taniec i w ogóle mam kilku znajomych z 84 i oni wszyscy tacy pozytywnie szaleni są:P
Stary 2009-10-23, 11:13   #2845
onaella
Zakorzenienie

TANCERKA sto lat sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Żyj nam długo i szczęśliwie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 11:19   #2846
certina4
Wtajemniczenie

Ultraradiola my tez sie zastanawiamy nad Wyspami Kanaryjskimi
Już tu jakiś czas temu rozprawiałyśmy z Lain o podróżach poślubnych

Tancerko Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Dużo uśmiechu, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia i miłości przez całe życie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 11:20   #2847
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
a mój tżcik z października, a tak w ogóle się śmieje, że ten wasz rocznik to jest szalony, bo tżcik chce tańczyć "tanca- połamańca" na pierwszy taniec i w ogóle mam kilku znajomych z 84 i oni wszyscy tacy pozytywnie szaleni są:P

He ja tez chce tańczyć jakiegoś lekkiego połamańca wszyscy mówia ze mam adhd nie leczone wiec nie moge ich zawiesc

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 11:21   #2848
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
kilka by sie znalazlo ale chyba te z Johnnym sa najlepsze nawet jesli to tylko jego glos (Gnijaca panna mloda)
Właśnie przeglądam na wikipedii jego filmografię i w sumie tylko batman mi się rzucił w oczy bez deppa, marsjanie atakują, planeta małp i sok z żuka uwielbiam kolesia

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
co do lasta na Sri Lanke to przechodzilam ostatnio obok jakiegos biure podrozy i kosztowalo to 5tys + prawie 1000$
pisalam Wam ostatnio o tej kolezance, ktora byla w tym roku w Chinach i Malezji... no wiec ona nie jezdzi z zadnych biur tylko sama sobie organizuje wyjazd... i tak: za samolot do Kuala Lumpur i z powrotem rezerwowany 10 miesiecy wczesniej wyszlo jej 2100zl, a na miejscu juz podrozowala autobusem itp. i noclegi, jedzenie itp wychodzi tam na prawde taniutko... mowila, ze w przeliczeniu za obiad dla 4 osob wychodzilo 20zl ale to juz dla kogos o duszy podroznika, bo jedna trzebw czesniej duzo poczytac, wszystko zorganizowac, podowiadywac sie, gdzie skad o ktore mozna jechac/plynac itp no a w Chinach byla u kolezanki, wiec to tez cos innego, bo mowila, ze gdyby sama sie tam miala poruszac nie znajac chinskiego to by chyba zginela szczegolnie, ze nawet taksowkarze nie znaja calego Pekinu, wiec nawet jak im sie powie gdzie sie chce jechac (ak sie umie wymowic nazwe ulicy ) to niekoniecznie beda wiedzieli jak tam dojechac
iiillleeee?? to jakieś mega drogie to biuro...bo widziałam taniej na szczęście

A mój kolega był w Chinach sam (S-A-M) I do tego poleciał z 2 przesiadkami, koleją transsyberyjską i jeszcze po drodze parę ładnych miejsc zaliczył. Ja to bym się bała nawet z kimś jechać a co dopiero samemu...ale on jakoś sobie poradził

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Oo...to nie jestem taka najstarsza
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 11:25   #2849
szyszynka
Raczkowanie

To chyba nie swiadczy ze ja jestem najstarsza??? bo sie załamie

znikam na 15 minut pokrecic hula

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 11:29   #2850
83mika
Raczkowanie

Witam, my wczoraj z TŻ tez przegladnelismy w necie troche tańców, napewno nie będę sie porywać na jakiś szałowy pokaz tańca ale taki walc 1-2-3 1-2-3 to by mi sie podobałzobaczym y
Niech no pomysle co u mnie nowego...aaa bylismy u księdza
wszystko zaklepane, tylko godz musimy zmienić, TŻ trzeba wysłać na kurs przedmałżeński, potem poradnia i umówilismy sie na koniec marca ufff. Teraz tylko pieniążki trzeba rozmnożyć
Jestem w szoku, że tak dużo udało nam się załatwićale jeszcze troszke przed nami, z sukienka nie będę sie spieszyć, jeszcze obrączki, alkohol ... teraz póki co planuje wystrój sali
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości