|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Ona,a gdzie są te targi??
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Może też się załapiemy. ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Jak to Kaśka pisze,wylisiłam zaproszenia ślubne,które mi się podobają. ![]() http://allegro.pl/item789587208_zapr...a_ekspres.html
|
|
|
|
|
#2822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Może jeszcze do nich wrócę, bo są dokładnie w moim stylu
|
|
#2823 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Troche się zasiedziałam,ide spać ale zanim to musze zwleć tż-ta z sofy i zaciągnąć go na pięterko. ![]() Dobranoc.
|
|
|
|
|
#2824 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałabym już to załatwić jak najszybciej na chwilę obecną interesują mnie Wyspy Kanaryjskie Cytat:
Moze chcesz sie zamienić Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak pomóc nie znam sie zbytnio na prawie A umowę najmu na kogo macie pisaną ?Dziś za dokładnie 8 godzin zaczynam weekend już nie mogę sie doczekać aaaaaaa
|
|
#2825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oglądałam ten wątek, nie znalazłam,a le dzięki Tobei przejzałam jeszcze arz i znalazłam link do drugiego, w którym takie są ![]() Poproszę bardzo ![]() usuwanie postów jest neizgodne z regulaminem forum i karane, nie rób tego więcej Cytat:
|
|
#2826 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=
Fajny parkiet, wydaje się na podst. zdjęć że nawet sporo na nim miejsca do tańca. Spoko sala. Podoba mi się. Tylko po pewnej godzinie co poniektórzy mogą mieć problem z przeciśnięciem się między krzesłami .[/QUOTE] to jest sala na 220 osob a u mnie bedzie jeno 150 ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- moim zdaniem "im mniej tym lepiej"(chodzilo mi o wystroj lokalu) |
|
|
|
#2827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz jaki jest charakter ich związku i choćby sie ruchali 3 razy na godzine to nie powinnaś ich oceniać Nie wiem jak można tak mówić o przyjaciółce/koleżance nawet jak taki numer wycięła. Sorry KAsia, ale musiałam, bo mi sie takie coś nie podoba![]() Cytat:
Cytat:
Chodziłan na aqua i polecam, ale na takim dużym basenie nie uwazam że to dobry pomysł, lepiej popływac, bo na takich halach z reguly jest za płytko i macha sie rękami w powietrzu a nie pod wodą i to nie ma sensu wtedy. Ja chodziłam na aqua do klubu fitness, który ma swój basen z wodą do ramion a jak jest więcej babek w basenie to po szyję i taki poziom wody jest idealny. A że Ty jestes wysoka to lepiej sprawdx sobie czy woda będzie wystarczająco głęboka dla Ciebie![]() Cytat:
Przykro mi jest jak ziwerzeta sie męczą![]() Cytat:
![]() Na wesele przybywajcie o prezenty sie nie martwcie, by nie składać ich na stercie niechaj zmieszczą sie w kopercie! Kwiaty to po piękno i zapach, lecz szybko zwiędną, przeminą... Szanowni goście weselni miast kwiatów - przynieście wino! Takie mam
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
13
![]() Cytat:
![]() Ja jakbym czekała w tym roku na lasta na mój upatrzony hotel w turcji to bym się przeliczyła bo go już koło lipca w ogóle nie było Cytat:
I jeszcze jedną ale oczywiście nie zapisałam i teraz klops..
|
||
|
|
|
#2830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do kwiatka to ciesze sie ze go uratował moj post ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Dołączam sie do życzeń Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-23 o 10:05 |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
Tancerko droga sto lat!!! wszystkiego naj naj naj lepszego!!! duuużo miłości
oby ten czas do ślubu minął jak najszybciej a dzień ślubu był pierwszym dniem nowego,cudownego życia jako żoneczka cześć Wam miałam coś z wizażem i nie mogłam się zalogować a przez ostatnie dni mam jakoś mało czasu i nawet nie mam kiedy do Was tu wskoczyć co tam ciekawego?
|
|
|
|
#2832 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego Tancia ![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie co by było gdyby tak nie było. TŻ by chyba tego nie zniósł , w końcu facet ma swoje potrzeby i trzymanie go na dystans nic dobrego nie wróży. Nawet jeśli by się ruchali cały dzień to nie powinno to nikogo obchodzić - ja jestem akurat osoba dla której sex w związku jest czymś ważnym - daje taką bliskość nie do opisania ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
O jacie ale ten czas się ciągnie do weekend Dobrze ze szkoły nie mam w ten weekend bo bym chyba padła
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-10-23 o 10:26 |
||||
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
tancerka, wszystkiego naaaaaaaaaaaajleszego!!
|
|
#2834 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Tancerka wszystkiego najlepszego ![]() Sto lat, sto lat niech zyje, zyje nam!!!!
|
#2835 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancia ma urodziny?
![]() No to HAPPY B-DAY TANCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() Impreza
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też z grudnia, ale '88, a TŻcik '84.
Wszystkiego najlepszego Tancerko.
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-10-23 o 11:06 |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tancerko wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ej nie zapędzaj się, powiedziałaś to tak, że to ja poczułam się nieodpowiedzialna, a dokładnie opisałam sytuację... że jak weszłam do domu i że moich rodziców w domu nie było. No ale jeżeli chodzi o moje siorki to sama uważam, że to jeszcze dzieci...
|
|
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile dobrze zrobione malutkie krewetki i malutkie smazone kalmary z dobrym sosikiem zjem o tyle malze, osmiorniczki, ostrygi czy kraby mnie calkowicie nie kreca jak bylismy w maju w Egipcie to robili czasem wieczor Frutti di Mare... wtedy wlasnie szlismy na kolacje do wloskiej restauracji gdzie na szczescie bylo inne menu z ta jesienia to tez roznie, bo najsliniejszy dotychczas huragan (Linda) byl w tamtych rejonach we wrzesniu 2007, a w tym roku Rick sie tam krecil wlasnie w pazdzierniku... wiec dosc ryzykownie ![]() Cytat:
nawet jesli to tylko jego glos (Gnijaca panna mloda)powiem ci, ze w Egipcie zupelnie inaczej odczuwa sie temperatury niz unas, bo tam jest duzo bardziej suchy klimat (od pustyni ), tak, ze jak bylismy w maju i byly 33 stopnie to bylo na prawde przyjemnie i jak dla mnie w ogole nie za goraco. jak w sierpniu bedzie 40 pare to mysle, ze bedzie mi tak goraco jak u nas w letniej wilgoci gdy jest mniej stopni no i woda jednak tez tam robi swoje - mozna sie schlodzic ![]() co do lasta na Sri Lanke to przechodzilam ostatnio obok jakiegos biure podrozy i kosztowalo to 5tys + prawie 1000$ ![]() pisalam Wam ostatnio o tej kolezance, ktora byla w tym roku w Chinach i Malezji... no wiec ona nie jezdzi z zadnych biur tylko sama sobie organizuje wyjazd... i tak: za samolot do Kuala Lumpur i z powrotem rezerwowany 10 miesiecy wczesniej wyszlo jej 2100zl, a na miejscu juz podrozowala autobusem itp. i noclegi, jedzenie itp wychodzi tam na prawde taniutko... mowila, ze w przeliczeniu za obiad dla 4 osob wychodzilo 20zl ale to juz dla kogos o duszy podroznika, bo jedna trzebw czesniej duzo poczytac, wszystko zorganizowac, podowiadywac sie, gdzie skad o ktore mozna jechac/plynac itp no a w Chinach byla u kolezanki, wiec to tez cos innego, bo mowila, ze gdyby sama sie tam miala poruszac nie znajac chinskiego to by chyba zginela ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-23 o 11:05 |
|||
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to mowcie mi "miszczu"
TZcik mnie nauczyl rzucac, wzielam sobie jego wskazowki do serca i teraz kula leci tam gdzie ja chce, a nie tam gdzie ona chce i nawet troche mnie poduczyl bilarda (TZcik mistrz gier wszelakich ![]() Samoa cos nie widzialam Twojego TZa ![]() a dzis z samego rana zaliczylam wycieczke do weta, bo biedny Franiu chyba cos zjadl i mama mi mowila przez telefon, ze nad ranem mial ostra biegunke i wymiotowal ta zolcia z zoladka, a jak ja wstalam to nadal wymiotowal i nic nie chcial jesc ani pic i taki biedny smutny siedzial i go mdlilo zadzwonilam do TZa to mnie jeszcze przed praca podrzucil do weta. biedny mis ma stan podgoraczkowy, ale brzuszek mieciutki wiec ok. dostal dwa zastrzyki i teraz mam go przeglodzic 5 godzin, a potem karmic karma weterynarjna dla kotkow z wrazliwymi jelitami (szkoda, ze rano sklep byl jeszcze zamkniety, wiec bede musiala jeszcze raz jechac po ta karme specjalnie ). i jeszcze jakies tabletki dostal.wracalam od weta juz sama tramwajem. masakra czulam sie jak jakis strong man wykonujacy "spacer farmera". nieziemsko ciezki ten transporter z Franeczkiem na pokladzie (a Franecze niby polroczny kicius a juz sobie 3,7kg wazy![]() Toska podziwiam za te ciagle wycieczki ja nastepnnym razem jak bedzie taka sytuacja to biore przewoz osob, bo myslalam ze zejde po drodze (a w sumie mialam tylko przejsc kawalek do tramwaju i kawalek do domu...). jeszcze Franeczek chyba nie lubi jezdzic tramwajem, bo jak zawsze grzecznie siedzi i sobie wyglada to w tramwaju zaczelo sie miauczenie az sie jakies panie "o jaki sliczny kicius" zainteresowaly a teraz maluszek nawet nie chce wyjsc z tego transportera tylko sobie w nim spi na kocyku ![]() mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku i jak sie obudzi to juz bedzie ok. i zeby tylko chcial jesc ta karme... bo pamietam jak kupilismy z tej samej firmy dla Buja na watrobe to nawet sie tego chwycic nie chcial ![]() Tancerko sto lat sto lat i duuuużo miłośći (o ile da sie wiecej
|
|
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
ja z tz cikiem tez 84
ale z marca a on z listopada
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie bylo.... no dobra, mmniej fajnie jak mialam po 12 egzaminów w 1 sesji, ale dalam rade to przejśc i mam teraz ogromną satysfakcję ![]() ale i tak mi sie tęskni... |
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
a mój tżcik z października, a tak w ogóle się śmieje, że ten wasz rocznik to jest szalony , bo tżcik chce tańczyć "tanca- połamańca" na pierwszy taniec i w ogóle mam kilku znajomych z 84 i oni wszyscy tacy pozytywnie szaleni są:P
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
TANCERKA sto lat sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Żyj nam długo i szczęśliwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
Ultraradiola my tez sie zastanawiamy nad Wyspami Kanaryjskimi
![]() Już tu jakiś czas temu rozprawiałyśmy z Lain o podróżach poślubnych ![]() Tancerko Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Dużo uśmiechu, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia i miłości przez całe życie |
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
He ja tez chce tańczyć jakiegoś lekkiego połamańca wszyscy mówia ze mam adhd nie leczone wiec nie moge ich zawiesc
|
|
|
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A mój kolega był w Chinach sam (S-A-M ) I do tego poleciał z 2 przesiadkami, koleją transsyberyjską i jeszcze po drodze parę ładnych miejsc zaliczył. Ja to bym się bała nawet z kimś jechać a co dopiero samemu...ale on jakoś sobie poradził Oo...to nie jestem taka najstarsza
|
||
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
To chyba nie swiadczy ze ja jestem najstarsza???
bo sie załamie znikam na 15 minut pokrecic hula
|
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
Witam, my wczoraj z TŻ tez przegladnelismy w necie troche tańców, napewno nie będę sie porywać na jakiś szałowy pokaz tańca ale taki walc 1-2-3 1-2-3 to by mi sie podobał
zobaczym y![]() Niech no pomysle co u mnie nowego...aaa bylismy u księdza ![]() wszystko zaklepane, tylko godz musimy zmienić, TŻ trzeba wysłać na kurs przedmałżeński, potem poradnia i umówilismy sie na koniec marca ufff. Teraz tylko pieniążki trzeba rozmnożyć Jestem w szoku, że tak dużo udało nam się załatwić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Póki moge chciałabym aktywnie zwiedzać
ale ogólnie brakuje mi studenckiego życia 
wymyślcie coś
już nie mogę sie doczekać aaaaaaa 
oglądałam ten wątek, nie znalazłam,a le dzięki Tobei przejzałam jeszcze arz i znalazłam link do drugiego, w którym takie są
Przykro mi jest jak ziwerzeta sie męczą

Kiedyś kręciłam, bo uwielbiałam, a teraz jeśli to ma jakiś wpływ (ma???) na boczki, to kupię koło i będę sobie przypominać jak to było
ale jeszcze żyją; przestawiłam je już w bezpieczne miejsce po tym jak mi o nich przypomniałaś
Mamy domek na wsi od tz rodziców i jest nam tam jak w niebie i tez bysmy chcieli miec taki swój