|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Bambusiek jasne to już przesada
ale jak uda mi się znaleźć moja wymarzoną sukienkę-syrenę z ramiączkami, albo nawet i bez to raczej bolerka już nie będę miała, nie uważam, że to cos nieprzyzwoitego skoro wcale nie chce żadnych koronek czy prześwitów. ale wiadomo, co kto woli chyba, że znajdę cos ładnego na ramiona, ale tego nie przewiduję może stąd takie moje zdanie, bo moja siostra tez nie miała bolerka a raczej jest b.skromną osobą i przywiązuje wagę do tzw. ubioru w kościele, a bolerka nie miała i nie uważam, żeby wyglądało to bluźnierczo (załączam zdjęcie;p)
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-25 o 18:25 |
|
|
|
#1322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
ależ już jest ciemno Postanawiam, ze do pracy chodzę na 8 rano żeby jeszcze wracac zanim się zrobi ciemno tak jak dzisiajPojeździłam sobie dzisiaj naszym nowym autkiem Spodobało mi się---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
|
#1323 |
|
Lena
|
kupiliscie sobie nowe autko?!!! jestem nie w temcie, albo jeszcz enas nie informowałaś o kupnie!
nie ładnie! ![]() jeśli chodzi o alkohol... u nas już wstępnie zakupiony! duzo tego wyszłó, ale tylko dlatego że wesele prawie 3 dniowe- bo jak doliczyć nasze kawalersko- panieńskie spotkanie dzień wcześniej (choć pić za dużo nie zamierzamy) i poprawiny wraz z chrzcinami- to trochę nam to wyszło. dodatkowo my dla gosci- dla każdej pary, czy rodziny- dajemy w podzience flaszke weselną do domu. mysmy liczyli po 2 na łeba; czyli głowę. my wiemy kto pije, a kto nie, wiec mysle że nic nie zostanie. dodatkowo zamierzamy zakupić jakiś browarek. winko będziemy mieli zrobione na czas- myslę że tato nie zawiedzie w tej kwestii. ![]() jesli chodzi o strój w kościele- no jasne że nie powinno sie za duzo odsłaniać. ja będę mieć bolerko, ewentualnie szal na ramionach. ale myslę że te dziewczyny ktore mają welony to welon sam wystarczy. moje znajome do kościoła miały welony na ramionach rozłozone i nikt nie był urażony.
|
|
#1324 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
U mnie bez zmian, brak czasu ale czasami zaglądam i czytam co piszecie ![]() Co do sukni to gdzieś za rok będę się rozglądać a chciałabym z dekoldem który podkreśli moje zalety i niewiem czy będzie bolerko co do kościoła to też za rok załatwiamy.Strój w kościele hm... będę zasłonięta na tyle ile trzeba będzie ale też jestem zdania, że jakieś zakrycie powinno być, a na weselu zbędne okrycie szybko zdjąć
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim skromnym zdaniem to najlepszy fotograf ślubny: http://www.murrayphotography.com/index2.html |
|
|
|
|
#1326 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Właśnie wróciłam z uczelni i co robię jako pierwsze?Siadam na wizaż ![]() Cytat:
A ja nie wiem kogo obstawiał tż, ale ja byłam za Adamkiem. nie lubię Gołoty blee.U mnie w domu mówili, że na pewno wygra Polak ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
A czosnkiem jecsze dzisiaj ranio śmierdział Cytat:
![]() Cytat:
No, no tylko żeby za bardzo płodny wizaż sienie okazał Cytat:
![]() Dogadamy sie w trakcie wesela Chyba że będziemy chcieli coś sami, to mamy się zgłosić do nich wcześniej.No i jakbyśmy mieli jakieś specjalne życzenia do utworów, to też mamy im dać znać z miesiąc wcześniej ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- A ja jestem właśnie po 2 ćwiczeniach po 2,5 godziny i 5 godzinach psychologii
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jajuż po weselu i poprawinach. Uczucia mam mieszane ale dokładną relacje zdam jutro bo jestem straasznie zmęczona. Do domu wróciłam w paskudnych humorze. TŻ wkońcu poinformował swoją siostre o naszej dacie ślubu i o tym że wybraliśmy sale (chyba) a ona jak usłyszała date to powiedziała że to "Ich termin" , i podśmiała się że ona na pewno nie ustąpi i żebyśmy zmienili swoją date, bo jak oni wrócą zza granicy to zaczną przygotowania. I co tutaj robić?? Płakać mi się chce bo oni nawet nie mają konkretnych planów a my już mamy.. a raczej chyba mieliśmy ;(
|
#1329 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ah ten górski klimat ![]() ten ksiądz to miał widok Cytat:
przynajmniej w tym tygodniu dopoki czuć zmiane czasu i latwiej sie rano wstaje ![]() i jak się autko prowadziło? ![]() Cytat:
dobrze że katar przeszedł Twojemu Tż czosnek to podstawa ![]() Cytat:
smutna sytuacja...
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
Stysik- moja mama coś tam wie, a jego rodzice nie. Ale jego siostra nie mówiła wczesniej konkretnej daty slubu,dopiero teraz ujawniła...
![]() ![]() ![]() co robić??![]() ![]() --- Ide spać, Dobranoc Dziewczyny
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zanim oni wrócą z zagranicy chociaż salę mieć zaklepaną ![]() chociaż takie podchody dobrze nie wróżą relacjom z siostrą ale w sumie to ona też się nie najlepiej zachowuje skoro nic nie mają załatwione a zachowuje się jak dziecko, że nie ustąpi... w końcu tu nie chodzi o zabawkę ![]() chyba że zdecydujecie się na inny termin? A w "waszej" sali termin który was interesuje jest wolny? bo wiesz może się okazać że oni wrócą z podróży a w sali którą oni chcą nie będzie ten termin wolny więc i tak będą musieli zmienić datę ![]() Śpij dobrze i nie martw się kochana na pewno wszystko się dobrze ułoży
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra Twojego TŻeta b. nie fair się zachowała moim zdaniem TŻ powinien z nia porozmawiać, wyjaśnic, że Wasze przygotowania pójdą teraz na marne czy coś...swoją droga to naprawdę świństwo, nie obrażająć siostry Twojego TŻeta |
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od TŻa. Teściowa mnie rozwala
Jak byliśmy normalnie jako para,to przedstawiała mnie jako "koleżanka M." A teraz mnie przedstawiła jako dziewczynę Śmiać mi się chciało.I oczywiście powiedziałam jej wszystko o tej sali itp. a ona znowu swoje,że może jednak tam gdzie miała siostra TŻa,albo tam gdzie oni kiedyś byli. No idzie się pociachać... Asiu a czy oni zgłaszali przed Wami chęć zawarcia zw. małżeńkiego akurat w tę datę? Czy informowali Rodziców? ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Emir faktycznie się popłakałam...
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może Stysik ma rację
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do góry!! ![]() ja byłam w pracy i dzisiaj tak spoko, przeleciało, nawet szybko i wcześniej zamknęli. Po drodze do domu spotkałam Adama i poszliśmy do mnie na deser. teraz jeszcze podczytuję Was i idę spać do Zosi mam filmik od koleżanki ale nie wiem cholera jak go otworzyć. jest w formacie bup, vob. eh |
|
|
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe PMki
Asia Twoja przyszła bratowa zachowała się nie w porządku. Nie wiem jakie macie relacje ze sobą, ale jeśli nie przepadacie za sobą to moim zdaniem jest złoliwośc i nie powinnaś się tym przejmowac. Ale jeśli Wasze relaxje do tej pory były ok to musicie przeprowadzic poważną rozmowę z siostrą TŻa i rodzicami, bo to poważna sprawa, zwłaszcza dla rodziców Twojego TŻa. |
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam
saaasaaasasaaaa Wczoraj wróciliśmy po walce do domku, rano nie jechałam jednak na giełdę zajęłam sie obiadkiem, później TŻ siedział na kompie bo ściagał sterowniki do swojego laptopka, więc zdążyłam tylko trochę poczytac wizaż A później pojechaliśmy do niego i oglądaliśmy z rodzicami TV. (Bo miała mama Tż odprawiać urodzinki ale się pochorowała i odwołała rodzinkę)buterfly a który to fotograf co sie popłakałaś, zarzuć linkiem. No właśnie raczej na pewno wybierzemy się w lutym na targi do BB ![]() aneczka witamy i zapraszamy bambusiek aż miło popatrzec na uśmiechnięty dziubek ![]() t'ai no pięknie wczoraj winko, dzisiaj chińska oj burżuje elunka grtatulacje ![]() asia chyba bym kudły jej wyrwała jakby to ona ze mną rozmawiała!! Najlepiej pogadajcie jak najszybciej z rodzicami TZ powinni się wstawić za wami Ja też się troche boję podobnej sytuacji, bo kuzynki TŻ (bliźniaczki) tez mają od dawna facetów i się boję ż ejakimś cudem będą się hatać wtedy co ja![]() isabele brum brum no to super że dobrze sie prowadzi
|
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
aneczka1986 - witaj
![]() JennyAniolek - uwielbiam fale dunaju, to byl kiedys moj ulubiony placek, ale juz dawno go nie jadlam:/ Mustique - sukieneczka przesliczna, lubie takie dopasowane ![]() emira1996 - fotograf boski ale mozna tylko pomarzyc![]() asia669 - rzeczywiscie siostra TZta glupio sie zachowala..chyba musicie z nia jeszcze raz porozmawiac, bo jak to ona moze Was stawiac tak przed faktem dokonanym..tym bardziej ze wy macie juz cos zarezerwowane czy zaplanowane, a ona nie..bardzo glupia sytuacja..ale trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, ze jakos uda wam sie dogadac moze rzeczywiscie pogadajcie z rodzicami Tzta, moze oni cos wskuraja i przemowia siostrze do rozsadku..A ja jestem juz po spotkaniu z tesciami ufff..bylo nawet niezle. Naszykowalysmy z mama rózne pysznosci, mam nadzieje ze im smakowalo:P Balam sie ze bedzie dretwo tak pierwszy raz, ale o dziwo bylo dosyc smiesznie. Moja mama dostala slowotoku i ciagle cos nawijala i nawijala, a ojciec ciagle cos zartowal..co do sali to stanelo na tym co w sumie wszyscy chcielismy i w przyszlym tygodniu jedziemy juz rezerwowac Wreszcie cos juz bedzie![]() Troche padnieta jestem po tym dniu..wiec ide spac.. a jutro z powrotem do Sosnowca..zaczynaja mnie te jazdy denerwowac..nigdy nie jezdzilam co tydzien do domu a ostatnio przez te przygotowania musze..ehh.. Kolorowych snow
|
|
#1340 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Troszkę ponadrabiałam, chyba z 2 godz mi to zajęło. Owszem, ale niestety link nie działa ... Szkoda. Cytat:
Cytat:
![]() A dlaczego będziesz mieć problem z suknią, bo nie bardzo rozumiem ... Cytat:
![]() Siostra mojego Tż skończyła ten sam kierunek. Cytat:
A osobiście wolałabym być obsypana płatkami róż ![]() Cytat:
![]() To tak samo, jak ja. My wczoraj byliśmy na weselu. Pogoda nie dopisała, za to impreza bardzo udana. Zespół był bardzo fajny, także wyszaleliśmy się na maksa. A oprócz Tż miałam jeszcze jednego partnera na zmianę, siedział przy naszym stoliku - ale tancerz! Normalnie tak się wyhulałam Jak facet dobrze tańczy, to ma u mnie plusa giganta na samym wstępie. Niestety Tż musi nadrabiać inaczej hehe ![]() W każdym razie wróciłam w podartych rajstopach i zepsutych butach, ale jak to mówią jest wojna są straty
|
|||||
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia życzę wszystkim PMkom
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Słońce z lekka się już budzi,
Grzeje i weseli ludzi. Ja już wstałam, Ty też wstawaj, Uśmiech swój światu rozdawaj! Cytat:
Nie wiem czemu, ale sądząc z opisu mam wrażenie, że datę wymyślili na szybko, żeby mieć jakąś. Tymbardziej, że to Wy macie ustąpić. No i jeśli oni nie mają konkretnych planów, a Wy tak to tymbardziej bym się trzymała swegoWitaj sąsiadko Wielkopolanko
|
|
#1343 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powinniście jak najszybciej porozmawiać i z siostrą TŻ i z jego rodzicamiWitamy nową PM ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nbie taki diabeł straszny jak go malują![]() Cytat:
|
|
#1344 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
PART I.
![]() Cytat:
więc witaj Cytat:
raj na ziemi ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878808]A ja już wreszcie wróciłam do domu. Stałam z mama na mieście w korku,bo jakiś wypadek był. Okropnie to wyglądało,bo autobus potrącił pieszego[/QUOTE] Słyszałam coś o tym wypadku, na żytniej chyba.... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ciotka miała na ślubie pfrześwitujący gorset i też to nie wyglądało jakoś bluźnierczo, bo przeciwnie wyglądała ślicznie Ja zamierzam mieć suknię bez pleców, więc nie wyobrażam sobie do niej bolerka, a tym bardziej jakiegoś żakietu Ale każdemu podoba się co innego Emir1994;14914948 cudowny ten fotograf Cytat:
I też, tak jak ty, będę szyła sukienkę lub wypożyczała, bo po prostu szkoda mi kasy na jednodniową kreację ![]() Cytat:
musicie jak najszybciej powiedzieć rodzicom i zarezerwować co się da i wtedy będziecie mieć więcej argumentów, zwłaszcza, że dopiero teraz ujawniła się z datąMoże też jak wrócą z zagranicy i zobaczą, że nie ma już za bardzo wolnych sal na ten termin to zmienią zdanie, chyba, że to jest wredna siostra, która będzie miała wesele nawet pod mostem, byleby tylko wam się nie udało Najlepiej przeczytaj sobie nasze formularze, które każda ma w podpisie Trochę cię nie rozumiem uważasz, że macie sporo czasu, ale jednak nie wiesz czy termin będzie wolny?? zdecydowana większość z nas ma już zarezerwowane sale, orkiestrę, catering i foto Cytat:
![]() Ja dopiero wstałam, więc DZIEŃ DOBRY Bambusiek śliczny wierszyk |
||||
|
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
Cisza jak makiem zasiał
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Madabell a ja Cie rozumiem
no bo tak samo chcemy mieć rocznicową date i tak samo nic nie robimy tzn ja juz bym chciała ale TŻet, rodzice i teście uważają, że to moje fanaberie jednak i tak mam nadzieję, że jak się za to wiosną zabierzemy to nasz termin będzie wolny![]() Joanwi myślę dokładnie tak samo Isabele Audi to nasze marzenie ![]() Miłego dnia wszystkim ja mam zajęcia dziś na 15, nie wiedziałam, że studiuję wieczorowoEdytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-26 o 10:03 |
|
|
|
#1348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
PART II
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Zdrówka dla TŻ, i dla Ciebie. JA w końcu dzisiaj do lekarza się wybieram... Mój też, ale oni się nie znają A czego się można było spodziewać
|
|
#1349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyszłam się tylko przywitać, bo za chwilę zmykam na uczelnię a potem na spotkanie z kumpelami ... Wczoraj byliśmy u babci na odwiedzinach, bo jest chora, a później u znajomych, a pod koniec i w drodze powrotnej pokłóciliśmy się i będziemy musieli poważnie porozmawiać ![]() ![]() ...Miłego dnia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

ale jak uda mi się znaleźć moja wymarzoną sukienkę-syrenę z ramiączkami, albo nawet i bez to raczej bolerka już nie będę miała, nie uważam, że to cos nieprzyzwoitego skoro wcale nie chce żadnych koronek czy prześwitów. ale wiadomo, co kto woli
chyba, że znajdę cos ładnego na ramiona, ale tego nie przewiduję
może stąd takie moje zdanie, bo moja siostra tez nie miała bolerka a raczej jest b.skromną osobą i przywiązuje wagę do tzw. ubioru w kościele, a bolerka nie miała i nie uważam, żeby wyglądało to bluźnierczo
(załączam zdjęcie;p)

nie ładnie!
ale czasami zaglądam i czytam co piszecie 
A ja nie wiem kogo obstawiał tż, ale ja byłam za Adamkiem. nie lubię Gołoty blee.

A później pojechaliśmy do niego i oglądaliśmy z rodzicami TV. (Bo miała mama Tż odprawiać urodzinki ale się pochorowała i odwołała rodzinkę)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Perfect Housewife 
Pisała je jak była w podstawówce.