|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
naprawdę Ci się to podoba??w życiu tak bym nie chciała |
|
|
|
|
#3842 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() szyszynka - ja też nie farbuję - już jakieś 10 lat |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz co... Samoa chce konski ogon na slub... sugerujesz, ze bedzie wygladac jak klacz? ja w zimie wole chodzic z upietymi wlosami, bo sie bardzo niszcza jak sa rozpuszczone i sie placza w sniegu i potem takie to poplatane z reszta w lecie z upietymi tez wygodniej, bo chlodniej rozpuszczam wlasciwie tylko na jakies rendez-vous z TZcikiem albo imprezy moze tez dzieki temu tak dobrze sie trzymaja ![]() eh ale mam leniuszka napisalam dzis 2 strony i to by chyba bylo na tyle ![]() |
|
|
|
#3844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moje włosy wygladaja jak po prostowicy i mi wszystkie koleżanki postujące włosy mówią, że zadroszczą, tylko że ja ich za chiny nie zakręcę. Ale wole moje proste niedajce się zakręcić niż kręcone albo co gorsza takie pośrednie niewiadomo jakie. A zawsze jak ide do fryjera to się zbiera koło mnie cała grupka fryzjerek podziwiających moje włosy, że takie długie i zdrowe i wszyscy chcą je czesać i mi mówią, że kupę kasy zarobie jak kiedyś będę chciała ściąć i sprzedać---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
A na co dzień zawsze chodzę w rozpuszczonych, bardzo rzadko upinam w kucyka, częściej akieś śmery bajery robię z wsuwkami, ale zawsze na rozpuszczonych.
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a masz jakieś fajne fryzurki z końskim ogonem?? bo ja też sobie pomysalłam że może bym cos takiego chciała nie chce typowego przylizanego koka, myślałam o czymś takim żeby włosy były puszczone na plecy, takie półpodpięte, albo własnie całe spięte kitkę.. nie mam jeszcze dokąłdnej wizji tym bardziej ciężko jest mi to wytłumaczyć
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja chce upiąć całe, nie chce mieć nic a nic rozpuszczonego. Także chyba nie pomogę
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie jak góra ładnie zaczesana gładko a z tyłu taki puchaty powykręcany ogon jakbym się z tydzień nie czesała.. ale koniec z tym- teraz będę dziko dbała o włosy- jutro mam zamiar kupić tonę kosmetyków
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te upięcia
![]() ja to znając życie bym chodziła cały czas z głową przekrzywioną bo ten kok z boku by mnie tak wkurzał ![]() No i taka ładna pogoda była i kupa. Już deszcz pada. |
|
|
|
#3850 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to dlageo, ze jak dla mnie to takie "pierzaste" keicki są paskudne,a Ty masz piękną figurę i włoski Cytat:
szybciej zostaniesz PM A czemu zmieniliście? Cytat:
Cytat:
ja mama 48, a w swojej sukni czuję się na 40 i czuję się piękna Cytat:
![]() Cytat:
jeśli Ty się w tamtej dobrze czujesz, to tak powinno być
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam jak kiedyś czesałam się na jakąś okazję u fryzjera i na sąsiednim fotelu siedziała inna babka i robiła jej fryzjerka taką fryzurkę na bok i jak skonczyła to jej powiedziała że teraz może kręcić głową tylko w jedną stronę żeby jej się to nie rozleciało... a na swoim weselu głupio wyglądać jak sparaliżowana
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
tanciu i na fotkach tylko z jednej strony, bo druga "na sztywno"
![]() Wiadomo już co z Kasią i Tadzikiem?
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wiadomo
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O niczym innym nie marzę Chilanes widziałaś linka który Ci wkleiłam parę stron temu? Z tekstami na zaproszenia co o niej wcześniej zapomniałam? (tak tak, wiem wiem, rychło w czas |
|
|
|
|
#3855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem ze to nei zdrowo bo sie łamia ale nic innego mi wtedy nie wychodzi z moich wlosow a jesli chodzi o wejscie to jak ja NIE zrobie tego to sobie pomysla co ja bralam slynna jestem z szalonych wystapien wiec nie moge zawiezc gozej z moim TZ ale jak mowilam o tym kamerzyscie to nie zglaszam TZ zadnych zastrzezen wiec moze sie uda |
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
eee poczekamyyy (nie)cierpliwie
![]() Aaś dziękuję, widziałam, tekst samego zaproszenia to ja mam już z resztą z tż ustaliłam, ten ostatni tekst o winach i pieniądzach Tż sie spodobał, zostałz aakceptowany i taki będzie ![]() Wstązkiz akupione już do mnie idą pocztą i jak Tż zmieni nr tel to zaczynam produkcję a wcześniej pokażę Wam zawieszko może
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-27 o 15:33 |
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny obecnie jem sobie witaminy w tabletkach Falvit i zastanawiam się czy mogę oprócz nich jeść jeszcze jakąś Skrzypowitę lub coś takiego? czy to już za dużo będzie.. nie chcę przedawkować jakiś witamin
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, mam tyle roboty,że zaraz oszaleje chyba... w czwartek mialam isc na urlop i jechać z TZ do Poznania, ale chyba nie będę mogła iść ... wrrrr.....
Szyszynko, widać, że ta suknia jest stworzona dla Ciebie - bo na manekinie nie robila wielkiego wrażenia, ale na Tobie wygląda fantastycznie
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Tanciu to już za dużo będzie, bo SkrzypoVita też ma witaminy w sobie
|
#3860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic. może komu innemu się przyda I zawieszkę też pokaż koniecznie i jak zaproszenia zrobisz to też ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie też tak mi sie wydawało.. chciałabym oprócz witamin jeść jeszcze skrzyp polny żeby mi szybciej włosy rosły ale właśnie te preparaty ze skrzypem mają dodatkowo witaminy więc nie ma co.. no chyba ze ktoś wie o istnieniu preparatu z samym skrzypem
|
#3862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki dzieki )))
|
|
|
|
|
#3863 | |||
|
Rozeznanie
|
ehhh zostawiłam was tylko na jeden wykład, a tu jak zwykle poruszonych zostało 100 interesujących tematów
odważna jesteś jak chcesz mnie takie wejście, ale skoro tak jak napisałaś wszyscy cię znają z takich szaleństw to jak najbardziej możesz tak zrobić. będzie to przynajmniej wyjątkowe i niepowtarzalne ![]() my raczej zatańczymy zwykłego przytulańca, nie powiem, że bym nie chciała jakiegoś walca... ale mój Tż jest bardzo anty i boję się, że nawet gdybyśmy jakoś się go nauczyli to będzie to po prostu sztuczne i śmieszne no i byłby to niepotrzebny stres dla nas, czego w tym dniu chcemy uniknąć.Cytat:
Cytat:
![]() a co do kitek, to mam zupełnie ta samo. góra ładnie zaczesana a z tyłu szczotka jakaś albo pokręcony mop :P dlatego robiąc teraz kitkę gdzieś 1/3 od końca włosów zakładam jeszcze jedną gumkę i dzięki temu moja kita zostaje ujarzmiona ![]() Cytat:
ja dwie imprezy przebalowałam do rana właśnie we fryzurce na bok zaczesanej i wszystko mi się świetnie trzymało obracając sie we wszystkie strony
|
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
pracuje nad swoim wejsciem
pokaze wam jak skoncze bomba wyszlo ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
kroki ćwiczysz czy muzyczkę kombinujesz??
kurdę ja pamiętam jak już sobie utówr na walca wybrałam i prawie choreografię stworzyłam a mój nieumiejący tańczyć tż nie chce nic tańczyc bo się będzie stresował.. no ale tak jak piszecie- jak to ma wyjść sztucznie i głupio to lepiej już się poprzytulac..
|
#3866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) narazie pracuje nad wejsciem bo musze reszte utworow uzgodnic z tzcikiem
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ciemno brązowe wlosy i też nie farbowałam włosów (do czasu tych wakcji). W wakacje zrobiłam sobie pasemka blond, ale jak na razie ich nie farbowałam znowu, bo sie w sumie zastanawiem, czy do sukni i mojej cery to będzie pasować, bo jak tylko przychodzi pierwsze słoneczko to ja jestem brązowa jak murzynek:P i nie chcę mieć zbyt jasnych włosów bo strasznie to będzie wyglądało. chociaż w te wakacje też byłam mocno opalona i mialam te jasne pasemka... ale sama jeszcze nie wiem. |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
a mi to sie w ogóle zachciało włosów aby do brody własnie hehehe tylko że musiałabym je codziennie prostowac... więc się nie zdecyduję
wytrwale zapuszczam
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sklepy stacjonarne z szeroką ofertą rozmiarową: Uwaga! Nie wszystkie wymienione sklepy oferują pełną rozmiarówkę i profesjonalny bra-fitting. Kraków
Co do włosów to jeśli któraś chce mocnej poprawy stanu włosów to polecam cement termiczny z Kerastase ( właśnie go ponownie kupiłam ) przykład: http://www.allegro.pl/item784770676_...ml_ciment.html z tańszych rzeczy, mocno nawilżających: http://www.allegro.pl/item788021589_...eracja_1l.html maska tania, ale robi swoje, może trochę za mocno obciąża włosy, ale do puszących się działa super Nakładam ją pod folię/ czepek ( z waxa )na jakieś 20 min i obficie spłukuję, moje włoski po wysuszeniu dużo lepiej wyglądają i pachna niż po: http://www.allegro.pl/item780217040_...egeneruje.html i szamponie z tej serii. nie polecam WAX żółtego, mam go i nie mogę skończyć, włosy po nim dziwnie pachną ( nie jest to przyjemny zapach ) pusza się i ciężko je rozczesać, regeneracji nie widać. Dla mnie fatalna maska, szampon nie lepszy. |
|
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

naprawdę Ci się to podoba??

z reszta w lecie z upietymi tez wygodniej, bo chlodniej
napisalam dzis 2 strony i to by chyba bylo na tyle
Ale ja chce upiąć całe, nie chce mieć nic a nic rozpuszczonego. Także chyba nie pomogę
szczególnie jak góra ładnie zaczesana gładko a z tyłu taki puchaty powykręcany ogon jakbym się z tydzień nie czesała.. ale koniec z tym- teraz będę dziko dbała o włosy- jutro mam zamiar kupić tonę kosmetyków

tylko kupno no ale pieknie sie w niej czuje
ja mama 48, a w swojej sukni czuję się na 40