Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 20:04   #3901
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a w ogóle to przegląda nas w chwili obecnej 15 uzytkowników a nikt się nie odezwie
Teraz juz tylko 4 - przestraszyly sie czy co
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:07   #3902
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ale własnie jak masz kręcone wlosy to byle jak zbierzesz wlosy i fajnie to wygląda
.
taaaaaa jaaaasne... jeszcze żebym miała tak ładnie kręcone w jakieś drobne loczki lub tak równo jak po jakiejś trwałej a u mnie to każdy się kręci jak chce a jak się któremuś pasemku nie chce kręcić to się nie kręci tylko np puszy.. więc chcąc ładnie wyglądać muszę niektore pasemka pociapać jakąś pianką czy czymś żeby jako tako wyglądały.. a kucyka to właśnie dla wygody czesałam ale wszyscy już się ze mnie smieją że monotematyczna jestem i koński ogon 365 dni w roku i do tego moja opaska do włosów.. nawet tżtowi już się znudziło.. ciekawe co teraz powie jak zobaczy moje krótkie włosy które miały być na ślub zapuszczane
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:23   #3903
aicila
Rozeznanie

Cytat:
taaaaaa jaaaasne... jeszcze żebym miała tak ładnie kręcone w jakieś drobne loczki lub tak równo jak po jakiejś trwałej a u mnie to każdy się kręci jak chce a jak się któremuś pasemku nie chce kręcić to się nie kręci tylko np puszy.. więc chcąc ładnie wyglądać muszę niektore pasemka pociapać jakąś pianką czy czymś żeby jako tako wyglądały.. a kucyka to właśnie dla wygody czesałam ale wszyscy już się ze mnie smieją że monotematyczna jestem i koński ogon 365 dni w roku i do tego moja opaska do włosów.. nawet tżtowi już się znudziło.. ciekawe co teraz powie jak zobaczy moje krótkie włosy które miały być na ślub zapuszczane
hehe moja fryzura do tamtego tygodnia była monotematyczna. zawsze rozpuszczone włosy i opaska na głowie. ale mama ciągle mnie opierniczała, że już nie mam 15 lat, żeby w opasce chodzić i w końcu jej posłuchałam. dziwnie się czuje, bo czegoś mi brak, ale mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaję. ja wizytę u fryzjera na podcięcie włosów planuję już od bardzo dawna, ale jakoś mam lęk przed fryzjerem, bo jeszcze nigdy nie byłam zadowolona z obcięcia, bo przeważnie zamiast 2-3 cm obcinają mi jakieś 6 albo 7

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:25   #3904
obca7
Wtajemniczenie

Dziewczyny dołączm się do gfrona narzekających na włosy. Ja teraz musza zapuszcza i norlanie mnie tak te moje wlosy denerwuja ze szok. Przez 8 lat miałam krótkie i teraz to jest masakra jakas normalnie. Mam ochotę jechac do fryzjera i ściąć tak jak zawsze. A gdzie jeszcze rok do wesela w taki długich mam wytrzymac. Już kitke moge zrobić, spiąć klamrą z tyłu i nawet warkoczyka zrobić. ale ja nieprzyzwyczajona i naprawde mnie te włosy denerwują dobrze, ze się nie puszą.
A co do odżywek to powiedzcie mi gdzie tego waxa można kupić tylko w aptece?? Bo ja mam jakigoś pecha do odżywek Jak nałoże odżywkę to moje włosy strasznie tłuste się robią i musze myć codziennie. Więc zrezygnowałam z odżywki a trochę regeneracji by im się przydało.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:39   #3905
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
no właśnie ja też się jakos tak zamuliłam.. ale wymyślam sobie co jutro sobie kupię w rossmanie i nie wiem co tu wymyślić żeby mieć jakąś zabaweczkę w łazience

co Ptaszyna? podczytuje nas? nic nie poradzimy- musimy się przyzwyczaić do podczytywania nas bo w 2010 roku na pewno będziemy "na tapecie" i wszyscy będą do nas zaglądali bo to nasz rok

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

a w ogóle to przegląda nas w chwili obecnej 15 uzytkowników a nikt się nie odezwie
Rozumiem,że chcesz kupić coś na poprawe humoru. No,ja nie mam pojęcia co,ale jak jutro cos Ci wpadnie w oko to pewno zakupisz.
A no,bo dziwią mnie podglądacze nowo zarejestrowani.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
O to cieszę się, że pszeszedł Ci ten ból Nie warto się faszerować lekami, jeśli da się wytrzymać
Dzięki No właśnie staram się nie brać przecibólowych,jak tylko coś mnie zaboli,szkoda mi mojego żołądka i wątroby na taką chemie.Jak mnie głowa boli,to nie biore tabletki tylko czekam,no chyba że mocno boli i nie moge wytrzymac,ale to rzadkość.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:41   #3906
chilanes
Zakorzenienie

spokojnego wieczoru dziewczyny
Stary 2009-10-27, 20:46   #3907
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ścięłaś włosy Przeciez chciałas takie długie kręcone upięte
Jak będzies zuzywała kosmetyków do kreconych włosów to powinnas miec takie ładne, albo rób sobie tak n apalcach loczki to wtedy takie fajne spiralki wyjdą o ile nie masz zbyt mocno kreconych włosów.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dołączm się do gfrona narzekających na włosy. Ja teraz musza zapuszcza i norlanie mnie tak te moje wlosy denerwuja ze szok. Przez 8 lat miałam krótkie i teraz to jest masakra jakas normalnie. Mam ochotę jechac do fryzjera i ściąć tak jak zawsze. A gdzie jeszcze rok do wesela w taki długich mam wytrzymac. Już kitke moge zrobić, spiąć klamrą z tyłu i nawet warkoczyka zrobić. ale ja nieprzyzwyczajona i naprawde mnie te włosy denerwują dobrze, ze się nie puszą.
A co do odżywek to powiedzcie mi gdzie tego waxa można kupić tylko w aptece?? Bo ja mam jakigoś pecha do odżywek Jak nałoże odżywkę to moje włosy strasznie tłuste się robią i musze myć codziennie. Więc zrezygnowałam z odżywki a trochę regeneracji by im się przydało.
Fructis ma bardzo lekkie odżywki. Ja wax kupuje w aptece, dokładnie w euro aptece. Ja mam od zawsze długie włosy, wiec nic mnie nie denerwujeI fryzjera tez sie nie boje, bo nawet ostatnio ścięłam 10 cm a i tak mam długieStrasznie podobają mi się za to krótkie fryzurki takie z tyłu krótsze a z przodu dłuższe, tak do brody, tylko trzeba układac włosy do takiej fryzury i dlatego ni eścięłam a rozważalam taka opcje w zeszłym rokuJAk będe starsza a starszym kobioetom nie pasują długie rozczochrane włosy to zrobię sobie taka dlugośc jak ma Maja Hirsch w Brzyduli
Zobaczyłam przed chwila reklame czerwonych szminek maybelline i juz mi sie zachciało kupićA jedną czerwona już mam, chyba trzeb ai zabrac kartę
Stary 2009-10-27, 20:48   #3908
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
hehe moja fryzura do tamtego tygodnia była monotematyczna. zawsze rozpuszczone włosy i opaska na głowie. ale mama ciągle mnie opierniczała, że już nie mam 15 lat, żeby w opasce chodzić i w końcu jej posłuchałam. dziwnie się czuje, bo czegoś mi brak, ale mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaję. ja wizytę u fryzjera na podcięcie włosów planuję już od bardzo dawna, ale jakoś mam lęk przed fryzjerem, bo jeszcze nigdy nie byłam zadowolona z obcięcia, bo przeważnie zamiast 2-3 cm obcinają mi jakieś 6 albo 7
Ja przez długi czas nie mogłam trafić na sensowną fryzjerką lub fryzjera. Miałam podobne doświadczenia, prosiłam o podcięcie końcówek o centymetr, a wychodziłam z włosami krótszymi o 5 cm. Na szczęście już od ponad roku chodzę do fryzjera, który jest artystą w swoim fachu zawsze wychodzę od niego zadowolona, na wiosnę "wyczarował" mi grzywkę, która mi się tak spodobała, że do tej pory proszę go żeby mi taką zrobił No i co najważniejsze, innym się w owej grzywce bardzo podobam - tak dodam nieskromnie
A pisałyście też o pielęgnacji włosów. Mi zawsze na jesień bardzo wypadają, dlatego piję drożdże, przy okazji paznokcie mam w lepszej kondycji. Piłam też skrzyp i pokrzywę. A WAX niestety ale na moje włosy nie wpływał korzystnie
Stary 2009-10-27, 20:50   #3909
201701300931
Konto usunięte

O, widzę, że rozmowa o włosach. Ja moich bardzo nie lubię Są cienkie, wypadają i wywijają się na wszystkie strony Nic im nie pomaga

Na razie piję pokrzywę, łykam belissę, nie suszę i nie prostuję, ale poprawy nie widać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:50   #3910
chilanes
Zakorzenienie

pijesz drożdże? bleeeeeee
ja łykam SkrzypoVitę i mam trochę ładniejsze włoski i pazury, a o pazury właśnie się martwię, bo chciałabym mieć piękne,a nie mogę jakoś zapuścić i jeszcze mam paskudny kształt płytki

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-27 o 20:52
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:55   #3911
lusmarija
Wtajemniczenie

i to by było tyle na dziś, miłeeeego klikania

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:56   #3912
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
jak ci sie przetluszczaja po odzywce to zrob tak ( mi poradzila tak fryzjerka) myjesz raz wlosy potem nakladasz odzywke posiedz tak troche najlepiej w reczniku i idz umyj jeszcze raz i juz
nawet taka bez splukiwania tak mozna zrobic i tez da efekt

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:57   #3913
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja łykam SkrzypoVitę i mam trochę ładniejsze włoski i pazury, a o pazury właśnie się martwię, bo chciałabym mieć piękne,a nie mogę jakoś zapuścić i jeszcze mam paskudny kształt płytki
Piję Ale nie takie bleee. Zazwyczaj to co niesmakuje jest zdrowe Ja już wiem z autopsji, że lepiej moim włosom i paznokciom robią drożdże niż łykanie choćby skrzypovity, niestety ale na mnie nie działały tego typu witaminy, choć łykałam regularnie. Z tego co pamiętam paznokcie mi się wzmocniły po Levitanie- ale te tabletki też były na bazie drożdży

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-10-27 o 21:14
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:57   #3914
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Mi skrzypovita nic nie pomogła A z pazurkami mam dokładnie to samo, co u Ciebie Pewnie sobie żelki zrobię na ślub, bo moje to wsty pokazać
Stary 2009-10-27, 20:57   #3915
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Chilanes, ja mam ten sam problem z pazurkami. Dlatego założyłam sobie żelki (tak na próbę, chciałam zobaczyć jak to będzie wyglądać - bo na ślub muszę mieć ładne) i jestem zadowolona

A włosy ostatnio wypadają mi wręcz garściami .. boję się że to od tarczycy...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:00   #3916
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
hehe moja fryzura do tamtego tygodnia była monotematyczna. zawsze rozpuszczone włosy i opaska na głowie. ale mama ciągle mnie opierniczała, że już nie mam 15 lat, żeby w opasce chodzić
no właśnie ja też uwielbiam chodzić w opasce- kupiłam sobie jakiś rok temu w H&Mie i nie mogę się już z nią rozstać wszyscy mnie gnębią że ileż można ciągle w opasce chodzić a mi jest w niej taaak wygodnie i podobam się sobie w niej
Cytat:
A co do odżywek to powiedzcie mi gdzie tego waxa można kupić tylko w aptece??
ja swojego kupiłam w sklepie zielarskim- mam zamiar kupić jeszcze z tej serii jedwab do włosów- bo dostałam próbkę jedwabiu WAXa i mi sie bardzo spodobał
Cytat:
ścięłaś włosy Przeciez chciałas takie długie kręcone upięte
byłam u fryzjera podciąć końcówki bo już ponad pół roku ich nie podcinałam no i babka się rozpędziła trochę- zamiast 2-3 cm wyszło jej przynajmniej z 5 ale do ślubu jeszcze ponad 9 miesięcy więc w sam raz odrosną więc się nie martwię bo szlag mnie już z takimi długimi trafiał..
Stary 2009-10-27, 21:03   #3917
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Chilanes, ja mam ten sam problem z pazurkami. Dlatego założyłam sobie żelki (tak na próbę, chciałam zobaczyć jak to będzie wyglądać - bo na ślub muszę mieć ładne) i jestem zadowolona

A włosy ostatnio wypadają mi wręcz garściami .. boję się że to od tarczycy...
ja swoje pazurki tez mam paskudne wywijaja sie jak u kury i wogole
kolezanka naklada mi zel na moje pazurki robi francuza i jest ok i chodze tak juz ze dwa lata ciagle ze swoimi czasem sie zdarzy ze jakis sie zlamie to wtedy mi robi szablon z zelu i mam ladne takze na slub tez bede miala tylko dodam jakis brylancik na paru co by bylo odswietniej

a propos wlosków to mi tez wypadaja nic nie pomaga
fryzjerka mowi ze napewo nie wypada mi tak duzo tylko dlatego ze mam dlugie to wyglada jakby bylo ich wiecej wiec sama juz nie wiemkiedys to normalnie po kapieli policze ile sie da i zobacze jak to jest naprawde

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:04   #3918
tancerka212
Zakorzenienie

takie tabletki jak Skrzypowita itp trzeba łykać przynajmniej 3 miesiące żeby zauważyć poprawę a na ulotce i tak jest napisane że efekt utrzymuje się jakiś tam czas i znów trzeba kurację powtórzyć inaczej nie ma co marzyć o idealnych paznokciach więc Danea kup sobie te witaminy i łykaj je ciągle aż do ślubu to może będzie jakaś poprawa. ja teraz piję Falvit- komplet witamin dla kobiet- kupione miałam opakowanie 60 sztuk- łykam 1 raz dziennie i też fajnie się czuję- taka dowitaminowana
Stary 2009-10-27, 21:06   #3919
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
takie tabletki jak Skrzypowita itp trzeba łykać przynajmniej 3 miesiące żeby zauważyć poprawę a na ulotce i tak jest napisane że efekt utrzymuje się jakiś tam czas i znów trzeba kurację powtórzyć inaczej nie ma co marzyć o idealnych paznokciach więc Danea kup sobie te witaminy i łykaj je ciągle aż do ślubu to może będzie jakaś poprawa. ja teraz piję Falvit- komplet witamin dla kobiet- kupione miałam opakowanie 60 sztuk- łykam 1 raz dziennie i też fajnie się czuję- taka dowitaminowana
Skrzypovita mi nic nie pomogła, bo kiedyś brałam regularnie. Teraz zaczęłam brać belissę i mam nadzieję, że to pomoże. No i pokrzywę zaczęłam znowu pić ;-)
A o idealnych paznokciach i tak nie mam co marzyć, bo każdy jest jakby z innej parafii i nawet jak je wzmocnię, to kształtu nie zmienię Jest to jedyna rzecz, która mi się w wyglądzie nie udała
Stary 2009-10-27, 21:09   #3920
tancerka212
Zakorzenienie

postanowiłam już co jutro kupię sobie na poprawę humoru mam maskę do włosów WAX więc dokupię sobie jeszcze jakąś odżywkę bez spłukiwania i jeszcze jakąś odżywkę w sprayu i jedwab do włosów w płynie. i pójdę do apteki zapytam farmaceuty o jakieś tabletki ze skrzypem.. a może będę brała na zmianę skrzypowitę i falvit- jednego dnia jedno a drugiego drugie?? wtedy nic bym nie przedawkowała no sama już nie wiem...

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Skrzypovita mi nic nie pomogła, bo kiedyś brałam regularnie. Teraz zaczęłam brać belissę i mam nadzieję, że to pomoże. No i pokrzywę zaczęłam znowu pić ;-)
A o idealnych paznokciach i tak nie mam co marzyć, bo każdy jest jakby z innej parafii i nawet jak je wzmocnię, to kształtu nie zmienię Jest to jedyna rzecz, która mi się w wyglądzie nie udała
to właśnie u mnie paznokcie to jedna z rzeczy która udała się idealnie- mają piękny kształt, długie płytki paznokciowe- jak zapuszczę długie paznokietki to niekótrzy myślą że tipsy założyłam pamiętam jak w szkole wszyscy mi ich zazdroscili bo sami często mieli takie krótkie i szerokie płytki a ja mam wąskie i długie
Stary 2009-10-27, 21:16   #3921
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Piję Ale nie takie bleee. Zazwyczaj to co niesmakuje jest zdrowe Ja już wiem z autopsji, że lepiej moim włosom i paznokciom robią drożdże niż łykanie choćby skrzypovity, niestety ale na mnie nie działały tego typu witaminy, choć łykałam regularnie. Z tego co pamiętam pzanokcie mi się wzmocniły po Levitanie- ale te tabletki też były na bazie drożdży
a ja lubie drożdże

Cytat:
byłam u fryzjera podciąć końcówki bo już ponad pół roku ich nie podcinałam no i babka się rozpędziła trochę- zamiast 2-3 cm wyszło jej przynajmniej z 5 ale do ślubu jeszcze ponad 9 miesięcy więc w sam raz odrosną więc się nie martwię bo szlag mnie już z takimi długimi trafiał..
a co tam 5 cm, nie miałas bardzo krotkich wloskow to takie wrażenie masz pewnie jak zawsze na początku po podcięciu

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
a propos wlosków to mi tez wypadaja nic nie pomaga
fryzjerka mowi ze napewo nie wypada mi tak duzo tylko dlatego ze mam dlugie to wyglada jakby bylo ich wiecej wiec sama juz nie wiemkiedys to normalnie po kapieli policze ile sie da i zobacze jak to jest naprawde
smiem zasugerować, ze skoro masz długie wlosy i wyglada jakby było ich dużo to znaczy, ze jest ich dużoBo przy dlugich wlosach jak przy żadnych innych widać czy sa gęste czy nie. Gdybyś nie miala gęstych to od razu byłoby widać, że mało ich jest i wyglądałyby nieładnie a skoro cały czas masz długie to znaczy, że brzydkie nie sa i wszystko z nimi ok

Wiecie co zrobiłam, zaczesalam wlosy na bok(ale nie gałdko), bo chciałam zobaczyc czy daloby sie podpiąc wsuwkami, no i zaczęłam tak kręcić końcami az wyszedl mi taki kok slimak, zrobiłam go tak z boku/z tyłu głowy(wiecie po przekątnej głowy) i wygląda super!!!! Takiego koka moge miec, tylko pytanie czy to jest do zrealizowania przez fryzjeraBo to moje to prowizorka, i kto wie czy to odtworzęI w sumie czy przy takim koczku zrobionym przez fryzjera będe mogła ruszyc głowąKucyk jest wygodniejszy, póki co i tak wygrywa

Dobra uciekam, dobranoc
Stary 2009-10-27, 21:19   #3922
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

a co tam 5 cm, nie miałas bardzo krotkich wloskow to takie wrażenie masz pewnie jak zawsze na początku po podcięciu

Wiecie co zrobiłam, zaczesalam wlosy na bok(ale nie gałdko), bo chciałam zobaczyc czy daloby sie podpiąc wsuwkami, no i zaczęłam tak kręcić końcami az wyszedl mi taki kok slimak, zrobiłam go tak z boku/z tyłu głowy(wiecie po przekątnej głowy) i wygląda super!!!! Takiego koka moge miec, tylko pytanie czy to jest do zrealizowania przez fryzjeraBo to moje to prowizorka, i kto wie czy to odtworzęI w sumie czy przy takim koczku zrobionym przez fryzjera będe mogła ruszyc głowąKucyk jest wygodniejszy, póki co i tak wygrywa

Dobra uciekam, dobranoc
może rzeczywiście teraz mam takie wrażenie że te włosy są krótkie.. tak czy siak jestem zadowolona bo czuję sie taka lekka i teraz mam takie miękkie i gładkie włosy że mmm nawet je lubię
a co do tej fryzurki o której piszesz to nie za bardzo wiem o czym mówisz hehehe

napisałam smsa do Kasi
Stary 2009-10-27, 21:19   #3923
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to właśnie u mnie paznokcie to jedna z rzeczy która udała się idealnie- mają piękny kształt, długie płytki paznokciowe- jak zapuszczę długie paznokietki to niekótrzy myślą że tipsy założyłam pamiętam jak w szkole wszyscy mi ich zazdroscili bo sami często mieli takie krótkie i szerokie płytki a ja mam wąskie i długie
jeszcze Ci sie nogi idealnie udały Tez mam takie paznokcie ladne i też mi dziewczyny mówią, że zadroszczą i sie pytaja czy to tipsy Mi sie jeszcze w wygladzie udały włosy, skóra i figura o kształcie klepsydry, a nieudały mi sie uda i w ogóle nogi, bo nie sa długieJak widze dziewczyny z takimi ladnymi nogami to jeju jak ja im zazdroszczę
Stary 2009-10-27, 21:21   #3924
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że tego typu atrakcje są dość ryzykowne. To zależy jak na to spojrzeć, czy pod kątem tego, że wesele jest dla młodych, czy jednak dla gości

Ale jeszcze pod kątem tego w jakim charakterze jest to niespodzianka, bo jak np. te tańce i uczy powiedzmy wszystkich to ok, ale np. jak jest jakiś występ i trwa on pól godziny, a goście weselni sie tylko patrzą na to to może to być nużące. Wiem z własnego przykładu, jak na weselu u kuzyna oczepiny trwały godzinę, a mnie nie wybrano do żadnej zabawy to po tej godzinie bylam zmęczona i nie chcialo mi sie tańczyć...

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-10-27 o 21:23
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:22   #3925
201701300931
Konto usunięte

We mnie to się oczka najbardziej udały - wielkie i brązowe ;-) I prześliczne dłuuuuuuuuugie rzęsy

Btw. jeszcze 200 dni!
Stary 2009-10-27, 21:22   #3926
tancerka212
Zakorzenienie

Kasia pisze że nie miała dziś czasu na wizaż bo mieli inny kłopot i jeszcze nie gadali z tżtem ale mamy się nie martwić
to chyba dobrze skoro nie pisze że się rozstali, kłócili czy tym podobne
Stary 2009-10-27, 21:22   #3927
aicila
Rozeznanie

Cytat:
ja propos wlosków to mi tez wypadaja nic nie pomaga
ja też mam wrażenie, że wypada mi strasznie dużo włosów, a też mam je długie, więc może ta ilość wcale nie jest ponad normę. już nieraz miałam je policzyć, ale ciągle o tym zapominam

Cytat:
no właśnie ja też uwielbiam chodzić w opasce- kupiłam sobie jakiś rok temu w H&Mie i nie mogę się już z nią rozstać wszyscy mnie gnębią że ileż można ciągle w opasce chodzić a mi jest w niej taaak wygodnie i podobam się sobie w niej
hehe ja swoją pierwszą ulubioną opaskę nosiłam prawie 1,5 roku aż się zrobiła za duża, a drugą nosiłam tylko jakieś pół roku non stop :P
ciekawe jak długo wytrzymam bez mojej ukochanej opaski

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:30   #3928
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze Ci sie nogi idealnie udały Tez mam takie paznokcie ladne i też mi dziewczyny mówią, że zadroszczą i sie pytaja czy to tipsy Mi sie jeszcze w wygladzie udały włosy, skóra i figura o kształcie klepsydry, a nieudały mi sie uda i w ogóle nogi, bo nie sa długieJak widze dziewczyny z takimi ladnymi nogami to jeju jak ja im zazdroszczę
mi się nie udała cera- tłusta i krzywe zęby i małe cycki
za to skórę też mam ładną, szczupłe ramiona, ładne wcięcie w talii i to ze między biodrami a talią jest widoczna różnica- na tańcach chłopaki to chwalili jak mieliśmy stroje odkrywające brzuchy
osobiście nie przepadam za swoimi udami i pupą.. no i stopy chciałabym mieć mniejsze bo mam rozmiar 39

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
ciekawe jak długo wytrzymam bez mojej ukochanej opaski
u mnie to ostatnio tż rozmyslał co będzie jak mi się ta opaska kiedyś np złamie ale nie dopuszczam do siebie w ogóle takiej myśli śmieję się z niego ze kupię sobie jeszcze 3 takie bo jeszcze sa dostępne w H&Mie to będę miała na zapas do końca życia

kurdę ale mam ochotę sciąć włosy na takie krótkie aby do ramion... po ślubie od razu ide do fryzjera
Stary 2009-10-27, 21:35   #3929
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja bym chciala cos na bok, moze wlasnie konski ogon, mam cos takiego
bardzo ładne te upięcia na bok tylko czy do normalnego welonu będzie to ładnie wyglądać??

Cytat:
pracuje nad swoim wejsciem pokaze wam jak skoncze bomba wyszlo
pokaż jakby co

Cytat:
a ja lubie drożdże

ja zawzze wyjadam jak mama robi placek drożdzowy lub bułeczki drożdżowe, takie drożdze z ciepłym mleczkiem i mąką

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
We mnie to się oczka najbardziej udały - wielkie i brązowe ;-) I prześliczne dłuuuuuuuuugie rzęsy

Btw. jeszcze 200 dni!

łe no to u mnie za 6 dni też tyle zostanie

Cytat:
Kasia pisze że nie miała dziś czasu na wizaż bo mieli inny kłopot i jeszcze nie gadali z tżtem ale mamy się nie martwić
to chyba dobrze skoro nie pisze że się rozstali, kłócili czy tym podobne
ja bym tak nie mogła odkładać rozmowy i nie wyjasnić sobie wszystkiego do końca.. pewnie nic wyjasniać sobie nie będą i będą udawali że nic się nie stało, chociaż wg mnie to nie jest za dobre, lepiej wyjasniać sobie wszystko na bieżąco bo kiedyś może się wiele taich spraw skumulować w jedno i może być ostro
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:35   #3930
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć Wam
W końcu dotarłam do domu, po dniu który fajnie się zaczął, ale potem...

W każdym razie poszliśmy z Tż na poszukiwania garnituru na naszej ulicy (Długa) i już pierwszy sklep był strzałem w 10

Mimo naszej obopólnej niechęci do garniturów brązowych daliśmy się przekonać, a nawet omamić garniakowi w kolorze gorzkiej czekolady o którym nigdy nie powiedziałabym, że jest brązowy, ale ma ciepły odcień i w takim Tż jest super

Na krojach się nie znam, ale raczej klasyczny, gładki, beż prążków i nie błyszczący, z bardzo dobrej jakości materiału.
Ale oczywiście mierzenie było takie połowiczne, bo na Tż rozmiaru nie ma nigdzie

Więc marynarka dobra w klacie+za krótkie rękawy, spodnie na styk w pasie+za krótkie nogawki itd
Właściciel z wieloletnim doświadczeniem był w szoku jak zmierzył potrzebną długość nogawki bez paska- 123cm już wkrótce moich dłuuugich nóg

Więc garnitur bedzie trzeba zamówić na wymiar u producenta, co oznacza dodatkowy koszt, ale chyba się zdecydujemy, bo garnitur super do Tż pasuje (jak jeszcze założył kamizelkę ecru w prążki to) a i obsługa nas do siebie przekonała

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
ja sama planuję srebrne sandałki do tańca np. takie http://www.akces.biz/oferta/damskie/pas7.jpg tylko z krótkim paskiem i ze skórki eko (do eterycznej Reese ze srebrnymi stawkami będą git )
Ja właśnie chcę w czwartek pojechać do Akces2 zamówić buty na ślub
Te: http://www.akces2.com/images/stories...10_Diana01.jpg albo te: http://www.akces2.com/images/stories...2_Amelia06.jpg
Wybiorę chyba skórę w kolorze ecru, bo w zimie chyba lepiej się wprawdzi niż satyna Co myślicie?

Cytat:
apropos wzrostu i obcasow toja mam 165 a moj tz ma jakies 190 wiec wole byc troszke wyzsza
U nas 166 i 195-żadne obcasy mnie nie ratują, bo buty Tż też pewnie ze 3cm będą miały

Cytat:
ja też nigdy ne farbowałam włosów i na śłub chyba też nie będę farbowała- co najwyżej szamponem koloryzującym je machnę żeby się ładnie błyszczały. pani mi dziś u fryzjera polecała cieniutkie pasemka ale nie wyobrażam sobie mieć odrosty
A wyobrażasz sobie mieć siwe włosy?

Cytat:
nosi 42 i narzeka ja mama 48, a w swojej sukni czuję się na 40 i czuję się piękna będzie dobrze, na pewno pięknie będziesz wyglądała!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kraków
[LIST][*]Intimo4you, ul. Wysłouchów 3
Jutro się wybieram pomierzyć bezramiączkowce pod suknię
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości