|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
![]() a z kotkiem to widze faktycznie niezle numery wam wykreca przynajmniej wesolo macie ![]() u nas to różnie bywa anty, gumkimam jedna kolezanke ktora tak sie boi zajsc w ciaze ze oprocz plastrow jeszcze sie zabezpieczaja gumkami dodatkowo ![]() Cytat:
|
|
#1562 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1563 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a potem w środe zostawiam go do niedzieliU nas jest na odwrót to mama tż jest duzo młodsza I dzieki za sposób na opryszczke bo niestety czasem mnie dopada Cytat:
![]() 17 i 18 listopada tez jedziemy na taki wyjazd tyle ze tym razem w Bieszczady LLicze na to ze jakas znizka bedzie W koncu zna sie z moim tz od 15 lat![]() a co do dziadka to mnie wkurza dlatego on nikogo nie lubi tylko mojego Tż i mam wrazenie ze nie chce zeby był ze mna. Dziadek chyba nie jest zadowolony ze chcemy wziac ślub a juz napewno nie jest zadowolny ze za 2 lata. Według niego to najpierw powinnismy skonczyc po kilka kierunków studiów a najlepiej to profesure zrobić i dopiero wtedy ewentualnie ślub. Niestety ale według niego jestesmy za młodzi ![]() ![]()
|
|
#1564 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Własnie skończyłam dziergać pazuraski. i mam minute na wizaz. Szklanka wody zamiast
|
#1565 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jestem przeciwniczka tab anty i nie zamierzam ich brać. Wlasnie wiekszosc dziewczyn ma zły humor przed okresem a ja mam w czasie okresu ![]() Cytat:
![]() Teraz uciekam wykapac sie , zrobic porzadek z włosami i sie spakowac bo jutro pobudka o 5 rano Do soboty mojego kochane![]()
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż właśnie przed chwilką wpadł, przytulił, dał buziaka, zamienił dwa słowa i popędził, bo musi do ojca jechać. I wraca dopiero jutro w nocy.
Nie lubię, jak przyjeżdżam do domu (głównie dla Tż, żeby z nim pobyć), a tu każdy czegoś od nas chce i tak się mijamy. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Też znam taką dziewczynę, która panicznie boi się ciąży i oprócz tabsów używają gumek ![]() Dobrze, że nie zakładają po 3 na raz
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko raz dodatkowo się zabezpieczyłam jak brałam silne antybiotyki które wpływały na tabletki i akurat wtedy gumka pękła i...stąd mój brak zaufania |
|
|
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka miła jest![]() mój temat to: Moda imiennicza wśród imion żeńskch. Ja też raz ich miałam na minusie, to gin kazał mi kupić w tabletkach i jeść i teraz już ok jest, a i one bez recepty są, więc nawet bez gina możesz kupować Cytat:
![]() gumy ![]() tabletek się mi nie opłaca brać, bo za rzadko się widujemy ![]() Cytat:
![]() Raczej powinien naprawić Udało się wszystko nadrobić Jutro niestety mam rano ćwiczenia i wykład, i znowu ćwiczenia, i tak do 18.00 a w międzyczasie jeszcze obczaję Targi Pracy na uczelni, bo jutro mają być
|
|||
|
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh zazdroszcze ale bym sobie gdzies pojechala ![]() a co do dziadka to moj tez taki, mimo ze nikt w rodzinie sie nie rozwodl on mowi ze sam mial slub jako 23 latek i to bylo z wczesniej slyszalam jak mowil znajomej ze slub dopiero za 2 lata a do tego czasu jeszcze duzo moze sie wydarzyc ale przekona sie ze my zdania nie zmienimy a poza tym moj dziadek to ocenia ludzi po pozorach, jak moj brat byl z taka wiedzma to dziadek byl w niej zakochany ![]() Cytat:
a tak poza tym to z tych "wyzwolonych" jest nie wiem czemu tak panikuje ![]() Cytat:
|
|
#1571 |
|
Rozeznanie
|
Nam pękła 2 razy. Raz nawet brałam Postinor.
Na antyki jestem po pierwsze zbyt leniwa - nie chciałoby mi się biegać po recepty, po drugie połykanie tabletek w moim wykonaniu to dla patrzących komedia, dla mnie trauma, po trzecie mój Tż jest przeciwny hormonom. Ale nie wykluczam, że kiedyś będę je brać. Zwłaszcza, jak już zamieszkamy razem. Teraz żyjemy głównie na odległość, więc nie ma takiej potrzeby. |
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tego samego zdania, może się kiedyś w dalekiej przyszłości zdecyduję, ale to dopiero jak już dzieci będziemy mieć
Cytat:
Własnie mi koleżanka przypomina, ze muszę pracę kontrolną napisac
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
A ja sobie tak ostatnio myślałam, że u Tż w rodzinie ostatnio jakieś fatum. Jego siostra rozstała się z facetem, z którym była 6 lat, 4 miesiące przed ślubem. Prawie rok temu jego kuzyn (taki, z którym trzyma największą sztamę) rozstał się z narzeczoną po 7 latach związku, też już mieli datę ślubu. A kilka dni temu dowiedzieliśmy się, że kuzynka Tż również rozstała się ze swoim chłopakiem po 7 czy 8 latach, jak już wszystko zaczęło zmierzać ku ślubowi.
I tak się zastanawiałam, na kim się zatrzyma. Chyba tylko my zostaliśmy, jako taka długoletnia para. |
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sobie zalatwilam dzieki ![]() Conslusion do Was to nie dojdzie
|
|
#1575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bo robisz to kiedy chcesz i o jakiej porze chcesz i nie musisz myśleć o zakładaniu gumki czy o tym że możesz zostać mamą ale wasze zdanie szanuję oczywiście ![]() my się widzimy baaaardzo często więc metoda dla nas idealna, a że ja też obowiązkowa (w ciągu 5 lat ani jednej nie zapomniałam) ![]() Cytat:
dobranoc |
|||
|
|
|
#1576 |
|
Rozeznanie
|
Smutne co piszesz T'ai. Jeszcze nie dawno wpatrzeni w siebie przysięgali wieczną miłość, a dziś nie mogą na siebie patrzeć.
Chyba, że ten związek od samego początku był pomyłką. Są i takie. |
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak dobrze pójdzie jutro będę miała już ostatecznie wybraną salę a co za tym idzie konkretną datę. Po zajęciach jedziemy z moją mamą obejrzeć dwie sale które po burzliwych naradach zostały na placu boju i albo od razu podpiszemy umowę albo jeszcze w czwartek podjedziemy z mamą TŻ. Tak czy inaczej na dniach będę mogła zacząć odliczanie do tego wielkiego dnia. Zwariować można myślałam, że to będzie łatwiejsze
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
T'ai dobranoc
![]() Cytat:
jedni przed samym ślubem mowili ze zaluja ze nie wzieli takiego tylko duze wesele robia bo strasznie juz sa zmeczeni tymi przygotowaniami, ale ja mysle ze jak to zmecznie przejdzie to piekne wspomnienia zostana
|
|
#1580 |
|
Rozeznanie
|
Martilla, no to super, że data już prawie jest
![]() Fajnie jest mieć do czego odliczać. My sami zarezerwowaliśmy salę. Wcześniej pokazaliśmy tylko rodzicom przykładowe menu, przedstawiliśmy warunki, cenę, zdjęcia itp., ale ani jedni ani drudzy nie byli w naszej sali. A mi ostatnio odwaliło i chciałabym zmienić datę. Z 28 na 21. Sama nie wiem czemu tak palnęłam z tym 28. Niby tydzień różnicy, ale 21 chyba jeszcze będzie bardziej majowo, 28 to już prawie czerwiec ![]() Ale Tż mówi, żebym już nie kombinowała, bo jest dobrze ... |
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
hecate 5 - ja tez mam dziadka, ktory ma jakies dziwne zasady i jak sie na kogos uprze to chocby go po stopach calowal to i tak go nie polubi, mojego Tzta na szczescie lubi
wogole to ma jakies takie dziwne spojrzenie na ludzi i uwaza siebie za wazniejszego od wszystkich i ze on ma zawsze racje..strasznie nie lubie tej jego cechy..lasoa - my stosujemy gumki, bralam przez jakis czas tabletki, ale nie ze wzg na antykoncepcje tylko ze wzg zdrowotnych..jak na razie za zadko sie widujemy zeby sie caly miesiac faszerowac hormonami..poza tym jestem przeciwniczka faszerowania sie lekami..jakby nie patrzec jest to chemia i cos obcego dla organizmu..ale jak urodze dzieci i zakonczymy ich produkcje :P to pewnie tez sie zdecyduje...co prawda dawki hormonow teraz sa coraz mniejsze w tab anty i ich stosowanie nie powinno miec wplywu na pozniejsze ciaze..ale szczerzonego Pan Bog strzerze..hehe.. z drugiej strony jest to baaaaardzo wygodne ![]() conslusion - nic sie nie martw, Ciebie na pewno nie bedzie to dotyczyc moja siostra tez sie rozstala z facetem z ktorym 7 lat chodzila, ale dobrze ze tak sie stalo bo byl kompletnym dupkiem..ale ona tego nie widziala..a teraz jest szczesliwa zonka i mamusia mnie tez tak niektorzy mowia, szczegolnie kolezanki ktore facetow nie maja ze przez te 2 lata to jeszcze bardzo duzo moze sie zmienic..ale ja swoje wiem..jak sie kochamy to sie kochamy i bedziemy razem na zawsze![]() Ide cwiczyc tak jak sobie obiecalam:P
|
|
#1582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję, ja już dobrze. Smarkam jecsze, ale to po okładach mi spływa z zatok
![]() Cytat:
Chyba musisz mu to jakoś zrekompensować co?3mam jutro ![]() Cytat:
![]() Fajnie smakują panierowane w słoneczniku i dobre są też hmmm w tortiilli. Pierś pokroić w małą kosteczkę, obtoczyć w przyprawach i bułce tartej i obsmażyć. Później na placka tortille wykładać saałatę, kukurydzę, cebulkę, pomidory (kto co lubi), sos czosnkowy i kurczaczka. pychotka, tylko jest przy tym troche zabawy.Cytat:
Cytat:
gratulacje zaakceptowania konspektu ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Oj mi też się dłużyło, ale to straaaaaaasznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja odebrałam botki z reklamacji ![]() POsiedziałam dziś troche dłużej u Tż, bo mi mo, że widzimy się często, jakoś doszliśmy do wniosku że nam siebie brakuje. To trzeba było nadrobić ![]() Qrcze, też się musze wybrać do gin po receptę, wrrr. Jak ja nie lubię tam chodzić.
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze je oddalas do tej reklamacji ![]() A propo kciuków to ja okolo 10 jutro poprosze ![]() Dobranoc Dziewczyny do jutra
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo, o 10 rzucam wszystko i 3mam
nawet u stóp :P---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- ja też uciekam spać. Dobranoc
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zmykam się kąpać i spać Dobranoc |
|
|
|
#1586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za idealną obsługę. Jak pracowałam w Macu to też były takie kontroleCytat:
Cytat:
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz mnie wyśmiejecie apropos tego zabezpieczania;p ja od 17 roku życia biore anty, ale najpierw ze względu na cerę, a potem...no wiadomo
ale:uwaga, używamy też prezerwatyw wiem, że to smieszne!! wiecie co,ale ja sie tak panicnzie boje ciąży, że sobie nie wyobrażacie i to chyba dlatego jeszcze nigdy się nie zdarzyło, zeby nam pękła,ale i tak uparcie chcę:gumki musza być. i czasem sobie myslę, że mój TŻ jest naprawfe ideałem.szanuje ten mój lęk i te moje fobie mimo, że przyjemniej byłoby bez...ale ostatnio o tym rozmawialismy, ze spróbujemy bez może dlatego sie boje, że czesto o nich zapominam, biore kilka godzin później, albo na drugi dzień? tak czy siak:wiem, ze to smieszne,ech.Stysik ![]() Joanwi fajny ten temat
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-27 o 22:40 |
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mam jakiś dziwny dzień przez tą pogodę. Nie umiem się na niczym skupić.
Co do winietek to też coraz bardziej się do nich przekonuję i chyba będę przekonywała innych do tego. Z tym że usadzanie przy stołach będe konsultować z rodzicami bo oni wiedza lepiej która ciotka z którą gada ![]() laosa, ja podobnie jak t'ai ufam tabsom Zażywam od ponad 3 lat. Ale też zaczęłam brać ze względu na mocne bóle menstruacyjne. A gumkom nie ufam, już kilka razy nam pękły w ogóle to takie niewygodne w porównaniu z tabsami. Ale wiadomo, każdemu co innego odpowiada.t'ai normalnie niezły fochmistrz z tego twojego kocurzyska Bąbel joanwi bardzo cieakawy temat wybralaś ![]() bambusiek to musisz jedną podwędzic i mi wysłać ![]() Chyba zwariowałam Szukałam na necie imion dla dzieci i wybrałam kilka które będą wchodzić w grę, ale jak już wcześniej wspominałam to na pierwszym miejscu mamy Wojciecha i Martynę A potem co ja wybierałam to: Bianka Kornelia Lilianna Michalina i ewentualnie Honorata Bartosz Jeremiasz Klaudiusz Mateusz Mikołaj Tomasz Wojciech Na stówę zwariowałam, bo dzidzi planujemy troszkę po ślubie
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-10-27 o 22:56 |
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1590 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja nawet teraz jak miałam co dwa dni zazywac tab to zapominałam Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

przynajmniej wesolo macie 

a potem w środe zostawiam go do niedzieli

Co myślicie?
Do soboty mojego kochane

jutro
i dobre są też hmmm w tortiilli. Pierś pokroić w małą kosteczkę, obtoczyć w przyprawach i bułce tartej i obsmażyć. Później na placka tortille wykładać saałatę, kukurydzę, cebulkę, pomidory (kto co lubi), sos czosnkowy i kurczaczka. pychotka, tylko jest przy tym troche zabawy.
gratulacje zaakceptowania konspektu 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Perfect Housewife