|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Dobranoc PMki
Do jutra
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Mi się też moje nie podobają . Są cienkie, a wszystkie moje trzy siorki mają grube, bardzo grube włosy. I jeszcze jestem najstarsza i... najniższa .
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez się niedługo zbieram bo muszę zacząc się uczyc, bo inaczej cięzko widze jutrzejszą wejściówkę z laborek
![]() co do włosów to ja jako jedyna z sióstr mam proste poza tym moje 2 siostry mają strasznie grube, gęste lokowane włosy jedna nawet takie fajniutkie spręzynki od czubka głowy
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj jest opis ile kosztują w wersji podstawowej, ale można wybrać materiał, kolor, obcas itd. samemu. Można zamówić przez internet Ja liczę, że dam ok.240zł.
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam jedne białe buciki takie do chodzenia na codzien- skórzane i na obcasie i mam zamiar je mieć jako buty na przebranie jakby mnie ślubne wkurzały- dlatego te ślubne mam zamiar kupić jakieś zwykłe i tanie bo i tak to na jeden raz tylko... szkoda że w tych co mam nie mogę iść do Kościoła hehe ale jednak kupię jeszcze parę takich typowo słubnych butów- niech już stracę
|
|
#3937 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie czytałam sobie pierwszą część wątku o pannach młodych 2010 i widzę że dużo dziewczyn jest tu od samego początku- Kaśka, Black Angel, Can'tbeperfect, Lain, Aniołek, Samoa- wierne wizażanki
ja dotarłam dopiero na 88 stronie pierwszej części i też dzielnie się trzymam ale słodko swoje pierwsze posty czytać na wątku o pannach młodych- takie jeszcze nieporadne i nieuświadomione- a teraz to wymiatamy w temacie slubów![]() lecę spać dziewczyny miłego wieczorku
|
#3939 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Metka mnie tez to przeraża
Cytat:
zapomnieli tylko że jakiś czas temu byli w podobnej sytuacji. Co do testu to owszem był łatwy, ale moim zdaniem testy z ubiegłych lat też nie były trudniejsze, tylko że zmniejszyli próg od którego się dostawało pozytywny wynik od 66% z 76% i to ten problem. Jeszcze chciałam napisać że moim zdaniem te testy dobrze że były proste bo właśnie taką wiedzę- podstawowa powinny sprawdzać, żaden notariusz nie zna na pamięć wszystkich tych ustaw których my mieliśmy się nauczyć na egzamin. Teraz powinna się zacząć prawdziwa nauka praktyki, a poza tym dalej będą szkolenia, gdzie będziemy pogłębiać wiedzę teoretyczną więc test moim zdaniem był jak najbardziej ok, tylko mogli pozostawić próg 76 %. A poza tym nie rozumiem trochę gadania że tyle osób się dostało, bo nawet jakby dostało się mniej to i tak byłby problem ze znalezieniem patrona. Wiesz tego co ja się nasłuchałam to aż wstyd przytaczać bo notariuszom nie przystoi mówić pewnych rzeczy... ale długo by pisać. Na notarialną i tak sie najmniej osób dostało, a jest największy problem. NIkt tak nad sobą się nie użala jak notariusze, a co mają powiedziec adwokaci i radcy prawni gdzie dostało się wielokrotnie więcej osób.edit: oni co roku eksperymentują, więc nie wykluczone że będą trudniejsze pytania, albo inne zasady. Wydaje mi się że jak się ktoś nauczy to nie ma bata żeby się dostał NIech Twoja koleżanka zacznie już dzisiaj się rozglądać za znajomościami w notariacie bo będzie jej ciężko zaraz po egzaminie coś znaleźć. Z tego co czytałam niektóre osoby nawet nie znając wyniku egzaminu już szukały patrona, więc może lepiej wcześniej pomyśleć jeśli takie problemy są.Dobrze że przynajmniej ja mam patrona na 3 dni przed upływem terminu do składania wniosków o wpis. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale fajne dzisiaj poznaliśmy kroki rock' n' rolla ![]() jestem wykończona, jakoś mam dzisiaj kryzys formy Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-10-27 o 23:04 |
||||
|
|
|
#3940 |
|
Adwokat diabła
|
heyah banana!
pracowity dzień dziś miałam, trzeba było posprzątać całe mieszkanie bo przyszedł właściciel w odwiedziny... ogólnie u mnie po staremu, z tż nic na '-' nie idzie.. wspiera się i takie tam.. czytam Was na bieżąco, aby nie mieć nic w tyle
|
|
#3941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tak sobie mysle czy jest sens teraz mierzyc i kupowac jesli mam zamiar jeszcze schudnac i pewnie mi sie jeszcze kilka razy bedzie rozmiar zmienial juz teraz widze, ze mi chyba troche z biustu polecialo, wiec juz pewno nie mam 65I hmmm...ale dzieki za rady dotyczace ewentualnych zakupow - bede pamietac zeby w przyszlosci nie wyjsc na bezsensownie przeplacajaca frajerke ![]() Cytat:
teoretycznie mamy znajoma osobe z koncesja, ale nie wiemy czy w praktyce ma to szanse powodzenia jeszcze sie w ten temat nie zaglebialam, bo do naszych alkoholowych zakupow jeszcze duuuuuuzo czasu![]() Cytat:
)ale jako, ze bole glowy miewam stosunkowo rzadko, a takie mocne to juz baaardzo rzadko to na szczescie zbyt czesto sie niepotrzebnie nie truje ![]() Cytat:
tez chce u nich zamawiac buty na slub ale najpierw zamowie sobie jakies na kurs tanga myslalam o tym zeby zamowic takie wlasnie biale slubne zeby juz miec na wesele ewentualnie na zmiane juz takie fajnie rozchodzone... ale co ja potem zrobie z dwoma parami bialych butow, hm ![]() to jak cos bedziesz kupowac to koniecznie z gumowym tasmami dookola ![]() zarezerwowalismy noclegi na 5 dni w gorach w grudniu juz nie moge sie doczekac
|
||||
|
|
|
#3942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ogólnia to jakaś masakra z tą twoją aplikacją Cytat:
To akurat fajnie wyszło i wszyscy goście się bawili. Ale racja - jest ryzyko z takimi zabawami.Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz spać i to ok 9.30 nie piszczcie za dużo tak żebym mogła ogarnąć Dobranoc
|
||||
|
|
|
#3943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro nie można alkoholu sprzedawać na kredyt, to pomyślałam, że z tym towarem mogą być też związane jakieś inne obostrzenia/obowiązki. Mam awaryjny pomysł jak tą transakcję przeprowadzić legalnie i dla mnie bardzo opłacalnie, ale ta pani lubi zarabiać, więc myślałam też o innym rozwiązaniu z pominięciem księgi podatkowej, tylko właśnie nie wiem czy ta droga od producenta do klienta detalicznego jest jakkolwiek monitorowana. Heyah chiquita ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Ołki dołki, idem lulu Pa pa |
|
|
|
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja przeglądam net pod kątem poradni, bo musimy zaliczyć chociaż 2 spotkania
![]() Nie wiem jak to się stało, że już listopad tuż tuż, no i musimy tą poradnię zrobić mega szybko
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku Toska Tobie tylko 108 dni zostało
Ale malusio! ehhh...Dzień dobry , dziś ja pierwsza
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez miałam, ale mam aparat i juz mam prościutkie![]() Cytat:
Zapisałam sobie link i mozliwe, że tam podjadę![]() Ja chcę obcas ok. 6 cm, mam 164 a tz 183 a na obcasie będe miała ok. 170 ![]() Cytat:
I bardzo dobrze sie uczy i bardzo to lubi, wiec sie o nia nie martwię Jej narzeczony tak samo![]() Cytat:
A jak babka Ci sprzeda tak jak mówię za symboliczna zlotówke, żeby odprowadzić podatek to powinno byc ok, bo to jej sprawa, ze sprzedaje po takiej cenie jak kupiła. Ide dziś na depilację Ciekawe jak to będzie
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-28 o 08:38 |
||||
|
|
|
#3948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dzisiaj druga ![]() tzn czwarta życzę miluśkiego dniaaaaa
|
|
#3949 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
u mnie paskudny dzień.. mam nadzieję, że u Was lepiej
|
|
#3950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jestem zadowolona! Zaraz napiszę dlaczego ![]() Otóż, ledwo zaczęłam myśleć nad fotografem, a wczoraj nasz dobry znajomy sam zaproponował siebie jako fotografa (zajmuje się tym). I że sesja w dniu ślubu i plener będzie w prezencie od niego!! Oczywiście od razu się sprzeciwiłam. Po pierwsze jest naszym gościem, na przyjęciu też, ale powiedział, że woli nam porobić foty niż siedzieć na krzesełku (ma ku temu powody), a po drugie uważam czy znajomy czy nie, to jest jednak ciężka praca i za tę usługę czuję się zobowiązana zapłacić, ale się uparł - że ewentualnie za materiały (albumy full wypas) zapłacimy. Już nie mogę się doczekać soboty - czeka mnie kolejne przymierzanie sukni i mam nadzieję, że od razu na jakąś się zdecyduję! |
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Rozeznanie
|
co do pracy.. Wczoraj było naprawdę sympatycznie! po niedzieli mają się odzywać
jestem dobrej myśli dlaczego..? Bo myślę sobie, że w końcu mam doświadczenie.. muszą mnie przyjąc w ogóle wszystko super! i praca od 8 do 16 od poniedziałku do piątku! wprost idealna! )
|
|
#3956 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
TŻ się nie może przyzwyczaić, że mam już takie długie włoski i jak mnie obejmuje to wciąż mi je "przytrzaskuje" i mnie za nie ciągnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3957 | |
|
Wtajemniczenie
|
hi girls
![]() słonko przez chmury próbuje się przedrzeć, ale jest strasznie zimno ![]() Samoa to dobrze że koleżanka ma patrona, bo ja też się bardzo dobrze uczyłam, mam ocenę: bardzo dobry na dyplomie, 127 punktów z testu co jest bardzo dobrym wynikiem i bez znajomości to nawet dyplom z wyróżnieniem nie pomoże. Takie życie ale dzisiaj mam leniwy dzień, zastanawiam się co mam ze sobą zrobić ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
A godziny pracy- bardzo fajne |
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakiej branzy szukasz pracy? JA właśnie dostałam propozycję na GL, mam nadzieję, ze cos fajnego, na razie babka tylko poprosiła o przesalnie cv po angielsku albo o maila i telefon, więc wysłałam jej maila i telefon, bo nie będe sie produkowac z wysyłaniem cv jak praca może się okazać kiszkowa. Juz dostałam kilka ofert, które mnie w ogóle nie interesowały, więc się nie podniecam na razie I wysłalam dzis cv do jednej firmy, tylko myślę, że marne moje szanse, bo portal przez który wysłałam pokazuje liczbę zgloszeń i na takie stanowiska jak mnie interesują jest średnio 170-190 kandydatów To, na ktore wyslałam jest od dzis a juz jest 30 kandydatów
|
|
#3959 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dopiero przed 5 się położyłam, wykończę się takim spaniem ![]() Cytat:
![]() A garnitur firmy Elfa jest. Cytat:
Cytat:
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firmy nie znam, ale wazne, że garnitur ładny Czekoladowy kolor mi sie podoba
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Do jutra

. ale ja nieprzyzwyczajona i naprawde mnie te włosy denerwują dobrze, ze się nie puszą.
. Są cienkie, a wszystkie moje trzy siorki mają grube, bardzo grube włosy. I jeszcze jestem najstarsza i... najniższa
poza tym moje 2 siostry mają strasznie grube, gęste lokowane włosy
jedna nawet takie fajniutkie spręzynki od czubka głowy

ja już mam jedne białe buciki takie do chodzenia na codzien- skórzane i na obcasie i mam zamiar je mieć jako buty na przebranie jakby mnie ślubne wkurzały- dlatego te ślubne mam zamiar kupić jakieś zwykłe i tanie bo i tak to na jeden raz tylko... szkoda że w tych co mam nie mogę iść do Kościoła hehe 

No właśnie staram się nie brać przecibólowych,jak tylko coś mnie zaboli,szkoda mi mojego żołądka i wątroby na taką chemie.Jak mnie głowa boli,to nie biore tabletki tylko czekam,no chyba że mocno boli i nie moge wytrzymac,ale to rzadkość. 

Skoro nie można alkoholu sprzedawać na kredyt, to pomyślałam, że z tym towarem mogą być też związane jakieś inne obostrzenia/obowiązki. Mam awaryjny pomysł jak tą transakcję przeprowadzić legalnie i dla mnie bardzo opłacalnie, ale ta pani lubi zarabiać, więc myślałam też o innym rozwiązaniu z pominięciem księgi podatkowej,
Ja tez miałam, ale mam aparat i juz mam prościutkie