|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
No i mam nadzieję, że na naszym weselu jeszcze zatańczy ![]()
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]()
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Moja babcia ma 89 lat i wstaje o 6.oo leci na na zakupy żeby śniadanie swojemu synkowi (mój chrzestny) i wnukowi zrobić. Druga babcia to 99 lat przeżyła a w wieku 82 lat to sobie do Australii na wycieczkę poleciała.
Chciałbym być w takiej kondycji jak moje babcie w tym wieku no ale zobaczymy czy dożyję takiego wieku. Dziadkowie to zmarli w sumie w tym samy wieku jeden 69 drugi 72 lata. Z tym że jeden zmarł na papierosy - palił 2 paczki dziennie miał raka płuc i jedno płuco mu wycieli to się na fajkę przerzucił i mu się to jedyne płuco posypało. A drugiemu dziadkowi to lekarz pogotowia pomógł przejść na drugą stronę :-( Więc kultywując rodzinne tradycje mam szansę dożyć słusznego wieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4685 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
#4687 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
witojcie
![]() Cytat:
strasznie to przykre bo w sumie bardzo niedawno był ślub.. nie śledzę watpku PM 09, ale kiedyś weszlam to agatka miała już przed slubem niezłe jazdy.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() no niecałe 7 miesięcy zostało do slubu, a my stiomy w miejscu.. nawet nie mam pojęcia od czgo zacząc kolejne przygotowania.. dopiero czas znajdę w święta to pomyślę o podziękowaniu dla rodziców, gości o zaproszeniach i liście gości ![]() Cytat:
![]() a jak zareagował na to TŻ?? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Wtajemniczenie
|
mi pozostała tylko jedna babcia, ma 84 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 12 metrów to pokój w sam raz dla jednej osoby a dwie tez tma upchniesz(w sensie dzieci ![]() Tylko, żeby ten parterowy domek ni zrobił sie rozległ na cała działkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() JAk dwoje ludzi chce myślec o założeniu rodziny to najpierw powinni pokazac, ze sa w stanie sie utrzymać, moi rodzice w innej sytuacji by mi nie dali kasy na ślub. Śniło mi się, że wyszłam z tż z mojego dawnego mieszkania i szedł za nami Marylin Manson ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-02 o 08:10 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.panoramio.com/photo/3616422 Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia ![]() ![]() Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice też się dziwią, że on nie pracuje i czasem coś powiedzą, ale nie jemu tylko mi i to czasem dość dosadnie....jak on to przeczyta to będzie wojna światowa ![]() ja myślałam, że on się inny-zanim ze mną zaczął chodzic to jeździł do sis do usa i na prawdę ciężko pracował po 12 godzin, jak był ze mną też był 2x i przywiózł sporo kasy....poza tym moja kuzynka chodzi z jego kolegą i wczoraj mi ten M. mówi, że P sobie poradzi bo on zawsze coś kombinował i kasę miał....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() My tez mamy garaż ale ja nie lubię tam parkować. Bo zanim to pootwieram(w sumie to nie jest garaż tylko taka mała hala), wyjadę za duzo czasu to zajmuje. No i tata z bratem muszą najpierw wyjechac. To już wole szyby skrobać. Chyba, ze jest duży mróz i śnieg pada to wtedy autko jest w garażu.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myślicie, że jak zadzwonię do pana z orkiestry jakoś teraz to odda zaliczkę? może się z nim dogadam, że jak ktoś zadzwoni to on poda mój numer i oni mi dadzą kasę i wezmą moją rezerwację bo szkoda tej kaski ![]()
![]() |
#4699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4700 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz na 4 roku możesz też wykadać towar, być hostessa tak jak ja i odkładac sobie kasę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w sumie nie wiem za bardzo co by było gdybym przeciwstawiła się rodzicom w jakiejś ważniej sprawie bo też póki co to podobnie się zapatrujemy na takie sprawy.. Chociaż ostatnio mówili coś że gdybym chciała iśc na dzienne mgr to mi kase by jakąs dawali... Ale ja im powiedziałam żeby mi nie wyjeżdżali z takimi pomysłami bo ja chcę do pracy już a nie siedziec na garnuszku męża i rodziców jak nie muszę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
*nieudacznik tylko wkurza mnie to, że będziemy ze soba chodzi 100lat, mieszkać sto lat i bez ślubu ![]() no a na zaoczne nie poszliśmy bo by nas zwyczajnie stać nie było-mieszkanie 400zł osoba, jedzenie i jeszcze studia 450zł miesięcznie....co innego gdybym mieszkała z rodzicami to spoko bo wtedy by mnie to 450zł kosztowało, a tak jak jestem tam to muszę tam za coś żyć... zawsze chciałam mieć starszego faceta by był dla mnie mijagim i pomagał mi przejść przez ten trudny okres tych wszystkich decyzji itd a tutaj zonk ja muszę jeszcze jego za sobą ciągnąć... najgorsze jest to, że gdybym kogos poznała starszego nie zyjącego na garnuszku rodziców to chyba bym spieprzyła od P. on twierdzi, że ja tak móię bo szukam sponsora ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Wtajemniczenie
|
Od poniedizałku do piątku nie jest źle bo do pracy jadą wcześniej niż ja. No ale w weekendy ja jadę do szkoły i to jest cały rytuał wyjeżdżania samochodami. Brrrr
#4706 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mi pozostal jeden dziadek, 77-letni ![]() dziadek swego czasu tez pieprzyl glupoty, ze nie wie czy dozyje itp. ale juz na szczescie sobie darowal i teraz mowi, ze sobie nowy akumulatorek do kamery sprawil specjalnie zeby mu starczylo na wesele ![]() ![]() ![]() u nas w ogole z dziadkow to na weselu bedzie tylko moj dziadek, bo TZowi zostala tylko jedna babcia, ale jest dosc ciezko chora (Parkinson) i nie ma szans zeby byla na tym naszym weselu. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi sie dzis snilo duzo jakis glupich rzeczy w rezultacie to wlasciwie nie wiem o co w tym moim snie chodzilo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hahaha listonosz przyszedl z jakims poleconym i Czesio przez otwarte drzwi spierniczyl na czwarte pietro ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | ||
Zakorzenienie
|
to byłby bonus do karnego jeżyka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sie raz przeciwstawiłam w bardzo drazliwej sprawie - poszłam do pracy a mój tata uważa, że mam się zajmowac tylko studiami, bo on po to pracuje, zebym mogła myśleć tylko o nauce i na początku był foch, ale póxniej mu przeszło i był dumny ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasia on chyba faktycznie myśli, ze Ty nie jestes w stanie sobie nzaleźć nikogo lepszego ![]() Moja przyjaciółka rozstała się rownieśnikiem po 5 latach i teraz mówi, że jeśli z kims będzie to tylko ze starszym od siebie i ze mój tz jest wzorem cnót ![]()
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja tez się czuje jak z równolatkiem, albo z młodszym ![]() ok to ja sklonuję zapał do pracy Twego M. i włożę w glowę P. ![]() ![]() a ja nakleiłam sobie plaster na ramię tylko nie wiem czy nie za wysoko bo chciałam go pod rękawem ukryć
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam rowiesnika, ktory jest pracowity, zaradny zyciowo i bardzo dojrzaly, a Kasia ma starszego, ktory jest tego calkowitym zaprzeczeniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem Ci, że on się zmienił i zaczął być wygodny od kąd poszedł na te studia ze mną...nie wiem dlaczego. Mam to gdzieś ślubu w przyszłym roku nie chcę, a on ma jechac do sis do pracy na wakacje ![]() nie wiem jak można jeszcze miec bunt do mnie, za to, że chcę by on się wziął za siebie ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-02 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.