|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Czuję się w siedząc w pracy jak idiotka
![]() Na całej ulicy tylko nasze biuro otwarte ![]() Do tego spałam 4 godziny i jestem jeszcze pijana ![]()
#1382 |
Zakorzenienie
|
Haniu a długo dziś pracujesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Do 14 jak zwykle.
A po pracy jeszcze muszę w domu pracować ![]() Co za paranoja.
#1384 |
Zakorzenienie
|
w listopadzie też tak będzie w kazdą sobote, czy kolega już wraca??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Ad pogrubionego, nie jesteś sama ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja sobie dzisiaj sama siedzę, Tż pojechał do szkoły, mama w pracy, a mnie się nudzi bo już zrobiłam wszystko co miałam zrobić ![]() ![]()
![]() |
#1386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam zamiar cały listopad się opierdzielać. Brać urlopy, odbierać nadgodziny i nic nie robić. Cytat:
![]() Z tego co widziałam tylko kebaby otworzone...i spożywczaki Na Sienkiewce pusto..zresztą wszędzie pusto...szłam do pracy i aż dziwnie się czułam bo miasto wypustoszałe ![]()
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
mam za sobą mega udany dzień ![]() ![]() Haniu - ![]()
![]() |
#1388 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Haniu współczuję Ci, że musisz siedzieć dzisiaj w pracy - mojemu koledze pracuję się lepiej będąc na kacu ( po piątkowych imprezach:P ) - więcej telefonów sprzedaje ![]() ![]()
#1389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super ![]() Obyś codziennie pisała takie posty Cytat:
![]() Wątpię aby ktokolwiek wszedł do biura ![]()
![]() |
#1390 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę tego fryzjera, moja fryzjerka nie ma na razie wolnych terminów i dopiero na koniec listopada mogłam się umówić, chyba, że coś się zwolni to zadzwoni ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, robicie jakieś domowe sosy, dipy np do kawałków kurczaka?
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-10-31 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na fryzjera czekałam cały miesiąc ![]() Włosy mam gorzej niż tragiczne.....czuję sie przez nie jak wspomniany przez Asiuk pasztet ![]() Robię dipy...ale przepisów nie mam. To bardzo spontaniczna twórczość. Do kuraka Nigelii zawsze robię z koperkiem...serek biały, solę, pieprzę dodaję trochę wyciśniętego czosnku, dużo kopru i gotowe. Majonez mieszam z ketchupem. Awocado z majonezem i pieprzem. Serek z bazylią i czosnkiem. Serek z majonezem i curry. Itp itd.....
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
kurde od rana zjadłam tylko jajecznicę z pomidorami i wypiłam kawę i znowu mam brzuch jak cięzarna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
w poniedziałek zaczynam pracę , coś się będzie wreszcie działo. mam wrażenie normanie jakby ktoś dodał mi skrzydeł
![]() ![]() ![]() teraz tylko moja dobra koleżanka ma problem i przejęłam się nią , jak jej słucham czy jej problemu to tak jakbym słuchała siebie sprzed dwóch miesięcy ![]() ![]() Madzia - super że z dziadkiem lepiej ![]()
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Haniu Twój szef to chyba oszalał. Kto dzisiaj będzie wycieczki szukał ? ![]() Muszę tworzyć magisterkę a tymczasem robię wszystko inne tylko nie to co powinnam :/ Zrobiłam wczoraj ciasto- krówkę ![]() ![]() Zimno się zrobiło- czyli tradycyjnie jak na Święto Zmarłych. Jutro 1 raz z Tżem wybieramy się razem na cmentarz do mojej rodziny. Wyobraźcie sobie, że nie mamy żadnych sporów o to kiedy do której rodziny się wybierzemy. W ogóle po ślubie prawie się nie kłócimy ![]() ![]()
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super czyta się takie posty jak ten Twój! życzę aby tak było zawsze! ![]() a co do jutrzejszego dnia to ja chyba pozostanę w domu. nie lubię tego święta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam
![]() lubie cmentarz na ktorym leza moi pradziadkowie ,taki stary,prawdziwy cemntarz z duszą a nie "blokowisko". Lubie ta atmosferę. Lubie nasza rodzinna tradycje,czyli rodzinny zjazd u babci. Wracam wtedy do dziecinstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
jodie gratulacje. a co to za praca?
a my z TZ jedziemy juz o 8 na cmentarz, nie bedzie tyle ludzie. tam leża moi poradziadkowie ze strony mamy i tata i TZ cała rodzina. a potem na nowy cmentarz do mojej babci z dziadkiem. nie wiem tylko na ktorą jest obiad u TZ taty |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś znów była sprzeczka, bo TŻ zażartował, a ja wzięłam to do siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy inaczej, ta kłótnia mi uświadomiła, że kocham TŻta za sposób w jaki się ze mną kłóci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie tęsknię za Nim i łażę taka sfrustrowana tą odległością ![]() Ja jak co roku z rodzicami i z siostrą, robię objazdowkę 4 cmentarzy... Więc schodzi się od południa do późnego wieczora, bo potem jeszcze spotkanie z taką dalszą rodzinką, która zjeżdża się do starego domu moich dziadków ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-11-01 o 01:09 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
cześć. ale przemarzałam na tych cmenatrzach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Melodio... jeśli masz tak jak piszesz mikroskopijne poczucie własnej wartości, a dodatkowo masz dużo czasu to może wybrałabyś się do jakiegoś specjalisty? To co opisujesz... znam to doskonale - też sobie wymyślałam tysiące rzeczy, brałam za bardzo wszystko do siebie ( tu akurat chodzi o ogól nie tylko o związek) w słowach Tż doszukiwałam się drugiego dna - bo nie mogłam zrozumieć jak ktoś taki jak ja może być dla kogoś ideałem... itd.
#1402 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() Cytat:
Myślałam o psychologu, ale jakoś wybrać się nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1403 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie nie poradziłam sobie ( pisałam w czasie przeszłym bo nie jestem już z Tż - z innego powodu - mojemu byłemu nigdy nie mówiłam, że coś odbieram inaczej, nie wiedział że wszystko analizuję itd., że w środku jestem w totalnej rozsypce , wszystko to trzymałam w sobie, owszem wybuchałam - ale te wybuchy były wg mnie uzasadnione - kłamstwa. Mój były osotatnio napisał mi,że zawsze podziwał mnie za to ,że bez względu na to co się dzieje, choćby się waliło i paliło zawsze sobie poradzę, zawsze znajdę rozwiązanie, że jestem strasznie silna - moja notatka w pamiętniku "Byliśmy ze sobą 4 lata, a nic o mnie nie wie". ..) dlatego m.in. z tego powodu zależy mi na terapii. Chcę w pełni korzystać z życia, cieszyć się każdą chwilą .... i tak będzię ![]()
![]() |
#1404 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Na szybko Was przeleciałam, mialam otwarte 3 strony jednoczesnie i na 2 lecialam do przodu a na jednej w tył ![]() ![]() Butter, mam nadzieje ze to nie bardzo drazliwy temat- jak stoicie z sala weselna? Przez czytanie tych 3 stron prawie naraz troche sie pogubilam.. U nas niestety tez jest drogawo, ceny menu 150 (skromne, na pewno go nie wybierzemy) do 200, ale przynajmniej nie ma korkowego. Nie rozumiem co to za idiotczny pomysl. W wiekszosc knajp faktycznie funkcjonuje cos takiego ![]() Jodie, gratuluje znalezienia pracy i zycze Ci fantastycznego dnia jutro! Madlen, jak juz sie urzadzicie z mezem na nowym miejscu i podlaczysz sie do neta, to daj znac jak i co ![]() Mialam doscy ciezki tydzien w pracy, koniec miesiaca, wtedy jest zapieprz i siedzenie po godzinach. Ale ten tydzien zapowiada sie niezle. Moze uda mi sie troche powizazowac. Glupio tak jak moge niby wejsc, w sensie- mozliwosci sa, ale czasu nie mam wcale. Odstawiam tabsy w tym tygodniu. Nie jestem do konca przekonana do tej decyzji (nie znosze gumek i faktu ze nie mozna wszedzie i zawsze, plus boje sie naglego wysypu pryszczy) ale z drugiej strony przyda mi sie odtrucie i moze uda mi sie cos schudnac w polaczeniu z intensywnym fitnessem i maleńką dietą ![]() Po drugie, nasi rodzice spotykaja sie po raz pierwszy u mnie w domu w najblizsza niedziele- mama w zwiazku z tym zachowuje sie zabawnie- m.in umyla okna i - uwaga- wyprala psie zabawki ![]() ![]() Ściskam ![]()
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!
zara ![]() ![]() kurczę z wrażania zasnąć nie mogę, cieszę sie tak bardzo że aż się boję. nie wiem co to ale wewnętrzny głos ?? mówi mi że będzie wszystko dobrze. czuję taki wewnętrzny spokój że to jest to. miałyście tak kiedyś?? jutro mam woglóle stresujący dzień więc proszę o kciuki ![]()
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
miałam ambitne plany odpoczynku w weekend, ale coś mnie rozłożyło. Siłą rzeczy siedziałam w domu albo spałam, ale nie mogę powiedzieć, że "jestem odpoczęta", dziś dalej się średnio czuję. W dodatku strasznie zimno się zrobiło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć ![]() Ja w sumie wypoczęłam, mieliśmy kolegę Tomka na noc, więc dzieciaki się wywściekały za wszystkie czasy, nawet fajne to było ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
raczej jakieś przeziębienie/grypa, ale najciekawsze jest to, że cały czas mam temperaturę poniżej 36 stopni
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.