Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 15:49   #2371
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Jeśli firma to już bardziej skojarzona z działalnością TŻ'ta

Stysik - gdzie Wy robicie wesele bo widzę że nasze okolice? My szukamy lokalizacji od Katowic po Gliwice/Rybnik.
a działalnośc Tż to...?

http://www.dworek.studioefekt.eu/
w wodzisławiu śląskim

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:50   #2372
lasoa
Zakorzenienie

Dotta moja koleżanka ma w przyszłym roku w Gliwicach wesele
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 15:55   #2373
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a działalnośc Tż to...?

http://www.dworek.studioefekt.eu/
w wodzisławiu śląskim
TŻ't ma firmę zajmującą sitodrukiem Nadruki na koszulkach/bluzach Myśleliśmy o jakiś sklepie internetowym czy coś.

Fajna ta Wasza sala - oglądałam ich stronę już kiedyś ale nie mogłam się zdecydować Jak tam wygląda z organizacją? Pewnie pisałaś ale tyle stron i nie wiem gdzie tego szukać
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:12   #2374
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
TŻ't ma firmę zajmującą sitodrukiem Nadruki na koszulkach/bluzach Myśleliśmy o jakiś sklepie internetowym czy coś.

Fajna ta Wasza sala - oglądałam ich stronę już kiedyś ale nie mogłam się zdecydować Jak tam wygląda z organizacją? Pewnie pisałaś ale tyle stron i nie wiem gdzie tego szukać
jeśli nadruki na koszulkach to jak najbardziej strona internetowa i sklepik internetowy

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:14   #2375
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Asia super, ze tak wszystko sie dobrze ułożyło i mysle, że jak on w garniturze to ty w małej czarnej przynajmniej ja bym się tak ubrała;p albo jakas garsonka czy cos ech, zazdraszczam jeszcze raz bym chciała zaręczyny bo te nas ze to były...chaotyczne;p a ja w dresach!!!!

Ma.ko dziekuję i tez tak mysle, że u facetów to normalne

A te zdjęcia powalające...stringi na slub?trzeba miec odwagę
W dresie to nie tak xle-ja w piżamie rano-szogun na głowie wracam do łóżka bo w łazience byłam-a tu TŻ klęczy na środku pokoju Ale jak sie nie zgodzić jak tak pięknie klękał

stringi a ja tam sie nei boje ze ktoś mi zajrzy pod kiecke...jakbym założyła zwykłe figi t bym sie ugotowała i zadrapała bo się odzwyczaiłam zwyklaków nosić i mi gorąco w nich normalnie!

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ja też wychodzę za mąż w 2011 roku i chciałabym dołączyć do Waszego wątku.
hejka

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Stysik- TŻ siostra wie, ale stwierdziła że to taka troche szopka z tego że restauracja itd. Bo jej TŻ oświadczył się bez "publiczki" ... eh. Ale ja sie tym nie przejmuje , nie dośc że poszlimy jej na ręke to oh..
siostrunia denerwująca baba chyba? albo zazdrości!

Cytat:
Witam
Zaręczyny się odbyły i termin ślubu ustaliliśmy na 2011 rok Prawdopodobnie 28 maj Na razie nic konkretnego nie mamy - dwie sale na oku i to wszystko. Widzę że u Was "prace" już daleko posunięte
Pozdrawiam
hej

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
hehehee no tak:P:PP chociaz u mnie po weslu to przewaznie duzo nocy nie zostaje bo wesela koncza sie o 5 6 rano a zreszta nie mialabym sie chyba sily przebrac juz;P

ahaaaaaa a co do stringow to dawniej nosilam ale teraz jakos nei lubie;/ wole takie spodenki jakies fajne z koronki.moj TZ tez uwielbia je mowi ze woli jak mam zalozone takie sexi spodenki niz gdybym miala stringi miec bo jako on to mowi stringi pokazuja wszytsko od razu a facet lubi odkrywac wszytsko powoli hehehe
Ja kupialm sobie na ten weekend piękną bielizne czarną w różowymi haftowanymi kwiatkami. TŻ popatzrył i stwierdził,ze ciekawsze rzeczy sa pod spodem. Więc bielizne miałam 3 minuty na sobie od chwili jej zaprezentowania...ah ci faceci......

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
a my z Tz jestesmy dzisiaj na fazie dzieciaczka
Ja też caly weekend "na fazie" dzidziusiowej

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
A ja dzis spedzam wieczor z Patrickiem;p Patrickiem Swayze
Ah jak ja chciałam zobaczyć znwo po raz setny ten film,ale za wczesnie poszłam spać Ale Patrick...

Cytat:
Kurcze, dziewczyny jak Was tak podczytuję to zazdroszczę Wam i zaczynam panikować że my nic nie mamy Nawet nie wiemy jakim budżetem będziemy dysponować

Mam do Was pytanie dość techniczne - ile napojów (soków i tych gazowanych) przewidujecie na jedną osobę? Niektóre restauracje proponowały nam w menu np. 1l soku i 0,5l napojów gazowanych/osobę i wydaje mi się to stanowczo za mało.
ja uważam że 1,5 L/os to za mało. 2 L to tak akurat na styk. Ja bym sie bała,ze zabraknie. Poszukalabym oferty z napojami bez limitu,tak dla spokoju własnego
-----------

Wróciłam z pasjonujących odwiedzin w weekend na grobach... przeżyłam.....
Troszke sie z TŻ popstrykałam,ale wczoraj się ładnie pogodzilismy
I działamy dalej dzidzie, moze się uda wkońcu w tym miesiącu
A teraz spadam do robboty,bo mi klientka zaraz przyjdzie. a potem wrócę na wizazyk.
Ah! nie hadłam chleba wcale już chyba 5 dni! Ha ale mam wole silną, a na stole jak w gościach byłam to same łakocia a ja nic się zaparłam!
Stary 2009-11-02, 16:18   #2376
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość

Ah! nie hadłam chleba wcale już chyba 5 dni! Ha ale mam wole silną, a na stole jak w gościach byłam to same łakocia a ja nic się zaparłam!
klask i:

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:25   #2377
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Uciekam do domciu. Dziś musimy się z Łukaszem sobą nacieszyć, bo jedzie do domu i będzie dopiero w czwartek
Miłego popołudnia i wieczorku
to zapewne miły wieczór będzie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
z matematyki
wow podziwiam , matma to był zawsze mój koszmar

ja już w domku, kawke zrobiłam, ale i tak zamulam
później lecę do Piotrka, zobaczymy jak to jest faktycznie z tym jego zdrowiem

miłego wieczoru dziewczyny
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:28   #2378
cobra115
Zakorzenienie

dotta no faktycznie sklepiek internetowy to teraz najlepsze rozwiązanie
jolka no to działajcie działajcie

A ja wróciłam od tej narzeczonej kuzyna Był u niej wczesniej kuzyn który zajmuje sie aranżacjami kwiatowymi i przyniósł maaaaaasę katalogów z bukietami ślubnymi Jednak chyba nie dam Dawidowi zrobić mi bukietu z resztą on i tak powiedział że nie zrobi. Tylke kwiatów co ja dzisiaj obejżałam to nie widziałam nigdy w życiu jeszcze mam wpaść do Ani jak przyniesie ten kolo laptopa ze swoimi aranżacjami Sobie ubzdurałam w łepku co mniej więcej chcę

Teraz czekam na kumpele i Dżuli
Stary 2009-11-02, 16:36   #2379
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja dopiero wrocilam do domu;/ ide cos zjesc i biore sie za nadrabianie

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:39   #2380
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
jeśli nadruki na koszulkach to jak najbardziej strona internetowa i sklepik internetowy
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
dotta no faktycznie sklepik internetowy to teraz najlepsze rozwiązanie
Póki co sprzedają wyroby hurtowo dla kibiców, ale wiadomo że przydał by się też taki sklep z ich wyrobami dla indywidualnych odbiorców - chociaż z drugiej strony tyle tych sklepów teraz Sama już nie wiem
Stary 2009-11-02, 16:40   #2381
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

no sklep internetowy to spoko pomysl
a w dworku wyglada to tak, że placi się 200 zl /osobe/jeden dzień, w cenie jest praktycznie wszystko, od alkoholu (0,7 na parę, wódka do wyboru), napoje, tort, ciasta, szmpan, ciasteczka, ponadto na razie sa 2 pokoje do dyspozycji, i od polnocy do 5 nad ranem kierowca z busem do dyspozycji w granicach 20 km za darmo a powyzej do negocjacji dekoracje w cenie wokół piękny teren: las, staw z łabędziami i koniki, nie wiem co więcej aha sama sala przepiękna i jest klimatyzacja (w 6 miejscach )

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja już w domku, kawke zrobiłam, ale i tak zamulam
później lecę do Piotrka, zobaczymy jak to jest faktycznie z tym jego zdrowiem
a to pewnie zdrowy będzie
miłego

Jolka jak już będziecie mieli dzidziusia to cięzko będzie się Twojemu Tż odzwyczajać od takiego tempa
Cytat:
A ja wróciłam od tej narzeczonej kuzyna Był u niej wczesniej kuzyn który zajmuje sie aranżacjami kwiatowymi i przyniósł maaaaaasę katalogów z bukietami ślubnymi Jednak chyba nie dam Dawidowi zrobić mi bukietu z resztą on i tak powiedział że nie zrobi. Tylke kwiatów co ja dzisiaj obejżałam to nie widziałam nigdy w życiu jeszcze mam wpaść do Ani jak przyniesie ten kolo laptopa ze swoimi aranżacjami Sobie ubzdurałam w łepku co mniej więcej chcę
a można gdzieś takie katologi dostać?

EDIT: Dotta zawsze możecie się wyspecjalizować na przykład w kuszlukach "firmowych", czyli z jakimiś logami itp. np. dużo projektów unijnych zamawia takie koszulki fajna kasa z tego może być

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-02 o 16:41
Stary 2009-11-02, 16:43   #2382
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

o matko tyle już zapisałyście że szok

z moich obliczeń wynika ze moje wesele będzie liczyło około 120 osób (w tym kamerzysta fotograf kierowca itp)

mój bukiecik chce z cantadesek
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:58   #2383
lasoa
Zakorzenienie

Kasiulenkowo możesz pokazać bukiet marzeń? Bo nie mam pojęcia jaki to kwiat
Stary 2009-11-02, 16:59   #2384
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no sklep internetowy to spoko pomysl
a w dworku wyglada to tak, że placi się 200 zl /osobe/jeden dzień, w cenie jest praktycznie wszystko, od alkoholu (0,7 na parę, wódka do wyboru), napoje, tort, ciasta, szmpan, ciasteczka, ponadto na razie sa 2 pokoje do dyspozycji, i od polnocy do 5 nad ranem kierowca z busem do dyspozycji w granicach 20 km za darmo a powyzej do negocjacji dekoracje w cenie wokół piękny teren: las, staw z łabędziami i koniki, nie wiem co więcej aha sama sala przepiękna i jest klimatyzacja (w 6 miejscach )

EDIT: Dotta zawsze możecie się wyspecjalizować na przykład w kuszlukach "firmowych", czyli z jakimiś logami itp. np. dużo projektów unijnych zamawia takie koszulki fajna kasa z tego może być
Chcemy w to pójść ale wiekszosc firm już ma swoich dostawców i nie wiemy gdzie jeszcze uderzyć Ja myślałam czy by naszym gościom weselnym nie sprezentować takich koszulek z datą, naszymi imionami i ładnym nadrukiem

Co do twojej sali to naprawdę super tylko ta odległość - TŻ't jakoś mało optymistycznie do tego podchodzi. My mielibyśmy jakieś 60 km a goście niektórzy nawet z 90. Szkoda że tylko 2 pokoje

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-02 o 17:02
Stary 2009-11-02, 17:04   #2385
karolinusienka
Zakorzenienie

ha zrobilam 6 zaproszen jeszcze 154 narazie sa bez srodka, ale to najmniejszy pikuś kurde, ze nie mam tego aparatu ehh dopiero jak Piotrek wroci to od niego wezme i pstryknę zaproszenia mi sie podobaja i rodzicom pokazalam-tata zachwycony a mama powiedziala, ze jakies smutne-ale dopiero co sie obudzila wiec jej wybaczam mam nadzieje, ze jak zobaczy drugi raz to jej sie spodobaja ale jestem z siebie dumna nie ma to jak sobie samej schlebiac biore sie za wycinanie zlotych prostokatow i pozniej dalej do robienia bo korkow dzisiaj nie mam, wiec moge podlubac

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Chcemy w to pójść ale wiekszosc firm już ma swoich dostawców i nie wiemy gdzie jeszcze uderzyć Ja myślałam czy by naszym gościom weselnym nie sprezentować takich koszulek z datą, naszymi imionami i ładnym nadrukiem

Co do twojej sali to naprawdę super tylko ta odległość - TŻ't jakoś mało optymistycznie do tego podchodzi. My mielibyśmy jakieś 60 km a goście niektórzy nawet z 90. Szkoda że tylko 2 pokoje
super pomysl z tymi koszulkami jesli macie mozliwosci-to czemu nie ja bym chyba z Piotrkiem zbankrutowala

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
o matko tyle już zapisałyście że szok

z moich obliczeń wynika ze moje wesele będzie liczyło około 120 osób (w tym kamerzysta fotograf kierowca itp)

mój bukiecik chce z cantadesek
pokaz bukiecik
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:04   #2386
cobra115
Zakorzenienie

stysik to były takie pisemka dla florystów pewnie można w większych sklepikach z gazetami kupić tylko jak one się nazywały to nie zwróciłam uwagi

zmykam z wizażu bo dziewczyny już jadą pappaaa miłego wieczorku PeeMki
Stary 2009-11-02, 17:06   #2387
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

super pomysl z tymi koszulkami jesli macie mozliwosci-to czemu nie ja bym chyba z Piotrkiem zbankrutowala
U nas będzie max 60 osób
Z tego co widzę to u Ciebie duuuuużo więcej
Stary 2009-11-02, 17:09   #2388
lasoa
Zakorzenienie

Ja policzyłam ok 80 osob z orkiestra i fotografem. Ale pewnie 10-20% odmówi bo to okres wakacyjny. A niech odmawiają, mniej kasy wydamy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Wam też szwanuje forum?
Stary 2009-11-02, 17:10   #2389
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

no jak są przetargi/konkursy organizowane wlasnie przez projekty ro warto sprobowac, poza tym szkoly maja mundurki, a moja miala tez t-shirty poza tym takie kawalerko-panieniskie moga sie sprzedawac

a co do sali to faktycznie moze byc daleko :/ niby moiwa ze my byc iwecej miejsc noclegowych ale nie wiem kiedy, bo w zeszlym roku tez tak moiwli a nic nowego nie powstalo... ja mam 20- 25 km do tej sali
Cytat:
ha zrobilam 6 zaproszen jeszcze 154 narazie sa bez srodka, ale to najmniejszy pikuś kurde, ze nie mam tego aparatu ehh dopiero jak Piotrek wroci to od niego wezme i pstryknę zaproszenia mi sie podobaja i rodzicom pokazalam-tata zachwycony a mama powiedziala, ze jakies smutne-ale dopiero co sie obudzila wiec jej wybaczam mam nadzieje, ze jak zobaczy drugi raz to jej sie spodobaja ale jestem z siebie dumna nie ma to jak sobie samej schlebiac biore sie za wycinanie zlotych prostokatow i pozniej dalej do robienia bo korkow dzisiaj nie mam, wiec moge podlubac
juz sie nie moge doczekac az nam pokazesz te zaproszenia to widze ze rodzice juz nie udaja ze nie wiedza nic
Cytat:
stysik to były takie pisemka dla florystów pewnie można w większych sklepikach z gazetami kupić tylko jak one się nazywały to nie zwróciłam uwagi

zmykam z wizażu bo dziewczyny już jadą pappaaa miłego wieczorku PeeMki
hmm musze poszukac takich katalogow gdzies
milego

Stary 2009-11-02, 17:11   #2390
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

coś chyba nie tak bo nie potrafie dodać zdjęć (

Stary 2009-11-02, 17:14   #2391
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ja policzyłam ok 80 osob z orkiestra i fotografem. Ale pewnie 10-20% odmówi bo to okres wakacyjny. A niech odmawiają, mniej kasy wydamy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Wam też szwanuje forum?
hmmm nie policzylam orkiestry i fotografa a do mnie elektryk niedlugo zawita i pewnie bedzie wlaczal i wylaczal non stop korki ehhhh

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
no jak są przetargi/konkursy organizowane wlasnie przez projekty ro warto sprobowac, poza tym szkoly maja mundurki, a moja miala tez t-shirty poza tym takie kawalerko-panieniskie moga sie sprzedawac

a co do sali to faktycznie moze byc daleko :/ niby moiwa ze my byc iwecej miejsc noclegowych ale nie wiem kiedy, bo w zeszlym roku tez tak moiwli a nic nowego nie powstalo... ja mam 20- 25 km do tej sali

juz sie nie moge doczekac az nam pokazesz te zaproszenia to widze ze rodzice juz nie udaja ze nie wiedza nic

hmm musze poszukac takich katalogow gdzies
milego
pokazalam ich niech sie ciesza, bo non stop sie pytali a co ty tak zamknieta siedzisz w pokoju i cos dlubiesz to im pokazalam i nic wiecej :d nie mowilam nic hehhee znowu tematu nie ma
Stary 2009-11-02, 17:16   #2392
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

Na kawalerskie już robiliśmy Nie miałam pojęcia że szkoły robią też koszulki mnie i Tż'ta ominęło to całe mundurkowe szaleństwo
Stary 2009-11-02, 17:19   #2393
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
A co sądzicie o podziękowaniach dla gości? Na ostatnim weselu Para Młoda rozdawala kopert w których było zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i podpis że dziękują za bycie z nimi w tak waznym dniu.
Na innym znowu weselu kiedyś tam dostałam biale pudełeczko a w środku czekoladke ,czekoladka była zawinięta w papierek na którym było zdjęcie też z sesji narzeczeńskiej (tylko że oczywiście takie malutki z 0,5 cm na 0,5 cm) i z boku była data ślubu.
A dekoracja sali?? Macie w cenie lokalu ? Czy musicie same? U mnie w cenie lokalu są materiały i pokrowce na krzesła, kwiaty musze sama .
Podziękowania będą i chyba zrobię sama. Miałoby być pudełeczko z wkładką i kartka z podziękowaniami.

Dekorację mamy w cenie. Wszystko uzgodnimy jak ma wyglądać, np. jakimi świeżymi kwaiatami będzie sala przystrojona.

Cytat:
Ile placice za sam ślub-mszę?
Bo my jakieś 600 zl i jestem ciekawa czy gdzies indziej tez tak drogo, bo wszyscy znajomi mowia ze albo co laska albo 200-300 zl
My damy co łaska 250 zł.

Cytat:
no to ja tez powiem, że wychodzę za mąż 20.08.2011

ahh niech ten czas szybciej leci )
Witaj

Nicolaaa, Martilla wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
---------------------------------------------------
Dzisiaj wariacki dzień. Teraz miałam zamiar się zacząć pakować do Krakowa, ale o 18 jestem umowiona z B.

A propo... To do Dziewczyn mieszkających w Krakowie...Może jakaś kawka

Poza tym wczoraj się dowiedziałam, że w najbliższej rodzinie w 2011 będzie jeszcze co najmniej 1 ślub, ale na szczęście w czerwcu
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:22   #2394
lasoa
Zakorzenienie

A bedziecie dawały ciasto gościom w podziękowaniu do domu?
Stary 2009-11-02, 17:26   #2395
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:

o ile coś zostanie :p

z tymi cantadeskami to ja nie wiem jak to mam wam [pokazać już nawet rozmiar zmniejszyłam i dalej nie chce się pojawić :noniewiem :

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2009-11-02 o 17:31
Stary 2009-11-02, 17:31   #2396
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

z tymi cantadeskami to ja nie wiem jak to mam wam [pokazać już nawet rozmiar zmniejszyłam i dalej nie chce się pojawić :noniewiem ::/
One wyglądają jak kalie chyba?
Stary 2009-11-02, 17:31   #2397
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Podziękowania będą i chyba zrobię sama. Miałoby być pudełeczko z wkładką i kartka z podziękowaniami.

Dekorację mamy w cenie. Wszystko uzgodnimy jak ma wyglądać, np. jakimi świeżymi kwaiatami będzie sala przystrojona.

My damy co łaska 250 zł.

Witaj

Nicolaaa, Martilla wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
---------------------------------------------------
Dzisiaj wariacki dzień. Teraz miałam zamiar się zacząć pakować do Krakowa, ale o 18 jestem umowiona z B.

A propo... To do Dziewczyn mieszkających w Krakowie...Może jakaś kawka

Poza tym wczoraj się dowiedziałam, że w najbliższej rodzinie w 2011 będzie jeszcze co najmniej 1 ślub, ale na szczęście w czerwcu
w 2o11 roku tez mam jeszcze jeden slub-swojej przyjaciolki, ktora wyprawia weselicho w tej samej sali co ja
Stary 2009-11-02, 17:32   #2398
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:

z tymi cantadeskami to ja nie wiem jak to mam wam [pokazać już nawet rozmiar zmniejszyłam i dalej nie chce się pojawić :noniewiem ::/
Mnie chodzi o takie paczuszki, u mnie jest taki zwyczaj
Stary 2009-11-02, 17:32   #2399
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
nie, bo nie zostanie hehehe i za duzo byloby tych pudelek dostana po flaszce na pare i starczy
Stary 2009-11-02, 17:32   #2400
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
One wyglądają jak kalie chyba?

tak tak coś podobnego ale nie to samo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości