|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Ja nie chcę mieć orkiestry pod domem
|
|
|
|
#2432 | |
|
Lena
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15049451]Powiem Wam,tak odbiegając od tematu-nienawidzę tp!!!!!!! [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15049685]Dajcie spokój... Miałam wykupiony cały multipakiet. Okazało się,że nie może nam działać videostrada,bo mamy router za daleko od tv. No i tato wzniósł reklamację. Oni przekręcili coś i zrozumieli jako rezygnacja ze wszystkiego. Odcięli nam neta i gdy dzwoniliśmy,by dowiedzieć się,co się stało,wmawiali nam,że to z naszej winy i potem okazało się,że mamy do zapłacenia karę 3222,20zł. No,ale zadzwonili,przeprosili. Podpisaliśmy nową umowę,nowy router,kupiony przez nas skonfigurowany,a netu jak nie bylo tak nie ma łączę się z tobą w bólu.. wiem co to nie mieć neta! .................... ja wróciłam dopiero z miasta. jak zwykle przełaziłam wszystkie galerie wzdłuż i wszerz i nic nie kupiłam. wybredna jestem czy co???? ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- jesli chodzi o orkiestrę; będę miała pod domem i będzie nas prowadzić pod sam kościół. ale mieszkam na wsi i to jest całkiem inaczej niż w mieście. powiem wam szczerze, że nie dziwię sie jak niektóre pary, które mieszkają w mieście, nie decydują sie na orkiestrę pod domem. byłam dwa lata temu na weselu w mieście. obydwoje mieszkają w blokach i jak ta orkiestra zagrała pod blokiem to aż tak dziwnie. nie licząc tego że panienka z 4 piętra leciała po orkiestrę drużbę, pana młodego i gości na parter potem ze wszsytkimi wychodziła d góry. tak dziwnie! no ale pzrecież jak kto lubi.
|
|
|
#2433 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Najpierw nadrabiam Cytat:
O ja mam nadzieje ze mojemu nie padnie. Tez niedawno kupilismy bo tż ukradli w pracy hihi przynajmniej mamy nowyCytat:
Święta uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15049685]Dajcie spokój... Miałam wykupiony cały multipakiet. Okazało się,że nie może nam działać videostrada,bo mamy router za daleko od tv. No i tato wzniósł reklamację. Oni przekręcili coś i zrozumieli jako rezygnacja ze wszystkiego. Odcięli nam neta i gdy dzwoniliśmy,by dowiedzieć się,co się stało,wmawiali nam,że to z naszej winy i potem okazało się,że mamy do zapłacenia karę 3222,20zł. No,ale zadzwonili,przeprosili. Podpisaliśmy nową umowę,nowy router,kupiony przez nas skonfigurowany,a netu jak nie bylo tak nie ma bez netu to se tak nie da ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co chcialas sobie kupic?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-02 o 19:13 |
||
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, na chwilę obecną muszę spadać. Ale przeczytałam wszystko. Jutro w pracy jak mi się uda wszystko po instalować to już będę z wami...Daj Boże
![]() Miłego
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam
Na wyjezdzie było super. W jeden dzien mielismy uroczysta kolacje z dyrekcja PGNiG w takim super lokalu. Jedzenia mnóstwo i piwo dowoli a najlepsze ze wszystko za free Chodzi o to ze studenci mojej specjalnosci moga ubiegac sie w PGNiG o stypendium. Ale warunek jest taki ze potem musimy u nich pracowac 2 razy dłuzej niz pobieralismy stypendium. Z tym ze oni najbardziej chca zeby to byli ludzie z 4 roku. Stypendium wynosi 650 zł przez 4 rok i 850 zł przez 5 ( oczywiscie studiów). Gdybym zdecydowała sie na to to musze w czwartek na targach pracy, na których oni beda , zaniesc podnianie, cv i zaswiadczenie o średniej . Nie wiem co zrobic bo jesli mi przyznaja ( czeka mnie jeszcze rozmowa kwalif. z przedstawiacielami PGNiG)to stypendium to oznaczac to bedzie przeprowadzke do Zielonej Góry na co najmniej 3 lata. Nie wiem czy tż pojedzie ze mna bo tutaj ma prace a tam nie wiadomo czy znajdzie. Krk jest wieksze wiec ma wieksza sznase na prace niz tam. No i ta odległosc od domu Nie wiem co zrobic. Z jednej strony kasa by sie przydała i fakt ze mam prace po studiach zapewniona jest komfortowy tylko ta odleglosc![]() No i kasa jak na poczatek naprawde niezła. Nie sadze zeby ktos mi zaproponował lepsze pieniadze zaraz po studiach.
"Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym. Mówi sobie: „Na którejś z nich jest moja róża...”. Edytowane przez hecate5 Czas edycji: 2009-11-02 o 19:21 |
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hecate a co Twój Tż na to?
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie ma twój TŻ te koszulki, bo mój dalej sobie kupuje jakieś z zespołami albo głupimi napisami Cytat:
Ale własnie ta odległość, a nie mają odzaiału w krk?? |
||
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh juz mnie kregoslup boli od tych zaproszen....ehhh ale musze zrobic dzisiaj tyle na ile mi materialow starczy
chce zaskoczyc Piotrusia jak jutro wroci bo jutro juz wraca |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-02 o 19:50 |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Raczkowanie
|
No nie był zbyt szczesliwy. Tutaj jest całe jego zycie. Tutaj mamy mieszkanie a tam musielismy zaczynac od zera. Niby ta firma pomoglaby mi w sprawie mieszknia. W ogole na stazu oferuja 2,5 tys brutto + 500 zł diety +500zł dopłata do mieszkania + kasa za prace w terenie, wychodzi ponad 3 tys. Potem po stazu jest troche mniej kasy bo odpada praca w terenie ( kobiety pracuja w biurze, rzadko na ośrodkach kopaln i dlatego nie ma kasy za wyjazdy) Ale po zdrobieniu wszystkich dozorów kasa tez wzrasta i maja niezle warunki socjalne bo do bardzo wielu rzeczy sa dopłaty ( kolonie, wczasy, basen, kino,opieka zdrowotna, kursy itp)ehh Myslalam tez tak ze moze wyjechałabym na te 3 lata, zdałabym sobie tam dozory i moze bym przez te 3 lata cos znalazła i jakos przeniosła sie blizej. ALe zaraz po slubie rozłaka na 3 lata
Cytat:
albo ma bluze z baba i takimi wielkimi cyckami, czaszki, króliczek punkboy ( styl. Playboya), koszulka i bluza z napisaem Wino , albo z napisaem "światem rzadzi miłosc a ja na ten przykład kocham wypic) a ostatnio mu kupiłam 2 koszluki wiślackie ale nie takie z napisaem Wisła Krk tylko takie fajniusie PGNiG ma oddziały w róznych miastach ale to stypendium funduje tylko oddział zielonogórski. Oddziały sa niezalezne i dlatego nie moge zostac w krk. Niby jedna firma a tylko ZIelona gora ma takie stypendia. Gdyby to był Krk to bym sie nie zastanawiała.
|
|
#2443 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
gaduły :PCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jaką masz piękną datę hihi, ślubujemy w tym samym dniu ![]() Cytat:
jutro ![]() Cytat:
Cytat:
Czasem na mokre włosy - fajnie się wtedy rozczesują, chociaż ostatnio znalazłam w szafce hjakąś odżywkę z gliskura i świetnie się po niej rozczesuja włosy i sa gładkie, ale kończy się właśnie szkoda.Ja dziś znów padnięta.W pracy to miałam taki sajgon, że nie wiem kiedy 8 godzin minęło a gorsze to, że jjutro się szykuje taki sam dzień. Przynajmniej czas szybko leci, ale oczy mnie tak bolą, że ledwo patrzę w ekran. Zaraz uciekam tochę się porozciągać - callanetics ![]() Pochwalę się - wytrzymałam pierwszy dzień bez słodyczy
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałam sie po południu z mama do sklepu, chciałam jakieś fajne niedrogie oficerki, ale nie dość że były beznadziejne, to jecsze wszytkie po 100zł (a w jednym sklepie czasem można wyhaczyć za 20-30 zł, na takie mi wystarczy
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() A teraz już uciekam poćwiczyć trochę resztkami sił hehe. buziaki
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-02 o 20:00 |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TZ mial o tym ostatnio szkolenie
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
wow trochę napisałyście tu przez tą chwilę;P
Dziewczyny już pojechały było super, Julka jest "do zjedzenia" taki malutki przytulasek ![]() hecate kurcze fajnie z tym stypendium no ale jednak jakoś do bani tak daleeeeko:/ kasiulenkowo właśnie dzisiaj jak oglądałam te pisemka florystyczne to stwierdziłam że candaneski najlepiej pasują do ślubnego bukietu ![]() ![]() z tym że ja zdecydowanie białe preferuję
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
hahaa nie dluzsza niz palec
lol to i tak krotka ![]() ![]()
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja chcę
hihi i pod domem i pod salą i będą bo już pytali o adres, zawsze to lubiłam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
uciekam bo leci na wspólnej
|
|
#2449 |
|
Konto usunięte
|
Co do orkiestry-ja również chcę mieć wyprowadzenie z domu
. Według mnie to fajne .
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Lena
|
Cytat:
a póki co niema teżeta, więc mogę cos sobie dokupić. bo on to tylko szafę otwiera i mi pokazuje ile jego ubrania zajmują szafy, a ile moje! ![]() Cytat:
a ta piosenka... taka romatyczna!
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15052152]Co do orkiestry-ja również chcę mieć wyprowadzenie z domu
. Według mnie to fajne .[/QUOTE]U nas się takich rzeczy nie praktykuje, więc ja na pewno orkiestry pod oknem mieć nie będę. Po za tym takie rzeczy maja swój urok jeśli mieszka się w domku jednorodzinnym, a jeszcze lepiej jak jest to nie duże miasteczko. W mieście pod blokiem to komicznie wygląda moim zdaniem. Podobnie jak kamerzysta uwieczniający ostatnie chwile narzeczeństwa gdy pan młody jedzie po młodą obskurną windą z wulgaryzmami w tle ściśnięty jak śledź w puszce
|
|
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak źle i tak nie dobrze Cytat:
![]() gratuluje dietki
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-02 o 20:20 |
||
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż zajmuje 3/4 szafy - tyle ma koszul a ktoś to prasować musi Ja za to mam dwie szuflady butów i ciągle mi mało miejsca na nie
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też nie będę miała orkiestry pod domem, choć mieszkam na wsi, bo jakoś mi się to nie podoba
ale o gustach się nie dyskutuje
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny naogladam sie tych durnych seriali (barwy szczescia) a potem mam schizy dotyczace zdrady
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah udało mi się wylicytować książkę na allegro
cały tydzień nikt nie licytował a w ostatniej minucie jakieś dwa babska chciały mi ją ukraść ale się nie dałam
|
|
|
|
#2460 | ||
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Wszystkim
O jejku, nie nadążam za Wami dziewczyny, jak wróciłam do domu to siedzę i czytam i nie mogę się odkleić żeby się zabrać za przepisywanie notatek![]() Ja będę dawać, u Nas taki zwyczaj i pewnie by się rodzina obraziła jakby nie dostali. Kurcze z tego forum to by można było jakąś książkę napisać "tradycje weselne w różnych regionach Polski" ![]() Cytat:
![]() A co do zaliczek to my płaciliśmy 1000zł za lokal a za fotografa, zespół płaci się mniej. Chyba 300zł Nam mówili jeśli dobrze pamiętam ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
a mogę wiedzieć co to za książka?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

łączę się z tobą w bólu.. wiem co to nie mieć neta!
). A teraz mam nowe zmartwienie, bo kupiłam taki sam jak ma Tż, gdyż był bardzo z niego zadowolony. A tu wczoraj padł mu dysk.
hihi przynajmniej mamy nowy

bez netu to se tak nie da 

jaką masz piękną datę hihi, ślubujemy w tym samym dniu 
jutro 
Perfect Housewife
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
ściśnięty jak śledź w puszce
ale o gustach się nie dyskutuje