|
|
#1112 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
to chyba ja dzisiaj jestem pierwsza..
![]() rany jak mi się wstać nie chciało.. pociesza mnie myśl, że już jutro wolne jutro będę prowadzić auto 50km w jedną stronę i z powrotem, a że poruszałyśmy już kwestię pasów to wiem, że je zapnę tylko że teraz mój brzuch znajduje się na prawdę bardzo nisko i będę miała całą drogę stres, że uciskam Niunię.. no nic..
|
|
|
|
#1113 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba odwlekam to kupowanie, bo nie wiem czego ile.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Rybcio witaj
gooha3 gratuluję synka Jakoś przeżyłam stomatologa - młoda stażystka robiła mi przegląd paszczy Było bardzo sympatycznie.Jeszcze tylko w poniedziałek internista i będę miała wszystko ![]() Sprawdzałam ten papierek z grupą krwi - rzeczywiście są 2 podpisy... ufff, bo myślałam, że będę musiała jeszcze raz robić. Dzisiaj się już lepiej czuję, nawet wczoraj mnie nie bolał brzuch jak szłam ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() Kupiłam taki śliniaczek z reniferkiem i napisem : My first Christmas
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Pysiolinka obudziła mniekipniakami i kuksańcami o 7 a bym sobie jeszcze pospała zwlaszcza że pogoda do Ale wybaczam wolę jak mnie kopie niż jak długo milczy addicted z tymi podkładami to u mnie też czasem pustka mają wzięcie... ostatnui zabrałam 2 ostatnie opakowania o ogołociłam ja.. jeden dla nas a drugi dla siostry brałam...ma termin na styczeń ![]() I buziaki dla kaszlaka, by kaszelek go nie męczył Sensuel co do lotu samolotem to musisz podpytac, moja przyjaciółka pod koniec ciąży leciała...ale to było ponad 2 lata temu ![]() ************************* ************* Gapa jestem zapomnialam napisać, że wczoraj kupilismy dla Pysiolinki fotelik O taki
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-05 o 08:08 |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel tak, zaswiadczenie od gina trzeba miec.Sama mialam jak teraz lecialam na/z wysp
Addicted oby synek szybko wyzdrowial Celka a jak sie dzis czuje Twoja pociecha ? Pysiamn bardzo ladny fotelik |
|
|
|
#1117 |
|
Zadomowienie
|
olivia - my w sobotę wybieramy się w dłuższą podróż, tak ze 4 godziny w jedną stronę. Co prawda nie mam najmniejszego zamiaru kierować, ale pasy jak najbardziej zapnę, bo nie uznaję jazdy bez pasów. Najwyżej co jakiś czas będę je poprawiała, bo jak wiadomo lubią się przemieszczać.
azzis - no i niepotrzebnie się stresowałaś tym dentystą, jak widać na szczęście skończyło się tylko przeglądem ![]() pysia - to pewnie Ty mi sprzątnęłaś te podkłady sprzed nosa ![]() A fotelik Miłego dnia mamuśki ......................... ...... Dzięki za życzenia dla kaszlaczka, ale na razie się nie zapowiada na poprawę. Mam nadzieję, że jak trochę posiedzi w domku to się wykuruje Edytowane przez addicted to wizaz Czas edycji: 2009-11-05 o 09:00 |
|
|
|
#1118 | ||
|
Zadomowienie
|
Madziulka, Youyou
Powiem Wam mi czasami to chyba tez brakuje tego czasu bez tv (prawie 5 lat na studiach bez tv) Można się przyzwyczaić i naprawde dużo więcej czasu się robi. Tak samo jak bez neta, ....... ale jak tu się pozbyć takich nałogów jak już są w pokoju ..... Cytat:
Z drugiej strony urodzić w samolocie fajna sprawa dzieciaczek bedzie miał darmowe loty do końca życia ![]() Cytat:
Stosuje taką metodę poleconą przez jedną z naszych dziewczyn (przepraszam że nie pamiętam kto to wymyślił) , żeby zapiąć pasy przed wsiadaniem i jak się usiądzie nałożyć tylko górny pas. Jakieś zabezpieczenie jest i nie denerwuje się że mogę zrobić krzywdę dzidziusiowi jak np pasy się napną.
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pantee;15095296]
Cytat:
Acha....w zyciu nie słyszałam takiej nazwy,ale juz wiem o co chodzi.Ja stosuje maść z antybiotykiem Beneocin i mnie pomaga jak na samym początku posmaruje to nie mam pęcherzy ze strupami tylko małe zaczerwienienie.A to właśnie te pęcherze sa najgorsze.Na samą myśl mnie już mierzi
|
|
#1120 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wy to umiecie poprawić humorek z samego rana Cytat:
![]() ************************* **************** dzwoniłam po wyniki i całkiem zgłupiałam : na czczo 58 po godzinie 95mmol , pytam sie czy to dobrze a ona mi mówi ze mam za mało cukru musze do gina zadzwonić , ale wcześniej pojade odebrać własnorecznie wyniki
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczynki za informację co do samolotu + ciąży.Muszę spojrzeć czy LOT pozwala,a zaświadczenie to pikuś
Miłego dnia życzę i do usłyszonka wieczorem
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam....fajnie jest w SR
Cytat:
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
ula - moja SR też za darmo, inaczej bym nie poszła
za mało cukru ![]() lepiej poczekaj co powie gin
|
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek!
Pozegnalam sie wieczorkiem, wchodze na wizaz rano, a tu juz tyle postów ![]() A jeszcze co do tego telewizora, to you you tak, jak napisalas, po prostu jak jestem sama to by bylo z nim razniej. Na przyklad dzis, bo mezus jutro dopiero wraca Ale jak nie ma telewizora to znowu dluzej sie siedzi na kompie oczywiscie na wizazu ![]() pysiu fotelik super ![]() A ja dzis ekspresem wzielam prysznic, zeby slyszec dzwonek do drzwi. Makijaz zrobiony, jeszcze tylko wloski do wysuszenia Czekam na kuriera, ma przywiezc taki czujnik ruchu do lampy. Wczoraj zostawil awizo, maz dzis dzwonil i powiedzial, ze do 12 jest ktos w domu. A jak nie przylezie do tej 12 to ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Oooo, wlasnie zauwazylam, ze napisalam swoj 200 post Ale to i tak nikla ilosc do rekordzistek
|
#1125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja oglądam Brzydulę i Na Wspólnej a z zagranicznych to Heroes, Dexter, Lost, i jeszcze znalało by się kilka jakis ![]() Z mało cukru? Najważniejsze, że cukrzycy ciążowej nie masz.
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Ula wydaje mi się, że jest ok, ja miałam inną skale(5,1 po godzinie a max. było 8,5- wogóle nie dużo mi się podniósł cukier, bo z 4,8 bodajże) i lekarz nie kręcił nosem na wyniki
![]() Pysiamn śliczny fotelik ![]() A ja wstałam z bólem głowy przez ta pogode... wczoraj słońce dzisiaj ciemno, zimno i deszcz... |
|
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
No, kurier dotarl
Teraz moge wysuszyc wloski ![]() Ja tez dzis taka klapnieta jestem. U mnie wczoraj juz pogoda kiepska byla, padalo prawie caly dzien, a dzis znowu taka mgla, ze nic nie widac! O, wlasnie poczulam stopke w gornej czesci brzuszka
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis spałam dobrze.
w niektórych liniach mozna latać do 34tyg tylko ale nie pamietam w których(czy one w ogóle do pl latały) no a zaświadczenie to trzeba przez cała ciąże mieć ze soba od gina,no moze na poczatku nie jak nie widać. weszłam sobie na forum mamusiek ze stycznia 2009 i one tam sie ostro odchudzają,kurcze każdy mowi że schudniesz szybko ale jeden schudnie drugiemu cięzko(ja chyba z tych drugich),a tak chciałabym jechać nad morze latem z niunką i byc już szczuplakiem żeby sie wbić w kostium .mam plany sie zabrać za siebie ale z jednej strony słyszałam ze sie chudnie a z drugiej strony słyszałam że duzo sie chce jeść jak sie karmi
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć akurat nigdzie się nie wybieram akurat ![]() Dziewczyny, czy któraś się wybiera do Biedronki po te zabaweczki za 14,99 co mają dźwięk i światełka?? Zamierzałam kupić jedną na zapas i jestem ciekawa czy któraś już była??
|
|
|
#1130 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez taktu wogole, przecież wiedzą ze to mój pierwszy poród. Narazie nastawiam się na spotkanie z moją córeczką, to już za około 2 m-ce Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() albo wogule nie przyszły albo o godz 8.30 już wszystkie wykupili oglądałam kombinezony , ale same duże rozmiary (86cm)
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
Witam, a u mnie za oknem swieci sloneczko ale nie wiem czy jest mrozno czy nie
Dzisiaj w Rozwowach w toku bedzie o rozstepach po ciazy.....jakos tam ostatnio tematy calkiem dla nas sa
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki za słowa...mi też fotelik sie bardzo spodobał
![]() Co do biedronki to ja nie wiem...bo nie mam blisko siebie ![]() Rozmowy w toku...tak ![]() Ale może być ciekawe....ja nowych tfu tfu na razie nie mam, tylko stare po Kubie...ale na wszelaki wypadek obejrze ![]() Jejuniu jaki senny dzień...babcia przyjechala i zabrała Kubę na spacerek...i super, bo ja czuje sie klapnięta i wdodatku głowa mnie boli Może walnę sobie kawkę ???? eeeeeeehhhhhh
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
O jej, chyba usne na tym kursie! A mgla nie chce sobie pujsc, bede musiala sie przez nia przedzierac na przystanek
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
nie mam biedrony obok siebie a specjalnie nie chce mi sie jechać
|
|
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry,
Ja dzisiaj nie poszłam na glukoze, jestem chora Głos mam jak stara pijaczka ![]() Jutro juz obowiązkowo muszę, bo w poniedziałek do gina Powiedzcie mi ile płaciłyście za to badanie i ile kosztuje glukoza? Mam 100 zł w portwelu i jakiś ketyn wpadł na pomysł aby zlikwidować jedyny bankomat na takim dużym osiedlu jak bede musiala jechac do miasta do bankomatu to mnie szlak trafi
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na badanie 100zł starczy ci spokojnie i nawet reszta ci zostanie ![]() ja za glukoze płaciłam niecałe3zł a za badanie 6 zł
|
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
Dobra ja lece, jak zwykle wszytsko na szybko
Do po poludnia!!!
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale do niedzieli może uda się podejść i zobaczyć to ![]() Glukoza ok 2 zł a badanie u mnie w Szczecinie ok 15 zł.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

jutro będę prowadzić auto 50km w jedną stronę i z powrotem, a że poruszałyśmy już kwestię pasów to wiem, że je zapnę tylko że teraz mój brzuch znajduje się na prawdę bardzo nisko i będę miała całą drogę stres, że uciskam Niunię.. no nic..

a bym sobie jeszcze pospała zwlaszcza że pogoda do
mają wzięcie... ostatnui zabrałam 2 ostatnie opakowania o ogołociłam ja..
jeden dla nas a drugi dla siostry brałam...ma termin na styczeń 

,a ja mam w opryszczce paciorkowca 
Ale jak nie ma telewizora to znowu dluzej sie siedzi na kompie