Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 17:14   #871
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

ewwwa, gdzie dorwałaś emu?

No dooobra, idę robić fotki. Od razu mówię, że nie poszalałam za bardzo.
Stary 2009-11-07, 17:28   #872
ewwwa
Zakorzenienie

em Żle sie wyraziłam-moja mam mi je namierzyła i po telefonie do mnie kupiła W jakims małym sklepiku. Są firmy inblu wiec mam nadzieje ze troszke w nich pochodze Czekamy na zdjecia!!!!
Stary 2009-11-07, 17:29   #873
emememsik

Proszę bardzo.

Niestety nie było w tym roku stoiska Sorayi.
Przy Bielendzie straszny tłum.
OPI ma boskie kolory, ale jakoś nie umiem się jeszcze przekonać do lakierów droższych niż 10 zł. Myślę jednak, że kiedyś przyjdzie na to czas.
I absolutnie zakochałam się w cieniach Bi Kor. Pewnie i kupiłabym któryś zestaw, ale nie mogłam się dopchać do stoiska, żeby spokojnie potestować, a potem poczułam, że jak natychmiast nie wyjdę to zasłabnę, no więc cieni nie mam. Tutaj możecie je sobie pooglądać, są niesamowicie napigmentowane. http://www.bikor.pl/shop/?cienie,32 Na pewno jeszcze będą moje.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-11-07 o 17:31
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 17:43   #874
isa666
Zakorzenienie

Fajne zakupy, poszalałaś z Ziają Ciekawe jeszcze co kupią ice i rzyrafka.
Stary 2009-11-07, 17:46   #875
emememsik

Część z tych kosmetyków dostałam gratisowo, razem w VIPowską wejściówką.

Użyłam przed chwilą maści oliwkowej (na dłonie i usta), i nie chcę zapeszać, ale zapowiada się super. Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała się zaopatrzyć w kilka tubek jeśli będą ją wycofywać.
Jest bezzapachowa.

Czas edycji: 2009-11-07 o 17:48
Stary 2009-11-07, 17:52   #876
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Część z tych kosmetyków dostałam gratisowo, razem w VIPowską wejściówką.

Użyłam przed chwilą maści oliwkowej (na dłonie i usta), i nie chcę zapeszać, ale zapowiada się super. Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała się zaopatrzyć w kilka tubek jeśli będą ją wycofywać.
Jest bezzapachowa.
boskie... a tę maść można dostać normalnie w sklepie czy trzeba jej szukac na allegro? Uwielbiam takie cięższe mazidła na sprzesuszone miejsca na skórze, łokcie itp.

ice i rzyrafka chyba tam wsiąkły
Stary 2009-11-07, 17:56   #877
emememsik

ewwwa, maść można kupić normalnie w sklepie, choć ja jej jeszcze w Krakowie nie widziałam (ale to pewnie dlatego, że się za nią nie rozglądałam, dopiero dziś rano zobaczyłam dobre opinie na KWC i postanowiłam kupić). Szukaj w mniejszych drogeriach.

I w ogóle to ma takie słodkie, malutkie opakowanie. Można wrzucić do torebki i mieć zawsze przy sobie.

Czas edycji: 2009-11-07 o 18:00
Stary 2009-11-07, 17:59   #878
ewwwa
Zakorzenienie

em tak tez zrobie bo podobnie jak Ty nie widziałam tego specyfiku w drogerii a na zime przyda sie taka rzecz
Stary 2009-11-07, 19:04   #879
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Za to jestem zachycona tonikiem różowym Synergen z Rossmana, perełka a jaka tania
Też go mam Nawet stoi po lewicy laptopa A po prawicy jest micel avene. Nie wiem co one tu robią

Ja z nawilżaczy mam dermedica nawilżającego o przedłużonym działaniu i biodermę hydrabio. Skończyła mi się właśnie lipobaza a jest przerewelacyjna. Buzia jest taka gładka, miękka, super nawilżona już po 2 użyciu. Teraz kupię nanobasę dla wypróbowania poza tym lipo była super do wszystkiego, twarz, ręce, usta.

Kończy mi się normaderm vichy. hm.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 19:56   #880
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ale fajne nabytki Em
Ja widziałam u siebie jedyni oliwkę z jubileuszowej serii.
Ale jakoś oliwe używam rzadko, tkiej butli na pewno bym nie spożytkowała.

Pomalowałam paznokcie u stóp, znalazłam piękny lakier fioletowy z mnóstwem roziskorznych złotych drobinek, wyglądają pięknie, takie rozmigotane
Stary 2009-11-07, 21:41   #881
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Rzyrafko używałaś kremów Tołpy do twarzy? Kiedyś pisałaś o jakimś nawilżający, a teraz też coś kupowałaś? Powiedz jak Ci służyły
Miałam lekką emulsję HydratiV- była fajna na lato pod makijaż, ale już po słonecznym sezonie zupełnie nia dawała rady z nawilżaniem, Teraz mam zestaw Relaksujący0nawilżający z kremem pod oczy. Fajny jest i najciekawsze ż enei umiem nic o nim powiedzieć- nie jest nijaki tylko po prostu "po cichu" robi swoje- nawilża ale ja mam tłustą cerę i do innych obawiam się, ze będzie za słaby. Przez chwilę czuć go na twarzy, ale nie jest to uczucie "kołderki". I ładnei pachnie, przypomina mi jakiąś letnią Eau Fraiche pod oczy jest nie perfumowany. Dobry krem na jesień, zobaczymy czy na mrozy też
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko
Uff, całe szczęście że zabieg odbędzie się w salonie
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
jestem bardzo dumna! Nie wiedziałam, że jest cos takiego jak noc zakupów
W Krakowie zaczęło się od Nocy Muzeów, potem dołączyła Noc Naukowcówi różne inne noce kulturalne no i jedna z galerii podchwyciła temat i urządza noc zakupów
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Zazdroszczę zabiegu, sama ostatnio myślę nad jakimś na twarz. Zdaj relację jak wrócisz.
Zabieg będzie na cellulit- przyda się
Cytat:
Jeśli chodzi o odżywczy krem na noc - jak dla mnie(mam cerę mieszaną w kierunku tłustej) idealna jest Ziaja Calma biolipidowa Mimo tego, że jest bardzo gęsta i treściwa to nie zapycha a bardzo dobrze nawilża i łagodzi cerę wysuszoną, odwodnioną i podrażnioną np. od mrozu. Nie raz uratowała moją buźkę przed nadmiernym wysuszeniem.

Co do serii Garnier dla wrażliwców - miałam tonik i był ok, ale ja wolę ten zielony z serii Podstawa pielęgnacji Miałam też oba kremy z serii dla wrażliwców (na noc i dzień) i były nawet dobre, ale Ziaja lepsiejsza jak dla mnie
miałam i biolipidową Ziaję i Garniera, niestety oba mnei zapchały Natomiast kołderkowość Ziaji to coś czego szukam od tamtej pory i znaleźć nie mogę- czy ten drugi krem też daje takei uczucie? Moze on by mnie nie zapchał?

A tonik dla wrażliwców jest wg mnei lepsiejszy niż zielony
Cytat:
Za to jestem zachycona tonikiem różowym Synergen z Rossmana, perełka a jaka tania
A mogłabys go porównać do toniku niebieskiego Garniera?
Cytat:
Uff, wróciłam. Na targach byłam tylko pół godziny, bo zaczęło mi się robić słabo. Za to kolejnym dzisiejszym sukcesem jest to, że wreszcie dorwałam czarne Emu w Tesco.

Zaraz idę spać, może wcześniej jeszcze pochwalę się targowymi zdobyczami.
Gratuluję upolowania Emu ja na targach spędziłam godzinę, ale to dlatego, że najpierw koleś z recepcji wysłał mnie "w teren" bo nic nie wiedział o moich wygranych kosmetykach i zabiegu i się nalatałam jak debil po to, żeby się okazało że odpowiedzialna za to była kobieta siedząca metr od tego gościa również na recepcji

Wydaje mi się, że były to jedne z ciekawszych targów, więcej wystawców profesjonalnej pielęgnacji, mniej "dupereli" paznokciowych chociaż jedna manikiurzystka pracowała na Nfu-Oh i wzięłam do niej namiary bo powiedziałą, ze moz euda jej się sprowadzić te lakiery z wielkimi kolorowymi drobinami
Cytat:
Proszę bardzo.

Przy Bielendzie straszny tłum.
OPI ma boskie kolory, ale jakoś nie umiem się jeszcze przekonać do lakierów droższych niż 10 zł. Myślę jednak, że kiedyś przyjdzie na to czas.
Fajne zdobycze, co z Ziaji dostałaś przy wejściu?
Cytat:
Ciekawe jeszcze co kupią ice i rzyrafka.
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
ice i rzyrafka chyba tam wsiąkły
Ja dostałam całą serię Pro "Bawełniany program do pielęgnacji dłoni"- maskę (słoik jjak masła do ciała), oliwkę do masażu (0,5L), krem-odżywkę do masażu (0,25L)i peeling parafinowy (0,25L) oraz z serii oliwkowej nowej oliwkę do masażu ciała (0,5L).Moje dłonie nie wymagają takich zabiegów więc oddałam maskę i peeling przyjaciółce która ewidentnie tego potrzebuje Zostawię sobie krem-odżywkę a obie oliwki chyba wymienię lub puszczę w świat Na stoisku Ziaji strasznei chciałam mini masełko ReBuild, pan mi pokazywał i się zakochałam w czarnym małym słoiczku - było do dowolnego zakupu więc kupiłam wazelinę, ale w tym momencie pan sobie poszedł na papieroska a głupia ekspedientka nie potrafiła znaleźć tego masełka i dała mi "w zamian" 5 próbek płynów do higieny intymnej

No ale odbiłam sobei na stoiskahc paznokciowych Nabyłam NailTeki- Quicken i Foundation2, do tego pięknego żółtego Essie Shorty Pants . Chciałam jeszcze z OPI Happy Anniversary (taki prawie bezbarwny z mnóstwem brokatu) do frencza ale nie było a to był mój numer jeden do zakupu ale potem znalazłam podobny 3 razy tańszy Mollon Podobały mi się bardzo odcienie różu-fioletu z kolekcji hiszpańskiej ale przez okropne oświetlenie nie mogłam się zdecydować na żaden- całe szczęście dla portfela. Chociaż jeszcze myślę nad kilkoma kolorkami z wyprzedaży po 17 zł ...

A po targach byłam jeszcze na lumpkach z siostrą i u przyjaciółki, a teraz oglądałam MamTalent i dlatego musiałyście tyle czekać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 21:46   #882
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajne nabytki Em
Ja widziałam u siebie jedyni oliwkę z jubileuszowej serii.
Ale jakoś oliwe używam rzadko, tkiej butli na pewno bym nie spożytkowała.

Pomalowałam paznokcie u stóp, znalazłam piękny lakier fioletowy z mnóstwem roziskorznych złotych drobinek, wyglądają pięknie, takie rozmigotane
Co to za lakierek? chociaż nie jestem pewna czy chcę wiedzieć

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

A, i jeszcze w prezentach był ręczniczek Ziaji Pro
Stary 2009-11-07, 21:47   #883
emememsik

rzyrafko, przy wejściu dostałam oliwkę i krem do twarzy, plus ten peeling i krem do rąk nieznanej firmy. Miałam takie samo wrażenie co do oświetlenia na stoisku OPI - koszmarne, może dlatego na nic się ostatecznie nie zdecydowałam. Nie wiedziałam nic o gratisowych mini masełkach, szkoda.
Stary 2009-11-07, 21:56   #884
kochanie
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Aaa, jakże mogłam zapomnieć się pochwalić- nie kupiłam NIC podczas dzisiejszej nocy zakupów w G.Krak. pomimo 20% na wszystko w Douglasie i Sephorze- możecie być ze mnie dumne
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Wg regulaminu jeśli chodzi o grubość, to polecony o gabarycie A może mieć tylko 2 cm.
O, dzięki To w sumie lepiej się czuje, że mnie pani na poczcie nie szukała, a następnym razem zapakuję listy inaczej
Cytat:
Ja muszę zamówienie z BU sklecić, jak zawsze wezmę żel. hialuronowy + coś jeszcze, ale nie wiem jeszcze co
Ja mam więszke przekonanie do mazideł no i mają duuużo większy wybór i zawsze jakieś próbki wrzucą... Ale z BU uwiebiam olej monoi i na pewno go kupię jak mi się skończy
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Na razie czuję się jak w starym, dobrym małżeństwieChoroba rozłożyła mi resztę współmieszkańców, pojechali do domu, więc mieszkamy sobie z TŻtem od 3 dni razem i fajnie tak
Wczoraj wyszedł wynieść śmieci a wrócił z kwiatkiem, bo mu jęczałam, że wyglądam jak pasztet

Co do spotkania to zależy jak się będę jutro czuła, jeśli nadal tak źle jak wczoraj wieczorem to idę do lekarza po dalsze zwolnienie, nie będę szła w takim stanie do pracy, bo to bez sensu.Ale b. bym się chciała już z Wami spotkać

A promocja w TBS będzie jeszcze nie jedna,spokojnie Ja czekam na taką 2+1, albo cuś w tym stylu, żeby sobie ten peeling kupić z wit.C
Biedna jesteś ztą chorobą... ale fajnie, że możesz sobie pomałżeństwować z TŻtem Trochę Ci zazdrroszczę
A na promocję ja też czekam... Ale lepiej żeby była po moim przymusowym odwyku
Z to dzisiaj pojechałam na Targówek i tam jeszcze są miniaturki... no i mam masełko kokosowe Pachnie jak danio z kawałkami kokosa, aż w testerze spodziewałam się, że jakieś znajdę
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Aaaaaa dziękuję
Musisz koniecznie zdać relację jak się spisują pozostałe Lushe
Widzę, że już cztery z nas będą miały tę wieeeelką maskę Ja swojej chyba nie dam rady zużywać do grudnia...
Gratuluję takich postępów w pisaniu, tylko proszę, nie wyprzedź mnie
Cytat:
No ale odbiłam sobei na stoiskahc paznokciowych Nabyłam NailTeki- Quicken i Foundation2, do tego pięknego żółtego Essie Shorty Pants . Chciałam jeszcze z OPI Happy Anniversary (taki prawie bezbarwny z mnóstwem brokatu) do frencza ale nie było a to był mój numer jeden do zakupu ale potem znalazłam podobny 3 razy tańszy Mollon Podobały mi się bardzo odcienie różu-fioletu z kolekcji hiszpańskiej ale przez okropne oświetlenie nie mogłam się zdecydować na żaden- całe szczęście dla portfela. Chociaż jeszcze myślę nad kilkoma kolorkami z wyprzedaży po 17 zł ...
Wklej zdjęcie tego Essie, proszę...

A ja dzisiaj wróciłam do domu z maską Pantene i dwoma balsamami brązującymi Garnier ... za które nic nie zapłaciłam W galerii M. było stoisko Pantene do wymiany odżywek i Garnier... gdzie po prostu co dwie godziny dawali mleczko Jedno już oddałam siostrze, bo w domu mam już dwa inne... a w ogóle się nie brązuję, bo nie znoszę zapachu samoopalacza
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 22:52   #885
MagJa
Zakorzenienie

Bry
A ja sobie właśnie kuku zrobiłam peelingiem enzymatycznym AA Naturalne Rozświetlenie i tym samym definitywnie kończę moją znajomość z nim. Za pierwszym razem miałam rumieńce na policzkach, za drugim razem było tylko krótkotrwałe ogólne zaczerwienienie, a teraz wyglądam tak, jakbym na twarz purpurową maskę nałożyła i chyba to szybko nie zejdzie Nałożyłam mega ilość Ziaji Pro uspokajającej, ale nawet spod niej czuję gorąco i pieczenie. Normalnie wszędzie tam, gdzie nałożyłam ten peeling twarz mi podrażniło tak, że widać granice. Nawet czoło mam purpurowe, a tam nigdy nic złego mi się nie działo Także jeśli któraś z Was jest chętna na zakup, to radzę uważać, zwłaszcza wrażliwcom. Wcale to AA takie delikatne nie jest wbrew obietnicom producenta
A chciałam w końcu wypróbować odlewki Himalayi od rzyrafki noo Miał być peeling, a potem maseczka błotna, a teraz coś czuję, że przez najbliższy tydzień nie nałożę na twarz niczego prócz tej maski Ziaji i kremu YR na zaczerwienienia

Tak a propos, ktoś mnie niedawno pytał o promocje 2 za 1 w YR, cytat mi zjadło i teraz mi się o tym przypomniało. Tą promocję mam w świątecznej ofercie wysyłkowej. U mnie salony YR niet, do najbliższego mam 60km, więc zamawiam wysyłkowo.

Miałam sobie włączyć Dr House na dobranoc, ale że północ blisko, to już poczekam i kliknę sobie w johndoe torebkę i czapkę, bo dziś dostałam maila, że na niedzielę robią promocję 15% Także skoro już przy okazji poszukiwań czapki, znalazłam i torebkę, i skoro dostałam info o promocji, to nie może być inaczej. Toż to znak, z tą promocją, że nie ma co się zastanawiać, tylko brać
Nic to, że miałam już nic w tym miesiącu nie kupować, a kolejną torebką miała być granatowa Saphire z etorebki. Ale będzie za to granatowa królowa dżetów (co za nazwa ), a Saphire może w fiolecie wezmę. Nic na to nie poradzę, że mimo mojej niechęci to trendów te dżeciki tak mnie urzekły

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-11-07 o 22:55
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 00:28   #886
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko, przy wejściu dostałam oliwkę i krem do twarzy, plus ten peeling i krem do rąk nieznanej firmy. Miałam takie samo wrażenie co do oświetlenia na stoisku OPI - koszmarne, może dlatego na nic się ostatecznie nie zdecydowałam. Nie wiedziałam nic o gratisowych mini masełkach, szkoda.
Ja też nie wiedziałam póki nie doczytałam na tej kartce zafoliowanej na ladzie No szkoda, strasznie mi żal tego masełka- jak dziecku lizaka normalnie
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Wklej zdjęcie tego Essie, proszę...
Jasne jutro wrzucę, a na razie tylko fotka z netu: http://3.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW...hortypants.jpg
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A chciałam w końcu wypróbować odlewki Himalayi od rzyrafki noo Miał być peeling, a potem maseczka błotna, a teraz coś czuję, że przez najbliższy tydzień nie nałożę na twarz niczego prócz tej maski Ziaji i kremu YR na zaczerwienienia

Nic to, że miałam już nic w tym miesiącu nie kupować, a kolejną torebką miała być granatowa Saphire z etorebki. Ale będzie za to granatowa królowa dżetów (co za nazwa ), a Saphire może w fiolecie wezmę. Nic na to nie poradzę, że mimo mojej niechęci to trendów te dżeciki tak mnie urzekły
Uważaj na miodlową, mnie zaczerwieniła nieźle

No jak miałaś jej nie brać jak ona jest cudna
Stary 2009-11-08, 07:28   #887
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko ja też proszę o fotkę lakieru Essie

Ech, wzięłam wczoraj 3 Gripexy a dziś rano zamiast wstać zdrowa mam jeszcze bardziej zapchane zatoki i jeszcze gorzej się czuję Obym wytrzymała jakos do środy.
Stary 2009-11-08, 07:34   #888
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Rzyrafko - nie udało mi się znaleść tego lakieru w necie ale jest to firma Editt Cosmetics, to taki lakier typu kioskowy, podziemno pekapcowy, najczęściej spotykany w małych pipidówach
http://www.hub30.com/katalog/3059,7,...alog-Produktow
Acchhhh, ależ fajnie się obłowiłaś na targach Zazdraszaczam!

MagJu, no i aż nie mogę uwierzyć że ten peeling zrobił ci taką krzywdę, ja bym wysmarowarowała skarge do producenta
A masz panthenol w piance ? może on by pomógł, biedna

Śliczna torebka, mój kolor
Stary 2009-11-08, 09:24   #889
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że już cztery z nas będą miały tę wieeeelką maskę Ja swojej chyba nie dam rady zużywać do grudnia...

A ja dzisiaj wróciłam do domu z maską Pantene i dwoma balsamami brązującymi Garnier ... za które nic nie zapłaciłam W galerii M. było stoisko Pantene do wymiany odżywek i Garnier... gdzie po prostu co dwie godziny dawali mleczko Jedno już oddałam siostrze, bo w domu mam już dwa inne... a w ogóle się nie brązuję, bo nie znoszę zapachu samoopalacza
Eee nie jest znowu taka wielkaaaaa dzisiaj muszę sobie zrobić koniecznie maseczkę, bo cały tydzień nie robiłam!
Ogólnie kupiłam sobie sporo fajnych rzeczy wczoraj na lotnisku potem wrzucę fotki.

W Arkadii ta promocja Garniera była dwa tygodnie temu - ale chyba nie było zainteresowania, bo pani mnie sama zaczepiła i dała balsam

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:36   #890
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Dzięki, dzięki, a ile Ty masz ?;>

Estella,
czekamy na fotorelacje

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:57   #891
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne jutro wrzucę, a na razie tylko fotka z netu: http://3.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW...hortypants.jpg
aaa. ja myślałam, że to taki naprawdę matowy lakier, a to mleczak Ładny, nawet bardzo... tylko żółć jest chyba jedynym kolorem, do którego się jeszcze nie przekonałam na swoich paznokciach... No i jeszcze w typowej czerni się nie widzę... Ale to się pewnie szybko zmieni
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Eee nie jest znowu taka wielkaaaaa dzisiaj muszę sobie zrobić koniecznie maseczkę, bo cały tydzień nie robiłam!
Ogólnie kupiłam sobie sporo fajnych rzeczy wczoraj na lotnisku potem wrzucę fotki.

W Arkadii ta promocja Garniera była dwa tygodnie temu - ale chyba nie było zainteresowania, bo pani mnie sama zaczepiła i dała balsam
Zobaczysz, jak będziesz zużywać Ja używam swojej od miesiąca (?), używam jej bardzo często, nie oszczędzam jej... i ubyło może 1/3... A ona ma krótki termin ważności i do grudnia powinna ją zużyć!
A zdjęć się nie mogę doczekać, pośpiesz się

Ten Garnier miał słabą reklamę w g.mok. też - pani mi dała dwa balsamy zamiast jednego - niby dla mamy, żeby jej smutno nie było

Wczoraj wieczorem miałam ochotę użyć kokosa tbs... Ale się oparłam Mam rozpoczęte masło i balsam TBS z orzechem, balsamy YR bzowy i brzoskwiniowy, mleczko z mocznikiem Garniera i masło z olejem słonecznikowym Eveline To 6 mazideł i na pewno o czymś zapomniałam. Muszę coś skończyć, to nie moze wszystko stać pozaczynane przecież!

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dzięki, dzięki, a ile Ty masz ?;>

Estella,
czekamy na fotorelacje
Mam jeszcze baaardzo dużo do zakończenia A do końca listopada muszę (czyt. chcę koniecznie, więc muszę) złożyć pracę. Nie wiem jak mi się to uda bo mi część "badawcza" nie idzie
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:16   #892
Estella
Zakorzenienie

Nie ma tego dużo, ale są to rzeczy, które chciałam mieć w The Beat zakochałam się nagle wczoraj na lotnisku - do perfum dostałam ślicznego misia w płaszczyku Burberry

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-11-08, 12:41   #893
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma tego dużo, ale są to rzeczy, które chciałam mieć w The Beat zakochałam się nagle wczoraj na lotnisku - do perfum dostałam ślicznego misia w płaszczyku Burberry
Szukałam twoich cudeniek na zbiorach kosmetycznych, a ty je tutaj wkleiłaś Wszystko śliczne (aczkolwiek tak jak ci pisałam, myślałam, że będzie tego więcej). Jaki to cień MACa? Phloof może? No i ta paleta UD rzeczywiście fajna, ale ja bym pewnie tylko ze 3 cienie na krzyż używała
Daj znać, jak ci się Lushe będą sprawować, może jak następnym razem wejdę do ich sklepu, to wstrzymam oddech na dłużej i potestuję inne ich produkty
Stary 2009-11-08, 12:52   #894
Estella
Zakorzenienie

Phloof! oczywiście, jest przecudowny starałam się ograniczać i tak się spłukałam, kupiłam jakieś ciuchy, ogólnie 19,5kg - mało nie skakałam z radości na lotnisku
UD fajne, nie wiem czy będę używać niebieskiego cienia, reszta mi pasuje chciałam wziąć coś z pielęgnacji, ale mam mnóstwo kremów, maseczek i balsamów, więc kupić po to żeby stały nie ma sensu. Następnym razem coś kupię do testów

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

A co do Lusha - tam wcale nie pachnie/śmierdzi jak dla mnie. Normalny sklep za to te świeże maseczki, które trzeba trzymać w lodówce fajnie pachną

Siegfried Obermeier
Stary 2009-11-08, 13:02   #895
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Phloof! oczywiście, jest przecudowny starałam się ograniczać i tak się spłukałam, kupiłam jakieś ciuchy, ogólnie 19,5kg - mało nie skakałam z radości na lotnisku
UD fajne, nie wiem czy będę używać niebieskiego cienia, reszta mi pasuje chciałam wziąć coś z pielęgnacji, ale mam mnóstwo kremów, maseczek i balsamów, więc kupić po to żeby stały nie ma sensu. Następnym razem coś kupię do testów

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

A co do Lusha - tam wcale nie pachnie/śmierdzi jak dla mnie. Normalny sklep za to te świeże maseczki, które trzeba trzymać w lodówce fajnie pachną
Tak właśnie myślałam, że to Phloof bo chyba kiedyś na MACowym pisałaś, że na niego polujesz
Z UD są fajne jadalne pudry do ciała, dostałam dawno temu w Sephorze próbkę, jak były u nas w sprzedaży....mmmm
A ja w Lushu nie mogłam za długo wytrzymać, kupiłam co miałam kupić i szybko wyleciałam. Mam wrażliwy nos jeśli chodzi o takie zapachy, nawet w TBS jest zbyt duszący ten zapach jak dla mnie. Ale domyślam się, że maseczki ładnie pachną, w końcu to naturalne składniki.
Napisz kiedy by ci pasowało się spotkać, to zapłacę ci za swój zakup, jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję
Stary 2009-11-08, 13:06   #896
Estella
Zakorzenienie

Nie ma za co dam znać w sprawie spotkania.
Lush, w którym byłam był w takim pasażu i drzwi były otwarte - może dlatego bez problemu można było tam wytrzymać

Siegfried Obermeier
Stary 2009-11-08, 14:13   #897
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam i ja w ten szary paskudny weekend

na targi dotarłam wczoraj dopiero po 17, odebrałam zaproszenie na zabieg, ale torby z kosmetykami już nie dostałam. Przeszłam wszystko szybciutko i wróciłam tylko z dwoma OPIkami - Berry Berry Broadway i Midnight in Moscow. Chciałam jeszcze ze dwa lub trzy, ale byłam z TŻem i kategorycznie zabronił mi kupować więcej. Może nawet miał rację. Podzielam opinię co do oświetlenia - było upiorne, przy stoisku Essie też. Ogólnie nic porywającego, chciałam przyjrzeć się jeszcze Clarenie, ale ich stoisko było oblężone.

Midnight in Moscow mam już na pazurkach. Zobaczymy czy słynne OPI powalą mnie na kolana.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:21   #898
isa666
Zakorzenienie

ice wrzuć fotki lakierów Ja od godziny siedzę i przeglądam jakieś zdjęcia lakierów na zagranicznych stronkach. Zrobiłam sobie nawet folder na komputerze i wrzucam co ciekawsze odcienie
Stary 2009-11-08, 16:01   #899
emememsik

Cytat:
w The Beat zakochałam się nagle wczoraj na lotnisku - do perfum dostałam ślicznego misia w płaszczyku Burberry
Poookaż misia.

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A ja w Lushu nie mogłam za długo wytrzymać, kupiłam co miałam kupić i szybko wyleciałam. Mam wrażliwy nos jeśli chodzi o takie zapachy, nawet w TBS jest zbyt duszący ten zapach jak dla mnie.
Ja tak miałam w jednym ze sklepów w GKrak - This&That. Wchodziłam tam na wdechu. I jeszcze przez jakiś czas mdło mi się robiło we wszystkich Diversach - teraz już nie.

Wróciłam z targów książki, jestem padnięta i idę spać.
Stary 2009-11-08, 16:06   #900
ewwwa
Zakorzenienie

Ja wczoraj zrobiłam sobie peeling gorzka pomarancza z joanny jest cudowny naprawde gruboziarnisty musze kupic go koniecznie i zachomikowac poki jest w promocji w super-pharm
Po peelingu dove summer glow, peeling buźki scrub'em oriflame z łupinami migdałów i maseczka perfecta uwielbiam te maseczki. Sa tanie i naprawde dobre

rzyrafka: czekamy na zdjecie lakieru chociaz podobnie jak kochanie nie moge przekonac sie do zoltego koloru na pazurach, no i do mojego obecnego koloru na szponkach-granatu

ice: moj TŻ ma tez czasami podobne zagarnia jak cos kupuje kosmetycznego ale co dziwne czasami mnie tez namawia zebym sobie cos kupila

Estella piekna kolorówka zazdroszcze najbardziej tej cudnej paletki urban decay Cudna Ma przepiękne moje ukochane brązy

W sumie ja sie tylko do brazow ograniczam w moim makijazu oczu jezeli chodzi o cienie sama nie wiem czemu, no czasami troche fioletu dorzuce bo fajnie wyglada z zielonymi oczami chyba czas troche poszlec musze zajrzec na forum makijazowe i cos mnie moze natchnie a paletek cieni mam troche i przewaznie tylko 1/3 cieni z palety jest w czestym uzyciu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości