|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15142074]Ej właśnie! Lula177 nie napisała jak tam wynik testu
![/QUOTE]właśnie o tym tez pomyślałam! Lula i jak???
|
#3422 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
![]() ps. a ja latam po całym mieście w poszukiwaniu kafejeki internetowej, a ten "cymbał" kochany ma internet w telefonie! .... ech... całą ja!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-07 o 18:36 |
||
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
no ciekawe jak Lula
![]() a co do koscioła to hm.TŻ to wierzący ale niepraktykujący jak sam mówi, kiedys często chodzil do kościoła (tym ujął moja mamę;p),ale teraz to rzadziej.na pasterke chodzimy ale to prawda, kościół to instytucja,ale zakłamana na maksa.choć zdarzaja się fajni księżą![]() idę przygotowywać się do randki. i robic ta pizzę.szkoda, że mam @ ![]() miłego wieczorku PMki! |
|
|
|
#3424 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
CZĘŚĆ IV
Cytat:
My od dłuższego czasu przedmioty, które mają być wspólne kupujemy razem np. cyfrówkę. I tylko za gotówkę, bo skoro nie mamy kasy na już to kupimy później. [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121905]dotta a mój chyba najmłodszy bo ma 23 [/QUOTE]Mój też ![]() Co do bycia razem, to nie sztuka być ze sobą w dobrych chwilach, ważne, żeby przetrwać w trudnych momentach. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;15131325]Muszę się wam pochwalić mamy już wszystko zamówione [/QUOTE] Mamy tę samą datę, a my mamy tylko salę i foto. Chociaż szał się zacznie tak w okolicy wakacji chyba. Kiedy zamierzacie roznosić zaproszenia? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Udany to ten wieczór na pewno nie był nie był, chociaż jego najcudowniejszy widok to zobaczyć mojego B. po 4 dniach rozłąki
|
|
#3425 |
|
Konto usunięte
|
Ja się ubieram,pakuje i wybywam do TŻcika
. Może sobie jakieś wino strzelimy czy cuś . Ech,zakochałam się w nim normalnie jeszcze raz .A jeśli chodzi o kościół? No,cóż-oboje jesteśmy wierzący "praktykujący". |
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym chodzeniem to jest tak, że jeśli nie chodzisz to ksiądz może mieć jakieś ale i ci ślubu nie da, a co se będzie, jak se może ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15143143]Ja się ubieram,pakuje i wybywam do TŻcika . Może sobie jakieś wino strzelimy czy cuś . Ech,zakochałam się w nim normalnie jeszcze raz .[/QUOTE]Ja miałam takie ponowne zakochanie w okolicy świąt BN ale mi nie przeszło jeszcze
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny wpadlam tylko na chwile, bo Tzcik jest u mnie i same wiecie...
wiec zrobilam test i wyszlo ze nie jestem w ciazy![]() no wiec niedlugo pojde do mojej lekarki i sie zobaczy ale na 99% nie jestem w ciazy
|
|
|
|
#3428 | |
|
Lena
|
Cytat:
szkoda.. myslałam że jakieś wizażowe przedszkole wirtualne załozymy... ![]() a j czekam. teżet polazł do sklepu kupić mi truskawki mrozeone. mam cholerną zachciankę!
|
|
|
#3429 |
|
Konto usunięte
|
Tak na chwilę wpadłam jeszcze
![]() lula177 no widzisz,jak TŻcik Twój się śpieszy do dzidzi .Mustique ja mam nadzieję,że po 2011 nadal będziemy utrzymywać wszystkie kontakt i będziemy się może musiały przenieść na "mamusiową" zakładkę .
|
|
|
|
#3430 |
|
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15143554]
Mustique ja mam nadzieję,że po 2011 nadal będziemy utrzymywać wszystkie kontakt i będziemy się może musiały przenieść na "mamusiową" zakładkę .[/QUOTE]mam taką nadzieję. choć ja sie raczej nie udzielam na stronach dziecięcych... dobijają mnie one !
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15143554]Tak na chwilę wpadłam jeszcze ![]() lula177 no widzisz,jak TŻcik Twój się śpieszy do dzidzi .Mustique ja mam nadzieję,że po 2011 nadal będziemy utrzymywać wszystkie kontakt i będziemy się może musiały przenieść na "mamusiową" zakładkę .[/QUOTE]no on bardzo by chcial miec juz dzidziusia
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Konto usunięte
|
Mustique dlaczego dobijają
?
|
|
|
|
#3433 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
CZĘŚĆ V (ostatnia
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>> A my jesteśmy bardzo jak to nazwałyście "kościelni". Chodzimy na Mszę min. raz w tygodniu, od 7 lat corosznie na pielgrzymki, należymy do duszpasterstwa. Nie jest to takie dewocyjne zachowanie, jak zapewne się uważa. Znam wielu wspaniałych księży, którzy swoim zachowaniem zaprzeczają teoriom dotyczącym zakłamianiu Kościoła. Zresztą jak ktoś chce to widzieć to zobaczy. A Kościół w którym będzie nasz ślub na zdjęciach w załączniku (albo i nie )------------------------ A teraz spadam do Bierdonki po ingrediencje na ciacho na jutro
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-11-07 o 19:28 |
||||||||
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho jest??
|
|
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
kazda siedzi ze swoim TŻ a ja nie
praca to praca. Ewentualnie jest opcja,że oglądaja mam talent Dzis ciekawy odcinek bo osoby ciekawe. Najbardziej Adrianny mi szkoda, ta sie stremowała. I widać zasady Mam Talent w tym wypadku-nie mozna swojego pomysłu na piosenke dać,tylko aranżacja narzucona jak ta dziewczyna powiedziała. a szkoda,bo dla mnie ona ma talent i musi dużo dac z siebie zeby pokonac swoje kompleksy i stanąc zaśpiewac przed tyloma ludzmi.
|
#3436 |
|
Konto usunięte
|
Bambusiek o zaproszeniach jeszcze nie myślałam ale chyba tak w styczniu bo to będzie i tak 3 miesiące do ślubu...
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
My dziś ze Świeradkiem siedzimy w domciu - muszę go pocieszac, bo po wczorajszych rewelacjach w sprawie pracy jest troszkę załamany Mam nadzieję, że w poniedziałek się wszystko wyjaśni i to wszystko okaże się nieprawdą Teraz oglądamy Mam talent i ciężko dziś wybrac Lula fajnie, że zrobiłaś test i już wszystko wiesz ![]() Widzę, że kościółki pokazujecie. Mój w załączniku - jest zabytkowym, ale kilka lat temu odnowili calutki. Osobiście wolałabym w nowszym, ale w tym kościele brali ślub moi rodzice i to moja parafia. A oboje z Łukaszem jesteśmy praktykujący - jakoś dla mnie niedziela bez kościoła to nie niedziela - tak mam
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-07 o 21:19 |
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
ja nie dawno wróciłam z pracy. Adaś po mnie przyjechał i przywiózł mi dwie kanapki z maca. pikantnego chickenburgera i cheeseburgera ![]() powinnam zaraz zrobić zadanie na jutro, ale mi sie nie chce. jeszcze z psem iść. co do kościoła to mój kościól wygląda tak (w załączniku) my chodzimy regularnie do kościoła. nawet się znamy z kościoła
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Dopiero wróciłam do domu bo do 18:40 byłam w szkole, a potem pojechałam po rodziców bo byli u kuzyna na urodzinach ![]() Zmykam bo jestem padnięta, a w ogóle Teżecik u mnie ![]() Zdążyłam zobaczyć ze lula chyba nie jest w ciąży i looknąć na kościółek od ivonki i niuni nio supcio![]() Jutro idę na 11:50 do szkoły bo mi sie nie chce na 1 wykład isć. Pozdrowionka
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻecik juz pojechał...ale b.milo było i pizza z przyprwaa do pizzy się udała, tylko mam uważa, że za dużo jej dałam.no moż ei prawda
![]() Lula fajnie, że Twój Tż tak sie do dzidzi spieszy to dobrze o nim świadczy heh![]() Niunia fajny ten kościół ![]() Ivona trzymam kciuki, żebt z pracą Tzeta Twojego było ok wszystko ![]() Co do Mam talent to faktycznie fajny odcinek byl-szkoda mi tej Adrianny, kiepską piosenke miała,szkoda bo głos świetny (nawet na nia zaglosowalam). ale za braćmi ciągle byłam, jednak troche rozczarowali tym swoim "Zbigniewem Wejcherem"-kurde to chyba było wyrezyserowane i troszke stracili jak dla mnie, choc pieknie spiewają ![]() A co do kosciola to mi tez dziwnie jak w niedziele nie pojde...zreszta mama by mi nie darowala;p Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-07 o 22:19 |
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() karolinusienka ale miałaś wieczór. Ale najważniejsze, że z Tż już dobrze ![]() bambusiek miła lektura się zapowiada hihi. Bywały dni, że nie dawałam rady wszystkiego czytać i tylko "leciałam" żeby wiedzieć mniej więcej co się dzieje ![]() hecate chyba by sie troszeczkę zdziwił, jakbyście wszystkie na niego naskoczyła T'ai mi tez sie odkłada w brzuchu i w boczkach, ale co tam. Kiedyś moja mama strasznie się pochorowała i nic nie mogła jeść, bo miała ataki bólu jak cokolwiek zjadła(nie wiadomo do tej pory co ją bolało i do dzisiaj ma czasem bóle, ale juz mniejsze) i schudła wtedy tak strasznie, że wyglądała jak reklama głodu, a zawsze byłą przy kości. Wtedy powiedziała to co ja powtarzam "nie będę jadła jak nie będę mogła". Ja tylko ograniczam słodycze, a jest to ułatwione, bo brakuje mi ostatnio kasy a pozatym nie kupujemy nic słodkiego do domu ze względu na tatę. niunia mi się zepsuł tel i teraz jedyna opcja jak mogę go naładować to podłączając kabel usb do kompa wrrr. Ale chyba dostanę na gwiazdkę od Tz nowy tel. on się uparł na motorolę, ale ja chce nokie hehe. Dziewczyny, dzięki Wam. Miałyście rację, wczoraj chyba coś tż ugryzło. Fakt, że w drodze do szkoły nie odzywał sie do mnie i w szkole jescze tez prawie nie, ale jak zaczęłam mu dokuczać, że jest "pan niedotykalski i pan niedostępny" to zaczął się śmiać i wszystko zaczęło wracać do normy. Z zajęć puścili nas wcześniej, więc mieliśmy trochę czasu dla siebie A, że akurat nikogo nie było u Tż, to mieliśmy okazję sie pogodzić a później zjedliśmy na kolacyjkę socyste skrzydełka w miodzie z frytkami , obejrzeliśmy Mam Talent i wróciłam do domu. Tż nawet chciał, żebym została na noc, ale jutro od rana szkoła więc nie chciałoby mi się rano jechać przebierać. Wkurzyło mnie tylko, że nie chciał gadać o wczorajszym zachowaniu, ale może po prostu było mu głupio, bo strzelił focha za nic praktycznie.Dobra laseczki, ja lece robić coś z włosami, okłady na zatoki Może uda mi się rano do Was zajrzeć
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-07 o 22:34 |
|
|
|
#3444 | |||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Cytat:
Cytat:
------------------------------------- Dobry wieczór
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek niezła jesteś w czytaniu
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
DOBRANOC DZIEWCZYNY!!!
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie z kumpelą ogladłam film i teraz myć zabki spać
![]() jutro siedzę w szkole od 9.00 do 18.00 ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

![/QUOTE]

Znam kilka sytuacji, kiedy dziewczyny puchły, siniały itp. 

Mamy tę samą datę, a my mamy tylko salę i foto. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Perfect Housewife
a później zjedliśmy na kolacyjkę socyste skrzydełka w miodzie z frytkami
, obejrzeliśmy Mam Talent i wróciłam do domu. Tż nawet chciał, żebym została na noc, ale jutro od rana szkoła więc nie chciałoby mi się rano jechać przebierać. Wkurzyło mnie tylko, że nie chciał gadać o wczorajszym zachowaniu, ale może po prostu było mu głupio, bo strzelił focha za nic praktycznie.