Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 23:04   #3451
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

ja próbuję robić zadanie na jutro, myślę o tym lapie. oby tylko zasilacz padł a nie płyta główna

jutro jestem w szkole od 8-19.
a rano do kościoła jeszcze

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 23:11   #3452
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

No to ja tez wrzucam fotki naszgo kosiola. Ja osobiscie nie wyobrazam sobie zebym mogla wziasc slub w innym kosciele, niz ten do ktorego cale zycie chodzilam Na szczescie mojemu Tztowi jest wszystko jedno wiec sie nie sprzeciwia.

My do kosciola chodzimy co niedziele, no chyba ze nie mozemy, bo czasem jakis wyjazd wypadnie czy cos..nasi ksieza tez nie sa idealni, ale nie dla nich chodze do kosiola.

Kurcze pisalam dzis notatki z farmakoterapni, 4 godziny pisalam, palec mnie tak boli, ze go dotykac nie moge. Eh..

A jutro jade do Krakowa i zobacze sie z Tztem spedzimy sobie tam razem caly dzien Mam nadzieje tylko ze bedzie ladna pogoda, bo pochodzilabym sobie po krakowie troche..

Slodkich snow PMki

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 23:32   #3453
frida99
Raczkowanie

Diana220 bardzo ładny ten Twój kościół. To i ja wam mój pokaże. Wklejam.

My do kościoła nie chodzimy. Kiedyś chodziliśmy. Mój przyszły szwagier jest nawet organistą, ale jakoś zwątpiliśmy..
No ale nie wyobrażam sobie innego ślubu niż w kościele
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 23:34   #3454
niunia32
Zakorzenienie

Każdy kościół ma swój urok

ha!
muszę napisać cykl działania zorganizowanego dl dowolnego przedsięwzięcia. i się tak zastanawiałam co wziąć i postawiłam na ZAKUPY SUKNI ŚLUBNEJ :p

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2009-11-07 o 23:36
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 01:04   #3455
conslusion
Rozeznanie

Hej!

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Conslusion to miał przygode z tymi stringami-wlozylas mu zeby o tobie pamietal hehe?
No właśnie nie. Nawet się śmiałyśmy z koleżanką, że może właśnie się wydał i to jakiejś innej pannicy majtki Ale jak mi opisał, to się okazało, że faktycznie moje. A co tam robiły, nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Piotrek mi ględzi że powinniśmy zacząć "pokazywać się" w kościele
myślicie że ksiądz może się o to czepiać?
bo ja nie lubię kościoła i księży i tam nie bywam , ostatnio na spowiedzi byłam na swoim bierzmowaniu
ale że to tradycja i ze względu na Piotrka ślub będzie normalnie w kościele i msza
Zależy jak duża jest wasza parafia i czy księża tak generalnie kojarzą ludzi. Bo jeśli tak, to wiem, że zdarza się im robić problemy z tego powodu.
Ja od 4 lat nie chodzę do swojego kościoła (tylko na wakacjach) i nawet księży nie bardzo kojarzę, a co dopiero oni mnie. A w Krakowie zmieniam parafię co rok. W tamtym roku byłam w bardzo fajnej, chodziłam do kościoła z wielką przyjemnością.

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
kazda siedzi ze swoim TŻ a ja nie praca to praca.
Ewentualnie jest opcja,że oglądaja mam talent Dzis ciekawy odcinek bo osoby ciekawe. Najbardziej Adrianny mi szkoda, ta sie stremowała. I widać zasady Mam Talent w tym wypadku-nie mozna swojego pomysłu na piosenke dać,tylko aranżacja narzucona jak ta dziewczyna powiedziała. a szkoda,bo dla mnie ona ma talent i musi dużo dac z siebie zeby pokonac swoje kompleksy i stanąc zaśpiewac przed tyloma ludzmi.
Nie każda. Ja z Tż ostatnio widziałam się w niedzielę.
A co do Mam talent, nie oglądałam w zeszłym tyg, ale dzisiejszy mnie trochę znudził. Kibicowałam temu na rowerze. Ci bracia też nieźli, chociaż ten "Zbigniew Wejcher" ... Natomiast jeśli chodzi o tę Adriannę, ja ją dziś słyszałam pierwszy raz i ... bez szału. W ogóle miałam wrażenie, że na początku fałszowała.

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
My do kościoła nie chodzimy. Kiedyś chodziliśmy. Mój przyszły szwagier jest nawet organistą, ale jakoś zwątpiliśmy..
No ale nie wyobrażam sobie innego ślubu niż w kościele
Nie rozumiem w ogóle takiego podejścia, ale nie będę się tu mądrzyć. Dla mnie to po prostu hipokryzja.

Ja dziś dzień spędziłam ze znajomymi. Obejrzeliśmy Mam talent, Gotowe na wszystko. W międzyczasie wypiliśmy kilka piwek, pograliśmy w tysiąca. I sobota minęła.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 07:09   #3456
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Muszę Wam powiedzieć że śniło mi się że byłam w salonie sukien ślubnych..
a kilka dni temu śniło mi się że jesteśmy na sali i tańczymy dziwne było to że byliśmy ubrani tak normalnie
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 08:23   #3457
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry, jaka tu cisza dzisiaj No tak wszystkie w szkołach, ja też jadę na 11 do 19.

Qrcze, śliczne macie swoje kościoły, jeśli uda mi się gdzieś znaleźć zdjęcia mojego, to wkleję

niunia dobrze wymysliłaś z tym tematem hihi

Znalazłam takie coś:
http://www.vtour.pl/pl/panoramy/olaw...a%20i%20Piotra - kościół
http://www.vtour.pl/pl/panoramy/olaw...aw%C5%82a%20II skwer przed kościołem i okolica

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-11-08 o 08:35
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 08:40   #3458
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Ok, ja się zbieram powoli na zajęcia ehh.

Buziaczki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:56   #3459
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzień doberek PMki.
Mnie wlaśnie udalo się do Was zajrzeć,bo Łukaszek pojechał po tatę do kościoła,a ja się ubieram powoli.
Przy okazji znalazlam stronę internetową mojego kościoła-szok.
Oto on:
http://www.sanktuarium-kielce.pl/ind...d=85&Itemid=59
Cała galeria to kościół i "salki" obok kościola.
Pozdrawiam i udanego dnia!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 10:53   #3460
asia665
Wtajemniczenie

Hej
Jeju myślałam,że nadrobie zaległości, bo patrzę,że Was zostawić na pare dni i kurcze tyyyle stron do nadrobienia
Podpisaliśmy umowe z orkiestrą :hura: :hura: okazało się że za 3500 jest 4 osobowy zespół, facet powiedział że na miesiąc przed się spotkamy i umówimy bo oni nie będą nas zmszac do zabaw jakich nie chcemy, podstawa to będzie to czy świadkowie mogą się całować czy nie? No i powiedział że jeżeli wybierzemy piosenkę na 1 taniec,której nie mają w repertuarze to moga się jej nauczyć, tylko że może być tak że nie będzie wychodziła czy coś to tak jak on powiedział nie ma co młodym gadać głupoty i mówić że jest super. Od razu mówią że nie dadzą rady bo to różnie bywa,może gdzieś coś im nie wychodzi. A się okazalo że będą grać od 18 do 5 rano. A no i tak jak powiedział że dla nich disco polo nie jest ble. Oni garją wszystko, jak trzeba będzie to będzie i Sinatra, i Santana, i "Szalona" no mówi że nie ma co mysleć tylko o młodych ludziach że to jest wesele-gdzie jest cała rodzina więc obiecał że nie będzie eksperymentów z muzyką nowoczesną która jest słabo znana albo ma wulgarne słowa.
Byliśmy wybrać pierścionek
Ale musze czekać do 21.11. zanim go dostane, no i kupiłam sobie sukienke na zaręczyny - taka prosta czarna na ramiączkach- wkleje póxniej foty. Kurcze nie mam jak Wam odpisywać bo TŻ jest u mnie od piątku i wszystko czyta -cwaniak
Jutro zabieg ehh.

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 11:10   #3461
lusesita23
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jak to w niedziele-dopiero wstalam

Asia super, ze macie zespół ale my na pierwszy taniec na pewno z płyty będziemy chcieli-jak zespół gra to nie to samo trzymam kciuki za zabieg

Conslusion często jak tak, że młodzi biora slub w kościele mimo, ze ostatnio byli tam na komunii po prostu slub kościelny ma swoja atmosferę a to, że jest tam Bóg i to przed nim sie slubuje to ma mniejsze znaczenie...smutne,ale tak to odbieram

No ja wlasnie zaraz ide do kosciola

Miłego dnia PMki
Stary 2009-11-08, 11:20   #3462
nicolaaa
Rozeznanie

conslusion też się z Tobą zgadzam. Moja koleżanka stwierdziła, że nie chodzi do kościoła więc nie chce brać ślubu kościelnego. I takie podejście mi się właśnie podoba

Kurcze ale się rozchorowałam. Wczoraj jeszcze miałam małą gorączkę, więc dziś leżę w łózku bo jutro do pracy i trzeba to jakoś przeżyć.

A ostatnio śniło mi się moje wesele tylko sala nie ta Tzn wszytsko było pod wielkim namiotem na jakiejś górzystej ziemi że nie mogliśmy tańczyć a i jeszcze padało Ale liczę że sny tłumaczy się na odwrót i będzie wszytsko pięknie i idealnie

Diana220, frida99, ma.ko piękne te kościoły. Mój kościół nie ma takiej pięknej okolicy bo jest blisko ulicy, ale poszukam na necie i może znajdę jakieś zdjęcia.

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 11:37   #3463
isabele
Wtajemniczenie

Cześć

Zabieram się od razu za nadrabianie więc trochę mnie nie będzie:P

Buziaki i miłej niedzielki

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:08   #3464
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
a co do koscioła to hm.TŻ to wierzący ale niepraktykujący jak sam mówi, kiedys często chodzil do kościoła (tym ujął moja mamę;p),ale teraz to rzadziej.na pasterke chodzimy ale to prawda, kościół to instytucja,ale zakłamana na maksa.choć zdarzaja się fajni księżą
Piotrek przestał chodzić akurat jak poznał mnie, mam nadzieję że to nie moja wina

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
no ja cię rozumiem i mam od ok. roku takie samo zdanie jak ty, bo sporo o księżach się dowiedziałam i wkurza mnie, że praktycznie nic nie robią, a kasę na tym trzepią
a z tym chodzeniem to jest tak, że jeśli nie chodzisz to ksiądz może mieć jakieś ale i ci ślubu nie da, a co se będzie, jak se może
to może faktycznie raz na jakiś czas...byle nie za często

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Jutro zabieg ehh.
to trzymamy kciuki

Cytat:
Conslusion często jak tak, że młodzi biora slub w kościele mimo, ze ostatnio byli tam na komunii po prostu slub kościelny ma swoja atmosferę a to, że jest tam Bóg i to przed nim sie slubuje to ma mniejsze znaczenie...smutne,ale tak to odbieram
aj trudno możecie myśleć o mnie źle
wierzyć, wierzę, ale po prostu kościoła nie lubię i tyle, nie lubię mszy, spowiedzi...,kilka razy posłuchałam co nasz ksiądz miał do powiedzenia na temat aborcji, polityki, bajek dla dzieci i tego że ludzie ciągle za mało kasy mu dają i się zniechęciłam
nie twierdzę że nie ma księży z powołania, niestety ja się zraziłam i tyle
a co do ślubu kościelnego to chyba rodzice, Piotrek i w ogóle wszyscy by mi nie darowali gdyby się nie odbył
......................... ...........

wczoraj wieczór był miły , wróciłam koło 1
nawet mu nie zasnęłam ale dziś nadrobiłam i wstałam sobie o 11
Piotra siostra wymyśliła jakieś spotkanie na dziś, ale nie wiem czy chce mi się iść
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:22   #3465
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Hej miłego dnia zyczę....ja ide zaraz się ogarnąć, potem obiad i do kościółka. Pokłóciłam się wczoraj z Grześkiem...ale mniejsza o to. Pogodzimy się pewnie dzisiaj.
Pozdrowionka

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:36   #3466
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

MiciaKicia - super, że wieczór się udał. A jak tam egzamin ?

Lusesita23
- nasze pierwsze spotkanie też było w parku na ławce. 11.11 minie 5 lat od niego Pamiętam, że był już wtedy śnieg i zimno, a my siedzieliśmy na ławce w parku przy blasku księżyca

Isabele - miłego nadrabiania

Elunka88 -

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
A wczoraj dostałam od niego sms: Co twoje stringi robią w moim plecaku?! Ludzie to widzieli, mam same problemy z tobą ...

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Jutro zabieg ehh.

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
A jutro jade do Krakowa i zobacze sie z Tztem spedzimy sobie tam razem caly dzien Mam nadzieje tylko ze bedzie ladna pogoda, bo pochodzilabym sobie po krakowie troche.
Miłego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ha!
muszę napisać cykl działania zorganizowanego dl dowolnego przedsięwzięcia. i się tak zastanawiałam co wziąć i postawiłam na ZAKUPY SUKNI ŚLUBNEJ :p
Ciekawy pomysł na pracę

---
Wczoraj byliśmy 12h w pracy, ale szybko zleciało i najważniejsze że robota już skończona i wszyscy zadowoleni A po pracy spędziliśmy miło wieczór Zrobiliśmy razem gyros, tym razem zamiast majonezu był sos czosnkowy i wyszło pyszne , wypiliśmy i położyliśmy się, a że dopadło nas zmęczenie to wyszła 2-3h drzemka i Piotrek pojechał przed 1:00. Zaraz zmykam płukać włosy, bo niedawno mama mnie farbowała, a potem zrobić sałatkę na obiad. A na 16:00 może pojedziemy do kościoła (2 w załączniku), w którym na dziś chciałabym mieć ślub, a jeśli się nie uda to wykombinujemy coś innego

PS. W załączniku: mój kościół, drewniany kościół lub bazylika - gdzie chciałabym ślub.

Miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-08 o 12:57
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:14   #3467
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ale mu chodziło żeby ksiądz nas czasem widywał że chodzimy

chyba nie zrozumiałaś, ja w ogóle nie lubię i nie chodzę, więc do innego też nie pójdę
po prostu w tych czasach kościół jest tylko instytucją jak każda inna, a do tego z lekka staje się upolityczniony i próbuje umoralniać albo wchodzić w sprawy co do których nie jest stworzony
niestety rola kościoła bardzo się zmieniła, podobnie księża
więc dla mnie wiara nie oznacza siedzenia na mszy którą prowadzi ksiądz, mający na boku laskę i dwójkę dzieci (co jest bardzo prawdopodobne)
chodzenie np do spowiedzi też uważam za bezcelowe skoro jeśli jakiś bóg istnieje to i tak widzi co robię , a ksiądz który tego wysłuchuje pewnie sam niejedno ma na sumieniu
ale to moje zdanie i proszę mnie nie bić
może mi się kiedyś zmieni podejście

no ja już zmykam także bawcie się dobrze
mam takie samo podejscie... kiedys chodzilam co niedziele do kosciola a teraz? ide tylko jak jestem na pogrzebie, komunii badz slubie.. a tak to nie chodze. TZ tez nie chodzi. On w sumie nie wierzacy bardziej jest

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
szkoda.. myslałam że jakieś wizażowe przedszkole wirtualne załozymy...

a j czekam. teżet polazł do sklepu kupić mi truskawki mrozeone. mam cholerną zachciankę!
nooo zaczynaja sie zachcianeczki hihihi to Twoj TZ sie nabiega do sklepu :P:P

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Hej miłego dnia zyczę....ja ide zaraz się ogarnąć, potem obiad i do kościółka. Pokłóciłam się wczoraj z Grześkiem...ale mniejsza o to. Pogodzimy się pewnie dzisiaj.
Pozdrowionka
ja tez sie z moim poklocilam wczoraj. Powieddzial, ze mam se poszukac innego. Takiego ktory nie bedzie mial takich wad jak on eh... Przykro mi takich rzeczy sluchac. chce z nim byc. kocham go ...

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

MiciaKicia - super, że wieczór się udał. A jak tam egzamin ?
Z referatu dostalam 5 a z egzaminy 4+ ... pol punktu do 5 mi brakło

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:18   #3468
MiciaKicia
Zakorzenienie

A to nasza parafia

Stary 2009-11-08, 13:19   #3469
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja tez sie z moim poklocilam wczoraj. Powieddzial, ze mam se poszukac innego. Takiego ktory nie bedzie mial takich wad jak on eh... Przykro mi takich rzeczy sluchac. chce z nim byc. kocham go ...

straszna u was huśtawka nastrojów widzę
może w złości tak powiedział tylko?

i tak dobre ocenki
Stary 2009-11-08, 13:30   #3470
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
straszna u was huśtawka nastrojów widzę
może w złości tak powiedział tylko?

i tak dobre ocenki
wiem wlasnie. w 1 dzien jest cudownym czlowiekiem a na drugi dzien jest hu**wo

Stary 2009-11-08, 13:35   #3471
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wlasnie. w 1 dzien jest cudownym czlowiekiem a na drugi dzien jest hu**wo
no ale już tyle lat razem to chyba się jakoś dogadywaliście
Stary 2009-11-08, 13:45   #3472
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
O kurcze, ale zmiana
Podziwiam, że jeszcze to wytrzymujesz

A zawsze tak jest między Wami: 1 dzień super, 1 dzień du.piato ???

---
Zmykam na obiad

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-08, 13:45   #3473
lusesita23
Zakorzenienie

MiciaKicia moj TŻ tez kiedyś tak mówił do mnie, to byl jego argument we wszystkich klotniach.ale "wyrósł" juz z tego.moze to kwestia dojrzewania heh.oceny super
T'ai ja wcale o Tobie źle nie myslę zazwyczaj jest tak, że rodzina chce kościelny, nawet jak młodzi nie chcą...moim zdaniem nie powinni naciskać bo sedno slubu kościelnego tkwi w samym Bogu, a jak sie ma takie a nie inne podejście to bez sesnu przecież.ale z drugiej strony księża, którzy reprezentuja Boga niewiele z ta wiarą mają wspólnego.ale jak któraś z was napisała ja tez do kościoła chodze nie dla księży...
Elunka miłego godzenia
Jenny widzę, że nie tylko my mamy "swoją" ławkę my na tej swojej sie spotkalismy pierwszy raz po 3 miesiącach pisania ze sobą...to taka randka w ciemno właśnie na tej ławce była.ale jakie dzieciaki z nas były;p ja to nawet 16 lat nie miałam jeszcze skończonych jak zaczelismy pisać do siebie

zaraz przyjdzie siostra z rodzinką obiad

miłego dnia
Stary 2009-11-08, 13:48   #3474
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
To ja bym powiedziała: to szerkiej drogi i wąskich słupów, poszukaj innej.
Mój mi tak ględzi czasem,że skoro ma same wady to musze zmienić go. I to samo ja: jak on narzeka na mnie to mówię: droga wolna.
i co? i tak 6 lat sobie gadamy do siebie i dalej się kochamy
I mimo gadania głupot chcemy byc razem. Nie mozesz się spytać poprostu czy on chce tego wszystkiego? A jak nie to droga wolna. Napewno nie ty będziesz żałowała ale on,że stracił taka super dziewczynę.
Zazwyczaj kubeł zimnej wody skutkuje.
A MiciaKicia ile wy jesteście razem?
Stary 2009-11-08, 13:50   #3475
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
no ale już tyle lat razem to chyba się jakoś dogadywaliście
no kiedys tak. bez slow sie rozumielismy.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Gratuluję

O kurcze, ale zmiana
Podziwiam, że jeszcze to wytrzymujesz

A zawsze tak jest między Wami: 1 dzień super, 1 dzień du.piato ???

---
Zmykam na obiad
no zazwyczaj tak jest. czasem sie zdarzy ze pare dni pod rzad jest super.

Cytat:
Mój mi tak ględzi czasem,że skoro ma same wady to musze zmienić go. I to samo ja: jak on narzeka na mnie to mówię: droga wolna.
I mimo gadania głupot chcemy byc razem. Nie mozesz się spytać poprostu czy on chce tego wszystkiego? A jak nie to droga wolna. Napewno nie ty będziesz żałowała ale on,że stracił taka super dziewczynę.
w suwaczku jest nasz staż. Pytam Go ciagle i mowi, ze chce byc ze mna. A w sumie to zazwyczaj sie wkurza ze zas go o to pytam. On ma zasade "Jak nie bede chcial z Toba byc to Ci o trym powiem wiec nie dopytuj sie"

Stary 2009-11-08, 14:00   #3476
hecate5
Raczkowanie

Cytat:

To tak jak u nas. Ja tez podczas kłótni mu mowie ze jak mu cos nie pasuje to droga wolna ale on wie ze mowie tak bo jestem zła a nie ze tak mysle. Ale on mi tak nigdy nie powiedział.
Stary 2009-11-08, 14:01   #3477
T'ai
Zakorzenienie

lusesita no spoko, chociaż przyznaję się że to bardziej dla rodziny jest
wierzyć...raczej wierzę, chociaż miewam chwile zwątpienia
a do kościoła nie lubię chodzić i już , powiem ci że nawet Piotrek nie do końca mnie rozumie w tej kwestii
Stary 2009-11-08, 14:04   #3478
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! witam wszystkich serdecznie i pragnę dołączyć do jakże zacnego grona Panien Młodych A.D. 2011
Mój ślub 24 kwietnia 2011, czyli w Wielką Niedzielę
Już nie mogę się doczekać!
Witaj Jesteś z mojego województwa - Lublin Mieszkasz w LBn czy okolicach??

Cytat:
Wiecie co sie okazalo? Ze ja i Kasiulenkowo mieszkamy pare metrow od siebie i nawet sie znamy :P a raczej znalysmy jak do szkoly chodzilam jeszcze hah

Kasiulenkowo sory musialam sie pochwalic :P:P:P
Wow, to super się złożyło, świat jest bardzo mały

Uff w końcu Was nadrobiłam idę teraz zrobić jakąś sałatkę na jutro do pracy

MiciaKicia trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było ok. Ale dziewczyny mają rację - pomimo tego że jesteście ze sobą bardzo długo to chyba oboje nie jesteście jeszcze dojrzali. Nie jestem z Wami na codzień więc nie mam prawa Was oceniać. Pozostawię to Wam żebyście rozwiązali te wasze kłopoty jak najszybciej i jak nalepiej dla Was.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:08   #3479
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Jenny widzę, że nie tylko my mamy "swoją" ławkę my na tej swojej sie spotkalismy pierwszy raz po 3 miesiącach pisania ze sobą...to taka randka w ciemno właśnie na tej ławce była.ale jakie dzieciaki z nas były;p ja to nawet 16 lat nie miałam jeszcze skończonych jak zaczelismy pisać do siebie
Ja też miałam 16 lat jak się pierwszy raz spotkaliśmy. Ale mniej więcej pamiętałam jak wygląda, bo spotkaliśmy się w autobusie, a potem wieczorem już do mnie pisał smsy i po kilku dniach się spotkaliśmy

---
Myślałam, że pojedziemy do tego kościoła na 16:00 a tu , bo Piotrek jedzie do dziadków w odwiedziny i gdybym nie zadzwoniła to pewnie siedziałabym i czekała...

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-08, 14:11   #3480
T'ai
Zakorzenienie

MiciaKicia z tego co widzę strasznie młodziutka byłaś jak go poznałaś
to zapewne pierwsza miłość co? i tyle lat...
to tym bardziej człowiekowi ciężko przyznać przed sobą że coś jest nie tak
mam nadzieję że to nie objawy zwykłego przyzwyczajenia...
oczywiście trzymam kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości