|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
ja próbuję robić zadanie na jutro, myślę o tym lapie. oby tylko zasilacz padł a nie płyta główna
jutro jestem w szkole od 8-19. a rano do kościoła jeszcze |
|
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
No to ja tez wrzucam fotki naszgo kosiola. Ja osobiscie nie wyobrazam sobie zebym mogla wziasc slub w innym kosciele, niz ten do ktorego cale zycie chodzilam
Na szczescie mojemu Tztowi jest wszystko jedno wiec sie nie sprzeciwia. My do kosciola chodzimy co niedziele, no chyba ze nie mozemy, bo czasem jakis wyjazd wypadnie czy cos..nasi ksieza tez nie sa idealni, ale nie dla nich chodze do kosiola. Kurcze pisalam dzis notatki z farmakoterapni, 4 godziny pisalam A jutro jade do Krakowa i zobacze sie z Tztem spedzimy sobie tam razem caly dzien Mam nadzieje tylko ze bedzie ladna pogoda, bo pochodzilabym sobie po krakowie troche..Slodkich snow PMki
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
Diana220 bardzo ładny ten Twój kościół. To i ja wam mój pokaże. Wklejam.
My do kościoła nie chodzimy. Kiedyś chodziliśmy. Mój przyszły szwagier jest nawet organistą, ale jakoś zwątpiliśmy.. No ale nie wyobrażam sobie innego ślubu niż w kościele
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy kościół ma swój urok
![]() ha! muszę napisać cykl działania zorganizowanego dl dowolnego przedsięwzięcia. i się tak zastanawiałam co wziąć i postawiłam na ZAKUPY SUKNI ŚLUBNEJ :p Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-11-07 o 23:36 |
|
|
|
#3455 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej!
Cytat:
Ale jak mi opisał, to się okazało, że faktycznie moje. A co tam robiły, nie mam pojęcia ![]() Cytat:
Ja od 4 lat nie chodzę do swojego kościoła (tylko na wakacjach) i nawet księży nie bardzo kojarzę, a co dopiero oni mnie. A w Krakowie zmieniam parafię co rok. W tamtym roku byłam w bardzo fajnej, chodziłam do kościoła z wielką przyjemnością. Cytat:
A co do Mam talent, nie oglądałam w zeszłym tyg, ale dzisiejszy mnie trochę znudził. Kibicowałam temu na rowerze. Ci bracia też nieźli, chociaż ten "Zbigniew Wejcher" ... Natomiast jeśli chodzi o tę Adriannę, ja ją dziś słyszałam pierwszy raz i ... bez szału. W ogóle miałam wrażenie, że na początku fałszowała. Cytat:
Ja dziś dzień spędziłam ze znajomymi. Obejrzeliśmy Mam talent, Gotowe na wszystko. W międzyczasie wypiliśmy kilka piwek, pograliśmy w tysiąca. I sobota minęła. |
||||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam powiedzieć że śniło mi się że byłam w salonie sukien ślubnych..
a kilka dni temu śniło mi się że jesteśmy na sali i tańczymy dziwne było to że byliśmy ubrani tak normalnie ![]() |
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, jaka tu cisza dzisiaj
No tak wszystkie w szkołach, ja też jadę na 11 do 19. Qrcze, śliczne macie swoje kościoły, jeśli uda mi się gdzieś znaleźć zdjęcia mojego, to wkleję ![]() niunia dobrze wymysliłaś z tym tematem hihiZnalazłam takie coś: http://www.vtour.pl/pl/panoramy/olaw...a%20i%20Piotra - kościół http://www.vtour.pl/pl/panoramy/olaw...aw%C5%82a%20II skwer przed kościołem i okolica
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-08 o 08:35 |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ja się zbieram powoli na zajęcia ehh.
Buziaczki
|
#3459 |
|
Konto usunięte
|
Dzień doberek PMki
.Mnie wlaśnie udalo się do Was zajrzeć,bo Łukaszek pojechał po tatę do kościoła,a ja się ubieram powoli .Przy okazji znalazlam stronę internetową mojego kościoła-szok .Oto on: http://www.sanktuarium-kielce.pl/ind...d=85&Itemid=59 Cała galeria to kościół i "salki" obok kościola .Pozdrawiam i udanego dnia !
|
|
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jeju myślałam,że nadrobie zaległości, bo patrzę,że Was zostawić na pare dni i kurcze tyyyle stron do nadrobienia ![]() Podpisaliśmy umowe z orkiestrą :hura: :hura: okazało się że za 3500 jest 4 osobowy zespół, facet powiedział że na miesiąc przed się spotkamy i umówimy bo oni nie będą nas zmszac do zabaw jakich nie chcemy, podstawa to będzie to czy świadkowie mogą się całować czy nie? No i powiedział że jeżeli wybierzemy piosenkę na 1 taniec,której nie mają w repertuarze to moga się jej nauczyć, tylko że może być tak że nie będzie wychodziła czy coś to tak jak on powiedział nie ma co młodym gadać głupoty i mówić że jest super. Od razu mówią że nie dadzą rady bo to różnie bywa,może gdzieś coś im nie wychodzi. A się okazalo że będą grać od 18 do 5 rano. A no i tak jak powiedział że dla nich disco polo nie jest ble. Oni garją wszystko, jak trzeba będzie to będzie i Sinatra, i Santana, i "Szalona" no mówi że nie ma co mysleć tylko o młodych ludziach że to jest wesele-gdzie jest cała rodzina więc obiecał że nie będzie eksperymentów z muzyką nowoczesną która jest słabo znana albo ma wulgarne słowa. Byliśmy wybrać pierścionek Ale musze czekać do 21.11. zanim go dostane, no i kupiłam sobie sukienke na zaręczyny - taka prosta czarna na ramiączkach- wkleje póxniej foty. Kurcze nie mam jak Wam odpisywać bo TŻ jest u mnie od piątku i wszystko czyta -cwaniak ![]() Jutro zabieg ehh.
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak to w niedziele-dopiero wstalam ![]() Asia super, ze macie zespół ale my na pierwszy taniec na pewno z płyty będziemy chcieli-jak zespół gra to nie to samo trzymam kciuki za zabieg![]() Conslusion często jak tak, że młodzi biora slub w kościele mimo, ze ostatnio byli tam na komunii po prostu slub kościelny ma swoja atmosferę a to, że jest tam Bóg i to przed nim sie slubuje to ma mniejsze znaczenie...smutne,ale tak to odbieramNo ja wlasnie zaraz ide do kosciola ![]() Miłego dnia PMki
|
|
|
|
#3462 |
|
Rozeznanie
|
conslusion też się z Tobą zgadzam. Moja koleżanka stwierdziła, że nie chodzi do kościoła więc nie chce brać ślubu kościelnego. I takie podejście mi się właśnie podoba
![]() Kurcze ale się rozchorowałam. Wczoraj jeszcze miałam małą gorączkę, więc dziś leżę w łózku bo jutro do pracy i trzeba to jakoś przeżyć. A ostatnio śniło mi się moje wesele tylko sala nie ta Tzn wszytsko było pod wielkim namiotem na jakiejś górzystej ziemi że nie mogliśmy tańczyć a i jeszcze padało Ale liczę że sny tłumaczy się na odwrót i będzie wszytsko pięknie i idealnie ![]() Diana220, frida99, ma.ko piękne te kościoły. Mój kościół nie ma takiej pięknej okolicy bo jest blisko ulicy, ale poszukam na necie i może znajdę jakieś zdjęcia.
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Zabieram się od razu za nadrabianie więc trochę mnie nie będzie:P Buziaki i miłej niedzielki
|
#3464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to trzymamy kciuki ![]() Cytat:
wierzyć, wierzę, ale po prostu kościoła nie lubię i tyle, nie lubię mszy, spowiedzi...,kilka razy posłuchałam co nasz ksiądz miał do powiedzenia na temat aborcji, polityki, bajek dla dzieci i tego że ludzie ciągle za mało kasy mu dają i się zniechęciłam nie twierdzę że nie ma księży z powołania, niestety ja się zraziłam i tyle a co do ślubu kościelnego to chyba rodzice, Piotrek i w ogóle wszyscy by mi nie darowali gdyby się nie odbył ......................... ........... wczoraj wieczór był miły nawet mu nie zasnęłam ![]() Piotra siostra wymyśliła jakieś spotkanie na dziś, ale nie wiem czy chce mi się iść
|
|||
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pozdrowionka
|
#3466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() MiciaKicia - super, że wieczór się udał. A jak tam egzamin ? ![]() Lusesita23 - nasze pierwsze spotkanie też było w parku na ławce. 11.11 minie 5 lat od niego Pamiętam, że był już wtedy śnieg i zimno, a my siedzieliśmy na ławce w parku przy blasku księżyca ![]() Isabele - miłego nadrabiania ![]() Elunka88 - ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Wczoraj byliśmy 12h w pracy, ale szybko zleciało i najważniejsze że robota już skończona i wszyscy zadowoleni A po pracy spędziliśmy miło wieczór Zrobiliśmy razem gyros, tym razem zamiast majonezu był sos czosnkowy i wyszło pyszne , wypiliśmy ![]() PS. W załączniku: mój kościół, drewniany kościół lub bazylika - gdzie chciałabym ślub. Miłego dnia
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-08 o 12:57 |
|||
|
|
|
#3467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z referatu dostalam 5 a z egzaminy 4+ ... pol punktu do 5 mi brakło
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
A to nasza parafia
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może w złości tak powiedział tylko? i tak dobre ocenki
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wlasnie. w 1 dzien jest cudownym czlowiekiem a na drugi dzien jest hu**wo
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podziwiam, że jeszcze to wytrzymujesz ![]() A zawsze tak jest między Wami: 1 dzień super, 1 dzień du.piato ??? ![]() ![]() --- Zmykam na obiad
|
||
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia moj TŻ tez kiedyś tak mówił do mnie, to byl jego argument we wszystkich klotniach.ale "wyrósł" juz z tego.moze to kwestia dojrzewania heh.oceny super
![]() T'ai ja wcale o Tobie źle nie myslę zazwyczaj jest tak, że rodzina chce kościelny, nawet jak młodzi nie chcą...moim zdaniem nie powinni naciskać bo sedno slubu kościelnego tkwi w samym Bogu, a jak sie ma takie a nie inne podejście to bez sesnu przecież.ale z drugiej strony księża, którzy reprezentuja Boga niewiele z ta wiarą mają wspólnego.ale jak któraś z was napisała ja tez do kościoła chodze nie dla księży...Elunka miłego godzenia ![]() Jenny widzę, że nie tylko my mamy "swoją" ławkę my na tej swojej sie spotkalismy pierwszy raz po 3 miesiącach pisania ze sobą...to taka randka w ciemno właśnie na tej ławce była.ale jakie dzieciaki z nas były;p ja to nawet 16 lat nie miałam jeszcze skończonych jak zaczelismy pisać do siebie![]() zaraz przyjdzie siostra z rodzinką obiad ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#3474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój mi tak ględzi czasem,że skoro ma same wady to musze zmienić go. I to samo ja: jak on narzeka na mnie to mówię: droga wolna. i co? i tak 6 lat sobie gadamy do siebie ![]() I mimo gadania głupot chcemy byc razem. Nie mozesz się spytać poprostu czy on chce tego wszystkiego? A jak nie to droga wolna. Napewno nie ty będziesz żałowała ale on,że stracił taka super dziewczynę. Zazwyczaj kubeł zimnej wody skutkuje. A MiciaKicia ile wy jesteście razem?
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
no kiedys tak. bez slow sie rozumielismy.
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To tak jak u nas. Ja tez podczas kłótni mu mowie ze jak mu cos nie pasuje to droga wolna ale on wie ze mowie tak bo jestem zła a nie ze tak mysle. Ale on mi tak nigdy nie powiedział.
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita
wierzyć...raczej wierzę, chociaż miewam chwile zwątpienia a do kościoła nie lubię chodzić i już , powiem ci że nawet Piotrek nie do końca mnie rozumie w tej kwestii |
|
|
|
#3478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś z mojego województwa - Lublin Mieszkasz w LBn czy okolicach??Cytat:
![]() Uff w końcu Was nadrobiłam idę teraz zrobić jakąś sałatkę na jutro do pracy MiciaKicia trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było ok. Ale dziewczyny mają rację - pomimo tego że jesteście ze sobą bardzo długo to chyba oboje nie jesteście jeszcze dojrzali. Nie jestem z Wami na codzień więc nie mam prawa Was oceniać. Pozostawię to Wam żebyście rozwiązali te wasze kłopoty jak najszybciej i jak nalepiej dla Was.
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Myślałam, że pojedziemy do tego kościoła na 16:00 a tu |
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia z tego co widzę strasznie młodziutka byłaś jak go poznałaś
to zapewne pierwsza miłość co? i tyle lat... to tym bardziej człowiekowi ciężko przyznać przed sobą że coś jest nie tak mam nadzieję że to nie objawy zwykłego przyzwyczajenia... oczywiście trzymam kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Na szczescie mojemu Tztowi jest wszystko jedno wiec sie nie sprzeciwia. 

Ale jak mi opisał, to się okazało, że faktycznie moje. A co tam robiły, nie mam pojęcia
hihi

trzymam kciuki za zabieg

, wypiliśmy
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)