|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
Super że masz pokarm i go dowozisz - to bardzo ważne dla malutkiej ![]() pełnowartościowy - prosto od mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
taak, teraz laktator to moja ulubiona zabawka heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich! Gratulacje dla noworozpakowanych mamuś i ich dzieciaczków!!! Są słodkie!!!!
Czytam was w miarę regularnie ale niestety mam ograniczony dostęp do neta, więc tylko na to mi czasu starcza ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja korzystam ze maly jeszcze spi i wpadam zobaczyc czy ktoras sie rozpakowala Moj maly mnie wczoraj zaskoczyl,jak zasnal o 20 po kapieli tak o 1 w nocy musialam go rozbudzic zeby go nakarmic bo troszke sie przeciagal wiec go wybudzilam tak to by7 jeszcze spal No i koniec pisania czas mleczarnie odpalic bo maly sie obudzil
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki. Melduję się w dwupaku i przyznaję bez bicia, że was tylko z grubsza przeleciałam. Nie mam weny ani na czytanie ani pisanie
![]() Generalnie czuję się średnio, trochę zepsuta ![]() ![]() Wczoraj też mój kochany tz wpadł na genialny pomysł i stwierdził, że gdyby wiedział jak, to przebiłby mi pęcherz płodowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pietrusiu, spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe ![]()
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już tak się nie mogę doczekać mojego maleństwa... No ale dla dobra wszystkich dobrze by poczekać do początku grudnia! Cytat:
![]() ha ha ja dzisiaj wyraźnie nie do życia jestem. Chyba się zdrzemnę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!!!
![]() Chciałam się pochwalić, że zaczynamy dziś 38 tydzień ![]() Też zaliczyłam dzisiaj wizytę w laboratorium, bo jutro idę do gina. A co do wysypiania się w nocy to u mnie też jest nieciekawie. A po porodzie lepiej pewnie nie będzie ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() No i oczywiście Katarina Gratulacje ![]() ![]() ![]() olalicious07 Mam nadzieję, że stan Twojej córeczki jak najszybciej się poprawi i będziesz ją mogła w końcu przytulić, nakarmić, a przede wszystkim wziąć do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zycze Ci duzo szczescia i cierpliwosci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bylo bylo... ![]() A to moja mala rybka podczas kapieli... ![]()
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
śliczne zdjęcia karenina19
![]() paczka super wiadomość trzymam kciuki za Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Gucia no niezle ma pomysły ten Twoj tz hahaha
Kareninko maluszek cudowny Paczka no to wkoncu sie doczekalas i juz jutro Wiktor bedzie na swiecie Przyznam sie bez bicia ze tak tylko przelatuje ostatnio watek bo czasu juz tak duzo nie mam jak kilka dni temu jeszcze ![]() Gratuluje kolejnych tygodni ciazy A przeterminki ruszyc pupki i rodzic ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje dziewczyny bardzo za życzonka ![]() ![]() ![]() Ogromne gratulacje dla kolejnych rozpakowanych mamus ![]() ![]() ![]() Kachula i Karenina wasze malenstawa sa bosssskie ![]() ![]() ![]() A Ja sie w sobote wieczorem bardzo zdenerwowalam bo zadzwonila ciocia ktora jest pielegniarka w szpitalu gdzie ja bede rodzic i powiedziala ze z powodu grypy nikogo nie wpuszczaja na oddzial wiec jak zaczne rodzic to Tz nie moze ze mna isc i potem na odwiedziny tez nie moze przychodzic dopiero moze jak bedzie mnie odbieral ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2294 | ||||
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() Ja się dzisiaj czuję, jakby mnie walec przejechał ![]() To przez tą pogodę beznadziejną ![]() Cytat:
![]() Kiedy to się ułoży? Po miesiącu czy po trzech? ![]() Ja chciałam kupić, bo mi się wydawało, że jest sucho, ale po zmierzeniu poziomu wilgotności, okazało się, że nawet jest odrobinę za wysoka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny ![]() Ja jakoś nie wpadłam jeszcze, żeby zrobić zdjęcia podczas kąpieli ![]() Może dzisiaj ? ![]() Paczka trzymam ![]()
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieram się do gina. Mam nadzieję, że wrócę w lepszym humorze niż jestem teraz ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-11-09 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Kareninka sliczniutki jest, az cche sie schrupac
![]() Pietrusia u nas tak samo sa wstrzymane odwiedziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekamy na wiesci z wizyty... ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
jaki fajny
![]() dziewczyny jak od soboty boli mnie brzuch jak podczas @ tzn że to sa bóle przepowiadajace? ![]() ale masa - to mój 1 000 post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
ja już po wizycie u gina.
mała jest baaardzo wstydliwa i przez całe usg zasłaniała buzie rączką ![]() tylko na chwile odsłoniła, żeby pokazać doktorowi podniebienie, górną warge i nosek ![]() słodycz moja! rośnie kluseczka troszkę szybko i wg USG to już 36 tydzień ( wg OM 34+3 ) zobaczymy jak będzie podczas kolejnej wizyty, jeżeli dalej bedzie tak rosnąć i przybierać na wadze to może w grę wchodzić cc, ale dzisiaj lekarz zapewniał, że wszystko jest ok, i że mamusia ma się nie denerwować! p.s. mamusia ma jedyne 160cm ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-11-09 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zadomowienie
|
Paczka trzymam kciuki z jutrzejszy dzień- i kropka prosiła przekazać ze też trzyma kciuki
![]() Kareninko śliczny bobasek-i jaki rozmarzony w tej kąpieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Domi czyli ty mnie swietnie rozumiesz
![]() Karenina ja mam nadzieje ze szybko to zniasa ten zakaz i bedzie mogl Tz przyjsc do mnie. A i zapomnialam Paczka trzymam kciuki za jutrzejsze cc ![]()
#2303 |
Zadomowienie
|
Kareninka! mały jest cudowny, i chyba lubi kąpiele, taki zadowolony na tych zdjęciach...
![]() Pietrusia, a może TZ przebrać za "osobistego połoznika" ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-11-09 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
A to jeszcze i wam sie pochwale moim brzuszkiem bo to juz jedno z ostatnich zdjec moze
![]()
#2305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Dzięki za kciuki Dziewczyny ale ja niestety nie mam najlepszych wieści... Jutro o 7 rano mam się zgłosić do szpitala i znowu mnie kładą na oddział
![]() A ja mam już tego wszystkiego serdecznie dosyć. ![]() Przepraszam że Wam tak tu smęcę ale tak naprawdę to nawet nie miałam jeszcze z kim o tym pogadać... TŻ jest w pracy, oczywiście zaraz po badaniu zadzwoniłam do niego i pół godziny mu płakałam w słuchawkę a on mnie uspokajał i kazał się nie zamartwiać - tylko jak to zrobić? Kompletnie sobie już nie radzę z tymi wszystkimi emocjami... Dzisiaj po południu idziemy z TŻ-tem na zajęcia do SR - i to już chyba będą nasze ostatnie... Zresztą powiem tej babce która prowadzi zajęcia że idę do szpitala i nie wiem jak długo będę tam musiałą zostać, no i nie wiem też już teraz kiedy ja urodzę - bo że nie dotrwam do terminu to raczej pewne... I mam nadzieję że da nam to zaświadczenie o ukończeniu kursu bo jest ono u nas wymagane do porodu rodzinnego (a taki planujemy). No i muszę się do tego szpitala spakować... Zajrzę tutaj pewnie jeszcze wieczorem a narazie idę się na chwilę położyć bo głowa mi pęka...
Dukam ![]() - 7,5kg DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png Edytowane przez gissh Czas edycji: 2009-11-09 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zadomowienie
|
gissh, kochana! musisz jeszcze troszkę wytrzymać!
pomyśl o tym, że jesteś pod stałą opieką lekarską, każda nieprawidłowość u ciebie była w porę wykryta, teraz jak położysz się w szpitalu będziesz pod stałą obserwacją! to szalenie istotne! musisz być silna! twoja malutka każdy stres odczuwa razem z Tobą! zobaczysz, że wszystko będzie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej Gissh Kochana ![]() ![]() Spakuj sie do szpitala i nie smuc sie. Szpital jeszzce sam w sobie nie jest najgorszy, Ja tez plakalam jak szlam 2 tyg temu tutaj na watku, a w domu wylam, ale zlecialo to, tam sie mna zajeli odpowiednio. Chociaz wiadomo, ze los moglby Cie oszczedzic i te ostatnie tyg bys sobie odpoczywala w domu. I nie mow, ze nie dotrwasz do terminu! musisz przynamjniej do 1ego grudnia, OBIE MUSIMY ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-09 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |||||
Zakorzenienie
|
Co za fatalna pogoda, a jeszcze tyle się nalazic musialam, bo wyszły jakies drobne sprawy do zalatwienia.
I w tramwaju nie zrobili mi miejsca!!! ![]() Siedzial sobie jakis 18 -letni gowniarz na miejscu pod nalepką "miejsce dla kobiety ciężarnej" a ja nad nim stalam z brzuchem... Potem kupilam herbatę malinową, zapłaciłam i zostawiłam ją w sklepie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2009-11-09 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.