Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 15:01   #1081
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
em tak tez myślałam Ale mam zamiar spozytkowac te znizke na cos innego Moze cos sie trafi Wogole moje znajome powiedziały mi ze tej oferty nie ma jeszcze w YR w G.Krakowskiej
Podobno te świąteczne rzezczy mają być od 16.11 w sklepach.
Stary 2009-11-12, 15:02   #1082
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Muszę to powąchać, nie wiesz, od kiedy to mają wprowadzać? Na ulotce napisali, że ważne od 16...
Nie mam pojęcia, dopiero w przyszłym tygodniu wybiorę się do YR
Stary 2009-11-12, 15:05   #1083
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Podobno te świąteczne rzezczy mają być od 16.11 w sklepach.
Dziekuje W takim razie poczekam cierpliwie do poniedziałku
Stary 2009-11-12, 15:21   #1084
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Podobają mi się te buty. Szkoda, że większość jest bez zapięć i pewnie by mi spadała. http://www.zeberka.pl/art.php?id=6242
Też je dziś widziałam, kilka modeli wpadło mi w oko No, ale raczej nie kupię żadnej pary, bo i tak nie będę w zimie takich nosić a na żadne imprezy sylwestrowe czy karnawałowe się nie wybieram. Szkoda tylko, że jak szukałam butów na wesele, na którym byłam we wrześniu to takich modeli nie było w sklepach

Cytat:
I słusznie To ja jeszcze dodam, że tyle samo kosztują lakiery Inglota (a u mnie trzymają się dużo gorzej...)
Cicho już
Ja dziś zafundowałam moim pazurkom odpoczynek - zmyłam lakier i nałożyłam odżywkę z Avonu. Zostawię je w spokoju do soboty żeby trochę odżyły.

W Naturze pojawiła się wibrująca maskara Maybelline: http://drogerianatura.pl/nowosci_kosmetyczne/35/362/

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-11-12 o 16:19
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 17:20   #1085
Hosenka*
Zakorzenienie

Co właściwie ma robić ten krem karotenowy TBS?? Jutro TŻ jedzie słuzbowo do Krakowa, może bym go zmolestowała o wstapienie do TBS

Kupiłam 3 cienie w Inglocie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 17:39   #1086
ewwwa
Zakorzenienie

hosenka a jakie kolory tych cieni nabyłaś? ja planuje juz od miesiaca wybrac sie do inglota bo moje koleżanki poinformowały mnie ze istnieje możliwość stworzenia tam swojej paletki

isa robiłam "próbe" tym tuszem - wibruje leciutko i chyba przez to łaskocze mnie w oko

Właśnie ogladam nowa gazetke promocyjna z natury
Stary 2009-11-12, 17:44   #1087
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
hosenka a jakie kolory tych cieni nabyłaś? ja planuje juz od miesiaca wybrac sie do inglota bo moje koleżanki poinformowały mnie ze istnieje możliwość stworzenia tam swojej paletki
Tak, jest możliwość stworzenia paletki - już od jakiś 3-4 lat
Ja miałam 2 paletki, gdy była na nie promocja kilka miesięcy temu (nie wiem czy jeszcze sa na wyprzedazach wkłady), ale poleciały na Allegro, bo jakoś tak nie lubiłam używać ...

Kupiłam 2 Sprinty: nr 78 ciepła śliwka ze złotymi drobinkami i nr 82 - wrzos ze złotymi drobinkami i Vertigo (za 5 zł) nr 81 - stalowy

Instagram

Stary 2009-11-12, 17:48   #1088
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tak, jest możliwość stworzenia paletki - już od jakiś 3-4 lat
Ja miałam 2 paletki, gdy była na nie promocja kilka miesięcy temu (nie wiem czy jeszcze sa na wyprzedazach wkłady), ale poleciały na Allegro, bo jakoś tak nie lubiłam używać ...

Kupiłam 2 Sprinty: nr 78 ciepła śliwka ze złotymi drobinkami i nr 82 - wrzos ze złotymi drobinkami i Vertigo (za 5 zł) nr 81 - stalowy
Od 3-4 lat... aha hehehe jestem odkrywcza nie ma co fajne kolorki takie jesienne
Stary 2009-11-12, 18:24   #1089
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko: a którego NK Founation masz?? Bo ten co ja mam (w buteleczce jest mleczny), zostawia warstewkę, taką chropowatą i matową. Srednio mi pasuje, bo nie przedłuża trawłości lakieru a wręcz przeciwnie
II mam, ale już się nie czepiam, chcę żeby mi się przestały rozdwajać końcówki więc chyba muszę poużywać jeszcze trochę żeby ocenić
Cytat:
Tak, wiem Ja jakoś nigdy tak nie trafiłam i wydaje mi się to niemożliwe, żeby mieszkać tak blisko teraz już nie chcę szukać egzepmlarza blisko żyjącego, bo ten daleki jest odpowiedni ale fajnie by było miec chociaż 5 minut nawet metrem niż 40 minut z przesiadkami (a to i tak blisko) Pomarzyć zawsze można:
Ja mieszkam od mojego TŻ 8 minut
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Kurka, chciałam sobie kilknąć paletkę 3 mini-pudrów Benefita na Tru, ale odrzuca mi kartę, chyba przez to, że ją zasiliłam parę minut temu. Chyba jeszcze tego nie zaczytało. Nic to, kliknę ją jutro
Wiem, wiem, miałam już nic nie kupować Możecie bić
To za karę, miałaś czekać na mnie
Cytat:
Ojej, nawet o tym nie pomyślałam. Kochana jesteś.
Mnie jakoś zaćmiło, z enie spytałam od razu
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Rzyrafko też się nie zachwycam NT Mam ten foundation, mleczny w buteleczce. Wcale nie przedłuża trwałości lakieru, ale za to dobrze działa na paznokcie, faktycznie ich stan się poprawia. Ale mimo tego wolę moje serum z Wibi, kosztuje grosze, a efekt ten sam, jak nie lepszy.
Ja miałam dość drogeryjnych odzywek i postanowiłam zainwestować
Cytat:
Podobają mi się te buty. Szkoda, że większość jest bez zapięć i pewnie by mi spadała. http://www.zeberka.pl/art.php?id=6242
Ojej, a ja choruję na te kopertóweczki z metalowych kawałeczków
Cytat:
ice, rzyrafka pisała że jest chętna na micelka.
JAkby co to podtrzymuję, jeśli mozna kupić stacjonarnie to moge to zrobić ale jak netowo to nie wiem- nie mam tam konta
Cytat:
Co właściwie ma robić ten krem karotenowy TBS?? Jutro TŻ jedzie słuzbowo do Krakowa, może bym go zmolestowała o wstapienie do TBS
JAkby co to wiesz o środzie

Byłam na skzoleniu, chyba zostanę -jutro mam już przynieść dokumenty ze zdjęciem. Tylko musze porządnie się zastanowić czy brać na etat czy 3/4- żeby studiów nei zaniedbać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:33   #1090
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa robiłam "próbe" tym tuszem - wibruje leciutko i chyba przez to łaskocze mnie w oko
Ja wolę nawet nie próbować, takie wynalazki mnie nie przekonują

Cytat:
Matko a ja nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłam jakiś cień, chyba jeszcze w zeszłym roku No, ale tak to jest jak się nie maluje oczu niczym poza kredką

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Byłam na skzoleniu, chyba zostanę -jutro mam już przynieść dokumenty ze zdjęciem. Tylko musze porządnie się zastanowić czy brać na etat czy 3/4- żeby studiów nei zaniedbać
Super! Cieszę się, że udało Ci się z tą pracą
Stary 2009-11-12, 18:36   #1091
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: wiesz co? Jak wróciłam w niedziele, to zastanawiałam się, o której środzie mówisz. Do głowy mi przyszla ta wczorajsza Czyli w następnym tygodniu ma byc ta promocja?

Gratuluje pracy. Ja bym radziła 3/4 Żebyś ZNOWU czegoś nie zawaliła na studiach

Isa: ja ostatnio tez najczęściej kredek używam, ale to dlatego, że zawsze się guzdram i zaczynam się malowac na 5 minut przed przyjściem TŻ, a wtedy to czas tylko na puder, czarną kreskę wewnątrz oka, 2 krechy kredką na powiece (np. moją ukochaną Berry z Avonu albo fioletową Earth z Sensique), brązer (Deborah nr 2, a jakże, nieługo dokopię się do dna ) i jak mam jeszcze sekunde to róż lub rozświetlacz.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:40
Stary 2009-11-12, 18:49   #1092
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
brązer (Deborah nr 2, a jakże, nieługo dokopię się do dna )
Wow, jak to zrobiłaś tak szybko?
Stary 2009-11-12, 18:53   #1093
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, jak to zrobiłaś tak szybko?
Kupiłam go w połowie maja, ale używam prawie codziennie na całą twarz, czasem 2 razy dziennie, gdy wieczorem robię nowy makijaz.

Instagram

Stary 2009-11-12, 19:01   #1094
isa666
Zakorzenienie

Hosenko ja z kolei kreski na powiekach i brwiach robię tą samą kredką - ciemnobrązową kredką do brwi Essence Świetna jest i sprawdza się w obydwu rolach. Mam też co prawda jasnobrązową wysuwaną konturówkę Essence, ale dawno jej nie używałam.
Stary 2009-11-12, 19:10   #1095
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko ja z kolei kreski na powiekach i brwiach robię tą samą kredką - ciemnobrązową kredką do brwi Essence Świetna jest i sprawdza się w obydwu rolach. Mam też co prawda jasnobrązową wysuwaną konturówkę Essence, ale dawno jej nie używałam.
Ja brwi nie maziam niczym A kreski robię tylko grubymi kredkami (chyba, że mam jeszcze cień, to wtedy moze być taka typowa konturówka)

Instagram

Stary 2009-11-12, 19:24   #1096
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja brwi nie maziam niczym A kreski robię tylko grubymi kredkami (chyba, że mam jeszcze cień, to wtedy moze być taka typowa konturówka)
Ja muszę brwi malować, bo są naturalnie jasne i prawie ich nie znać. A dzięki kredce wyglądają lepiej - robię na nich kreskę a potem rozcieram pędzelkiem i jest git
Stary 2009-11-12, 19:24   #1097
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nina Guerlain ma piękne kosmetyki Ja mam ten róż w kolorze 01 i faktycznie to bardziej rozświetlacz niż róż, choć na mojej bladej twarzy widać kolor B.go lubię
Jak ja się dawno nie malowałam przez tą chorobę
też tak uważam
to na mnie pewnie też by było widać ale na razie nie chcę nowego różu (tzn. nie powinnam... )
Cytat:
głównie ma nawilżać http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=83602m
Cytat:
Ja mieszkam od mojego TŻ 8 minut
zazdroszczę ja mam półtorej godziny
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:28   #1098
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Cieszę się, że udało Ci się z tą pracą
Ja też się cieszę, na razie wygląda zachęcająco, po weekendzie też mają być jakieś szkolenia przez 3 dni jeszcze, jest nas 15 osób nowych, już zawarłam znajomość z jedną dziewczyną w moim wieku, tez na studiach przyrodniczych
Cytat:
Rzyrafko: wiesz co? Jak wróciłam w niedziele, to zastanawiałam się, o której środzie mówisz. Do głowy mi przyszla ta wczorajsza Czyli w następnym tygodniu ma byc ta promocja?

własnie do mnie wew wtorek dotarło jak chciałam zaplanowac wyprawę po masełka do ust w zeszłym roku te promocje były co tydzień chyba do samych Świąt.

Właściwie to nei wiem do końca czy musimy się już deklarować jeśli chodzi o dyspozycyjność na dłuższy okres- grafik ustalany jest z tygodniowym wyprzedzeniem a umowa bedzi epodpisana 5 grudnia- powiedzieli że wynagrodzenie dostaniemy za to co wypracujemy plus ewentualne premie. W kazdym razie ciekawe ile zdołam godzin wyrobić, bo nie ukrywam że zależy mi bardzo na kasie
Cytat:
Ja musze maziać brwi (albo cieniem sephorowskim i odżywką oriflame albo tuszem oriflame) a samymi kredkami nei lubię robić makijażu- mam taki kształt powieki ze nawet najtrwalsza się w końcu odbiej po paru godz. za to linerkami jak najbardziej

spadam do nauki, miłego wieczorku
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:13   #1099
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, jeśli kupujesz torebki i potem z nimi chodzisz to nie ma problemu
Ja tak mam z butami, w tym roku na prawdę kupiłam o wiele za dużo par a niektóre miałam może 3-4 razy na nogach i teraz muszą poczekać do przyszłej wiosny i lata.

Na szczęście kolczykomania i ciuchomania trochę ostatnio przycichły, bo nie lubię zimą kupować ubrań (ściąganie z siebie 10 warstw w przymierzalni żeby coś przymierzyć a potem zakładanie wszystkiego z powrotem skutecznie mnie zniechęca)
No wiesz, niby z nimi chodzę, ale z butami, kolczykami czy ciuchami wcale u mnie nie lepiej W każdej kategorii mam takie egzemplarze, które miałam na sobie 3 razy na krzyż, a wśród ciuchów i kolczyków są nawet i takie, których jeszcze nie rozdziewiczyłam A torebek mam naprawdę dużo
Co do kupowania ciuchów to też nie mam na to ochoty teraz, też z tych samych względów. Zresztą poczekam do styczniowych wyprzedaży

Cytat:
Mag ile w przybliżeniu masz torebek? Odwyku dla torebkomaniaczek jeszcze na wizażu chyba nie ma
Ja mam 4 duże z etorebki. Jedną niebieską, już po 2 latach się przeciera, więc niedługo wyleci. I 2 małe na długim pasku.
Hmm... To jest naprawdę trudne pytanie... Z samych etorebek mam: czarną Dewi, turkusową Noel, rudą Landi, szarą Emili, czarną krokodylą Charlot i tą malutką fioletową z guzikiem a la Atmosphere. Leci do mnie granatowa Królowa Dżetów i ta szaro-brązowa David Jones. Mam jeszcze dużą czerwoną z Reserved, w zasadzie to dwie, bo jedna już zniszczona trochę, a druga inna, jeszcze większa. Mam jasną średnią z DJ, sporą a la jeansową z Croppa, średnią szarawą Acommodą, z którą byłam raz i chcę sprzedać, śliwkową dużą z H&M, którą powinnam wyrzucić w sumie, więc może to w końcu zrobię, a prócz tego chyba jeszcze z 5 małych na długim pasku, z 5 kolejnych letnich materiałowych, i pewnie jeszcze z 5, o których nie pamiętam, bo to jakieś zabytki Także tak na oko wychodzi sumka ok. 29sztuk, z czego po odliczeniu tej jednej do opchnięcia i drugiej do wyrzucenia zostaje i tak bagatela 27sztuk
Ktoś mnie przebije ;>
Dobrze, że w międzyczasie zdążyłam oddać mamie 2 torebki, jedną etorebkową, drugą z johdoe

Cytat:
Rzyrafko też się nie zachwycam NT Mam ten foundation, mleczny w buteleczce. Wcale nie przedłuża trwałości lakieru, ale za to dobrze działa na paznokcie, faktycznie ich stan się poprawia. Ale mimo tego wolę moje serum z Wibi, kosztuje grosze, a efekt ten sam, jak nie lepszy.
A ja próbowałam Wibo i niestety, ale rezultaty jego działania były bardzo krótkofalowe i wróciłam z podkulonym ogonem do NT. I już nie zamierzam eksperymentować, tyle tylko, że teraz te klasyczne formuły NT zamieniłam na Hydration. Zobaczymy co lepsze.

Cytat:
Też mi się podobają, szczególnie te gładkie satynowe peep-toe i te czarne wysokie z paseczków. Faaajne są. Szkoda tylko, że moje stopy nie lubią, a wręcz nie tolerują tworzyw sztucznych

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Dostałam moje Hypnose Elixir. Matko, jakie piękne
O taaaak Szkoda tylko, że u mnie szybko zanikają, ale i tak nie żałuję zakupu. Są śliczne, takie otulające, kremowe, słodkie...

Cytat:
II mam, ale już się nie czepiam, chcę żeby mi się przestały rozdwajać końcówki więc chyba muszę poużywać jeszcze trochę żeby ocenić
Ano właśnie, poużywaj jej trochę i dopiero wtedy pogadamy

Cytat:
To za karę, miałaś czekać na mnie
Wcale bo nie. Przecież nie ma sensu, żeby 2 puderki szły do mnie, skoro może od razu jeden do mnie, a drugi do Ciebie
Ale i tak już go sobie kliknęłam

Cytat:
Właśnie, właśnie. Zwłaszcza, że w niektórych miesiącach to 3/4 etatu, to i tak jest w cholerę godzin. Wiem, bo sama mam 3/4 etatu i chociaż mam możliwość dobijania do pełnego, to nigdy tego nie robię. Po prostu przy moim trybie pracy czasem mam szczerze dość i te 25-30h więcej mi wystarczy, a jak sobie pomyślę, że miałoby ich być np. 40h, jak w tym miesiącu, to doceniam jednak te moje 3/4 etatu. Co innego gdybym miała pracę w cichej spokojnej placówce bankowej po 8h dziennie, ale niestety, mimo tego samego stanowiska muszę siedzieć w głośnym Tesco, nierzadko po 11h A samo to już wystarczająco męczy człowieka
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:06   #1100
loverynka
Zakorzenienie

A ja mam takie niemądre pytanie, gdzie w Warszawie można kupić lakiery china glaze?

Edycja: Ok znalazłąm. Idę na kolejną rozmowę o pracę.

Edytowane przez loverynka
Czas edycji: 2009-11-13 o 07:43
loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 08:31   #1101
isa666
Zakorzenienie

Zapowiada się chyba dziś ładny dzień wreszcie, wyszło słońce Miałam dziś jechać do biblioteki, ale nie chce mi się. Pojadę w poniedziałek, bo i tak muszę wpaść na chwilę do pracy, więc skoro już będę w Krakowie to załatwię 2 rzeczy na raz mam nadzieję.

Cytat:
Ja też się cieszę, na razie wygląda zachęcająco, po weekendzie też mają być jakieś szkolenia przez 3 dni jeszcze, jest nas 15 osób nowych, już zawarłam znajomość z jedną dziewczyną w moim wieku, tez na studiach przyrodniczych
No to super Oby praca była fajna

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No wiesz, niby z nimi chodzę, ale z butami, kolczykami czy ciuchami wcale u mnie nie lepiej W każdej kategorii mam takie egzemplarze, które miałam na sobie 3 razy na krzyż, a wśród ciuchów i kolczyków są nawet i takie, których jeszcze nie rozdziewiczyłam A torebek mam naprawdę dużo
Co do kupowania ciuchów to też nie mam na to ochoty teraz, też z tych samych względów. Zresztą poczekam do styczniowych wyprzedaży
Też mam takie ciuchy, które leżą nieużywane A szafa mi się nie domyka powoli.
Może zrobię dziś w niej małe porządki, bo trzymam kilka ciuchów do chodzenia po domu, których i tak po domu nie noszę

Jeśli chodzi o zakupy to potrzebuję jedynie kurtki na zimę lub płaszcza (skłaniam się bardziej ku płaszczowi, ale widziałam wczoraj na wątku modowym ładną kurtkę z Zary i spodobała mi się, tylko cena odstrasza, bo coś ok. 300 zł).
Na wyprzedaże też liczę. A najbardziej na te w perfumeriach - rok temu na poświątecznej wyprz. w Sephorze kupiłam moje ukochane Meteorytki
Stary 2009-11-13, 09:04   #1102
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Nie no rozumiem, ja jestem z TŻ cały czas i na wykład jakby co też pójdziemy razem, także to inna sytuacja.
Czasem Wam zazdroszczę.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
fajnie ja już byłam na uczelni, zrobiło mi się okienko, to wróciłam do domu, a niedługo znów muszę iść
Ojej, współczuję, sama mam okienko w poniedziałek i czwartek, więc znam ten ból niestety. Nie lubię takiego marnowania czasu.
Cytat:
brązer (Deborah nr 2, a jakże, nieługo dokopię się do dna )
Do teraz nie mogę odżałować, że nie udało mi się go upolować u mnie. On jest taki piękny.. Chyba najładniejszy ze wszystkich brązerów jakie widziałam.
Cytat:
Super. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tej pracy.

Miałam wczoraj taki fantastyczny wieczór...
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:41   #1103
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

MagJa ale masz od cholery torebek! Widzę, ze to Twój nałóg taki jak kosmetyki!
Podobają mi sie te obie które wstawiałaś i DJ i ta królowa

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Edycja: Ok znalazłąm. Idę na kolejną rozmowę o pracę.

A ja znów biorę się za naukę. Nie wiecie w jakim programie najlepiej narysować krzyżówkę
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:04   #1104
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A ja znów biorę się za naukę. Nie wiecie w jakim programie najlepiej narysować krzyżówkę
W Excelu.
Stary 2009-11-13, 11:17   #1105
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ojej, współczuję, sama mam okienko w poniedziałek i czwartek, więc znam ten ból niestety. Nie lubię takiego marnowania czasu.
Ja mam same okienka.
I zaspałam dziś na ćwiczenia, więc jestem zła i już mi się nic nie chce.
Stary 2009-11-13, 11:23   #1106
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
No jak to co! Ujędrnia, wygładza zmarszczki, modeluje owal twarzy, rozjaśnia przebarwienia, chroni przed starzeniem skóry... a tak naprawdę pewnie tylko nawilża. Na pewno lepiej dla skóry będzie aplikować marchewkę doustnie
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Cytat:
W Excelu.
haha, chciałam to właśnie napisać i myślałam, że będziecie się ze mnie śmiałyExcel to program do wszystkiego

Nałożyłam sobie wczoraj na twarz olej tamanu, a potem na szyję balsam copaiba z mazideł... Jej, jak one śmierdzą Dzisiaj zrobiłam sobie na dekolt tonik z ekstraktem z zielonej herbaty... i też śmierdzi Nie ma to jak kosmetyki przyjemne w używaniu Ale nie narzekam, na razie wierzę, że będą działać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:27   #1107
Hosenka*
Zakorzenienie

Zleciłam TŻ zakup tej marcheweczki, ciekawe jak sobie biedaczek poradzi z tym zadaniem

Instagram

Stary 2009-11-13, 11:28   #1108
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Excel to program do wszystkiego
Dla mnie też. Nawet kawałek projektu dachu w nim przerysowywałam.
Stary 2009-11-13, 11:35   #1109
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Zleciłam TŻ zakup tej marcheweczki, ciekawe jak sobie biedaczek poradzi z tym zadaniem
Dziewczyny mówiły, że u nas w Złotych tarasach już nie ma tego kremu. Ale tam to zawsze wszystko najszybciej znika... Na pewno sobie poradzi
Cytat:
Dla mnie też. Nawet kawałek projektu dachu w nim przerysowywałam.
No nie, projekty to ja rysuję w autocadzie, bez przesady
A można spytać jaką masz "specjalność"? Bo miłość do excela kojarzy mi się ze studiami technicznymi
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:45   #1110
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
W Excelu.
Cytat:
haha, chciałam to właśnie napisać i myślałam, że będziecie się ze mnie śmiałyExcel to program do wszystkiego
dzięki, właśnie podpytałam brata i też to samo powiedział

I jeszcze jedno pytanie- który pędzel z EDM jest lepszy? kabuki czy Flat Top? Znalazłam na All za 22zł a przesylka tylko 4,30 i się mocno zastanawiam. Tyle, że są bez loga EDM.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości