|
|
#2251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Agape - mi czop odchodził w dniu porodu i był podbarwiony krwią
Sensuel - w takiej sytuacji lepiej, że sie nie urodziło. Trzymam kciuki, żeby następnym razem sie udało malinka - pozazdrościć sąsiadów A ja zmykam w końcu po zakupy |
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii wiem
ale to wcale nie da się nie denerwować skoro ktoś naskakuje na Ciebie i anwet jakby się chciało nie wkurzać i nie myslec to o tmy przypominają... Tata też mówi żebym nie myślała o tym... W sumei od razu lepiej po rozmowie z nim mi
|
|
|
|
#2253 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ono jest teraz najważniejsze Cytat:
ale myśle ze to jeszcze nie czop Cytat:
ale po ślubie zaczeła się troszkę dziwnie zachowywać ( przynajmniej dla mnie sie wydawała dziwna) narzucała mi ze zle gotuje dla jej syna (a on wolał moje jedzenie niż swojej mamy ![]() jak sie dowiedziała ze w ciązy jestem to zaniemówiła ......................... ......................... ........................ odwiedziły mnie dwie szwagierki , naprzynosiły smakołyków na poprawę humorku a jedna z nich jest krawcową i uszyła dla Małej bodziki pózniej wam wkleję zdjęcia idę włoski umyć
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Oliwia -bardzo ładny wózek kuruj się, ale te choróbska się czepiają. A propos widziałam wczoraj w aptece kartkę że dysponują lekiem na świńska grypę wiecie coś o tym?Ula - dobrze że masz pomoc, moja mama mi też coś tam pomaga, a teściowa na razie głowy nie ma do tego. Bardziej myślę co będzie jak się po porodzie obydwie zejdą na pomaganie ![]() Zebra - ja się z mamą też nie bardzo mogę dogadać...mieszkamy pod jednym dachem, ale jak mnie zdenerwuje to po prostu ![]() Zamówiłam wieniec dla babci od nas... a jutro pojadę mamie tż pomóc chociaż sałatki jakieś kroić, bo wiadomo ludzi się pewnie zejdzie na stypę. |
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Brzoskwinia, Ula
mega w niczym już mi wygodnie nie jest... Dobrze, że ten jeden miękki sobie kupiłam- tylko fiszbiny ma... w nim jednym wytrzymuję jak coś... po domu często chodzę już bez- trudno.
|
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
No mnie też pod biustem uciskają troszkę, a jak leżę to często nie ubieram, ale boję się że to nie dobrze dla biustu, że obwiśnie...
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Brzoskwinia tez o tym myslałam ale no bardzo mi niewygodnie w staniku... dziś próbowałam od rana nosić i już ściagnęłam...
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
brzoskwinia, nie ma leku na świńską grypę
sa NIBY szczepionki, nieprzepadane i niebezpieczne z zwaratościa rtęci i innych szkodliwych substancji.ja nie noszę stanika w domu wcale nawet jak czasem wychodze na dwór to też nie zakładam u mnie 20 stopni na dworze, piękne słonce. Dziś czuję sie swietnie, noc tez udana. Mam nadzieje, ze juz więcej nie będę musiała pic tej glukozy bo jak mam się tak czuć jak wczoraj to chyba wole miec cukrzyce ![]() Zapomniałam dziś odebrac wyniki i będe wiedziec dopiero w tygodniu. Pysia u nas tez będzie z tym problem. Jak coś się zacznie dziac w nocy to będziemy dzwonic do tesciowej zeby ktoś do Adriana przyjechał. Mamy w planie sciągnąc tydzien przed terminem moją mame do nas. Dlatego w takich momentach wolałabym miec planowaną cesarkę zeby się nie martwić terminami i czekać jak na szpilkach.Z Adrianem jechałam na porodówkę o 4 rano tydzien przed terminem i obawiam się, ze teraz może sie sytuacja powtórzyc
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2009-11-14 o 12:49 |
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
zebra - dobrze, że chociaż z tatą możesz pogadać,
brzoskwinia - tylko się jutro nie przemęczaj ula - koniecznie pochwal się tymi ciuszkami Kancia - oj głupoty gadasz z tą cukrzycą życzę dobrych wyników, żebyś nie musiała powtarzać glukozyJa już po zakupach - miały być nieduże, ale oczywiście wróciłam obładowana jak wielbłąd . Za to na pocieszenie zrobiła się ładna pogoda - w końcu świeci słońce, a nie pamiętam kiedy ostatni raz go widziałam.
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
addi mi raczej chodziło o to, ze wolę byc na diecie cukrzycowej niz powtarzac badanie
w razie gdyby wyszło zle ![]() kurcze mam jechac do Pepco ale jakoś mi się srednio chce
|
|
|
|
#2261 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam porządek z włosami i wietrzę domek , na podwórku tak ślicznie i słoneczko świeci
teraz oglądam zaległe odcinki "na wspólnej" ciuszki od szwagierki śliczne ( jak na szycie w domku to bajeczne) szkoda ze ja nie mam takiego talentu
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ula zazdoszcze tesciowej. i szwagierek tez
ja z moja jakos jezyka znalezc nie moge.co do staniczka, to też nie nosze,bo mi nie wygodnie.w sumie nie wiem, czy nie mam obwislych troche juz, no a moj rozmiar to 75g, i jeszcze urosną.hm gotuje obiadek a Wy co porabiacie?TŻ powinien być za ok0,5h ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- kancia ja bym wolala pic jeszcze raz i zeby dobrze wyszlo, niz miec cukrzyce...a mam ja i to nie takie fajne |
|
|
|
#2263 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak jesteś zamknięta to spokojnie w domu na święta się najesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wózeczek śliczny, tylko z zielonym bym sie nie odważyła bo robaki mogą ciągnąć do niego. Cytat:
Cytat:
![]() A ja właśnie wróciłam z miasta. Mąż pojechał na pogrzeb babci a po drodze podrzucił mnie do centrum Szczecina - weszłam do lumpka i normalnie tylu ludzi to ja dawno nie widziałam - jak mrówków! Ja zawsze chodzę sobie spokojnie, jest kupę wolnego miejsca a tu nagle wszyscy szybko szykają, że i ja nabrałam tempa I wydałam w 2 lumpkach oszałamiającą kwotę aż 13 zł a mam 2 reklamówki hahaha, normalnie chyba zacznę chodzić sobie w soboty Co prawda ten tłum mnie przeraża trochę, ale za tyle pieniążków mogę się poświęcić
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel wazne, ze trafila wreszcie na porzadnego specjaliste i odkryja przyczyne.Oby udalo jej sie w przyszlosci donoscic ciaze i urodzic zrowa dzidzie
[*] dla Aniolka....Zeberko dobrze, ze chociaz w tacie masz oparcie Mnie tez juz gniotly wszystkie staniki i kupilam dzis 4 wieksze....mam nadzieje, ze wystarcza i nie bede musiala kupowac kolejnych Ula ciuszki Cholera swinska grypa w 3city Bylam tylko na szybko w lumpie, kupilam pare rzeczy tylko, a wydalam ponad 50zl.Cos drogo dzisiaj
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak są przeźroczyste... Tak na pewno powiem... |
||
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Agape mi kazal wtedy lekarz zazyc no-spe i duzo odpoczywac, a najlepiej przyjsc na wizyte, aby wlasnie wykluczyc mozliwosc, ze to czop.Przy nasilajacych bolach mialam jechac od razu do szpitala
|
|
|
|
#2267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PatkaM84 a ja właśnie nie cierpie chodzić jak jest dużo ludzi, bo nie ma jak się przecisnąć a z brzuchem tym bardziej ![]() zresztą mój ulubiony lumpek na wage przekształcili na rzeczy wycenione, a to już nie jest to samo i dużo drożej wychodzi
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam cytować....ale zbzikowałam
i odpuszczamZwłaszcza że ledwo żyję .... Zrobilam obiad na dziś....na jutro bo raniutko wychodzimy ze znajomymi, a potem razem wracamy do nasna obiadek więc musi być gotowe wszystko dziś ![]() ![]() Zupka, drugie danie...upieklam też ciacho i kokosanki...mam nadzieję, ze będzie smakowało wszystkim ![]() Ulcia ale masz dobrze Co do dzieciaczków....to fakt przed terminem chyba zciagne moją mamę do nas...będę spokojna że jak w nocy coś by się zaczeło to nie będzie problemu i nietrzeba będzie budzić i ciagnąć ze sobą Puchatka ![]() Jeszcze zostało odkurznie i ścieranie kurzy....by na jutro rano był błysk ale to już dla męża prace na deserek
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-14 o 14:15 |
|
|
|
#2269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ula - ciuszki śliczne pola - ja przed chwilą wciągnęłam 2 pierożki z kapustą i grzybami, co mi zostały z wczoraj i dalej zabieram się za sprzątanko - muszę powycierać kurze i umyć podłogi zanim wrócą faceci mojego życia ![]() Patka, aldii - ja też się dziś wybrałam do lumpka, jedynego w moim miasteczku. Na drzwiach karteczka, że w dniach 12-13 nieczynne, a że dziś 14 więc ciągnę za klamkę i Ja po domu też śmigam bez stanika, bo tak mi najwygodniej
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------
- 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2009-11-14 o 14:30 |
|
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam zamiaru, zresztą teściowa by mi na to nie pozwoliła, jakieś tam krojenie do sałatki najwyżej, a zawsze też jej będzie raźniej
![]() Pysia - nie za dużo tych przygotowań?? miałaś się oszczędzać... Ja już lumpków nie odwiedzam niestety... i nie wiem kiedy będę miała okazję, bo z małym bobaskiem to nie za bardzo znajdę czas ![]() U mnie się rosołek gotuje, bo tak mnie naszło, a tż ma w zamrażalce pierogi od mamusi więc tylko mu ugotuję jak wróci ![]() Ula -śliczne ciuszki, wcale nie powiedziałabym że to szyte Ja mam upławy takie wodnisto - mleczne, wcześniej miałam drożdżaki i brałam jakieś globulki dopochwowe. |
|
|
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
piękne słoneczko
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się dostało....... ałaaaaaaałaaa
![]() Ja tylko się krzatałam w kuchniiiiii ![]() Teraz posiedzę...poleniuchuję.. .obiecuję
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przyznam że uprane i poprasowane mam tylko te lumpkowe i po Kubusiu... Nowe czekają...na akceptację.... Celowo je zostawiałam, nie odrywajac metek itp....bo są typowo dla dziewczynki...a na wszeli wypadek gdyby Pysiolinka jednak miała siurka to je sprzedam jako nowe.... Bo tak już uprane to jako nowe nie bardzo ![]() Czekają na 7 grudnia.... wtedy kolejne nasze USG.... Już się nie mogę doczekać ![]() A gdzie reszta mamusiek ![]() Pewnie korzystacie z cudnej pogody....i na spacerkach ![]() Ja też się zastanawiam czy nie wybrać się na krótki spacerek z Kubusiem w oczekiwaniu na tatusia....bo jeszcze słonko nie zaszło.....
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-14 o 15:21 |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
ja już poprałam i poukładałam
![]() byłam w Pepco i nic dla mnie ciekawego nie było ale chociaż spacerek zaliczyłam.pola ja całe zycie na dietach i się musze ograniczac więc ta dieta nie zrobiłaby dla mnie roznicy a po badaniu na prawde czułam się fatalnie jak nigdy.coś bym porobiła ale nie mam co chyba poszukam na allegro jakiegoś podkładu do ryjka
|
|
|
|
#2279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przyznam się że nawet bardzo lubię być na diecie zwłaszcza mądrej i już nie mogę się doczekać by po porodzie iść na dietkę ![]() Cytat:
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na razie mam tylko uprane wszystkie rzeczy w naszym proszku ale trzeba będzie jeszcze raz wyprać w dzieciowym bądź sensitive... A potem prasowanie...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

ale to wcale nie da się nie denerwować skoro ktoś naskakuje na Ciebie i anwet jakby się chciało nie wkurzać i nie myslec to o tmy przypominają... Tata też mówi żebym nie myślała o tym... W sumei od razu lepiej po rozmowie z nim mi

ono jest teraz najważniejsze 
a jedna z nich jest krawcową i uszyła dla Małej bodziki
wiecie coś o tym?

sa NIBY szczepionki, nieprzepadane i niebezpieczne z zwaratościa rtęci i innych szkodliwych substancji.
życzę dobrych wyników, żebyś nie musiała powtarzać glukozy
w razie gdyby wyszło zle 

zmierzyłam gorączke i mam prawie 38 stopni, może samo jakoś zejdzie bo nie mam pomysłu żadnego na zbicie.. odkąd wróciliśmy to cały czas leżę pod kocykiem. do tego jeszcze katar mi doszedł
[*] dla Aniolka....
ale to już dla męża prace na deserek 
chyba poszukam na allegro jakiegoś podkładu do ryjka