![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Witam !
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak krok po kroku zamówić z oferty internetowej ?? Ja wiele razy próbowałam i nic !! Edytowałam wysyłałam i nie wiem dlaczego ale nie są połączone oba zamówienia ( internetowa oferta wraz z katalogową ) Proszę pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Raczkowanie
|
na pewno nie chodzi o prezenty, ja nie zamierzam nic podpisywac, nie wiem czy bede robila zamowienia z obu tych katalogow, na prezentach mi nie zalezy, wiec mam gdzies podpisywanie takich deklaracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
A co sie stanie jeśli ktos nie podpisze a złoży zamowienie?
Co rusz to dziwniejsze zrczy wymyślają ![]()
#2075 |
Raczkowanie
|
A co jesli ktos podpisze a nie zlozy zamowienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Raczkowanie
|
No niezłe praktyki sprzedażne. Osobiście nie wiem nawet kto jest u mnie liderem i szczerze powiedziawszy mało mnie to interesuje bo sama sobie daję radę. Nie mam czasu na jakieś pierdoły w stylu jeżdzenie na spotkania a już napewno nie w celu podpisywania jakichś zobowiazań. Będę chciała to zamówienie zrobię jeśli nie to nie i nie mam zamiaru brać czegoś co chcieliby mi przysłać sami. PARANOJA.
#2077 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Liderka zna swoje kk i wei na co moze liczyć ,na pewno skladasz zam. co katalog i jest i moze być pewna Twojej aktywności ,przynajmniej tej minimalnej ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Jak podpiszesz ,to na Twoje konto ma prawo Liderka złożyć jakies zamówienie powyżej 150 zł i póżniej musi je sama ,wiadomo, opłacić. Będzie miała Twój podpis wyrażający zgodę na zamówienie w tych dwóch i tylko w tych dwóch katalogach |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
Doczekajmy spokojnie do k01 i zobaczymy wtedy co sie bedzie dzialo.... miejmy swieta spokojne:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2009-11-29 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Emza zajrzyj na tą stronkę. Avon proponuje współpracę na wyższych szczeblach. W Garwolinie z resztą chyba też szukają ludzi, albo w Warszafce ![]() a wiem ze garwolinczycy maja upust dosc ladny na kosmetyki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Wtajemniczenie
|
A czy wiecie jakie mają być prezenty w kat. 01 i 02 za złozenie zam. powyżej 150 zł?
W kat.01 ma być TRILASER z Anew, a w 02. przybornik ten,ktory był teraz w kat. za kupienie coś z danych stron, wraz z kremem do skórek Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-11-29 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w K02 zestaw przyborów kosmetycznych edit: Sorki racja! TRILASER ![]() Edytowane przez zabcia87stw Czas edycji: 2009-11-29 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z czego mi się wydaje i z tego co nasza OMS tłumaczyła, to LS zbiera podpisy pod tą deklaracją po to, że... są to pozwolenia zrobienia przez LS paczki na Konsultantkę. Jeżeli mówimy o tej samej deklaracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Tak was sobie czytam i nie wiem czy was dobrze zrozumiałam... jestem sobie "zwykłą" konsultantką, czyli niedługo zadzwoni do mnie liderka albo oms, żeby pogadać o programie motywacyjnym na 01 i 02? Skontaktuje się napewno - bo musi?? Hehe, to by było nawet miłe bo nie mam pojęcia kto mnie teraz "nadzoruje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie troche z innej beczki. Do czego służy z lewej strony 3 zakładka 'Zamówienia klientów' w Strefie?? Pytałam mojej liderki ale nie potrafiła mi pomóc. Po wejściu w ta zakładke nie mam zadnego przycisku 'Zatwierdź' jak to pisze w 'O co pytacie'.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
już wiem żeby nie odbierac jak będzie dzwonic liderka
![]() ciekawe czy będą podrabiac podpisy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Wtajemniczenie
|
ja tam mam zawsze zamowienia, chociazby na te minimum 150zł. Chociaz nie pamietam kiedy ostatni raz mialam taka mala sumke.
![]() I bede pewnie inna, bo mi sie ten pomysl podoba. Przynajmniej dostane za zlotowke fajny gadzet, ktory jak nieuzyje sama to sprzedam taniej ![]() Uwazam, ze nie ma co sie unosic. Podpisujemy, albo nie i szkoda nerwow i nerwowego zdzierania palcow od wstukiwania niepochlebnych opinii... Az chyba sama zadzownie zaraz do liderki i dowiem sie jak to z tym jest naprawde. ![]()
#2093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-29 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY!
Nie unoście się w sprawie podpisu, to nie jest żadna deklaracja, która Was do czegoś zobowiązuje. Sama jakiś tydzień temu miałam okazję dostać od swojego LS taką listę z prośbą o podpis. Ponieważ jestem aktywną KK w 100% (co oznacza, ze składam regularnie zamówienia co kat.) dlatego też, dla JEJ wiedzy tylko i wyłącznie chciała wiedzieć czy będę się starała złożyć zamówienie w kat. 1 i 2/2010 chodzi właśnie o kwotę kwalifikującą do otrzymania prezentów. Podpisałam, gdyż nie stanowi dla mnie to żadnego problemu, domyśliłam sie, że moja Liderka dostała takie polecenie odgórnie od swojej OMS, która zapewna ma cel do wypracowania i tylko po to jest to im potrzebne. Mam z Nią dobry kontakt i wiem, że nie złoży bez mojej zgody zamówienia w moim imieniu, a nawet gdyby prosze bardzo, jeśli sobie opłaci. Jednak skoro składam zamówienia regularnie to wiem, że i w kat. 1 oraz 2/2010 także złożę i może na mnie liczyć! Przecież jeżeli nie będziecie chciały złożyć, albo nie uda Wam się tego dokonać, mimo podpisu nie spotka Was żadna kara ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Wtajemniczenie
|
To teraz moje drogie pora na male oswiecenie...
![]() Zainteresowana tym co tu piszecie zadzownialm do mojej liderki, z ktora ejstem w bardzo dobrym kontakcie i powiedziala mi juz o co chodzi. Warszawa jest ciekawa czy liderzy kontaktuja sie ze swoimi konsultantkami, z tego oto powodu podobno kazdy lider dostal liste swoich konsultantek i sie z nim i konsultuje, ale nie po to by wciasnac im te rzeczy i zachecac do zamowien (choc to tez) tylko chodiz o to by zebrali te podpisy. Dodatkowo, jesli podpiszemy taka liste lLider czy kto kolwiek inny absolutnie NIEMA PRAWA zlozyc za nas zamowienia, a my NIE ponosimy zadnych kar gdybysmy nic nie zlozyly. Mozecie mi nie wierzyc, ale ja swojej Liderce badz co badz, wierze ^^
#2096 |
Raczkowanie
|
Nikt Was do podpisania niczego zmusić nie może. To działa w ten sposób, że tak jak Wy nie macie prawa zmusić kogoś usilnie, że ma to kupić, bo to jest świetne, idealne, piękne, kosztuje ''tylko'' 100 zł i musicie to mieć, bo ten klient może nie mieć ochoty, pieniędzy, albo sam sobie to kupi na allegro, albo gdzieś. Także no stress.
![]()
![]() |
#2097 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
I ja też
![]() Może im się dostało za zero zainteresowania konsultantkami ![]() Ostatnio pierwszy raz dostałam sms z jakiegoś obcego nr przypominający, że w danym dniu jest 1 termin składania zamówienia ![]() Wcześniej zero kontaktu na kom czy mail! Chociaż aktualizuję dane, jeżeli coś się zmienia. Ale szkoda ze się nawet ten ktoś nie podpisał... Wiem tylko, że nie był to nr OMS, ponieważ jej jest zawsze na fakturze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Potrzebuję Waszej rady, chcę kupić "Supertrwałą szminkę do ust" i w związku z tym, że do nich próbek nie ma, to mam problem z wyborem koloru. Chciałabym jakiś ciemniejszy odcień chłodnej czerwieni, tylko nie tak intensywnej jak "Szminka Ultra Colour Rich"- red 2000, wolałabym coś bardziej w bordo wpadający jak "Color Trend"- vino disco, a najlepiej do niego zbliżony i żeby nie wpadał w ciepły brąz. ![]() ![]() Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.