Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 20:27   #3931
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
dzięki
wsumie wszyscy mnie pocieszaja, no ale narazie stoje na tym że się bym na studia nie dostala.
nie chce się porownywac do innych i się jakos cieszyc że to byl najwyzszy wynik, bo prawda jest taka, że jak ktoś nie wie co zdawać - to zdaje geografie, to chyba przedmiot ktorego każdy sie potrafi nauczyc, wiec mozna przypuszczac że wiekszoc ludzi ktora pisala to osoby ktore w niczym sie sa dobrzy i nie majac pomyslu co zdawac i wybrali geografie

dlatego jestem ciekawa, jak w innych szkolach poszla ta geografia?? Jaki byl poziom??

tak, na psychologię porownywalam, byl prog tylko o jeden stopien nizszy niz na medycynę, więc praktycznie taki jak na medycyne
46 osob na miejsce wiec
naprawde tyle musze miec, bo liczy sie jeszcze polski rozszerzony z niego nie bede miala powyzej 90% wiec tym drugim przedmiotem musze naprawic braki z polskiego

ale ja juz sie chyba żegnam z tymi studiami nprawde
z tą geo to jest tak, że każdy myśli, że to takie proste i można się tego nauczyć.
a tak naprawdę trzeba mieć pojęcie z każdej dziedziny:
matma, fiza, chemia, historia, wos i sama geografia.
jeśli ktoś wybiera ten przedmiot z 'braku laku' to współczuję i życzę powodzenia.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Ja mam podobne myśli odnośnie angielskiego

Patrzcie jakie fajne - http://mau.lemon.pl/stuff/kapsulaczasu/public.html

fajna wysłałabym do siebie list, ale błąd wczytywania strony przy próbie wysłania

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 20:38   #3932
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

fajna wysłałabym do siebie list, ale błąd wczytywania strony przy próbie wysłania
ja chciałam wysłać z rokiem 2020 ale nie da się... Czyżby przewidywali, że maile pójdą do lamusa? ;D
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 21:08   #3933
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja chciałam wysłać z rokiem 2020 ale nie da się... Czyżby przewidywali, że maile pójdą do lamusa? ;D

ja widziałam w "poczekalni" maile na 2050 nawet wiec powinno się dać

Warren Buffet
Stary 2009-12-01, 21:16   #3934
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
ja widziałam w "poczekalni" maile na 2050 nawet wiec powinno się dać
próbowałam bawić się tym kalendarzem, ale mi się nie udało
trudno, dostanę maila za rok ;p
Stary 2009-12-01, 21:35   #3935
parodia
Zakorzenienie

Ja wysłałam do siebie za rok, w urodziny

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 21:46   #3936
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Cytat:
oddali matury z geografi R
60%
porazka totalna
i o dziwo jest to najwyzszy wynik w szkole z geografi
taki marny, pokazuje poziom tej matury i to, że raczej nikt sie po tej geografi nie dostanie na studia

ja chyba tez ;/
pocieszam sie że biologie zdaje ona mi chyba lepiej pojdzie niz ta geo

a Wam jak poszla geografia R??

(moze powinnam dac sobie spokoj bo i tak sie na ciekawe studia nie dostane?:/ gdyby nie to że mature z polskiego i geo napisalam najlepiej to bym sie zalamala totalnie wiem że nie powinnam sie porownywac do innych, ale jakos mysle że inni maja gorzej w tej sytuacji, np Ci co wogole nie zdal
Według mnie 60% to nie jest zły wynik. Masz prawie pół roku na nauczeniu sie tego czego nie umiesz,. To sporo czasu skoro teraz juz bez zadnego przygotowania piszesz na te 60%
Nie załamuj się. Troche dramatyzujesz...

Oddali matme z operonu, wstyd się przyznać, ale 32% Czasami sie zastanawiam, czemu mam aż takie lajtowe podejście do szkoły, w sumie to powinnam się załamywać, a tu nic.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:00   #3937
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:

wyslalam sobie za 2 lata

z zapytaniem czy jest tak dobrze jak mialo byc;p

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
heej! Operon nie jest miarodajny nam to nawet nauczyciele mówią... żebyśmy się tymi wynikami nie przejmowali. nawet dzisiaj biologiczka powiedziała, że biologia z Operonu ma inną formę niż z CKE, bo sprawdza matury od kilku lat i widzi jak jest, i że Operon bardzo zawyża poziom.
Także nie ma co się przejmować tym szmacianym wydawnictwem...
jak oni dają pytania z tematów, które są zaplanowane w ICH PODRĘCZNIKACH na KONIEC 3 KL. to o czym tu gadać... ;]

;D
to po co taka probna matura, czemu z ckmu nie ma w tym roku
my material z geografi juz caly przrobilismy, tak mysle szybko polecielismy z tym
ale serio jak robilam matury takie normalne na probe to lepiej mi szly niz ta probna z operonu dlatgeo tak sie zawiodlam
Cytat:
z tą geo to jest tak, że każdy myśli, że to takie proste i można się tego nauczyć.
a tak naprawdę trzeba mieć pojęcie z każdej dziedziny:
matma, fiza, chemia, historia, wos i sama geografia.
jeśli ktoś wybiera ten przedmiot z 'braku laku' to współczuję i życzę powodzenia.

noo wlasnie
tez tak mysle, i tak jest
do geografi trzeba miec wiedze niewiadomo skąd i tak naprawde troche wiedzy ze wszytskiego
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;15613376]Według mnie 60% to nie jest zły wynik. Masz prawie pół roku na nauczeniu sie tego czego nie umiesz,. To sporo czasu skoro teraz juz bez zadnego przygotowania piszesz na te 60%

Oddali matme z operonu, wstyd się przyznać, ale 32% Czasami sie zastanawiam, czemu mam aż takie lajtowe podejście do szkoły, w sumie to powinnam się załamywać, a tu nic. [/QUOTE]

Moze dramatyzuje, ale nie widze siebie nigdzie indziej tylko na psychologi i jak sie nie dostane to ja nie wiem co ze soba zrobie
a ogolnie jestem na siebie wkurzona za to olewanie szkoly przez 2 lata, przeciez ja jechalam tylko na przekętach i na pozorach że cokolwiek umiem ;| liczyły sie dla mnie tylko imprezy, tylko moj chlopak i tylko zabawa;/ mam takie zaleglosci że masakra
bylam glupia, pusta tempa itd ! nic nie myslalam o maturze a teraz widze że ludzie od 2 klasy juz sie ucza

a potrzebna Ci matma do szczecia?
nam jeszcze matmy nie oddali

ale akurat matma sie wogole nie przejmuje bo mi sie nie liczy nigdzie na studia

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2009-12-01 o 22:04
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 11:22   #3938
blue_apple
Zakorzenienie

Hejo żbiki
ja dziś w domu wcześnie, bo byliśmy w Bibliotece UW
zaglądam sobie codziennie do was, ale mniej pisze, tzn. w ogóle w sumie xD - bo właśnie to zajmowało mi najwięcej czasu.

a z takich małych zmian - umówiłam się już na korki z polskiego i chemii
ech, najchętniej poszłabym do pracy, ale muszę zająć się maturą.

czasem się uczę, czasem nie, na brak czasu nie narzekam, staram sie być lepiej zorganizowana.
staram się robić cokolwiek. żeby nie mieć do siebie pretensji, że nie robię nic.
od tego roku zależy cała moja przyszłość, jeśli go przeżyję, to będzie dobrze, z górki.

jest jeszcze jeden wielki krok do wykonania przeze mnie, ale...

Cytat:

świetna strona

wyślę do siebie, tylko co

ach, i nie przejmujcie się tak wynikami z próbnych matur operonu, wszystkie wiecie, że są niemiarodajne. a juz pomijajac tą kwestię, to nie sądzę, by któras z was nie wiem ile sie przygotowywała do tego - do prawdziwej matury jest jeszcze czas, dacie radę.
i bez gadania że jak mam 60% to lepiej w ogóle pisać. zawsze warto walczyć o swoje.

nie popadajcie w paranoję ciągłego uczenia się. nie dajmy się zwariować
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:40   #3939
niebieskooka91
Raczkowanie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;15613376]Według mnie 60% to nie jest zły wynik. Masz prawie pół roku na nauczeniu sie tego czego nie umiesz,. To sporo czasu skoro teraz juz bez zadnego przygotowania piszesz na te 60%

Oddali matme z operonu, wstyd się przyznać, ale 32% Czasami sie zastanawiam, czemu mam aż takie lajtowe podejście do szkoły, w sumie to powinnam się załamywać, a tu nic. [/QUOTE]
no ja mam niestety tak samo ;p ja mam z matmy 37% i też lajt
Otwórz serce swe!"

SINGIELKA
niebieskooka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:48   #3940
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a z takich małych zmian - umówiłam się już na korki z polskiego i chemii
ech, najchętniej poszłabym do pracy, ale muszę zająć się maturą.

wyślę do siebie, tylko co
?

Ja wysłałam życzenia urodzinowe i takie ogólne pytania w stylu "co z..."

Stary 2009-12-02, 15:20   #3941
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
?

ja tak samo i jeszcze jakieś filozoficzne zapytania, na które będę sobie musiała odpowiedzieć ^^

Noo a teraz lecę do lektury, bo później muszę mieć czas na conajmniej 2 odcinki mojego nowego ulubionego serialu (generalnie ulubiony to Lost ale trwam w oczekiwaniu na 6 sezon )

;*
Stary 2009-12-02, 16:32   #3942
BeaS
Zakorzenienie

Hej.
Robi się lepiej i ... stęskniłam się.

Cytat:
i chciałam tylko powiedzieć, że Martyna jest strasznie ładnym Żbikiem, a Beata ma śliczne oczy
i w ogóle, fajne jesteście :-P
Dzięki.

I potwierdzam - Martyna jest bardzo ładna.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ten, tego... wybaczcie,że rzadko się ostatnio udzielam, ale.. sprawy rodzinne. ;] Moi rodzice się rozwodzą.

Cytat:
genetyka rzuca mi się na mózg zaczęłam krzyżować czynniki Rh moich rodziców, ale ojciec twierdzi, że nie pamięta swojej gr. krwi ale mama twierdzi, że ojciec ma Rh(-), mama na Rh(+), z tym, że mama mamy ma Rh(-), a tato Rh(+) ale zamotałam xD mniejsza.. jeśli mój ojciec ma Rh(-) to ja też mogę mieć Rh (-) ;] boskie, nie? ;D
i coś mi się przypomniało o układzie rozdroczym i tłumaczyłam mamie jak to jest, że nasz wykastrowany kot jest bezpłodny

zaraz porobię trochę zdań maturalnych z genetyki, bo jutro spr
qjoneq.

Cytat:
Napisane przez Loczek90 Pokaż wiadomość
Można się przyłączyć?
Jasne, hej.

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
W ogóle jedziemy dzisiaj z siostrą do miasta. No i w trakcie samochód tak dziwnie "charczał", a potem był taki dźwięk a'la dzwoneczki ;D Siostra stanęła i oglądamy samochód wzdłuż i wszerz. Chwila konsternacji, tłumika nie ma. a te dzwoneczki to takie coś co utrzymuje tłumik, po prostu uderzał o podłoże i dawał takie dźwięki. W ogóle wyglądałyśmy śmiesznie. Samochód wydawał dźwięk jakby był tuningowany, bmw, dodać do tego jeszcze głośną muzykę, wystawić łokieć zza okno i królowe szos. ale jak to się stało, że to odpadło. .

---------

Ej, chyba rezygnuję z matmy R. Jestem zdeterminowana, żeby dostać się na tę medycynę i chyba zrezygnuję z matmy, żeby mieć więcej czasu na biolę i chemię.

To tego, idę.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:44   #3943
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Teraz nieoficjalnie: bo to nasza wychowawczyni, a nie było jej cały rok, była na zwolnieniu, teraz ma jej znowu nie być do ferii. I nam dają kogoś innego od polaka i wychowawcę zmieniają - fizyka
to dobrze ?
Cytat:
oddali matury z geografi R
60%
porazka totalna
i o dziwo jest to najwyzszy wynik w szkole z geografi
taki marny, pokazuje poziom tej matury i to, że raczej nikt sie po tej geografi nie dostanie na studia

ja chyba tez ;/
pocieszam sie że biologie zdaje ona mi chyba lepiej pojdzie niz ta geo

a Wam jak poszla geografia R??

(moze powinnam dac sobie spokoj bo i tak sie na ciekawe studia nie dostane?:/ gdyby nie to że mature z polskiego i geo napisalam najlepiej to bym sie zalamala totalnie wiem że nie powinnam sie porownywac do innych, ale jakos mysle że inni maja gorzej w tej sytuacji, np Ci co wogole nie zdal
tylko się nie dołuj. masz jeszcze trochę czasu , żeby się nauczyc. ja jeszcze swojego wyniku nie znam ale nie przewiduje kokosów ;p ale nie łamie się . To jest TYLKO próbna matura, od niej nic nie zależy. Pomyśl pozytywnie, miałaś najlepszy wynik w szkole !

Cytat:
Tylko za jaką cholerę ona chce udowadniać wszystkim, że jest najlepsza, skoro nie jest?

rozszerzona? Nigdy w życiu Podstawowa

Już 19

Ja własnie lubię wracać ze szkoły gdy jest ciemno Taki fajny klimacik

ja lubię historię, polubiłam ją dzięki mojemu nauczycielowi, bo nie każe uczyć nam się jakichś suchych faktów, ale opowiada jakieś ciekawostki
Albo przekłada nam pewne sytuacje na nasze czasy i środowisko

Ja będę wiecznie młoda
łeee myslałam że rozszerzona ale i tak szacun

a no tak zapomniałam że chodzisz do technikum

dzien dobry ;*

dzisiaj na wf cwiczyła rekordowa liczba dziewczyn, az 3 w tym oczywiście ja :cwaniak2:

no a tak poza tym to szara rzeczywstośc, szkoła , spr, spanie ;] najssss.

a mejla też sobie wyślę a co tam
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:46   #3944
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Hej.

Dzięki.

qjoneq.

Jasne, hej.

---------

Ej, chyba rezygnuję z matmy R. Jestem zdeterminowana, żeby dostać się na tę medycynę i chyba zrezygnuję z matmy, żeby mieć więcej czasu na biolę i chemię.

To tego, idę.
;*

Ale nie szkodzi Ci nic spróbować tę matmę R, i tak przecież będziesz miała podstawę. Ja podobnie robię z polskim.

Ale jestem szczęśliwa! Tata zainstalował internet mobilny do lapka i nie muszę już użerać się w jednym pokoju z Juniorem. Bo do tej pory do jednego modemu był podłączony i stacjonarny, i laptop. A teraz jest mobilniak i nie musimy siedzieć w jednym pokoju, JESTEM SAMA, SAMA, SAMA W POKOJU! ()

Ja też wysłałam sobie tego maila, fajna sprawa Ale napisałam tam o wyjątkowo prywatnych sprawach, o tym, co robiłam 2 grudnia 2009, jakie miałam nadzieje, jak mi się układało. I pytania, czy coś się zmieniło w konkretnych sprawach. Ale będę zaskoczona, jak mi ten mail przyjdzie, już widzę swoją minę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-12-02 o 16:48
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:54   #3945
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
?

no z polskiego - pomoc w prezentacji, pisanie interpretacji, rozumienie tekstu czytanego i omówienie tych lektur, które omawiamy na niby w tym roku

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
ja tak samo i jeszcze jakieś filozoficzne zapytania, na które będę sobie musiała odpowiedzieć ^^

Noo a teraz lecę do lektury, bo później muszę mieć czas na conajmniej 2 odcinki mojego nowego ulubionego serialu (generalnie ulubiony to Lost ale trwam w oczekiwaniu na 6 sezon )

;*
jakiego ?

Cytat:
;*

Ale nie szkodzi Ci nic spróbować tę matmę R, i tak przecież będziesz miała podstawę. Ja podobnie robię z polskim.

Ja też wysłałam sobie tego maila, fajna sprawa Ale napisałam tam o wyjątkowo prywatnych sprawach, o tym, co robiłam 2 grudnia 2009, jakie miałam nadzieje, jak mi się układało. I pytania, czy coś się zmieniło w konkretnych sprawach. Ale będę zaskoczona, jak mi ten mail przyjdzie, już widzę swoją minę.
noo... właśnie?

ja już też widzę

a ja zadałam pytanie o studia i moje obecne przemyślenia co do tego, a mail na koniec września
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 17:10   #3946
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
jakiego ?
Vampire Diaries

BeaS, chyba masz racje co do tej matmy :P ale ja to piszę ze swojego punktu widzenia, bo dla mnie matma R to jest jak niebo a ziemia- nie mam pojęcia o co w niej chodzi ^^ a i tak zdajesz ciężkie przedmioty, więc chyba lepiej się na nich skupić to prawda, że tak czy siak możesz spróbować tą matmę, ale presja zawsze będzie - większy stres i mimo wszystko więcej nauki
Stary 2009-12-02, 17:38   #3947
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

dajcie sobie spokój

i tak najlepiej mi poszło rozpoznanie Beaty (co nie Marta?).
też jesteście śliczne, piękne i w ogóle haha.

przecież dobra jesteś z matmy warto w sumie spróbować.. ale zgadzam się z Claaire

Cytat:

BeaS, chyba masz racje co do tej matmy :P ale ja to piszę ze swojego punktu widzenia, bo dla mnie matma R to jest jak niebo a ziemia- nie mam pojęcia o co w niej chodzi ^^ a i tak zdajesz ciężkie przedmioty, więc chyba lepiej się na nich skupić to prawda, że tak czy siak możesz spróbować tą matmę, ale presja zawsze będzie - większy stres i mimo wszystko więcej nauki

Warren Buffet
Stary 2009-12-02, 17:44   #3948
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Vampire Diaries
Mój chłopak jest wielkim fanem tego serialu
Zresztą on ogląda każdy serial, obawiam się, że niedługo zacznie ściągać pierwsze odcinki Klanu i Mody na sukces

W końcu kupiłam sobie płaszczyk na zimę
Pani w sklepie opuściła mi cenę sweterka o 2 zł, bo mi zabrakło
Jestem już całkowicie bez pieniędzy
Stary 2009-12-02, 17:50   #3949
effciaa16
Zakorzenienie

cześć;*

dzisiaj niemamnicdopowiedzenia.
przywitać się chciałam i przeczytać co pisałyście.
te cholerne nerwy.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 17:54   #3950
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
dajcie sobie spokój

powinnas się cieszyc ^^ komplementy od dziewczyn są wiecej warte niz te od chlopaków dziewczyny raczej rzaaadko SZCZERZE skomplementuja jakąś inną dziewczynę :P

Cytat:
Mój chłopak jest wielkim fanem tego serialu
Zresztą on ogląda każdy serial, obawiam się, że niedługo zacznie ściągać pierwsze odcinki Klanu i Mody na sukces

no to masz wspaniałe warunki żeby też to oglądać - polecam naprawdę
e no to nieźle ...2 zł to niby nic, ale w większosci sklepow pewnie by nie spuściły

ja też niedługo będę bez... Coraz blizej swieta.. :P
Stary 2009-12-02, 18:03   #3951
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
powinnas się cieszyc ^^ komplementy od dziewczyn są wiecej warte niz te od chlopaków dziewczyny raczej rzaaadko SZCZERZE skomplementuja jakąś inną dziewczynę :P

no to masz wspaniałe warunki żeby też to oglądać - polecam naprawdę
e no to nieźle ...2 zł to niby nic, ale w większosci sklepow pewnie by nie spuściły

ja też niedługo będę bez... Coraz blizej swieta.. :P
Ja, muszę przyznać szczerze, rzadko komplementuję, nawet jak wiem, że ktoś jest wyjątkowy. Robię to naprawdę w bardzo sporadycznych przypadkach, gdy ktoś mnie wręcz zachwyci

Ja nie przepadam za tematyką wampiryzmu... Zresztą po tej całe modzie na zmierzch itp

Najpierw poprosiłam sprzedawczynią by zatrzymała ten sweterek, ja po niego przyszłabym jutro. Dodałam na końcu, że brakuje mi 2 zł. Ta popatrzyła na drugą sprzedawczynię i mówi "to co, opuszczamy te 2 zł?"
I opuściły

Teraz będzie sporo wydatków.. święta, sylwester, studniówka..
Stary 2009-12-02, 18:11   #3952
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja, muszę przyznać szczerze, rzadko komplementuję, nawet jak wiem, że ktoś jest wyjątkowy. Robię to naprawdę w bardzo sporadycznych przypadkach, gdy ktoś mnie wręcz zachwyci

Ja nie przepadam za tematyką wampiryzmu... Zresztą po tej całe modzie na zmierzch itp

Najpierw poprosiłam sprzedawczynią by zatrzymała ten sweterek, ja po niego przyszłabym jutro. Dodałam na końcu, że brakuje mi 2 zł. Ta popatrzyła na drugą sprzedawczynię i mówi "to co, opuszczamy te 2 zł?"
I opuściły

Teraz będzie sporo wydatków.. święta, sylwester, studniówka..
Ja tez rzadko... często tylko TŻ bo sam sie o to prosi.. bardzo to lubi wtedy robi takie smieszne miny hehe

Domyślilam się że to przez Zmierzch, ale ten serial jest na podstawie książki, ktora powstała przed Zmierzchem ^^ dobra już nie namawiam heh lecę, papa*
Stary 2009-12-02, 18:36   #3953
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
qjoneq.
ha ha ha danke

pochwalę się, a co dostałam 5 z spr. z WoSu
4 z dzisiejszej kartkówki z niemca (a praktycznie się nie uczyłam ) i 3+ z dialogu na lekcji z niemca, bo... zapomniałam całego 1 słowa zgubiłam a cały czas pamiętałam za 1 słowo zapomniane 3+ xD co za głupia baba ;D
bo mamy nowa babe od niemca... ta wcześniejsza jest na macierzyńskim i dali nam nową.. tamtej nie lubiłam, ale dziś z przykrością stwierdziłam, że tęsknie za nią bo było tak, że co semestr odpowiadałam, zawsze dostawałam 1, potem były ze 3 sprawdziany, uczyłam się na nie, dostawałam 4 i miałam 4 na koniec a ta wymyśla jakieś głupoty i traktuje nas jak dzieci z podstawówki....

jutro idę na 5 godzin na Politechnikę Radomską xD robić doświadczenia także lajt

w ogóle to się zastanawiam nad zmianą planów odnośnie studiów xD tzn. Kraków zostaje, ale coraz mniej chce mi się iść na te biotechnologie i inne gó.wna ;P a coraz bardziej kręci mnie dziennikarstwo, z tym, że tam trzeba polski R, więc odpada ;P zresztą.. nie muszę studiów kończyć, żeby być dziennikarką zaczęłam myśleć o psychologii
posiedzę dzisiaj i pogrzebię, przejrzę kierunki...
Stary 2009-12-02, 19:55   #3954
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Wreszcie pamiętasz jak mi mówiłaś o tej maseczce, to było TO? Bo się tego, za swoją cerę biorę

A nie liczy się też matma? Ale jak nie, to pewnie, rezygnuj lepiej się przyłożyć do czegoś innego.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15625755]to dobrze ? [/QUOTE]
Z wychowawcą super. Poza tym, że na koniec lo to trzy prezenty: dla niego, tej z drugiej klasy i tej, co teraz poszła znowu na zwolnienie. Ale od polskiego nam dali jakąś dziwną babkę, podobno niezbyt, ale zobaczymy, bo od poniedziałku znowu zmiana planu
Cytat:
Ale jestem szczęśliwa! Tata zainstalował internet mobilny do lapka i nie muszę już użerać się w jednym pokoju z Juniorem. Bo do tej pory do jednego modemu był podłączony i stacjonarny, i laptop. A teraz jest mobilniak i nie musimy siedzieć w jednym pokoju, JESTEM SAMA, SAMA, SAMA W POKOJU! ()
A nie prościej router?
Cytat:
no z polskiego - pomoc w prezentacji, pisanie interpretacji, rozumienie tekstu czytanego i omówienie tych lektur, które omawiamy na niby w tym roku
Też myślałam, żeby pójść odnośnie prezentacji na godzinkę, ale to najlepiej do jakiejś studentki albo coś. Resztę polskiego olewam, wystarczy mi do szczęścia to co na lekcji
Cytat:
Mi dzisiaj opuściła w sklepie 1 grosza Kupowałam mamie Warzywko i podpaski, dałam równo bez grosza, żeby nie rozmieniać 20 zł, pytam się, czy może być bez tego grosza. " no doooobrzeeee"

Cytat:
w ogóle to się zastanawiam nad zmianą planów odnośnie studiów xD tzn. Kraków zostaje, ale coraz mniej chce mi się iść na te biotechnologie i inne gó.wna ;P a coraz bardziej kręci mnie dziennikarstwo, z tym, że tam trzeba polski R, więc odpada ;P zresztą.. nie muszę studiów kończyć, żeby być dziennikarką zaczęłam myśleć o psychologii
posiedzę dzisiaj i pogrzebię, przejrzę kierunki...
Kolejna, ale Wam się odmienia
Jak dorwaliśmy deklaracje maturalne innych klas (), to jedna dziewczyna z biol-chemu miała: polski, niemiecki, wos i biologię R (a wcale nie taka super uczennica), okazało się, że właśnie na psychologię chce iść

idę bo jutro mam dzień. Klasówka z historii , kartkówka z optyki i dwie godziny angielskiego -> reakcje i słówka.

Stary 2009-12-02, 20:05   #3955
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

idę bo jutro mam dzień. Klasówka z historii , kartkówka z optyki i dwie godziny angielskiego -> reakcje i słówka.
własnie, co do historii.. dzisiaj miałam sprawdzian, taką kartkówkę niezapowiedzianą, ale napisałam 3 strony o Piłsudskim
a tak wodę lałam i głupoty pisalam (nawet o tym, że z Dmowskim to się naprawdę o kobietę pokłócił)

a wiecie, że jak Hitler mieszkał w Wilczym Szańcu to Mussolini do niego przyjechał pociągiem i czekał na dworcu w moim mieście? dzisiaj się brechtaliśmy, że wiecie :"stacja Kętrzyn" a Mussolini wysiada i czeka aż go odbiorą z dworca.

Warren Buffet
Stary 2009-12-02, 20:24   #3956
niebieskooka91
Raczkowanie

Cytat:
własnie, co do historii.. dzisiaj miałam sprawdzian, taką kartkówkę niezapowiedzianą, ale napisałam 3 strony o Piłsudskim
a tak wodę lałam i głupoty pisalam (nawet o tym, że z Dmowskim to się naprawdę o kobietę pokłócił)

a wiecie, że jak Hitler mieszkał w Wilczym Szańcu to Mussolini do niego przyjechał pociągiem i czekał na dworcu w moim mieście? dzisiaj się brechtaliśmy, że wiecie :"stacja Kętrzyn" a Mussolini wysiada i czeka aż go odbiorą z dworca.
no to ładnie klask i:
Otwórz serce swe!"

SINGIELKA
niebieskooka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:26   #3957
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskooka91 Pokaż wiadomość
no to ładnie klask i:
dzieki

jak na mnie to wyśmienicie
na razie mam z historii 4 i 5

no!

Warren Buffet
Stary 2009-12-02, 22:22   #3958
Weronika112
Zadomowienie

Dobranoc
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 22:45   #3959
Loczek90
Wtajemniczenie

Nie jestem w temacie, więc spać idę.

'..This time, this place... misused, mistakes.
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 07:17   #3960
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Zbijcie mnie. Zamiast się uczyć, czytam książki, bo poszłam do biblioteki i nie mogłam ich nie zabrać ze sobą. Spr. z botaniki już za 2 tygodnie, a ja NIC nie zaczęłam. (te 8 stron się nie liczy. xD)
Ale kuuurna, jaką książkę czytam. Zupełnie inna niż wszystkie.

Cytat:
Chodzi mi o przygotowanie się do matury, o ten czas, który zamiast na matmę mogłabym poświęcić na biologię.

Cytat:
No właśnie - więcej nauki, której i tak mam w ch. , nie powiem w co.

Cytat:

przecież dobra jesteś z matmy warto w sumie spróbować.. ale zgadzam się z Claaire
Tak? Nic nie mówiłaś. Was już z daleka było słychać. Hot-dogu za siedem złotych.

No ale skoro już (oby ) jest mi nie potrzebna to ... po co mam sobie dokładać? Z gegry też jestem dobra to mam zrobić tak jak niektórzy, że wezmą ile mogę 'bo i tak się nie liczy' ? U mnie w klasie niektórzy mają chore ambicje. Biorą po 6 przedmiotów w tym 4-5 na rozszerzeniu i tylko dlatego tak robią, bo jakby co to się nie liczy, ale już nie patrzą na to ile trzeba spędzić czasu na przygotowania. -.-

Cytat:
Wreszcie pamiętasz jak mi mówiłaś o tej maseczce, to było TO? Bo się tego, za swoją cerę biorę

A nie liczy się też matma? Ale jak nie, to pewnie, rezygnuj lepiej się przyłożyć do czegoś innego.
Ta.

Na niektórych uczelniach się liczy, ale tylko na jednej rozszerzenie, więc ...

Cytat:
jak na mnie to wyśmienicie
na razie mam z historii 4 i 5

no!
Brawo!
Młoda, piękna, zdolna.

Cytat:
Napisane przez Loczek90 Pokaż wiadomość
Nie jestem w temacie, więc spać idę.
Zawsze można przeczytać.

-------------

Kurna, zasiedziałam się. Spierniczam do szkoły. Miłego dnia

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości