|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
a tak naprawdę trzeba mieć pojęcie z każdej dziedziny: matma, fiza, chemia, historia, wos i sama geografia. jeśli ktoś wybiera ten przedmiot z 'braku laku' to współczuję i życzę powodzenia. Cytat:
fajna wysłałabym do siebie list, ale błąd wczytywania strony przy próbie wysłania
|
|
#3932 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widziałam w "poczekalni" maile na 2050 nawet wiec powinno się dać
|
|
#3934 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysłałam do siebie za rok, w urodziny
|
|
|
|
#3936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie załamuj się. Troche dramatyzujesz...Oddali matme z operonu, wstyd się przyznać, ale 32% ![]()
|
|
|
|
|
#3937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslalam sobie za 2 lata ![]() z zapytaniem czy jest tak dobrze jak mialo byc;p Cytat:
![]() my material z geografi juz caly przrobilismy, tak mysle szybko polecielismy z tym ![]() ale serio jak robilam matury takie normalne na probe to lepiej mi szly niz ta probna z operonu dlatgeo tak sie zawiodlam Cytat:
noo wlasnie tez tak mysle, i tak jest do geografi trzeba miec wiedze niewiadomo skąd i tak naprawde troche wiedzy ze wszytskiego [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;15613376]Według mnie 60% to nie jest zły wynik. Masz prawie pół roku na nauczeniu sie tego czego nie umiesz,. To sporo czasu skoro teraz juz bez zadnego przygotowania piszesz na te 60% Nie załamuj się. Troche dramatyzujesz...Oddali matme z operonu, wstyd się przyznać, ale 32% ![]() [/QUOTE]Moze dramatyzuje, ale nie widze siebie nigdzie indziej tylko na psychologi i jak sie nie dostane to ja nie wiem co ze soba zrobie ![]() a ogolnie jestem na siebie wkurzona za to olewanie szkoly przez 2 lata, przeciez ja jechalam tylko na przekętach i na pozorach że cokolwiek umiem ;| liczyły sie dla mnie tylko imprezy, tylko moj chlopak i tylko zabawa;/ mam takie zaleglosci że masakra bylam glupia, pusta tempa itd ! nic nie myslalam o maturze a teraz widze że ludzie od 2 klasy juz sie ucza a potrzebna Ci matma do szczecia? ![]() nam jeszcze matmy nie oddali ale akurat matma sie wogole nie przejmuje bo mi sie nie liczy nigdzie na studia
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-12-01 o 22:04 |
|||
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo żbiki
ja dziś w domu wcześnie, bo byliśmy w Bibliotece UW ![]() zaglądam sobie codziennie do was, ale mniej pisze, tzn. w ogóle w sumie xD - bo właśnie to zajmowało mi najwięcej czasu. a z takich małych zmian - umówiłam się już na korki z polskiego i chemii ech, najchętniej poszłabym do pracy, ale muszę zająć się maturą. czasem się uczę, czasem nie, na brak czasu nie narzekam, staram sie być lepiej zorganizowana. staram się robić cokolwiek. żeby nie mieć do siebie pretensji, że nie robię nic. od tego roku zależy cała moja przyszłość, jeśli go przeżyję, to będzie dobrze, z górki. jest jeszcze jeden wielki krok do wykonania przeze mnie, ale... Cytat:
wyślę do siebie, tylko co ach, i nie przejmujcie się tak wynikami z próbnych matur operonu, wszystkie wiecie, że są niemiarodajne. a juz pomijajac tą kwestię, to nie sądzę, by któras z was nie wiem ile sie przygotowywała do tego - do prawdziwej matury jest jeszcze czas, dacie radę. i bez gadania że jak mam 60% to lepiej w ogóle pisać. zawsze warto walczyć o swoje. nie popadajcie w paranoję ciągłego uczenia się. nie dajmy się zwariować
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;15613376]Według mnie 60% to nie jest zły wynik. Masz prawie pół roku na nauczeniu sie tego czego nie umiesz,. To sporo czasu skoro teraz juz bez zadnego przygotowania piszesz na te 60%
Nie załamuj się. Troche dramatyzujesz...Oddali matme z operonu, wstyd się przyznać, ale 32% ![]() [/QUOTE]no ja mam niestety tak samo ;p ja mam z matmy 37% i też lajt
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wysłałam życzenia urodzinowe |
|
|
|
|
#3941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze jakieś filozoficzne zapytania, na które będę sobie musiała odpowiedzieć ^^ Noo a teraz lecę do lektury, bo później muszę mieć czas na conajmniej 2 odcinki mojego nowego ulubionego serialu (generalnie ulubiony to Lost ale trwam w oczekiwaniu na 6 sezon ) ;*
|
|
|
#3942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Robi się lepiej i ... stęskniłam się. ![]() Cytat:
I potwierdzam - Martyna jest bardzo ładna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jasne, hej. ![]() Cytat:
--------- Ej, chyba rezygnuję z matmy R. Jestem zdeterminowana, żeby dostać się na tę medycynę i chyba zrezygnuję z matmy, żeby mieć więcej czasu na biolę i chemię. To tego, idę.
|
|
|
#3943 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale i tak szacun ![]() a no tak zapomniałam że chodzisz do technikum ![]() dzien dobry ;* dzisiaj na wf cwiczyła rekordowa liczba dziewczyn, az 3 no a tak poza tym to szara rzeczywstośc, szkoła , spr, spanie ;] najssss. a mejla też sobie wyślę a co tam
|
|||
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie szkodzi Ci nic spróbować tę matmę R, i tak przecież będziesz miała podstawę. Ja podobnie robię z polskim. ![]() Ale jestem szczęśliwa! Tata zainstalował internet mobilny do lapka i nie muszę już użerać się w jednym pokoju z Juniorem. Bo do tej pory do jednego modemu był podłączony i stacjonarny, i laptop. A teraz jest mobilniak i nie musimy siedzieć w jednym pokoju, JESTEM SAMA, SAMA, SAMA W POKOJU! (Ja też wysłałam sobie tego maila, fajna sprawa Ale napisałam tam o wyjątkowo prywatnych sprawach, o tym, co robiłam 2 grudnia 2009, jakie miałam nadzieje, jak mi się układało. I pytania, czy coś się zmieniło w konkretnych sprawach. Ale będę zaskoczona, jak mi ten mail przyjdzie, już widzę swoją minę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-02 o 16:48 |
|
|
|
|
#3945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
ja już też widzę ![]() a ja zadałam pytanie o studia i moje obecne przemyślenia co do tego, a mail na koniec września
|
|||
|
|
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
Vampire Diaries
BeaS, chyba masz racje co do tej matmy :P ale ja to piszę ze swojego punktu widzenia, bo dla mnie matma R to jest jak niebo a ziemia- nie mam pojęcia o co w niej chodzi ^^ a i tak zdajesz ciężkie przedmioty, więc chyba lepiej się na nich skupić to prawda, że tak czy siak możesz spróbować tą matmę, ale presja zawsze będzie - większy stres i mimo wszystko więcej nauki
|
|
#3947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dajcie sobie spokój ![]() i tak najlepiej mi poszło rozpoznanie Beaty (co nie Marta? ).też jesteście śliczne, piękne i w ogóle haha.przecież dobra jesteś z matmy warto w sumie spróbować.. ale zgadzam się z Claaire Cytat:
|
|
#3948 |
|
Konto usunięte
|
Mój chłopak jest wielkim fanem tego serialu
Zresztą on ogląda każdy serial, obawiam się, że niedługo zacznie ściągać pierwsze odcinki Klanu i Mody na sukces W końcu kupiłam sobie płaszczyk na zimę ![]() Pani w sklepie opuściła mi cenę sweterka o 2 zł, bo mi zabrakło Jestem już całkowicie bez pieniędzy |
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
cześć;*
dzisiaj niemamnicdopowiedzenia. przywitać się chciałam i przeczytać co pisałyście. te cholerne nerwy.
|
#3950 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny raczej rzaaadko SZCZERZE skomplementuja jakąś inną dziewczynę :PCytat:
e no to nieźle ...2 zł to niby nic, ale w większosci sklepow pewnie by nie spuściły ![]() ja też niedługo będę bez... Coraz blizej swieta.. :P
|
|
|
#3951 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie przepadam za tematyką wampiryzmu... Zresztą po tej całe modzie na zmierzch itp Najpierw poprosiłam sprzedawczynią by zatrzymała ten sweterek, ja po niego przyszłabym jutro. Dodałam na końcu, że brakuje mi 2 zł. Ta popatrzyła na drugą sprzedawczynię i mówi "to co, opuszczamy te 2 zł?" I opuściły Teraz będzie sporo wydatków.. święta, sylwester, studniówka.. |
|
|
|
|
#3952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wtedy robi takie smieszne miny heheDomyślilam się że to przez Zmierzch, ale ten serial jest na podstawie książki, ktora powstała przed Zmierzchem ^^ dobra już nie namawiam heh lecę, papa *
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha ha danke
![]() pochwalę się, a co dostałam 5 z spr. z WoSu 4 z dzisiejszej kartkówki z niemca (a praktycznie się nie uczyłam ) i 3+ z dialogu na lekcji z niemca, bo... zapomniałam całego 1 słowa za 1 słowo zapomniane 3+ xD co za głupia baba ;Dbo mamy nowa babe od niemca... ta wcześniejsza jest na macierzyńskim i dali nam nową.. tamtej nie lubiłam, ale dziś z przykrością stwierdziłam, że tęsknie za nią bo było tak, że co semestr odpowiadałam, zawsze dostawałam 1, potem były ze 3 sprawdziany, uczyłam się na nie, dostawałam 4 i miałam 4 na koniec a ta wymyśla jakieś głupoty i traktuje nas jak dzieci z podstawówki....jutro idę na 5 godzin na Politechnikę Radomską xD robić doświadczenia w ogóle to się zastanawiam nad zmianą planów odnośnie studiów xD tzn. Kraków zostaje, ale coraz mniej chce mi się iść na te biotechnologie i inne gó.wna ;P a coraz bardziej kręci mnie dziennikarstwo, z tym, że tam trzeba polski R, więc odpada ;P zresztą.. nie muszę studiów kończyć, żeby być dziennikarką zaczęłam myśleć o psychologii posiedzę dzisiaj i pogrzebię, przejrzę kierunki...
|
#3954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie liczy się też matma? Ale jak nie, to pewnie, rezygnuj [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15625755]to dobrze ? [/QUOTE]Z wychowawcą super. Poza tym, że na koniec lo to trzy prezenty: dla niego, tej z drugiej klasy i tej, co teraz poszła znowu na zwolnienie. Ale od polskiego nam dali jakąś dziwną babkę, podobno niezbyt, ale zobaczymy, bo od poniedziałku znowu zmiana planu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupowałam mamie Warzywko i podpaski, dałam równo bez grosza, żeby nie rozmieniać 20 zł, pytam się, czy może być bez tego grosza. " no doooobrzeeee"![]() Cytat:
![]() Jak dorwaliśmy deklaracje maturalne innych klas ( ), to jedna dziewczyna z biol-chemu miała: polski, niemiecki, wos i biologię R (a wcale nie taka super uczennica), okazało się, że właśnie na psychologię chce iść ![]() idę bo jutro mam |
|||||
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak wodę lałam i głupoty pisalam (nawet o tym, że z Dmowskim to się naprawdę o kobietę pokłócił) a wiecie, że jak Hitler mieszkał w Wilczym Szańcu to Mussolini do niego przyjechał pociągiem i czekał na dworcu w moim mieście?
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() jak na mnie to wyśmienicie ![]() na razie mam z historii 4 i 5 ![]() no!
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem w temacie, więc spać idę.
|
|
#3960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Zbijcie mnie. Zamiast się uczyć, czytam książki, bo poszłam do biblioteki i nie mogłam ich nie zabrać ze sobą. Spr. z botaniki już za 2 tygodnie, a ja NIC nie zaczęłam. (te 8 stron się nie liczy. xD)Ale kuuurna, jaką książkę czytam. Zupełnie inna niż wszystkie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nic nie mówiłaś. Was już z daleka było słychać. Hot-dogu za siedem złotych. No ale skoro już (oby ) jest mi nie potrzebna to ... po co mam sobie dokładać? Z gegry też jestem dobra to mam zrobić tak jak niektórzy, że wezmą ile mogę 'bo i tak się nie liczy' ? U mnie w klasie niektórzy mają chore ambicje. Biorą po 6 przedmiotów w tym 4-5 na rozszerzeniu i tylko dlatego tak robią, bo jakby co to się nie liczy, ale już nie patrzą na to ile trzeba spędzić czasu na przygotowania. -.-Cytat:
Na niektórych uczelniach się liczy, ale tylko na jednej rozszerzenie, więc ... ![]() Brawo! ![]() Młoda, piękna, zdolna. ![]() Zawsze można przeczytać. ------------- Kurna, zasiedziałam się. Spierniczam do szkoły. Miłego dnia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

wiec 
wysłałabym do siebie list, ale błąd wczytywania strony przy próbie wysłania 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a te dzwoneczki to takie coś co utrzymuje tłumik, po prostu uderzał o podłoże i dawał takie dźwięki. W ogóle wyglądałyśmy śmiesznie. Samochód wydawał dźwięk jakby był tuningowany, bmw, dodać do tego jeszcze głośną muzykę, wystawić łokieć zza okno i królowe szos. 
klask i: