|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Cytat:
czuję się zaszczycona wszystkie <3.__________________
totalny brak weny
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
no to i ja podam dziś moje obrabowane
![]() Larav Guziki xD gdzie jest suve???wracaj ---------------------------------------------------------------------- Bóg jest zajęty maluje na paznokciach czerwone srduszka zemdleje na Twych oczach wycieńczona miłością... obudziłam się dwuznacznie podniecona w środku nocy...śniłeś mi sie Ja wiem, nosiliśmy w sercach misterne projekty Deszczowe wtorki które przyjdą po niedzielach Kropelka żalu której winien jesteś ty
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
ooj czuję sie zrabowana
kradnij kradnij szczęście jest zaraźliwe.
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętam. Tamtego dnia Muśnięta Twym ramieniem Zadrżałam delikatnie Z niedowierzeniem. Zatrzymana w pół kroku, Wpatrzona jak odchodzisz, Rozpłakałam się widząc, Jak wzrokiem za nią wodzisz. Otworzyłam usta, Lecz dobiegała mnie cisza, A środku krzyczałam, Pragnąc byś usłyszał... Te dwa piękne słowa, Wciąż niepowiedziane, Choć każdej przecież nocy, Przy ołtarzu wyszeptane. A na nim Twoje zdjęcie, I świeczki płonące, I dłonią ściskane, Wiem, że polecisz ze mną w niebo jak petarda
lubisz smak siarki spróbuj smaku diabła.! 'Oglądalność skacze.. Chociaż poziom spada.! Tylko seks,pieniądze, piwoi czekolada . ! -Dobry towar nie potrzebuje reklamy skarbie !!! bezczelna , wulgarna, ignorantka, zawzięta , cztery cechy opisujące mnie chyba od poczęcia ... " Ale jaką mam mieć pewność powiedz.. Że jutro inny tyłek nie zawróci Ci w głowie! Jestem zła, ale złe dziewczyny są mądrzejsze... `Czasem myślę co by było gdyby. Gdybyśmy wtedy się nie spotkali zapewne nie byłoby tylu wylanych przez Ciebie łez, tylu nieprzespanych nocy i tylu wyimaginowanych w mojej głowie historii. Pewnie byłabym teraz weselsza, być może przytulałabym kogoś zupełnie innego. Ale gdyby nie Ty nie mogłabym teraz wspominać najpiękniejszego momentu w moim życiu, Twoich wielkich oczu i najsłodszych ust. Nie żałuję, że Cię spotkałam. Żałuję, że pokochałam.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2009-12-02 o 21:05 |
|
|
|
#3005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może jeszcze:
`prosto w oczy słodkie słówka w plecy metalowe pręty `no dalej ******* sobie ******* - ulżyj sobie ulżyj ` Zanim puścisz famę na całe miasto Zanim zgubi ciebie ślepa zazdrość Zanim powiesz na mój temat tanie kłamstwo Przejdź się w moich butach i poczuj sam to
|
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
czytając pierwszy raz nie uwierzyłam czytając chyba 5 raz doszło do Mnie że to mój nick tam pisze haha ! . ; * <3 i rabuj ile tylko zechcesz ; ** a ten wyżej zabieram Dziękuję tez tym którzy SĄ . Nie ważne że mnie wkurzają i czasami mam ochotę ich zabić ważne ze SĄ. [wymyślony w pośpiechu . bo to ona daje mi sile każdego dnia! bo to ona wierzy we mnie gdy nawet ja zwątpiłam! bo ona jest dla Mnie całym światem! i nie wyobrażam sobie życia bez Niej! dziękuje za każdą otartą łzę. za każdy uśmiech Twój
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
*
Nie umiera się z miłości Małżeństwo to wspólnota życia. To dom. To praca. To troska o dzieci. Jeżeli wolność jest wolnym wyborem, to najprawdziwszym wolnym wyborem jest śmierć. Z niektórymi nie ma nawet o czym poziewać ![]() Dorastają znienacka, przez miłość i potem tak nagle dorośli. Wiem, że w ich sercach bije tętno całej ludzkości. Serca dzieci wyrastają nad rzekę. Czy zawsze tak będzie gdy wstaną i pójdą? Tylko szkoda, że to miłość bez przyszłości. Szaleństwo nie wyklucza głupoty ![]() *
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tak podkradam od Was opisy i pomyślałam, że sama dodam jakieś. _____________ Chodźmy razem. Stan cywilny- wolna! Wchodzę do sypialni, ale łóżko świeci pustką. Czasami wołam w niebo. Składam podanie.... o miłość. Miłość- zwyczajna i wyczekiwana, niedoskonała i ponad wszystko potrzebna. Pomogłeś mi zrozumieć i rozpoznać świat. A smak też już nie ten. Samotnymi nocami tęsknota robi ze mną, co chce. Znów, ta sama, szara rzeczywistość. Ciebie już nie ma na tym świecie, a ja? Jak mam dalej żyć?
|
#3009 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje kochana ------------------------------ i wypowiadam po raz setny to cholerne zaklecie a Ciebie to nie rusza ;/ ` Raz ty okłamałeś, raz ja oszukałam… lecz nigdy nie wiedziałeś, że wciąż Cię zdradzałam.. ;D` bo ja kiedys przejde obok Ciebie obojetnie. uwielbiam się tak łudzić ![]() . |
|
|
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętaj stąpaj po ziemi, z głową w chmurach nic nie zmienisz Zatopiony w myślach przegapisz spraw wiele Ja to wiem, ja to widzę, ja to wdycham jak tlen. Ja jestem tu, Przy Tobie znów, Tak, razem pokonamy to co złe, Ja wierzę w to, Tak mocno, bo Dziś nie byłoby mnie tu bez wiary tej. Ja żyję w kraju, Gdzie ten co się uśmiecha jest od razu podejrzany, Niektóre rzeczy w moim życiu nigdy już nie będą proste.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
Czułam, że znika z mojego serca... Zabawne. Czuć, że coś znika. </3
(z mojego pamiętnika )To nie tak... naprawde mi zależy. Zamówiłam pogodę na ten dzień. a itak znów padał deszcz... Nikt nie widział mych łez.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2009-12-02 o 21:21 |
|
|
|
#3012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zabiram te dwa Ale powiem Ci, że nie oddam już ich ![]() Idziemy przez świat samotnie, ale jeśli mamy to szczęście, to przez jedną, krótką chwilę należymy do kogoś i ta jedna chwila pozwala nam przetrwać całe wypełnione samotnością życie.
|
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
nie mów, że niemoc wrogiem naszych ideałów.
uczucia ? chłonę je w każdym detalu. bez Ciebie życie nie miałoby sensu. bo tylko z Tobą widzę ja sens tu. żeby wydostać się z chmur musisz się sporo namachać. bo nie ma łatwo, a płakać nie ma co. chcę patrzeć z Tobą w jedną stronę, zapomnieć o tych rzeczach co łączą przemoc z domem.
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
unusualyou
Ukradł mi serce. Jeśli spotkasz go powiedz mu, że nie chcę go s powrotem.. Dla mnie w dalszym ciągu jesteś tylko człowiekiem. A na ludzi, chcąc nie chcąc, nie patrzę zbyt pozytywnie..
|
|
#3015 |
|
Rozeznanie
|
i w ogóle co to znaczy, że czegoś nie można ? Najtrudniejsza jest walka z własnymi urojeniami, bo nie widać przeciwników. chciałabym żebyś czasem o mnie pomyślał. i już do końca życia będę siedzieć z kotem na kolanach i pić herbatę. Rozumie mnie bez słów, chociaż nie gadam na migi. Mam zgadywać co oznacza twoje spojrzenie? są rzeczy, które do pewnego momentu wydają nam się abstrakcyjne.wydają się.
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
Jak niedopałek pod butem ginie każda nasza wspólna chwila. Milczenie, czasem jest największym krzykiem o pomoc! To, że ubieram się na czarno, nie oznacza żałoby i smutku. Jestem szczęśliwa, szczęście czyta się z oczu, a nie ze sposobu bycia. Ludzie są dziwni. Powiecie im, że istnieje 934 527 841 765 gwiazd we wszechświecie-uwierzą wam na słowo... Miłość jest wtedy, gdy do osiemdziesięcio letniej staruszki, wciąż móiwsz 'moja mała'. |
|
|
|
#3017 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kocham Cię ![]() ![]() Zapisane. a ostatni ustawiony ![]() Zabraaałam ![]() Cytat:
Fajny ![]() ![]() ---------------------------------------- To, że sie usmiecham nie znaczy, że się mam się dobrze. Znikaj. Proszę, odejdź, bo nie zniosę już tego bólu. Szkoda, że nie mogę czytać w myślach. Szkoda. Zabiorę Cię do krainy zapomnienia. Myślę o Tobie za dużo. Stanowczo za dużo. Gorzkie łzy i gorzka czekolada. Przy Tobie oddycha mi się malinowo. |
||
|
|
|
#3019 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3020 |
|
dream big
|
*No entres donde libremente no puedas salir.
Nie wchodź tam skąd nie będziesz mógł swobodnie wyjść. *Llegamos al amor no cuando encontramos a la persona perfecta, sino cuando aprendemos a creer que una persona imperfecta es totalmente perfecta. Docieramy do miłości, nie wtedy kiedy spotkamy osobę idealną, ale kiedy nauczymy się wierzyć, że osoba nieidealna, jest idealna. *Narysuj okrąg, a nie serce dookoła osoby, którą kochasz. Serce może się złamać, ale okrąg będzie na zawsze. *Kochać i być kochanym to jak czuć słońce z obu stron. *Miłość jest moim grzechem, ponieważ wielbienie cię było cierpieniem. *W snach i w miłości nie ma miejsca na rzeczy niemożliwe. *No se por que, pero estoy loca por tinie. Nie wiem dlaczego,ale oszalałam na twoim punkcie. *Każda chwila jest magią, a każde wspomnienie skarbem.
|
|
#3021 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Boże dziękuję wam dziewczynki <3 Aż mi się głupio zrobiło, bo ostatnio niezbyt często opisy dodaję ![]() Oczywiście lustereczko w waszą stronę ;*** _________________________ _____________ Kiedyś przez niego zraniona,
teraz kona w samotności ramionach... |
|||
|
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
I znów przechodząc z nią zobaczysz u mnie fałszywy uśmiech , a na nk przeczytasz moje nieszczere komentarze o tresci "życze szczęscia" .
Każda techno - piosenka przypominała o jego istnieniu . i są momenty w życiu kiedy jest ci wszystko jedno . Świat nie jest idealny. Ale zawsze jest jeszcze czekolada. Bo czasem żałujemy swoich decyzji , wieesz ?
|
#3023 |
|
dream big
|
*Kocham cię bardziej niż jajecznice na bekonie.
*Z mojego okna wszystkie gwiazdy są kolorowe.
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2009-12-02 o 22:24 |
|
|
|
#3024 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tylko sobą nazywaj to jak chcesz.
Od tysięcy lat w naszych sercach coś gra. Nauczę Cię żyć. Kocha sie raz, potem drugi i trzeci i znów.
|
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
Księżyc hak, gwoździe gwiazd przytrzymują niebo, co na głowę chce mi spaść.
Znów ostrzem twardej mowy ćwiartuję bezmyślnie, w afekcie twą wrażliwość - boleśnie. Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie. to nie są motyle, prędzej ćmy serce- pompa do krwi nie więcej, nie więcej, nie więcej!
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
Teraz to najbardziej opłaca się inwestować w alkohol. Jest najbardziej oprocentowany.
Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2009-12-02 o 22:41 |
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
<33
I'll believe all your lies, just pretend you love me. Uwierzę we wszystkie twoje kłamstwa tylko udawaj, że mnie kochasz Gromadźmy zapasy myśli na wypadek paniki. We'll be half way to anywhere where love is more than just your name. Będziemy w połowie drogi do nikąd gdzie miłość jest czymś więcej niż po prostu twoim imieniem Don't look back you're safe now, unlock your heart. Nie oglądaj się do tyłu, jesteś teraz bezpieczny, otwórz swoje serce. I've woken now to find myself in the shadows of all I have created. Obudziłam się by odnaleźć samą siebie pośród cieni wszystkiego co stworzyłam serce, choć pęknięte, chce bić. Primadonna - o_O znów wooow!
It's amazing how you can speak right to my heart Without saying a word you can light up the dark Try as I may I could never explain What I hear when you don't say a thing przepraszam, czy pan też umiera?
Edytowane przez Good Excuse Czas edycji: 2009-12-02 o 22:42 |
|
|
|
#3028 |
|
Rozeznanie
|
oceń i doceń mój wkład
pamiętaj jednak, że i ciebie ktoś oceni nie zdobień i złoceń blask tylko jak zostawić znak po sobie na ziemi? i wierz w to, i szerz to w co wierzysz a zresztą nie potrzebne jest to byś przeżył. dam ci plan, bo znam na to sposób jadę tak, by dobrym kierowcą być swojego losu. a mój głos nie będzie głosem ludu nie cieszę się z potknięć, nie piorę cudzych brudów. wez się w garść i wyciągnij jakiś morał najwyższa pora, by zwlec dupę z przed telewizora.
|
|
#3029 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miło mi.Cytat:
;**i po raz kolejny muszę Ci doj.ebać takim jeszcze wielgachniejszym serduchem <3 ![]() _________________ skromnie, bo senna ![]() Do cholery z tobą. Wspomnienia mi wystarczą na przynajmniej miesiąc. Przynajmniej powinny. To nie tak, że ciągle płaczę. Po prostu moje łzy nie potrafią wyschnąć. 'NADZIEJA umiera ostatnia' -znajdźcie mi lepiej kogoś,kto potrafi to kure.stwo wyłączyć.! .
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-12-03 o 00:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

)
wszystkie <3.

kradnij kradnij 

czmok 

miło mi.