|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hejka
![]() No dzis juz lepiej i glowa na szczescie nie boli ![]() Ale zamula straszna bo pogoda do kitu - ponuro i mokro ![]() Moonik Zdroweczka Kochana Izka fajny prezencik od rodzicow Soferko Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, duzo zdroweczka, szczescia, milosci i spelnienia najskrytszych marzen |
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Soffciu życzonka co prawda nie mojego autorstwa, ale oddają to, co chciałabym Ci w tym dniu życzyć
ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwym bądź i odważnym, by rzeczy dokonać wielu
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
sofferko - wszystkiego co najlepsze życzę i ja
a tak poza tym to dzień dobry wszystkim moonik co do obrony i tak odległego terminu - powodów jest kilka 1.nikłe szanse na zatrudnienie po obronie, a do wrzesnia placą no to ok (chyba, ze znajde cos innego wczesniej, to sie wczesniej obronie) 2.praca na uczelni to czas nienormowany - przy maleńkiej Agateńce bardzo mi to odpowiada 3. najpierw sprawdza prom, potem poprawki, potem jeszcze raz pewnikiem prom, a potem recenzenci mają 3 miesiące tak wiec kiedy sie obronie to sprawa otwarta - na pewno dam znac w stosownym momecie
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Paulinko, Aguniu Katarzinko, Izazusiu, Moonik dziekuje za zyczenia i pamieć. W koncu odpoczywam bo caly dzien w pracy. Ale maz sie spisal bo przygotowal mi pyszna kolacje i w koncu mozemy posiedziec ![]() Pozdrowienia i caluski |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
no to wpadam jak po ogien
zeby zlozyc zyczeniadla Soff -Czego dusza zapragnie i jeszcze wiecej i mega buziol dla Dawidzia a u mnie porzadki przedswiateczne z moja maruda -ktorej slina cieknie po brodzie i robi marchewkowe juz kupy buziole dziubaski!!!
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Sofferko wszystkiego najlepszego Pozdrawiam
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Sofi wszystkiego o czym marzysz skrycie grrrrr znów imprezka bez solenizantki ![]() A ja dzisiaj po spotkaniu z zarąbiaszczą paczką znajomych z którymi razem pracowałam ojć ale się rozerwałam i pośmiałam (sa tak samo trzepnięci jak ja ) sacząc tequilę sunrise :alkoholik:
|
|
|
|
#668 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Moje Kochane Żonki
![]() Sofferko Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 jeszcze nie mówi takich słów, ale jest na dobrej drodze ad. 3 Cytat:
ad. 2 skąd ja to znam
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Wczorajszy dzień można zaliczyć do udanych znowu ) a ich dzieciak ze swoim kolegą nam psa wymęczyli (albo pies ich, zależy od punktu widzenia ). I tak nam miło wieczorek upłynął, że się całkiem wyluzowałam i odstresowałam (i to bez alkoholu, nie jak nasza czekoalkoholiczka Buziole!
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w srodek tygodnia ... ufff... ta urodzinowa konspiracja juz mi bokiem wychodzi.... Znalazalm przepis na torcik i zamiast upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu to dalam sie namowic na jakas nowosc i... wyszla mi mega twarda podeszwa. Wiec dlugo nie myslac wzielam ostatnie 4 jajka, make, cukier i ukrecilam wlasny biszkopt
. A tamten przeloze masa i zmieknie Wiecie co???? Mamy podest Soffi skoro juz poimprezowalas z mezem to teraz imprezka z nami Agus no to mieliscie fajny wieczorek. A nasz pies sie zbuntowal i nie chce jesc. Znaczy sie je jak sie jej zachce , w dodatku glupawki dostaje. Ciastkiem jakie dostala to sie bawi juz 3 dzien zamiast je zjesc. Pomine juz fakt ze jak spie to ona lata z tym ciastkiem po calym domu i nie dosc ze slysze tupot psich lapek na panelach to jeszcze upadajace z hukiem ciastko Katarzinko no to trzymam kciuki za jak najmniej poprawek Mooonik no to ladnie dalas tym swoim sasiadom. A moj piernikowy domek ma stac do swiat i prosze mi tu na niego zebami nie czychac Izka!!! Zrob sobie wlasny o tuuuu jest przepis http://mojeciasto.pl/zima/walentynki/piernikowa_chatka Izulek jak tam wojna ze szwagrem??? A Kasieka tu juz nas nie lubi??? A tak w ogole ktos kiedys pytal o prezenty jesli macie problem w zwiazku z prezentami dla dzieciakow a mozecie troszke pieniazkow na to przeznaczyc to polecam rolki albo lyzworolki (2 w 1). My mamy lyzwy a teraz namawiam meza na rolki
|
|
|
|
#671 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żonki
![]() ale dziś zamulony dzień ![]() chyba wczorajsze wygrzewanie pomogło bo dziś już prawie nie mam kataru i o wiele lepiej się czuje ![]() dzięki dobrze, że Ciebie już nie boli główka ![]() a chciałam przypomnieć Paulinko, że miałaś pokazać nam swoje nowe mieszkanko ![]() Cytat:
w takim razie, oby było jak najmniej poprawek i wszystko poszło tak jak chcesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ciekawe kiedy powie pierwsze słówko 3. ![]() Cytat:
miło, się czyta takie pościki szczęśliwe Aguniu ![]() Cytat:
![]() 2. no czyli na święta będziecie mieć mieszkanko wykończone? 3. no dałam, dałam, ale nawet nie sąsiadom tylko kolesiom którzy to robili, na szczęście już dzisiaj spokój 4. fajny przepis, wygląda na łatwy do zrobienia ten domek może sama spróbuje i dam teściowej na święta bo sobie zastrzegła, żeby absolutnie nie kupować im prezentów, to może chociaż tyle by było...
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki.
Przyznam się, że nie nadrabiałam, ale postaram się już być w miarę na bieżąco. Dziękuję za wiadomości, miło, że się martwiłyście. Poza tym to nie za wiele się zmieniło, wątek żyje swoim życiem - fajnie! Sofciu dużo dużo szczęścia - mega buziaki ode mnie! |
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
właśnie padam po treningu, ale ostatkiem sił dopełzłam do wizazu ;P widzę, że dziś sie rozpisałyście dzieki za zyczenia o małej ilości poprawek gosiu i buziaki ps. Agatka budzi się tylko raz w nocy
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc wieczorkiem
![]() normalnie dopiero wrocilam z pracy myslalam ze jutro bede mogla odebrac te nadgodziny ale d.pa ![]() Gosiaczku ) Sofferko spoznione (ale z serduszka plynace) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, DUUUZO MILOSCI ORAZ SPELNIENIA MARZEN ![]() lece pod prysznica bo cala w kurzu jestem
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-12-09 o 22:36 |
|
|
|
#675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Byliśmy dzisiaj na obiadku u teściowej, bo nas zaprosiła przeżyłam, bo kupiła coś na wynos do tego dostałam od niej komplementa że widać, że schudłam Do tego jestem strasznie podjarana, bo już jutro przylatuje na stałe do Polski moja siostra obyś miała więcej takich dni ad. 1 ale pomyśl jaki będzie efekt końcowy i jaki mąż będzie zadowolony ![]() ad. 2 no to kiedy pokażesz nam fotki mieszkanka ![]() Cytat:
ad. 2 on cały czas coś tam mówi po swojemu jakieś proste sylaby, ale nie słowaCytat:
no to fajnie a coś Ty robiła albo gdzieś była, żeś cała w kurzu ![]()
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
anoo szefowa kupila nowe lozko do solarium i stare trzeba bylo wyniesc, ale najpierw trzeba bylo je rozkrecic (normalnie w szoku bylam z niby tylko lozko a az z tylu czesci sie tam w srodku sklada ) i straszny syf sie zrobil bo jeszcze robieralismy szafe. A jutro wjezdzaja panowie z nowym lozkiem wiec znowy syf sie narobi ![]() a teraz wykapana i pachnaca uciekam spac, niestety sama w wielkim lozu bo malzowin w pracy na noc ![]() dobranoc kobietki |
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
ojojjj czyzbym byla pierwsza
![]() ale mam zakwasy po wczorajszym dniu, normalnie jakbym na silowni byla ![]() swieta za dwa tygodnie a ja nawet pomyslow na prezenty nie mam dziewczynki moze wy macie jakies pomysly i sie podzielicie cooo ![]() ok lece zbierac sie do pracy
|
|
|
|
#678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() wiecie co, mój kochany mąż zrobił mi wczoraj na kolację jajecznicę, taką na boczku z cebulką, taką jak uwielbiam Cytat:
nie nadrabiaj, nie ma co ![]() no to brawo dla małej, że daje mamusi się wyspać ![]() Cytat:
1. szczerze- nie rozumiem tej Twojej teściowej 2. dzięki ![]() 3. no tak, po swojemu a później ma pretensje, że go nie rozumiecie
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() We wtorek wieczorkiem bylam na zakupkach i kupilam wkoncu jeansy i botki ![]() Poza tym to codziennie siedze w tym solarium od rana do wieczora i niedlugo wrosne w ten fotel a moze i nie bo sie rozwala i trzeba go zmienic czasami to juz mnie dobija ta monotonia Swieta zapowiadaja sie spokojnie - wigilie spedzamy we dwoje a dalej to juz spotkanie u przyjaciol i u nas ![]() Prezentow sobie nie robimy, chyba ze cos wspolnie albo jakies drobiazgi tylko na zachowanie tradycji - zeby cos pod choinka lezalo Wlasciwie to musimy to jeszcze ustalic Super ze mezus dostaje co roku bony z pracy Kupilismy tez bilety na marzec Sorki ze jeszcze nie dalam fotek ale aparat mam tu w pracy i ciagle zapominam wziasc do domu wybaczcie...Gosiaczku milo ze sie pokazalas Kotek tez widzialam solarium w czesciach i bylam mocno zdziwiona jak to wyglada i ile tego wszystkiego tam jest ![]() U nas natomiast bedzie fryzjerka na dniach i tez male malowanko sie szykuje, a dzis wieczorem beda montowac jej myjke i bedzie jakies kucie itp... tez maly galimatias Katarzinko super ze sie wysypiasz Mooniku hmm...czyzby to mialo os wspolnego z brakiem @??? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-12-10 o 14:14 |
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. mój też dostaje co roku, w przyszłym tygodniu będą, to też na jakieś dodatkowe zakupki będzie ![]() 3. hmmm no nie wiem, nie wiem ![]() 4. braku @ póki co nie zaobserwowałam, ma być w okolicach świąt więc zobaczymy
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm...to cos pomylilam bo wydawalo mi sie ze Ci sie spoznia wybacz pomylke |
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo ja się też cieszę, zawsze to dodatkowa kaska na święta ![]() nie, nie spóźnia się, nawet zresztą nie podejrzewam, że mogłoby się coś zmienić, no ale w sumie to nigdy nie wiadomo ![]() właśnie wsadziłam pizzę do piekarnika, mam nadzieje że mi wyjdzie bo ten piekarnik to do d..py trochę jest
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajny ten sklep jest i bony sa na wszystko czyli ciuchy, domowe rzeczy typu posciel,reczniki itp. no i spozywka juz mam kilka rzeczy upatrzonych a kolo swiat beda przeceny na dodatek to sie obkupie troche nie znasz dnia ani godziny rzuc kawalek ja w pracy glodna siedze
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm no mój też bony a napisałam kaska no bo to jest kaska tylko nie w banknotach ![]() i też do wykorzystania w sklepach różnych, więc będzie można trochę poszaleć ![]() pizza, nie chwaląc się wyszła pysznaaaaa chyba znalazłam sposób na ten mój piekarnik zarzucam Ci kawałkiem i dodaje troszkę sosiku czosnkowego , mam nadzieję, że doleci zanim uciekniesz no i inne żoneczki jak mają ochotę również zapraszam i częstuje
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-12-10 o 20:36 |
|
|
|
|
#686 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i będę jak to matka - ostatnia kładzie się spac i pierwsza wstaje i potem wygląda tak--> ![]() ja tu węsze jakiegoś bociana Cytat:
taak fajna jest i wiecie co karmie tylko i wyłącznie piersia i mnie zalała @
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
aa tititiiii niedobre dziewczynkii
widze Wassss prosze mi sie tu odezwac i to migusiem |
|
|
|
#688 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My dzisiaj z małym śpimy u moich rodziców, mąż z moim tatą pojechali po siostrę na lotnisko. Cytat:
dla męża, a Tobie to jednak proponuję mały teścik ad. 2 żeby tylko dziwna ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
no ladnie malym lanskiem postraszylam i dziewczynki sie wystrachaly i pouciekaly
zaaartowalamm nie bede bila tylko wroccie buu
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Jak tam piątek (a raczej początek piątku) mija? Ja jestem w bardzo dobrym humorku, bo ostatnio pracy mniej (ale ciiii żeby nie zapeszyć żeby mnie dzisiaj nie zawalili Więc nam się szykuje mega spotkanko rodzinne białasków Buziole i miłego dnia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

zeby zlozyc zyczenia

:alkoholik:

może trzymaj ale za @ 

)
przeżyłam, bo kupiła coś na wynos