Powiększanie piersi cz.3 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 18:57   #4261
macerata
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
myślę, że jednak nie ma na co czekać, zakoncz wszystko w tym roku, wyjaśnij, wylecz a następny to już tylko radość i nowe lepsze, inne zycie, nie warto odkładać na nowy rok, bo lepiej ten syf zostawic w starym, szkoda tak lekarzowo roku zaczynać...wiem cos o tym...

ależ pustki
horo..
no właśnie,absolutnie..
to dopiero 1.połowa grudnia..
przez ten tydz.i początek następnego można wiele zdziałać..
szkoda tego czasu,w którym zamiast się cieszyć tym co jest będzie się myśleć już o nieprzyjemnościach na przyszły rok..
nieeeeee....
w nowy rok z nowym planem,wiedzieć ne czym się stoi chociaż..
choć te badania..
to przynajmniej przez Święta można by myśleć co tu dalej,zamiast co to by było gdyby..
a a nuż się okaże że nie ma o czy myśleć..
dopóki się nie sprawdzi to to siedzi w człowieku,w myślach gdzieś tam,i psuje krew..
to póżniej i spać ciężko,i sny nie takie,i człowiek zmęczony,i zły..
i po co?
i tak do nowego roku i jeszcze po..?
nieeeee....

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

VidaS,
witaj..
tylko że tak trafiłaś że tu akurat dziś na forum taaaaaaki spokój..
no i takie trochę smutne klimaty..
ale co tam,będzie lepiej..

cieszę się że w Twojej sprawie tak wszystko sprawnie i szybko poszło..
fakt,straciłaś kompa, ale to się nadrobi
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 18:57   #4262
evitanna
BAN stały

Cytat:
masz bardzo ładne piersi, mnie jjuz takie by wystarczyły
Co z tymi gózkami? była jakas biopsja? jakiego pochodzenia są?
Dziękuję za komplementy
Miałam biopsję cienkoigłową i 2 krotnie usg w odstępach 9 miesięcy. Biopsja wskazuje na pochodzenie FA - gruczolakowłókniak, ale używa pojęcia "mogąca być".
Nie wiadomo. Biopsja to takie badanie, że coś pobierają, do końca nie wiadomo skąd.
Chciałabym trochę je "podpompować", zmniejszyć odstęp. Strasznie się nastawiłam na powiększenie
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:00   #4263
listopadowa80
Zakorzenienie

Horuś kochana - proszę Ciebie bądź silna i myśl pozytywnie. Wiem, że to trudna sytuacja, ale dopóki nie ma wyniku badania hist-pat. to nic nie jest pewne. Nawet na podstawie samego wyglądu zmiany nie można 100% stwierdzić co to jest za zmiana i jaki ma charakter.
Idź do lekarza, najlepiej onkologa. Ja nie wykonywałabym biopsji cienkoigłowej (tylko, jeśli wyjdzie zmiana złośliwa wynik jest wiarygodny!), tylko usunęłabym zmianę i oddałabym ją do badania hist-pat. Zmiana, co oczywiste, musi być wycięta z marginesem bezpieczeństwa.
Czerniak, mimo iż jest nowotworem złośliwym, ma różne odmiany - różnią się one umiejscowieniem, obrazem klinicznym, szybkością "wzrostu", tendencją do dawania przerzutów... Czerniaki głównie rozwijają się na podłożu zmian barwnikowych. Czerniak nie jest wyrokiem! Dobrze, że szybko zadziałałaś
Trzymam za Ciebie mocno zaciśnięte kciuki i wierzę, że będzie dobrze - bo musi być!
P.S. Czasami zmiany wyglądające "ładnie" okazują się tymi złośliwymi i odwrotnie...
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:07   #4264
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
myślę, że jednak nie ma na co czekać, zakoncz wszystko w tym roku, wyjaśnij, wylecz a następny to już tylko radość i nowe lepsze, inne zycie, nie warto odkładać na nowy rok, bo lepiej ten syf zostawic w starym, szkoda tak lekarzowo roku zaczynać...wiem cos o tym...

masz rację... pójdę w tym tygodniu

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem załamana. Mam kilka guzków. Położone przypowięziowo. Chirurg nie chce ich operować, bo mówi, że przy tym położeniu trzeba być pociąć prawie całą pierś na kawałki, nie udałoby się najprawdopodobniej uniknąć uszkodzenia przewodów mlecznych. Znowu, po prawie 9 miesiącach od wykrycia guzków usłyszałam, że trzeba je dalej obserwować.
Jestem tym zdołowana, bo powiększanie w tej sytuacji odpada. Tymczasem wklejam fotkę, którą obiecałam. Może coś wymyślimy wspólnie jaki rozmiar wkładki byłby odpowiedni. Chcę spróbować rozmowy z innym specjalistą, mimo, że ta babka jest podobno b. dobrą specjalistką.
evitanna,
mam nadzieję, ze z guzkami wszystko ok
A piersi masz jak anatomy po powiększeniu ... i zabieg nie jest w Twoim przypadku niezbędny

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
dupeczki cześc
dzieki dobre kobietki za dobre rady i czymania kciuków POMOGŁO.
siedze teraz w kafejce internetowej. mam tylko 30 min. takze niezdąze wszystkiego przeczytać i niebardzo wiem oco chodzi. DZIEKI DZIEKI dziewczynki ze niezapomnieliśćie omnie i jak zazwoniła MARCHEWKA to poczułam taka szczęśliwa i nietaka samotna. az ryczać chciało ze szczęścia.

będe miała kompa to napiszę dla kazdej osobiste podziękowania, a narazie DZIĘKUJĘ i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

HORUS to jest bardzo powazne i prosze cie idz z tym do lekarza jeszcze w tym roku,bo tu kazdy dzień moze sie liczyc. pomodle za ciebie zeby było wszystko OK.
Vida,
musialaś wygrać te sprawę .. nie było innej opcji
Pojde do dr... jeszcze raz... w tym tygodniu. I jeśli trzeba, to powycinam wszystko, co jest "niedobre"

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:09   #4265
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
masz rację... pójdę w tym tygodniu

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Vida,
musialaś wygrać te sprawę .. nie było innej opcji
Pojde do dr... jeszcze raz... w tym tygodniu. I jeśli trzeba, to powycinam wszystko, co jest "niedobre"
jak ma się tam coś to czas się liczy, bardz...on jest wtedy naszym największym przeciwnikiem. Idz jak najszybciej
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:10   #4266
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
horo..
no właśnie,absolutnie..
to dopiero 1.połowa grudnia..
przez ten tydz.i początek następnego można wiele zdziałać..
szkoda tego czasu,w którym zamiast się cieszyć tym co jest będzie się myśleć już o nieprzyjemnościach na przyszły rok..
nieeeeee....
w nowy rok z nowym planem,wiedzieć ne czym się stoi chociaż..
choć te badania..
to przynajmniej przez Święta można by myśleć co tu dalej,zamiast co to by było gdyby..
a a nuż się okaże że nie ma o czy myśleć..
dopóki się nie sprawdzi to to siedzi w człowieku,w myślach gdzieś tam,i psuje krew..
to póżniej i spać ciężko,i sny nie takie,i człowiek zmęczony,i zły..
i po co?
i tak do nowego roku i jeszcze po..?
nieeeee....
no to jeszcze pomartwię się parę dni i... idę na badanie

Stary 2009-12-12, 19:13   #4267
marchwianka
Rozeznanie

Vida jak masz możliwośc to kupuj kompa jak najszybciej, brakuje tu Ciebie Dziękuje za wczorajsze sms-y

Horo nie czekasz pare dni tylko jutro zasówasz do dr, bo pojade do ciebie i naklepie w dupkę, ja idę do dr to i ty idziesz....JASNE?
Stary 2009-12-12, 19:21   #4268
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Horuś kochana - proszę Ciebie bądź silna i myśl pozytywnie. Wiem, że to trudna sytuacja, ale dopóki nie ma wyniku badania hist-pat. to nic nie jest pewne. Nawet na podstawie samego wyglądu zmiany nie można 100% stwierdzić co to jest za zmiana i jaki ma charakter.
Idź do lekarza, najlepiej onkologa. Ja nie wykonywałabym biopsji cienkoigłowej (tylko, jeśli wyjdzie zmiana złośliwa wynik jest wiarygodny!), tylko usunęłabym zmianę i oddałabym ją do badania hist-pat. Zmiana, co oczywiste, musi być wycięta z marginesem bezpieczeństwa.
Czerniak, mimo iż jest nowotworem złośliwym, ma różne odmiany - różnią się one umiejscowieniem, obrazem klinicznym, szybkością "wzrostu", tendencją do dawania przerzutów... Czerniaki głównie rozwijają się na podłożu zmian barwnikowych. Czerniak nie jest wyrokiem! Dobrze, że szybko zadziałałaś
Trzymam za Ciebie mocno zaciśnięte kciuki i wierzę, że będzie dobrze - bo musi być!
P.S. Czasami zmiany wyglądające "ładnie" okazują się tymi złośliwymi i odwrotnie...
Listopadowa,
ja mam cale cialo w pieprzykach, pieprzach, znamionach barwnikowych
Bylam u dermatologa. powiedzial, ze nawet badaniem komp. w 100 % nie zdiagnozuje czerniaka... ze dopiero po wycięciu można to stwierdzić. W takim razie... ...

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Horo nie czekasz pare dni tylko jutro zasówasz do dr, bo pojade do ciebie i naklepie w dupkę, ja idę do dr to i ty idziesz....JASNE?
jutro niedziela, więc... nie ma szans... gabinet nieczynny. Ale juz rozmawialam z dr przez tel i mam być u niego (wyjazd do innego miasta) po niedzieli.

Stary 2009-12-12, 19:25   #4269
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
no to jeszcze pomartwię się parę dni i... idę na badanie
no..
zmartwienie to tak właśnie na parę dni jest dobre,
a potem to.. ..i..znów oddychać pełną piersią..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2009-12-12 o 19:29
Stary 2009-12-12, 19:27   #4270
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
jutro niedziela, więc... nie ma szans... gabinet nieczynny. Ale juz rozmawialam z dr przez tel i mam być u niego (wyjazd do innego miasta) po niedzieli.
ojoj no tak, dzień zgubiłam...ach ten alkohol...
Stary 2009-12-12, 20:07   #4271
evitanna
BAN stały

Dzięki Horo! Chyba jesteśmy w zbliżonej sytuacji, ja też swego czasu obawiałam się o charakter moich guzków, do końca nie mam sprawy wyjaśnionej, ale jestem dobrej myśli, ba przestałam myśleć co tam mam. Z uporem maniaka wierzę, że jest wszystko ok. I mam nadzieję, że te zmiany nie przejdą w coś złośliwego. Moja ciocia(siostra mamy) miała raka piersi.
Stary 2009-12-12, 20:38   #4272
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Ja nie wykonywałabym biopsji cienkoigłowej (tylko, jeśli wyjdzie zmiana złośliwa wynik jest wiarygodny!), tylko usunęłabym zmianę i oddałabym ją do badania hist-pat. Zmiana, co oczywiste, musi być wycięta z marginesem bezpieczeństwa.
mi też tak powiedzieli lekarze
lepiej nie dziubać zmiany igłą tylko wyciąć całą (ja i tak chciałam usunać ze względów estetycznych...) czy coś takiego..
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 20:54   #4273
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
mi też tak powiedzieli lekarze
lepiej nie dziubać zmiany igłą tylko wyciąć całą (ja i tak chciałam usunać ze względów estetycznych...) czy coś takiego..
Ja również jestem za tym by ją usunąć i zbadać. Ale lekarka nie chce się tego podjąć ze wzgędu na położenie tych zmian. Twierdzi, że jak mi potnie piersi wzdłuż i wszerz to nie będę mogła karmić.
Stary 2009-12-12, 21:03   #4274
Miskaa78
Kazar Lady

jestem pijana...

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 21:17   #4275
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

horo glowa do gory , jestesmy z Toba taka silna kobieta jak Ty napewno sobie ze wszystkim poradzi i pamietaj dzisiaj pada deszcz ale jutro zaswieci slonce

Vida milo , ze wszystko sie u ciebie dobrze uklada
Miskaa co pijesz ?
Listopdowa trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje , ze za pare dni sie z tym drobiem uporasz wyspisz i bedziesz cieszyc nadchodzacymi Swietami
Stary 2009-12-12, 21:23   #4276
agnelka.pl
Rozeznanie

Hej laski. Jestem juz w Pl. Tym razem jechalam autobusem , 16 godzin, cala noc ,po prostu tragedia . Dopiero co dochodze do siebie.

Horo, mysle, ze nie ma co martwic sie na zapas. Wiem, ze to nie jest takie proste, ale musisz byc dobrej mysli . Zrob jak najszybciej to badanie .

Trzymam kciuki, za pomyslny wynik , jak i za Twoje osobiste sprawy.
Trzymaj sie cieplo
Stary 2009-12-12, 21:27   #4277
pysia222
Zakorzenienie

agnelka hej - znam ten bol kiedys dosc czesto sie autobusem tluklam do Polski.
Ciesze sie , ze dotarlas cala i zdrowa

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-12 o 21:28
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 21:32   #4278
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Ja również jestem za tym by ją usunąć i zbadać. Ale lekarka nie chce się tego podjąć ze wzgędu na położenie tych zmian. Twierdzi, że jak mi potnie piersi wzdłuż i wszerz to nie będę mogła karmić.
z jednej strony ma rację, z drugiej.. ja do spraw karmienia podchodzę jak do mojego osobistego wyboru..
więc jeśli na sto proc jesteś przekonana, że chcesz karmić, to jasne że musisz się wstrzymać z zabiegiem usuwania tych zmian

Miśka, a ja będę

wyłączam kompa bo będę jeszcze głupoty pisać
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 21:36   #4279
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
agnelka hej - znam ten bol kiedys dosc czesto sie autobusem tluklam do Polski.
Ciesze sie , ze dotarlas cala i zdrowa
Myslalam, ze dwa tyg. przed swietami bedzie luz, ale caly autokar byl pelen.
Dupsko boli mnie do tej pory i te cholerne kolana .

Za 5 dni mam op , jeszcze tylko usg piersi i w srode na stol. Jestem ciekawa co w koncu dr mi wcisnie.
Stary 2009-12-12, 21:41   #4280
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
z jednej strony ma rację, z drugiej.. ja do spraw karmienia podchodzę jak do mojego osobistego wyboru..
więc jeśli na sto proc jesteś przekonana, że chcesz karmić, to jasne że musisz się wstrzymać z zabiegiem usuwania tych zmian

Miśka, a ja będę

wyłączam kompa bo będę jeszcze głupoty pisać
Nie zależy mi tak bardzo na karmieniu, przede wszystkim chciałabym dowiedzieć się co mi jest, ale lekarka ma takie stanowisko jakie ma.
Stary 2009-12-12, 22:04   #4281
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zależy mi tak bardzo na karmieniu, przede wszystkim chciałabym dowiedzieć się co mi jest, ale lekarka ma takie stanowisko jakie ma.

Skoro tak podchodzisz do rzeczy to zmien doktora

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Za 5 dni mam op , jeszcze tylko usg piersi i w srode na stol. Jestem ciekawa co w koncu dr mi wcisnie.
Ciesze sie razem z Toba i juz nie moge sie doczekac na fotki
Tak sobie przypomnialam , ze ktos ostatnio pisal , ze bedziemy mieli duzo nowych panienek zelkowych - wiec sam fakt , ze tyle grudniowych piersi bedzie dobrze wrozyc - chociaz jesli chodzi o wrozby to wystaw jezyk wrozka agnes przepowie Ci przyszlosc i napewno bedzie kolorowa .

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-12 o 22:16
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 22:42   #4282
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie,przynajmniej skonsultować z innym lekarzem,
tak dla porównania

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Hej laski. Jestem juz w Pl. Tym razem jechalam autobusem , 16 godzin, cala noc ,po prostu tragedia . Dopiero co dochodze do siebie.
no,Poland wita
heh,autobusem trzeba pocierpieć,ale za to bagażu trochę więcej można wziąć..
bilet można zamówić/odmówić/zmienić w ostatniej chwili za niewielką dopłatą
no i te emocje..
ta nadzieja,że tym razem będzie luz
i to rozczarowanie,że znowu ścisk
no i seansik filmowy..
da się przeżyć o ile nie trafi się na ciężkie sąsiedztwo..
bo wtedy to masakra
Stary 2009-12-12, 23:12   #4283
MyaDiva
Zakorzenienie

Horuś-nie czekaj, jak najszybciej wytnij to paskudztwo i wyjaśnij wszystko. My tu wszystkie będziemy trzymać kciuki za dobre zakończenie. Jesteś tak silną kobietą , udzwigniesz i pokonasz to.Musi być dobrze

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem. Koniecznie. Bo z tego co zrozumiałam, to ta lekarka nie widzi konieczności ani badania, ani operowania-hm ...tylko obserwować karze i czekać? aż coś sie zacznie dziać?
Piersi masz naprawdę ładne. A co z nich może jeszcze wyczarować dobry lekarz.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:21   #4284
anna_ivy
Zadomowienie

Horo, bardzo Cie prosze nie odwlekaj badan! Czas jest tutaj krytyczny ... wierze, ze to nie jest grozne znamie, ale jesli dzieje sie tam cos niepokojacego, to czasami tydzien czy dwa MA ZNACZENIE! Musi pamietac, ze robisz to nie tylko dla siebie, ale przede wszystki dla swoich dzieci, aby byc dla Nich silna i zdrowa Mama ... Trzymaj sie cieplo i daj znac jak sie maja sprawy

agnelka, Mya, odliczamy dla Was i chyba najwyzszy czas upchac szampana do lodowki! Grudniowe imprezki naleza do WAS!!!

Vida, dobrze Cie widziec! Gratuluje sadowego wyroku tylko powiedz czemu tego kompa oddalas?

Misia, Sami, a jaka to okazja do picia??? Moze sie przylacze
Wlasnie wrocilismy ze slubu kumpla ... obylo sie bez skandalu i ekscesow Nikt nawet nie zrezygnowal, byly lzy zakochanych mamusiek, gratulacje gosci, mnostwo szmpana, kwiatow i cholerny ZIAB! Trzeba mi sie chyba czyms rozgrzac
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:29   #4285
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No kochana obie dochodzimy i obie razem jęczeć będziemy .No ja troszkę wcześniej.
Ja już po badaniach. Jutro jeszcze ostatnie zakupy-lodówkę muszę dziecku zapełnić i w pn torbę pakuje.
My wszystkie jesteśmy bardzo ciekawe ile Ci dr wciśnien.A nasze panienki będą rówieśniczkami-razem im za rok imprezkę zrobmy

Ps; oczywiście z tym jęczeniem to przesada. Nie będzie nas nic bolało-przynajmniej Tobie tego życzę z całego serca. Ja tam mogę i pocierpieć.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-12 o 23:33
Stary 2009-12-12, 23:33   #4286
miss sixty
Przyczajenie

Czesc Mya!
Jak sie czujesz przed op,bo ja sie troche denerwuje...ta pierwsza wersja u Ciebie to mialy byc anatomiczne-mam na mysli te niedoszłe 350 ?
szukam wszedzie info o tych pod gruczoł...a wiecie może czy to podnoszenie to inaczej plastyka piesi z cięciem wokól brodawki ?

Edytowane przez miss sixty
Czas edycji: 2009-12-12 o 23:51
miss sixty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:06   #4287
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morgan6 Pokaż wiadomość
MYA wiesz mniej wiecej jaki rozmiar staniczka bedziesz miala po op?
Myślę , iż będzie 70 E. Teraz miałam 70D. W sumie wkładki wymiarowo nie będą dużo większe,a różnica w pojemności to 175cc. Największa różnica będzie na górze wkładki -ale to dla miseczki nie ma aż tak dużego znaczenia.
A jak będzie 70F to też się nie obrażę.

A nasze panienki wiekowo jak blizniaczki będą .
Jak tam samopoczucie? Mam nadzieją, że się nie boisz-uwierz , że nie ma czego. Nawet jeśli trochę poboli to i tak będziesz przeszczęśliwa . Choć i Tobie życzę oczywiście by obeszło się bez.

Jeszcze z nami we wtorek ma operację miss sixty.Powiem szczerze, że myślę o Tobie troszkę z niepokojem. Ty wiesz oczywiście czemu i chyba mi się nie dziwisz, że się troszkę martwię. Życzę Ci szczęścia, którego mi zabrakło.
Zrób sobie koniecznie zdjęcia przed zabiegiem , żebyś miała własne . I dokładnie się wymierz. Oby nie było Ci to potem potrzebne-ale lepiej się zabezpieczyć, tak na wszelki wypadek.I podpisz wszystko przed głupim jaśkiem
Powodzenia:cm ok:

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez miss sixty Pokaż wiadomość
Czesc Mya!
Jak sie czujesz przed op,bo ja sie troche denerwuje...ta pierwsza wersja u Ciebie to mialy byc anatomiczne-mam na mysli te niedoszłe 350 ?
szukam wszedzie info o tych pod gruczoł...a wiecie może czy to podnoszenie to inaczej plastyka piesi z cięciem wokól brodawki ?
O cześć, właśnie myślałam o Tobie
Tak, to miał być ten sam model tylko o rozmiar większe
Tak plastykę można zrobić cięciem wokół brodawki. Choć są jeszcze inne sposoby cięć. Dobór odpowiedniej zależy od stanu piersi.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-13 o 00:07
Stary 2009-12-13, 00:17   #4288
agnelka.pl
Rozeznanie

Juz bym chciala miec to za soba, najgorsze sa dla mnie te ostatnie dni. Strach jest ,bo kto nie ma tego uczucia niepewnosci , zeby wszystko poszlo zgodnie z planem i efekt byl wymarzony . I wlasnie to spedza mi sen z powiek juz od dluzszego czasu .

anna_ivy zaraz wstawiam szampana do lodowki

Mya co tam bol , on mi nie jest taki straszny , byle bym sie obudzila . Ja juz zapowiedzialam, ze jakby co to maja mnie spalic, ale razem z zelkami . Chce je wziac do nieba

macerata dzieki za mile powitanie na polskiej ziemi .
Stary 2009-12-13, 00:23   #4289
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
agnelka, Mya, odliczamy dla Was i chyba najwyzszy czas upchac szampana do lodowki! Grudniowe imprezki naleza do WAS!!!
chyba już czas. i to po dwie butelki bo toast i za morgan6 , i za miss sixty trzeba wznieść. A i ktoś tu we wtorek ma imieniny -napisał o tym drobnym druczkiem, ale my i tak się doczytałysmy . Ach i jeszcze nową posadkę będziemy oblewać .

Stary 2009-12-13, 00:24   #4290
agnes281
Wtajemniczenie

Agnelko kiedy masz zabieg?
Horo caly dzien dzis o Tobie myślalam, idz do dr. wiem,ze się boisz...ale życ w newiedzy jest gorszym strachem
Vida gratuluje wygranej sprawy
Mya twoje implany już na Ciebie czekają!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości