|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Avon mi odpisal :
Szanowna Konsultantko, Odnosząc się do treści Pani maila prosimy o przyjęcie następujących wyjaśnień. Zdajemy sobie sprawę, że istnieje duża ilość stron internetowych, na których nielegalnie sprzedawane są produkty Avon. Używanie nazwy Avon w środkach masowego przekazu, bez pisemnej zgody Avon, jest łamaniem prawa autorskiego. Ubolewamy nad rozmiarem tego zjawiska i robimy wszystko, by je zminimalizować. W tym celu zwróciliśmy się również do administratora aukcji internetowych z prośbą o przedstawienie propozycji rozwiązania tej sytuacji. Mamy nadzieję, że już niedługo uda nam się wypracować skuteczny sposób ograniczenia występowania tego typu praktyk. Zgodnie z informacją przekazaną Pani w pierwszym mailu, obecnie nie przewidujemy możliwości zezwalania Konsultantkom na sprzedaż produktów Avon przez Internet. Jesteśmy przekonani, że indywidualny kontakt z Klientem jest najlepszym sposobem rozprowadzania naszych produktów. W ten sposób pragniemy zapewnić naszym Klientom optymalne warunki dla dokonania wyboru odpowiednich kosmetyków. tak wiec tlumaczac: co mamy Ci powiedziec, bijemy sie w piersi, jest nam przykro, ale spadaj ![]() no ale zawsze musieli troche czasu poswiecic aby odpisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Przyczajenie
|
Na te Święta co nadchodzą, życze ciepła i miłości, niech was ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w sercu gości
![]() ![]() ![]() P.S. Do zobaczenia za rok ![]() P.S.2 Idę pomęczyć trochę karpia i stłuc pare bombek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
A ja nadal poszukuję kolczyków Marion. Nie udało mi się w końcu ich dostać ani na wizażu, ani przez allegro (bo jak się okazało ludzie tam nie sprzedają tego, co mają w domu, tylko wszystko to, co jest w katalogu i netto, a dopiero po zalicytowaniu sprowadzają daną rzecz).
Gdyby ktoś przypadkiem miał je na sprzedaż, to bardzo proszę o info.
#4475 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
paczke dostarczono dziś o 18.03. podpisano moim nazwiskiem. tyle, że u mnie jej nie ma...
dzwoniłam do firmy, tym razem przemiła pani Joanna M. poinformowała mnie jakie kroki mam podjąć. mam dzwonić do UPS, wydębić numer do kuriera i dowiedzieć się od niego, gdzie paczkę zostawił. próbuję też kontaktować się z lokatorami z adresu, na który paczka teoretycznie poszła - ale chyba kąpią dzieciaczka, bo nikt nie odbiera... edit: w UPS powiedzieli, że Avon faktycznie przekierował paczkę na ten drugi adres, zgodnie z moim życzeniem, ale zrobione to zostało na tyle późno, że dostarczą mi tę paczkę jutro. na pytanie czemu ma status "doręczono" z moim podpisem, konsultant stwierdził, że pewnie kurier omyłkowo jej go nadał. jutro mają mi też przywieźć paczkę z terminu regularnego, więc pewnie razem je dostanę. oby.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2009-12-21 o 18:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o czyms innym i Ty o czymś innym :p Od pierwszego postu nie mówiłam NIC o upuscie z tej strony i nie o nim pisałam! Nie wiem dlaczego ciągle do niego wracasz. Pisałam zupełnie o czyms innym. I do tego co pisałam upust ma się tak jak piernik do wiatraka :p Po drugie nie ja znalazłam sklep, tylko podany link by juz tu na forum. I też piszesz ciągle że to z mojego linka. I to tyle w tym temacie, bo dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja o jednym Ty o drugim ![]() ------------------------------------------ Udało mi się uzbierać zamówienie na III termin ![]() Zawsze jakies prezenciki darmowe dla klientów będe miała ![]()
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
J4szcze nie wiem, bo mam tylko podgląd faktury w strefie, a tam nie jest napisane, ale z tego co dziewczyny pisały to jest to produkcja zakończona
![]() A jak wykombinowałaś że masz 7 prezentów? ja mam 3- za zam. w III terminie. jakie ty masz?
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Napisane przez ...Skierka...
![]() A czy bombki są opóźnione czy zakończone? Bombki są już zakończone. Czy może wiecie, szukałam i nie mogłam znależć, zapewne coś przeoczyłam, co otrzymuje sie za doładowanie w sieci myAvon, nie co kupić taniej, tylko co za samo doładowanie. W katalogu poprzednim była seria dla dzieci, a co teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15911196]jeszcze
![]() dostaniesz na sto% ![]() Nie bądź taka pewna, bo ja tam ani maila ani smsa żadnego nie dostałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
pół godziny temu kurier dostarczył paczkę pod tamten adres. a wciskają mi kit o przekierowaniu itp...
powinnam udać głupią i zażądać jutro tej paczuchy... na szczęście umówiłam się z tą dziewczyną, że w razie czego mi ją odbierze (pewnie ona podpisała się moim nazwiskiem - wybaczam) i tak też zrobiła. mam dość tego bałaganu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Przyczajenie
|
Ja też nie mogę go znaleźć, może ktoś powiedzieć gdzie on jest i czy wystarczy go wpisać na tej stronie UPS?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Raczkowanie
|
no ja tez nie wiem z kąd mam wziąźć ten numer
![]()
#4487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kashka Czas edycji: 2009-12-21 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Raczkowanie
|
dziewczyny aten krem antycellulitowy z programu motywacyjnego to trzeba wpisac jakis kod ?? czy dostaje sie go automatycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-21 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
dokładnie - u mnie tak właśnie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tych prezentów za doładowania już chyba nie dają?
![]() |
#4492 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4493 |
Przyczajenie
|
Tak, ale avon sam wysłał do mnie paczkę kurierem (brakujący w zamówieniu krem). Dostałam tylko smsa, że paczka została do mnie wysłana i że powinna dotrzeć do 23 grudnia. Na stronie avonu jest informacja, że dostanę ją kurierem, ale żadnego maila nie dostałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos dzisiaj tez nie otrzymal paczki, i czy to normalne ze przed świetami opóxniają sie z terminem?
Próbuje dzownic na avon non stop, ale po wpisaniu nr konsultantki kaza mi wpisac 4 cyfrowy pin- nie wiem skad go wziasc...
#4495 |
Zakorzenienie
|
to w takim razie zadzwoń do avonu i poproś o numer przesyłki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz Avon przysłał mi smsa, ale kremu jeszcze nie spakowali i mam nadzieję, że tego nie zrobią, bo jest mi to w tej chwili mocno nie na rękę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie chodzi mi o to przy wydaniu 1000zł tylko 150 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
podobno jest to dzień i miesiąc twoich urodzin, ale pod avon non stop z nikim nie porozmawiasz jedynie pod numerem 0 22 878 28 00 w godzinach od 08:00 do 20:00 w dni powszednie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
ehh, to czekamy do jutra.
A jesli np zostawili u kogos z sąsiadów to o tym informuja czy sama mam się domyslec?
#4500 | |
Zakorzenienie
|
napisałaś "dziewczyny aten krem antycellulitowy z programu motywacyjnego to trzeba wpisac jakis kod ?? czy dostaje sie go automatycznie." a ten krem antycellulitowy jest właśnie w programie Avon Club. Natomiast za złożenie zamówienia na 150zł w III terminie z katalogu 17 otrzymujesz krem Moc nawilżenia i Piankę myjącą na zimę, oba kosmetyki otrzymuje się automatycznie po przekroczeniu wymaganej kwoty.
Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-21 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.