|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję wyjazdu!! No i super że TŻ się zachował tak a nie inaczej. Teściówka się wkurzy. Już się nie mogę doczekać aż opiszesz jej reakcję ![]() Powodzonka Cytat:
Parę chwil temu dzwonił klient, poznałam po głosie że młody chłopak, i pyta czy czynne dzisiaj. Mówię że skoro odebrałam telefon to chyba znaczy że jestem w biurze a on do mnie idiota "A co pani oferuje ciekawego" a ja z groźnym głosem "Ubezpieczenia" to mnie zagaduje i mówi że on był kiedyś w sprawie firmy XX. A ja "Wie Pan co, jak się pan pokaże to będziemy myśleć, ja mam za dużo klientów żeby akurat pana pamiętać" ![]() No i on ma przyjść dzisiaj, jeszcze jeden co mi powiedział że się kawy napijemy (chyba go Bóg opuścił) i jedna bojąca się wszystkiego baba. Co za dzień się zapowiada
|
|
#3602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
życie jak w Madrycie![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było i niestety nie będzie. Dziś po pracy wyjeżdzamy do domku Nareszcie A w domku nie mam neta. Po świętach jestem na urlopie, potem Wyjazd na sylwestra - więc spotkamy sie dopiero 4 stycznia. Już za Wami tęsknie!!
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
ja wam dam tu o dietach
![]() ja generalnie jestem z siebie zadowolona i jadłam normalnie i co z tego? z powodu wyników i tak mam dietę ![]() jem te cholerne twarożki i już mi obrzydło
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele my też będziemy tęsknić
![]() ![]() ale dobrze że chociaż z rodzinami się zobaczycie
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja powiem że zazdroszczę Wam zadowolenia z siebie ja to chyba nigdy zadowolona z siebie nie byłam
|
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
troszkę mi brzuch przeszkadzał ale to stwierdziłam że tylko regularnie będę ćwiczyć jogę którą po prostu lubię no i że ważę tyle co rok temu mnie pocieszyło
|
||
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka fajny tekst dla rodziców
Cytat:
fajny wyjazd się zapowiada ![]() Cześć dziewczynki korzystam z tego że moi bracia jeszcze śpią i weszłam na wizaż wczoraj byłam z TŻ na zakupkach i kupilismy dla Zuzi prezent urodzinowo gwiazdkowy - 2 książki z bajkami i potem wlasnie byliśmy u tych znajomych i umowiliśmy sie na Sylwestra razem![]() a mówie wam jakie w Polsce są urzędy beznadziejne jak TŻ stracił prawko musiał zapłacić 500 zł kaucji, a wczoraj musiał zapłacić tez 500 zł na Fundacje Walki z Kalectwem, a to 500 zł z kaucji wrocą mu w styczniu za to że zapłacił na ta fundację dzwonił też wlasnie do mnie i przegląd autka zaraz jedziemy zrobić
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wrocilam z pracy ostatni raz wstawalam Mój TZ sie rozchorowal ![]() i na Wigilie taki chorutki bedzie buuu ![]() ![]() ![]() Ide troche posprzątac, pozniej do Was zajrzę
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
isabel Wesołych Świąt i do zobaczenia w Nowym Roku
Mam pytanie do dziewczyn, ktore troszke na ksiegowości sie znają ![]() co to sa koszty uzyskania zł: jakas kota |
|
|
|
#3611 | |
|
Lena
|
Cytat:
i jakiegoś zaciemnienia jasnego umysłu ![]() ............... dziewczyny siedzę tak w domu i cholernie nadrabiam seriale... jakiś serialoman sie ze mnie zrobł... jak to będzie jak wyzdrowieję i będę zmuszona iść do pracy.. jakiś odwyk, czy co???
|
|
|
#3612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Korzystając z okazji, chciałabym Wam już teraz złożyć życzenia Świąteczne: Lawiny radości, potopu miłości, lampek migania, kolęd śpiewania. Prezentów bez liku, wiele kolędników oraz Sylwester do rana z lampką szampana! Wesołych Świąt A tu Mikołaj, żeby przyniósł Wam same super prezenty ![]() ______________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele Dziękuję ;*
![]() ![]() ![]() Wzajemnie / ![]() ![]()
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dziękuje za życzonka |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele dziękujemy za życzonka
wzajemnie dużo dobrego i udanego odpoczynka ![]() Właśnie był ten klient
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Wzajemnie Isabele
U mnie dobre wieści, tylko jutro idę do pracy a potem do 4 stycznia wolne ![]() A i premia jest duża I chcieli mój tel kom...nie dałam |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai no to superowo
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
a co łaskę robią że coś dadzą?
mogę rajstopki po pracy kupić bo nawet na to nie miałam wczoraj
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje
![]() ![]() ![]() W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!! ![]() ![]() :roz a:
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Micia
To jak już dziewczyny zaczęły to ja pociągnę dalej ![]() Życzę Wam wszystkim spędzenia tych świąt w spokoju i rodzinnej atmosferze, mega wyżerki, zadowolenia z prezentów, a Sylwka bez kaca i w doborowym towarzystwie No i żeby te nasze chłopy dawały nam jak najwięcej szczęścia. AAAA!! I żeby "zaraz" był 2011 rok ![]() ![]() WESOŁYCH!! ![]() (nie piszę wiersza bo są dla mnie oklepane)
|
#3621 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że w miare jasno to wytłumaczyłam i jak coś proszę T'ai o skorygowanie błedów. Tutaj mam nawet dokłądnie opisane jaką stawkę KUP przychodów kiedy stosujemy. I tak, koszty uzyskania przychodów określa się w następującej wysokości:
Aha i jeszcze zapomniałam, bo to jest ważna kwestia - na jaką kwote przwidujesz wypłate w kwocie brutto?? bo jeśli kwot abrutto będzie wynosiła 200zł bądż poniżej to nie można sobie odliczyć kosztów uzyskania przychodu od kwoty brutto - w ty,m wypadku stosuję sie zryczałtowany podatek. Dobrze jest mieć umowe zlecenie lub o dzieło na kwotę powyżej 200zł, bo wtedy więcej pieniążków zostaje u Ciebie w kieszeni a nie idzie do US.
— Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-12-23 o 11:11 |
||||
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
_________< ♥♥♥ >
__________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_ O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X* XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿ XX XX(Ѽ)XX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)X X __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia... |
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja prakycznie wstalam jakies pol godziny temu heheh i teraz pije sobie kawke a pozniej musze dosprzatac...na szczescie mi tylko parter zostal a od wczoraj to strasznie czuje magie swiat nawet sprzatac mi sie chche jak leca swiateczne piosenki
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane życzę wam przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze i żebyście spędziły Święta spokojnie oraz w rodzinnej atmosferze. Życzę dużo odpoczynku i udanych prezentów, dużo miłości i radości. Na Nowy Rok natomiast nowych wyzwań, satysfakcjonującej pracy i godziwych zarobków
oraz żebyśmy do 2011 dotrwały w takim samym gronie |
|
|
|
#3625 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja tez już Wam złożę życzenia, bo nie wiem jak będzie z czasem potem-dzisiaj jeszcze ostatnie zakupy, jutro przygotowania... Tak więc Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, lawiny prezentów, miłej atmosfery w domku, spełnienia marzeń... A to opłatek ode mnie dla Was ![]() http://www.oplatek.1k.pl/?od=Znajomy Życzenia noworoczne potem Wam złoże, ale kogo nie będzie po Świętach na wizażu-tej już teraz życzę:spełnienia marzeń w tym 2010 roku, dopięciu wszystkich formalności związanych ze ślubem, weselem i wszystkiego co sobie życzycie
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wszystkim za życzenia i od siebie wszystkim (i każdej z osobna) życzę Wesołych i pogodnych Świąt oraz udanego Sylwestra
|
|
|
|
#3627 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie
Cobra - pierogi zrobione ?? Lusesita - jak tam czytanie, skończyłaś już ? A okna wszystkie ozdobione ? Elunka - jak po spotkaniu klasowym ?? Milenka - a jakie piekłaś ciasteczka ?? 87_meg - ciekawe co to za niespodzianka ? Cytat:
W tym zameczku podobało mi się, ale zastanowiłabym się czy robić tam wesele... Ale pewnie drogo tam. Cytat:
![]() A ja lubię myć naczynia, odkurzać, kurze też mogą być, a prasować nie umiem. Cytat:
Wczoraj było spotkanie w naszym biurze Ori, ale w końcu na nie dotarłam na nie. Cytat:
Cytat:
U nas w domu barszcz z uszkami jest od zawsze , a znów u Piotrka od zawsze grzybowa. Wczoraj byliśmy u jednych klientów to u nich znów jest zupa rybna...Cytat:
A co do kubka to złożyłabym reklamację... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mówisz i masz, ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny - w Promnicach jest drogo
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-23 o 11:31 |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziewczynom za życzonka baaaardzo dziękuję
|
|
#3630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja poczucie humoru ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczynki a życzenia ![]() ![]() ja Wam też wszystkiego dobre i spokojny Świąt BN życzę ![]() ![]() a bylam rano na spowiedzi strasznie bylo ale mam za soba a teraz sprzatanko do wieczora
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Poszłam na dół do wc i przy okazji zamknęłam drzwi przejściowe pomiędzy pawilonami z pokojami i kurde tak huczy
nie wiem czy tam gdzieś jest uchylone, albo nieszczelne okno czy drzwi, ale boję się iść sprawdzić
Gratuluję wyjazdu!! No i super że TŻ się zachował tak a nie inaczej. Teściówka się wkurzy. Już się nie mogę doczekać aż opiszesz jej reakcję 
trzymajcie 
. Rok temu z koleżanką mogłyśmy się podzielić że jedna tylko siedziała. Np ona 28 i 29, a ja 30 i 31. Chociaż zostało mi troszkę urlopu i mam plana 28-31 grudnia siedzieć w domku 

ja to chyba nigdy zadowolona z siebie nie byłam 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
, a znów u Piotrka od zawsze grzybowa. Wczoraj byliśmy u jednych klientów to u nich znów jest zupa rybna...