![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: kasia_kati -moje prace :-)))
Witam i na początek życzę wszystkim Wesołych Świąt
![]() Takie tam ostatnio zrobione ![]() Składaczki pod świąteczne zamówienia ![]() ![]() 1. Swarovski jak widać nic szczególnego ![]() 2. Ametyst 3. Onyks 4. Herringbone z onyksem 5. Agat. No i zdjęcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
No kochana! przejrzałam cały wąteczek i jestem pod wrazeniem, w pierwszym wrzucie podobają mi się te sama może nie takie same ale w podobie czasem kręciłam
![]() ![]() widać jak szybko sie uczysz!!!! BRAWO- śliczne te Twoje biżuty- pozdrawiam
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Herringbone z onyksem są rewelacyjne - fantastyczne wykonanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Widze ze sie Kasiu rozwijasz
![]() a ostatnie herringbone ...jeszcze takiego wykonania niegdzie nie widziałam bardzo ładne ![]()
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Z prezentów na pewno będzie dużo zadowolenia. Ostatnie, agatowe kolczyki są takie dopracowane i zgrabne
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Fajnie,że się herringbony podobają, bo właśnie zależało mi na czymś innym a w tej technice możliwości są dość ograniczone, więc miło mi,że się podoba ![]() A agaty... no super że się podoba ![]() ![]() Zaplanowałam sobie zrobić srebrną wersję kolczyków które na początku przygody z wrapami zrobiłam z posrebrzanego drutu (https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1257946468) Przygotowałam sobie dwa druciki na sprężynki z końcówki drucika 0,3 i kapnęłam się,że na jeden kolczyk potrzebne są przecież dwa czyli w sumie cztery do dwóch kolców i dorobić takich samych nie mogłam bo nowy drucik mam 0,4 więc trzeba było pokombinować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Kasia ja zakochałam się w Agacie
![]() ![]() mogę tylko dodać najszczersze życzenia Świąteczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
przejrzałam Twój cały wątek i tworzysz naprawdę ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Piękne prace
![]()
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Ja powiem tak-ja agaty wprost kocham-wiesz już,które wybiorę,prawda
![]() Nie,nie,tak poważnie.Agaty są wprost cudowne.Fajnie ta sprężynka u dołu wygląda,podoba mi się jednak ten druciany zawijas idący wzdłuż biconów-przypomina mi pnącze!Fajne,fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
a mi sie okropnie ametysciki podobaja, pewnie dlatego, ze mam do nich slabosc ^.^
kuci. proste, jeleganckie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Witam poświatecznie
![]() Jeszce raz dziękuję za tak miłe komentarze, ogromnie się cieszę ,że się kolce spodobały ![]() Dziś przedstawiam wczorajsze, wieczorne , pierwsze próby z oksydą ![]() Jaspis capuccino i srebro oksydowane. Bardzo poszę o ocenę i o uwagi są ,dla mnie bardzo cenne, gdyż z oksydą dopiero zaczynam, więc każda rada jest na wagę złota ![]() Edytowane przez kasia_kati Czas edycji: 2009-12-27 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Mi się bardzo podoba
![]() ![]() Ogólnie to niezbyt się znam, ale chyba powinnaś trochę ciaśniej owijać drucik ![]() ![]() Dobrze mi się patrzy na te kolczyki ![]() ![]() ale ja właśnie też teraz pstrykam fotki i wychodzą mi takie same, albo i ciemniejsze ![]() Edytowane przez slodko_kwasna Czas edycji: 2009-12-27 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie wszystkie są przepiękne
![]() A te przedostatnie z ostatniego wrzutu-brak słów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Proszą troszeczkę o ładniejsze owinięcie w dolnej części
![]() ![]() Co do zegarków,moje są zdobyczne-ktoś się na allegro wyzbywał.Zostały mi chyba jeszcze 2 i też strasznie chciałabym mieć ich więcej,ale w Polsce nie ma,a ebay właśnie niezbyt mi odpowiada:/... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu pomysł fajny... ale poprzednie były jakoś bardziej dopracowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście te nie są idealne w kwestii owinięć , w ten sposób pierwszy raz owijałam ( naprzemian raz jeden, raz drugi drucik)
i jakoś nie zabardzo to wyszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne to ostatnie kolczyki
![]() Ale jak tak przejrzałam Twój wątek to najbardziej podobają mi się Twoje pomysły na urozmaicenie herringbone, np. te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1261485000 są świetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Świetne prace Kasiu, bardzo podoba mi się pomysł na herringbone
![]() ![]() ![]() a te są przepięknie wykonane https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2712852&ads=1&d=126219 8852&coremetrics=gemius. I w ogóle zdolna jesteś Kasiu ![]() Pozdrawiam i życzę z okazji nadchodzącego Nowego Roku wszystkiego co najlepsze, oraz wielu pomysłów i pasji tworzenia pięknej biżuterii ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Dora47 dziękuję za odwiedziny, miłe słowa i życzenia
![]() ![]() ![]() Również życzę w Nowym Roku,wszelkiej pomyslności, sukcesów i samych szczęśliwych dni Tobie i wszystkim Wizazankom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Mnie się podobają ostatnie kolczyki, wg mnie oksydowanie wyszło w porządku
![]() Zdjęcia faktycznie do poprawy ale zdaję sobie sprawę jak ciężko zrobic ładne fotki
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
bardzo podobaja mi się herringbone z onyksem; lubię tez sprezynki, ale w tych agatowych skojarzyły mi się ze ... zmywakiem
![]() ![]()
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zrzedzenia męża to proponuję dziubac sobie biżutki w kuchni to już nie bedzie marudzic he he. Ja własnie kuchnie wieczorem okupuję ![]() ![]() Pozdrawiam i dziekuje za odwiedzinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Dziś wrzucę kilka nowych prac , nie wrapków i posrebrzanych
![]() Pooglądałam sobie ostatnio na wizażu sporo biżutków. I zauroczyły mnie prace ogniwkowe , miedzy innymi Zuterii i DwaSłońca. Mam nadzieję,że nie będą miały mi za złe, ale zapragnęłam mieć takie kolce w uszach ![]() ![]() ![]() Wszystko posrebrzaki ze szkalnymi koralikami. No i fotki niestety nie za ciekawe ,ale jakaś zgroza z nimi ![]() A przed dziewczynami "ogniwkującymi" chyle czoła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia_kati Czas edycji: 2010-01-02 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Brawa na pewno należą Ci się za to, że zaczęłaś ambitnie i wcale nie od najprostszych splotów
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Dzięki Zuteria
![]() Ze srebrem to ja raczej próbować nie będę ![]() Miałam ochotę zrobić coś tą techniką tylko dla siebie, a póki co to bardziej pociągają mnie wrapki i to w tej technice chcę szlifować swoje umiejętności ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Chylę czoła. Ta technika mi też bardzo się podoba, ale nie mam siły się do niej zabierać. Ostatnie najbardziej wpadły mi w oko
![]() ![]() ![]()
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Do mnie co prawda ta technika nie przemawia ale trójeczki są naprawdę super!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu śliczne wszystkie bez wyjątku ale wolałabym w wersji srebrnej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.