![]() |
#571 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
sab!-jesteś łokropna!
![]() ![]()
#572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak tak dobrze pomalowac czarną kredką, to wydają się czarne ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 22:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
zaraz okropna-normalna sprawa jak zakończyć ssanie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to ludzie powiedza. (Nie... wtedy kupilam bo nie mialam odpowiedniego ciucha, jakiegos bardziej.... odswietnego. Zalozylam kiece wtedy i nigdy wiecej... choc calkiem ladna szmata) A chyba Sylwek to tez dobry pretekst zeby sobie wlasnie cos nowego na dupe kupic. A co do pogrubionego - podpisuje sie obiema rekami i nawet nogami stawiam 3 krzyzki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie tylko różowe szpile nie przeszły jeszcze przez cenzurę. Ale czerwone owszem, jak najbardziej. Liczą się? ![]() Na Kroma! O co Ty pytasz, dobra kobieto??!! ![]() Kuba Wojewódzki mi się w kontekście ssanie nijak nie komponuje! ![]() Cytat:
![]() Zaś w kwestii oczu - podobno oczy są zwierciadłem duszy i moje dowodzą niezbicie, że mam czarny charakter. Lubię swój kolor. Nie mam śmiałości się domyślać. ![]() Hyhy... Ssanie, wtrysk i gaz do dechy. To się nazywa ostra jazda. ![]()
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie - słuchajcie!
Jakimś cudem udało mi się zrobić tomografię i wszystko ok ![]() ![]() Ale...bardzo przystojny pan dr neurolog Anatol Mickielewicz nie mógł zrozumieć, jak ktoś z poważnymi kłopotami z mówieniem, zamiast iść na pogotowie, kieruje się do fryzjera, i jeszcze cieszy się, że przedtem zrobił rysunek, bo nie będzie musiał nic tłumaczyć." Kto tak postępuje?" zapytał ze śpiewnym akcentem "kobieta, panie doktorze". To go nie usatysfakcjonowało, dlatego.... ....słuchajcie....słuchaj cie.... ....prawdopodobnie jutro kładę się na badania w szpitalu... Ale...ale.... w jakim?.... ...To Instytut Psychiatrii i Neurologii, jeśli nie zrobią mi badań w przychodni przyszpitalnej, to znaczy... TO ZNACZY ŻE SYLWESTRA SPĘDZĘ W DOMU WARIATÓW!!!! No, chyba, że powiedzą, że to teraz bez sensu albo coś, ale ja na wszelki wyp. mam spakowane dres, piżamę, srebrny kombinezon obcisły, szpilki, kapciochy i 3 flachy perfum (+parę innych drobiazgów). Uważam, że to bardzo niszowa propozycja. A Wojtek poczuł się dotknięty, że mogę martwić się, czy się dobrze Gutkiem zajmie.Więc jestem spokojna... |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |||
Zakorzenienie
|
resjestruję się na pewnej stronie i chcą w danych "nazwy adresu" co to jest nazwa adresu?
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() oby wszystko było ok ![]()
![]() |
#578 | |||
BAN stały
|
Jestem dzisiaj normalnie gwiazdą wieczoru
![]() "U Madziczki jest mi jak w niebie, hiphiphurrra!" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie mam najmniejszych szans przy tych Twoich Królewiczach... ![]() A weź przestań, bo mi gópio normalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Dajesz maleńka! ![]() --- Za Sylwestrem nie przepadam, jak już pisałem, bo skłania mnie zawsze do snucia jakichś planów, rozrachunków, rozkminiania niespełnionych marzeń i całej reszty pierdół, po których człowiekowi żyć się odechciewa ![]() ![]() Tak w ogóle to całkiem niedawno skończyła mi się domowa awantura, no słodko po prostu - od razu człowiekowi lepiej z myślą, że chyba nigdzie już i nigdy nie będzie mu dobrze. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja tam w kolekcji mam rozowe szpilunie, biale (ale nie kozaki!!!!!! ), srebrne, fioletowe, czerwone (brokatowe heh), czarne (jedne blyszczace sie jak psu jajka na wiosne), brazowe na 12-13 szpili, kozaki za kolano (zarowno modne ![]() A btw musze sobie kupic martensy. Fajne widzialam i dlugie ale na mysl o sznurowaniu ogarnia mnie slabosc. Jesli tak, to ja musze byc niezle posrana w moim kolorem lekkiego rozwolnienia ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Justyno - mam nadzieje, ze wszytsko okaze sie byc w porzadku. ![]() Gryxie - ja serio mowilam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kolru oczu, miałam coś o tym na podstawach psychologii... Że niebieskie to ludzie rozumieją, jako niewinność, prawdomówność, budzące zaufanie. A ciemne są tajemnicze i nieodgadnione, budzą niepokój ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, ze wszystkie badania wyjdą ok ![]() I nie martw się - połowa nas spędzi Sylwestra wśród wariatów ![]() to może Ci narysować akt? ![]()
![]() |
#581 | ||
BAN stały
|
Łooojeeezuuu
![]() Tak, tak - taka "freudowska pomyłka", nie musisz się tłumaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polly w nocy zawsze robi się głodna ![]() Świetny post, świetne (tzn. że badania OK) wieści ![]() Dzięx ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tak "z wyobraźni"? ![]() Ale z dużym mieczem poproszę ![]() A co tak wcześnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |||
grozi wypollizowaniem
|
ta...ale prowokować domysły to masz śmiałośc
![]() Cytat:
o rrrety! mam nadzieje ze badania wyjdą pomyślnie ![]() a pan doktor cos napomknął co będą chcieli wybadać czy cokolwiek? a ja mam dziwny problem-z pisaniem na klawiaturze-nie wiem czy tak szybko napier.....ale zauważyłam ze ostatno często pisze głupoty tzn wciskam inne litery...strasznie duzo pomyłek ![]() ![]() Cytat:
![]() tak! ![]() narysuj akt gryksa-buzie juz mamy-reszte sie doklepie ![]() Cytat:
![]() ide stąd mormalnie i nie wróce
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, co oni tam będą...
Może wezmę "Lot nad kukułczym gniazdem" ![]() Też mam nadzieję, że nie zatrzymają mnie tam jutro, ale jeśli, to wycisnę, co się da z tych okoliczności i zrobię dobrą minę do złej gry. Chciałabym pobyć z Wami... Przypomina mi się opowieść ojca, kiedy jechał do mamy opuściwszy statek w Gdyni, daleko jechał, bo do Zakopanego, chcąc jej zrobić niespodziankę i zastał ją w ramionach innego pana (który w przeciwieństwie do niego fantastycznie jeździł na nartach). Więc bez słowa zrobił tył w zwrot... Niestety, miał tylko fundusze na powrót na statek i sylwestra spędził w sanatorium dla gruźlików. Mój Tato... |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
BAN stały
|
Polly, no nie gniewaj się już
![]() Nie chciałem Ciebie urazić ![]() Cytat:
![]() Zaraz zaraz... jak rozumiem, Twój Tato wybaczył małżonce (przyszłej, no nie?) tego narciarza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Pół godziny temu przyjechały Meteorki
![]() Tylko jak opakowanie kurka wodna otworzyć to nie wiem.. HELP! HELP! HELP! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A TUTAJ ta trollowa kraina. Pięknie śpiewasz ![]() Cytat:
![]() Co do Sylwestra, to wiem już co robię ![]() ![]() CHICAGO HAIR GORĄCZKA SOBOTNIEJ NOCY KABARET PRISCILLA, KRÓLOWA PUSTYNI
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Justyno-życzę zdrowia
![]() ![]() Jestem mega-przeziębiona,mały mnie zaraził,nie znoszę kataru ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | ||||
Zakorzenienie
|
jesli z dużym mieczem, to jest ryzyko, że się w Tobie zakocham
![]() Cytat:
![]() która? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz przyznac się - komu się dzisiaj w nocy śniłam? ![]()
![]() |
#591 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba wracam do łóżka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To ja byłam trochę innym przypadkiem bo słuchałam Iron Maiden, Metalliki, Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Nirvany, Toten Hosen, Offspringa, co nie przeszkadzało mi baunsować na disco ![]() Cytat:
![]() Właśnie, wkurza mnie gadka "wyrosłem". Jakby po ukończeniu pewnego wieku wypadało odrzucić wszystko co kojarzy się z młodością, wszystkie zainteresowania i zachowania odbiegające od normy. ![]() Przynajmniej dobry humor Cię nie opuszcza... Ale czegoś konkretnego będą szukali, mają jakieś podejrzenie? Trzymam kciuki za pomyślne badania. Cytat:
![]() Gryksiu, skąd fotki? Jakieś fajne plenery. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
Ale kac.
Witam.maużz wino wczoraj z butli zlał.....wieczorem nic mi nie było......ale dzis ło jesuuu
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym "wyrastaniem" to chyba tak, że niektórzy mylą bunty i eksperymenty młodości ze stylem życia... ![]()
![]() |
#595 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Moja mama kiedyś powtarzała, że większość przechodzi tzw. "czarny etap" (to w nawiązaniu do kolorystyki mojego ubioru) i że to przechodzi. Cóż.. Nie przeszło ![]() Cytat:
Mnie zaś bardzo się podoba jak np. jedziemy ze znajomymi na festiwal pod namiot i dalej jest jak było tylko teraz tematy do rozmowy poszerzyły się o pracę. I jeszcze bardzo podoba mi się, że nie wszystkie osoby pracujące w "poważnych" firmach typu kancelaria prawna (ja ![]() ![]() Meteorytów dalej nie udało mi się otworzyć. Tzn. nie wychodzi mi zdjęcie wieczka.. Trzeba siłą czy sposobem?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
musisz pociągnąć do góry...to są takie 2 tuby nasunięte na siebie Cytat:
oj...tez bym pooglądała...ale ni mam ale kina ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- chwyć pudełko całą dłonią i pociągnij do góry, lekko przekręcając
![]() |
#597 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#598 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale przyznam, że czarne powłóczyste stroje czy krzyże odstawiłam (moro i glany nie, są uniwersalne!) bo za bardzo kojarzyły się ludziom z mhrocznymi nastolatkami. A ja ani mhroczna ani nastolatka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie w liceum na przykład, było może z 10-15% "czarnych" ![]() ![]() A u mnie w klasie ani jednego punka czy metala (same kujony ![]() edit: chociaż nie - była jedna koleżanka, co w koszulce z Nirvaną popylała ![]() ![]() Ja sama się zainteresowałam mrocznymi klimatami dopiero po dwudziestce - czyli już stara ![]() ![]() Po prostu niektórzy traktuja mhrrrok jako młodzieżowy bunt, a inni jako styl życia i się go trzymają latami ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jadę zaraz do wariatów, pachnąc Obsession. Mam nadzieję, że przesuną zamknięcie na po Nowym Roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.