Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 01:56   #4861
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
nie pękaj o interpretacje bo to jest aż za bardzo wprost wszystkich zgorszonych przepraszam

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

AHA I BYŁABYM WDZIĘCZNA ZA NIEROZPOWSZECHNIANIE
Z każdym oddechem
Z każdym spojrzeniem
Delikatnym dotykiem
Cichym westchnieniem
Bardziej niecierpliwie
Coraz bardziej śmiało
Czule i namiętnie
Oddaję swe ciało
Oddaję się w ręce
Działające cuda
Wędrujące po ciele
Szyja, piersi, uda
Chcę byś mnie kochał
Pragnę byś był bliżej
Czuję jak Twe ręce
Schodzą coraz niżej
Takiego dotyku
Nie da się zapomnieć
Rozpala, zniewala
Trudno mu się oprzeć
Odkrywasz sekrety
Kobiecego ciała
Całujesz i pieścisz
Oddaję się cała
Pragniesz czegoś więcej
Ja już cała płonę
Całujesz mnie w miejsce
Najbardziej strzeżone
Ja też pragnę kochać
Tak samo wytrwale
Dokładnie, starannie
Byś też mógł oszaleć
Spragnieni siebie
W uniesienia fazie
Stajemy się jednym
Ciałem w ekstazie

jeee pisałas lansem

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
u nas świadek ma podpisać dokumenty i dobrze bawić się na weselu - od zabawiania będzie dj

Moja kuzynka miała kiedyś taką sytuacje ze miała być świadkiem u kumpeli z uczelni.... pojechała (z innymi koleżankami) do niej na wieczór panieński i się tak pożarły że nawet na ślub i wesele nie poszła
A ja zawsze miałam wybraną przyjaciółkę na świadkową - przez lata byłam pewna że tylko ona i nikt więcej ... (tylko kandydata na męża nie było ) a jak pojawił się kandydat to przyjaźń się skończyła
co do przyjazni to umnie podobna historia ;/
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja na chwilke

widze nowa PMkę witaj

na chwilke, bo Piotruś przyszedl do mnie na obiadek po pracy, zjedlismy i mielismy sie przespac i wyszlo cos innego pomimo @ bylo

teraz on sobie smacznie spi a ja jakos usnac nie moge, wiec nadrabialam ale pewnie zaraz mus ie budzik wlaczy wiec zmykam do napisania pozniej,mamnadzieje, ze zalapie sie jeszcze na stary watek
ooo Ty zbóju szarżowałas ;D

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Wróciłam.
Zaraz nadrabiam was

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Dziś byłam ostatni dzień w pracy
I mam nadzieję, że dziś wszystko nadrobię - jestem na 133 stronie

I widzę, że wątek zbliża się do końca, więc wymysliłam tytuły:
1. Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata

2. Ciągle gadamy, snując weselne plany.

Co Wy na to?
Idę nadrabiac
1 jest fajna

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

na porodówce juz spokoj idziemy sie zdzrmnac z kolezanka na chwilke moze pospimy do 5
zaspokoiłam dzis swój instynkt bo zapoznałam sie z jednodniowym frankiem tulanie było oh było

a co do Tych dzieci to ja chce miec 3 synów i wiem jak to zrobic hehehe ale o tym pózniej..
jak wróce to bede pewnie odsypiac
ale potem zawitam
love
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 02:26   #4862
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Łukasz śpi a ja nadrabiam po nocy Chwila dla siebie w jednym mieszkaniu też jest potrzebna no nie Kasiu

Na początek witam nowe PM, bo sporo ich się zjawiło

Stysik, anemeon
udanego wyjazdu

Justi udanego zakończenia remontu

Mabi świetne te Twoje erotyki

Ma.ko nie było mnie, bo u rodziców nie mam neta A w pracy sporo do zrobienia było Ale nadrobiłam
I ta okrągła zawieszka z pierwszego zdjęcia lepsza - nie skraca Ci tak szyi jak ta druga, chyba, ze ten drugi niżej będzie to ok. I gładkie pończoszki

Jola my też chcemy najpierw chłopaka, żeby bronił młodszą siostrzyczkę (to Łukasz tak gada), i żeby przyprowadzał przystojnych kolegów (ja bym tak chciała). Ja miałam młodszego brata i dlatego chcę odwrotnie u siebie

Dziewczyny wiem, że tytuł Mici jest super, ale taki miały w tym roku PM 2009 "Przygotowania w toku, bo ślub już w tym roku"
Chyba nie będziemy powielac co I Micia mam nadzieję, że się nie obrazisz czy coś

TYPY NA TYTUŁ CZĘŚCI 6:

1. Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku. (MiciaKicia)

2. Już za rok zrobimy ten najważniejszy krok.
(T'ai)

3. Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata

4. Ciągle gadamy, snując weselne plany.

JESZCZE 138 POSTÓW
Więc głosujemy

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

DOBRANOC

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 08:06   #4863
niunia32
Zakorzenienie

Hej!

przyszłam się przywitać!

chciałam się załapać jeszcze na stary wątek.

w ciągu pierwszego roku 5 pełnych części i poczatek 6. ładnie

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:08   #4864
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

TYPY NA TYTUŁ CZĘŚCI 6:

(T'ai)

JESZCZE 138 POSTÓW
Więc głosujemy

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

DOBRANOC
chyba zmienie zdanie

3 mi sie podoba a pozostale moga zostac na kolejne czesci

aaa dzien dobry

kawucha wypita zmykam sie odziac, ochlastac zabki i zmykam do babci pewnie na stary watek sie juz nie zalapie wiec donapisania w nowym
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:18   #4865
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć Dziewczyny już myślałam że założycie nowy wątek w nocy a tu proszę, czekałyście na mnie

Ja jestem za tytułem MiciKici....

A w ogóle rozpiera mnie niepohamowana radość: dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy!!! i dopiero 1 lutego wracam

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Ł

Dziewczyny wiem, że tytuł Mici jest super, ale taki miały w tym roku PM 2009 "Przygotowania w toku, bo ślub już w tym roku"

Nie wiedziałam... Micia głupio wyszło ale to niczyja wina... jestem za 3 albo za Mici..... nie wtrącam się jak przystało na zodiakalnego raka wycofuje się cichaczem

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:24   #4866
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień doberek
Jak humorki? U mnie super, bo jedziemy dziś na Sylwestra w Bieszczady do rodziny Łukasza I wszystko fajnie, gdyby nie chrzestny Łukasza, który kopci tyle fajek, że się niedobrze mi robi Ale postaram się robic tak, ze by jak najmniej siedziec w tym smrodzie

Mam taką nadzieję, że przed moim wyjazdem uda mi się wkleic kalendarz na pierwszą stronę

Elunka, ale Ci fajnie, że taką masz przerwę w pracy A szef jak na to zareagował, że wracasz w lutym dopiero?

Miłego dnia

64 => 55
Stary 2009-12-30, 09:29   #4867
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jestem już z Wami , nadrobię tylko te 2 strony i wracam.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:34   #4868
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ivonka no nie wiem czy to taka znowu przerwa bo tu w biurze to się wiecej obijam i Wam dotrzymuje towarzystwa a w szpitalu nie ma tak lekko, ale ja wolę tam harować, jestem fizjoterapeuta z powołania
A szef... może mnie albo zwolnić albo przystać na moje warunki a nie zwolni mnie bo za dużo kasy zainwestował w moje szkolenia i za dużo wiem

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-30, 09:40   #4869
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka wiem, ze praca biurowa strasznie rozleniwia i poszłabym gdzieś na jakąś pracę fizyczną się odmulic, ale gdzie ja pójdę z moim wykształceniem - na budowę
Fajnie, że masz, ze po praktykach masz do czego wracac. A zatrudnia kogoś na zastępstwo za Ciebie?

64 => 55
Stary 2009-12-30, 09:43   #4870
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

No ja to kipię energię dzisiaj
Możemy razem się wkręcić na jakąś budowę

Nie zatrudnia nikogo bo się nie opłaca chyba..on będzie trochę siedział....a reszta powiem szczerze - mam w to jest urlop który mi się prawnie należy i nawet telefonu nie odbiorę ani razu...

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-30, 09:47   #4871
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
No ja to kipię energię dzisiaj
Możemy razem się wkręcić na jakąś budowę

Nie zatrudnia nikogo bo się nie opłaca chyba..on będzie trochę siedział....a reszta powiem szczerze - mam w to jest urlop który mi się prawnie należy i nawet telefonu nie odbiorę ani razu...
I prawidłowo

64 => 55
Stary 2009-12-30, 09:48   #4872
bambusiek
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY

Od rana tradycyjnie nadrabianko

Cytat:
AHA I BYŁABYM WDZIĘCZNA ZA NIEROZPOWSZECHNIANIE
Z każdym oddechem
Z każdym spojrzeniem
Delikatnym dotykiem
Cichym westchnieniem
Bardziej niecierpliwie
Coraz bardziej śmiało
Czule i namiętnie
Oddaję swe ciało
Oddaję się w ręce
Działające cuda
Wędrujące po ciele
Szyja, piersi, uda
Chcę byś mnie kochał
Pragnę byś był bliżej
Czuję jak Twe ręce
Schodzą coraz niżej
Takiego dotyku
Nie da się zapomnieć
Rozpala, zniewala
Trudno mu się oprzeć
Odkrywasz sekrety
Kobiecego ciała
Całujesz i pieścisz
Oddaję się cała
Pragniesz czegoś więcej
Ja już cała płonę
Całujesz mnie w miejsce
Najbardziej strzeżone
Ja też pragnę kochać
Tak samo wytrwale
Dokładnie, starannie
Byś też mógł oszaleć
Spragnieni siebie
W uniesienia fazie
Stajemy się jednym
Ciałem w ekstazie
Piękne Gratuluję talentu

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
ja właśnie nie wiem kogo wziąć na świadka... czy kumpelkę z roku (bo takiej bliskiej przyjaciółki nie mam, raz się sparzyłam i koniec...) z którą przestanę studiować za pół roku a potem różnie może być; czy kuzynkę z którą mam super kontakt ale która w dniu ślubu będzie miała 19 lat. no i nie wiem.

widzę że u was to różnie, raz znajomi raz rodzina.
Ja bym w tej sytuacji wzięła kuzynkę.
U nas będą znajomi i to nie dlatego, że nie chcemy rodzeństwa, tylko chcielibyśmy, żeby nasi przyjaciele zostali w ten sposób uhonorowani

Cytat:
skoro już jest temat świadków to i ja mam pytanie
czy to prawda że świadkowie muszą byc stanu wolnego?
a jeśli nie to czy to prawda że to nie powinno byc małżeństwo raczej?
My chcemy właśnie małżeństwo

Cytat:
Może będzie chodził wkoło domu z koszykiem zawieszonym przez ramię i kręcił tyłkiem machając rękami
Twoje teksty są the best

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
We Wrocławiu, na oławskiej, bardzo miłe panie tam są, naprawdę polecam!
Byłam tam Ale w sumie szybko wyszłam, bo jeszcze chwila i bym pewnie chciała przymierzyć kilka

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
pokaż spódniczkę
kawa w czekoladzie?? pierwsze słyszę :tak:
Spódniczka taka sobie zwykła, ale jak zdąże to zrobię jej foto
A ta kawa, to sami nie wiemy czy się ją je czy mieli czy co Ale kupiłam, bo B. mówił, że widział i na jakąś okazję mam mu kupić, a kupiłam wczoraj w ramach przeprosin, które.... Eh...jest jeszcze gorzej

Cytat:
Dziołszki pozwolę sobie wrzucić swoje zdjęcie w kreacji sylwestrowej. Powiedzcie co o tym sądzicie i z którą biżu lepiej I potrzebuje pomocy - założyc czarne kabaretki, czy zwykłe pończoszki opalone??
Musiałam wyciąć twarz, bo strasznie wyszłam, jak się tato przymierzał kilka minut do zdjęcia świecąc mi po oczach lampą
Biżu nr 2 i cieliste rajstopki

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wrzucam Wam foty sweterka, ale oczywiście P. musiał się przywalić, że ja wszystko na wizaż wklejam
B. ładny

Cytat:
Mówiłam wam,że kocham wizaż ?
Chyba nie, ale domyślam się że tak
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:49   #4873
Mustique
Lena

hey!

wyspana, wypindżona i zmykam do miasta.. muszę prezent kupić siostrze... jutro ma urodzinki i tak nagle zjawiła się w domku.... i dlatego mam teraz wiele na głowie... bo nie wiem co jej kupić!!!
Stary 2009-12-30, 09:51   #4874
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz. II

Cytat:

z kolei najmiluśniejsze określenie mnie z jego ust to RYBKO a wiecie dlaczego?... ...bo on jest wędkarzem

Cytat:
Nie pojechałam dziś do Tż, bo był zmęczony jak co wtorek
Za to poszłam z mama na "zakupy". Piszę w "", bo nic nie kupiłam - standardowo. Staniki albo za małe, albo za duże. Spódnicę fajną mierzy.łam, ale była chyba na 120 w du..e, a mniejsza jakaś za małą, ale tez odstawała po bokach spodnie zostały same 36
Jedyne co fajne widziałam, to niby tunika, ale śmiesznie kolorystycznie była, więc nie mogłam się zdecydować. Taka za tyłek, opięta dość, bo z dzianiny, z luźnym golfem opadającym na biust, luźne krótkie rekawy, ale kolor - z jednej strony jakby niebieski i przechodzący (z drugiej strony) jakby w brąz czy taki miodowy.

Może jutro będzie lepiej. Qrcze nie wim już gdzie stanik kupić, bo nie u mnei więcej takich sklepów i chyba pójdę na Sylwka bez "hahaha"
za owocne zakupy dzisiaj.

Cytat:
Dziołszki pozwolę sobie wrzucić swoje zdjęcie w kreacji sylwestrowej. Powiedzcie co o tym sądzicie i z którą biżu lepiej I potrzebuje pomocy - założyc czarne kabaretki, czy zwykłe pończoszki opalone??
Musiałam wyciąć twarz, bo strasznie wyszłam, jak się tato przymierzał kilka minut do zdjęcia świecąc mi po oczach lampą.
Ładna sukienka i podoba mi się biżu z fotki 1

Cytat:
Wrociłam. Podczytywałam was wczesniej ale nie moglam odpisać bo u tż wizaż działa tylko do czytania a odpowiedzi sie nie chcialy właczyc. komputer grat taki chyba .
Widze,że każdej święta miło minęły mi tez. z tż praktycznie non stop. nadrobilismy zaleglosci w byciu obok,razem sie wylenilismy i odpoczelismy.
Wigilie spędziłam u tz na poczatku-pierwszy raz bylam na wigilii u nich.i milo zaskoczona bylam. u mnie w rodzinie jest na początku znak krzyża i ojcze nasz,a u tż wszyscy uklęknelismy przed obrazkiem i zmowilismy klika modlitw-bylo to takie ladne-tradycja po babci-aż milej sie jadło i dzieliło opłatkiem.
a potem na wigilie do mojej rodziny. i tu objadłam się karpiem śledziami.... i love śledzie w occie,oleju,śmietanie,sal sa,po kaszubsku i po gizycku i śledze,sledzie,śledzie
przez całe święta mój jadłospis wyglądał ta: sałatka warzywna, rybka po grecku i duuuuużo śledzi,barszcz czerwony i herbatka.

Reakcja tż na moje śledziozarcie: "co to będzie jak ty będziesz w ciąży?" A ja na to:"nauczysz się lowić ryby -to taniej wyjdzie moje jedzenie"
Nieźle mu powiedziałaś

Z prezentów dostałam:
-torebke w nity-już linka kiedys pokazywałam.
-zestaw z tuszem maybeline-stiletos -wydłuża dobrze,ale jakoś do mnie nie przemawia. wole pogrubiające.
-od tż szkatulke na biżuterię czarwoną w panterkę
-słodycze
-pieniążki za które kupie nowe okulary. stare mam porysowane jak nie wiem co,już je 6 lat maltretuje to sie porysowały.

własnei wróciłam do domu i mama powiedziała,że p wizycie u tesciowej mi cycki urosły już jej mialam powiedzieć,że sa wymasowane porządnie ale fakt faktem urosły mi jakoś w tym tygodniu a do okresu daleko jeszcze.
Witaj
Fajne prezenty i dalej trzymam kciuki, żeby Wam się udało

Cytat:
wrzucam Wam foty sweterka, ale oczywiście P. musiał się przywalić, że ja wszystko na wizaż wklejam
Ładny

Cytat:
Mówiłam wam,że kocham wizaż ?
, właśnie to mówisz

Cytat:
juz jestem
TŻ pojechal do domciu, bo jutro do pracki na 6 idzie ehhh byl moment, gdzie mialam do niego zal, ze nie zostaje ale sie polepszylo. juz mam dosyc tego jezdzenia w te i we wte ehhh
jedyne czego pragne, to zamieszac z Nim!!!
Cytat:
ehhh bo to wina @ i mam przez niego wahania nastrojow

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
róbcie, róbcie przyszłych mężów dla mojej wychuchanej córci...
a potem narzeczeni powiedzą dumnie, że mamusie sie z wizazu znają- to po co robić zapoznawczy obiad...

Cytat:
prostszy w obsłudze. przeważnie gdy sie chłopca przewija a on sika w górę na twarz mamusi

Cytat:
mnie tysiace kilometrów... ale jeszcze tylko miesiąc..
Zobaczysz, szybko minie!

Cytat:
a ja się zdążyłam posprzeczać z Tż'tem czasem mam go dość normalnie Dobranoc Wszystkim

Cytat:
jak sobie pomyślę o jutrzejszym dniu to normalnie tak mi się nie chce robić tego projektu jeszcze z P. się pokłóciłam, a nie mam karty do biblioteki, a chyba będę potrzebowała książkę idę spać i mam wszystko w
Kaś, proszę się nie smucić! Wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
a co do Tych dzieci to ja chce miec 3 synów i wiem jak to zrobic hehehe ale o tym pózniej..
jak wróce to bede pewnie odsypiac
ale potem zawitam
Jak wstaniesz to opowiedz jak

Cytat:
kawucha wypita zmykam sie odziac, ochlastac zabki i zmykam do babci pewnie na stary watek sie juz nie zalapie wiec donapisania w nowym
miłego dnia

Cytat:
Cześć Dziewczyny już myślałam że założycie nowy wątek w nocy a tu proszę, czekałyście na mnie
Ja jestem za tytułem MiciKici....
A w ogóle rozpiera mnie niepohamowana radość: dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy!!! i dopiero 1 lutego wracam
Widzisz czekałyśmy, zresztą sama chciałaś zakładać kolejną część, pamiętasz ?
Super

Cytat:
Łukasz śpi a ja nadrabiam po nocy Chwila dla siebie w jednym mieszkaniu też jest potrzebna no nie Kasiu

Chyba nie będziemy powielac co I Micia mam nadzieję, że się nie obrazisz czy coś.

TYPY NA TYTUŁ CZĘŚCI 6:

(T'ai)

Witaj, super że już jesteś
I za nadrabianie.

Tak szczerze to podobają mi się tytuły 1,2 i 3

Cytat:
Dzień doberek
Jak humorki? U mnie super, bo jedziemy dziś na Sylwestra w Bieszczady do rodziny Łukasza I wszystko fajnie, gdyby nie chrzestny Łukasza, który kopci tyle fajek, że się niedobrze mi robi Ale postaram się robic tak, ze by jak najmniej siedziec w tym smrodzie

Mam taką nadzieję, że przed moim wyjazdem uda mi się wkleic kalendarz na pierwszą stronę
Będzie dobrze, jakoś przeżyjesz w smrodku

Też mam cichą nadzieję, że do godz. 12:30 wyrobimy się z nowym wątkiem ... bo potem muszę jechać.

Cytat:
A szef... może mnie albo zwolnić albo przystać na moje warunki a nie zwolni mnie bo za dużo kasy zainwestował w moje szkolenia i za dużo wiem
Nie ma wyjścia, musi przystać na Twoje warunki

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-30, 09:51   #4875
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
kupiłam, bo B. mówił, że widział i na jakąś okazję mam mu kupić, a kupiłam wczoraj w ramach przeprosin, które.... Eh...jest jeszcze gorzej
niech on teraz przeprasza

Jenny a ja też wiem jak zrobić chłopczyka a jak dziewuszkę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:53
Stary 2009-12-30, 09:56   #4876
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Bambusiek mam nadzieję, że się poprawi sytuacja między Wami

Mustique Twoja siostra ma urodziny dzień przed Tobą?

Dziewczyny piszcie, bo się chcę załapac na nowy wątek do ok. godziny 13

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Jenny mi właśnie też najbardziej się podobają te 3 nowe tytuły, tylko kurczę nie chcę, żeby ktoś nas posądził o kopiowanie czy coś

Elunka, a może podzielisz się tą cenną informacją

64 => 55
Stary 2009-12-30, 09:57   #4877
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobrze, jak Ci się należy to niech się odczepią

Cytat:
Spódniczka taka sobie zwykła, ale jak zdąże to zrobię jej foto
A ta kawa, to sami nie wiemy czy się ją je czy mieli czy co Ale kupiłam, bo B. mówił, że widział i na jakąś okazję mam mu kupić, a kupiłam wczoraj w ramach przeprosin, które.... Eh...jest jeszcze gorzej
Dokładnie tak jak mówi Ela, chciałaś przeprosić - nie wyszło to niech teraz On się stara...

Cytat:
hey!

wyspana, wypindżona i zmykam do miasta.. muszę prezent kupić siostrze... jutro ma urodzinki i tak nagle zjawiła się w domku.... i dlatego mam teraz wiele na głowie... bo nie wiem co jej kupić!!!
Cześć
Może jakiś ciuszek albo książkę ??

Cytat:
Jenny a ja też wiem jak zrobić chłopczyka a jak dziewuszkę
Ja się na tym nie znam, więc powiedz jak bo my byśmy chcieli najpierw mieć Wiktorka

EDIT:

[QUOTE=ivona84;16140627]
Dziewczyny piszcie, bo się chcę załapac na nowy wątek do ok. godziny 13
Tak, zgadzam się

Jenny mi właśnie też najbardziej się podobają te 3 nowe tytuły, tylko kurczę nie chcę, żeby ktoś nas posądził o kopiowanie czy coś
Rozumiem, napewno wybierzemy coś dobrego

Elunka, a może podzielisz się tą cenną informacją
Eluś, prosimy [/QUOTE]

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:59
Stary 2009-12-30, 10:05   #4878
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie będziemy powielac co I Micia mam nadzieję, że się nie obrazisz czy coś

TYPY NA TYTUŁ CZĘŚCI 6:

2. Już za rok zrobimy ten najważniejszy krok. (T'ai)

JESZCZE 138 POSTÓW
Więc głosujemy
1 lub 3

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jak mówi Ela, chciałaś przeprosić - nie wyszło to niech teraz On się stara...
[/QUOTE]
Eh, to chyba niemożliwe, bo nawet nie zdążyłam nic powiedzieć, a już była kłótnia. Doszło do tego, że możliwe jest, że nie spędzimy Sylwestra razem. Foch na całego i nawet nie chciał pogadać na żywo...
Nie wiem co to z nami dalej będzie...
G. 9.1O.18
Stary 2009-12-30, 10:05   #4879
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
jeżeli o mnie chodzi to możesz się nimi dzielic tylko później nie ma się co burzyc i obrażać że ktoś podjął temat i dyskutuje wyrażając swoje opinie
nikt sie nie obraza
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dotta slusznie nie komentuj to, ze moj ojciec taki jest to nie znaczy, z eja-bo walcze z nim o to, niejden rodzinny obiad zepsulam...chodzi mi, ze jak sie wyrasta ww takim domu to chcac nie chcac slucha sie takich a nie innych komentarzy niekoniecznie sie zgadzajac-do zydow i murzynow JA nic nie mam tylko moj ojciec i tyle...a do gejow tez nie-niech sobie zyja jak chca i robia co chca, tlyko czy ja na to musze patrzec?nie. zreszta moja kumpela ma najlepszego przyjeciale geja, ale mimo, ze go zna juz dobrych pare lat, to i tak wychodzi jak zaczyna rozmawiac przez tel. ze swoim partnerem...mozna ich lubic, ale nie tolerowac niektorych zachowan po prostu.niech sie caluja,ale nie musze tego widzec - tu mam zdanie podobne jak Micia.

zreszta czy to cos dobrego kopulujace pary na teledyskach?pomijam orientacje.i tak samo nie toleruje tego, niewazne czy gej, czy lesbijka czy hetero.
tez nie jestem za golymi du.pami w teledyskach, sexem w teledyskach i wogole wszelkiej erotyce w teledyskach.... rzadko sie zdarza ze jest teledysk bez silikonowych lalek wywijajacych tyleczkami...
Cytat:
simy są fajowskie
noo
Cytat:
Micia a chodza ci te podroze normlanie i komp nie zamula?? bo ktos tu pisal, ze ten dodatek zamula chyba
nic mi nie zamula
Cytat:
Wróciłam.
Zaraz nadrabiam was

Cytat:
Musiałam wyciąć twarz, bo strasznie wyszłam, jak się tato przymierzał kilka minut do zdjęcia świecąc mi po oczach lampą
mi sie bardziej podoba opcja nr 1
Cytat:
super sweterek
Cytat:
a ja się zdążyłam posprzeczać z Tż'tem czasem mam go dość normalnie Dobranoc Wszystkim
hehe tez mam czasem swojego dosyc ahhhh

Wrzucam Wam moje pazurki.

Zaraz lece do lekarza pozbyc sie 50zl... bo musze badania zrobic do pracy. pozniej skoncze paznokcie (zrobilam jedna reke druga dzisiaj), musze isc do pracy wypelnic papierki i pozniej zakupy sylwestrowe. Mam drobny problem z pisaniem na klawiaturze w tych pazurkach :P

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:10   #4880
MiciaKicia
Zakorzenienie

Bambusiek mam nadzieje, ze sie ulozy miedzy Wami

Stary 2009-12-30, 10:10   #4881
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Bambusiek Kochana nawet tak nie gadaj, ze nie wiadomo co będzie - dobrze będzie i mam nadzieję, że zrozumie, że zrobił źle i Cię przeprosi

Micia - niezłe szpony

Uciekam się robic na bóstwo, bo mam to własnie do zrobienia, w dodatku muszę spakowac siebie i Łukasza, ciuchy uprasowac i obiad zrobic i wszystko na mojej głowie

64 => 55
Stary 2009-12-30, 10:12   #4882
Mustique
Lena

Cytat:
Mustique Twoja siostra ma urodziny dzień przed Tobą?
:
jesteśmy z tego samego roku ale dzieli nas 12 miesiący.. prawie... rodzice za bardzo sie cieszyli sobą... moja siostra to przysłowiowa wpadka...

....
dobra znikam już naprawdę bo mnie wieczór zastanie przy was...
Stary 2009-12-30, 10:17   #4883
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Bambusiek Kochana nawet tak nie gadaj, ze nie wiadomo co będzie - dobrze będzie i mam nadzieję, że zrozumie, że zrobił źle i Cię przeprosi
Właśnie, że to ja zrobiłam źle, chciałam sytuację wyprostować, ale był odwet "skoro tak-to tak". Raczej mnie nie przeprosi, bo nie ma jego winy, tylko sytuacja trochę nie tak się ukierunkowała

A tak z wesołego tematu:

Lusesita - gratulacje z okazji rocznicy zaręczyn
G. 9.1O.18
Stary 2009-12-30, 10:17   #4884
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, to chyba niemożliwe, bo nawet nie zdążyłam nic powiedzieć, a już była kłótnia. Doszło do tego, że możliwe jest, że nie spędzimy Sylwestra razem. Foch na całego i nawet nie chciał pogadać na żywo...
Nie wiem co to z nami dalej będzie...
Bambusiu nie można tak mówić wszystko się ułoży!!!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam moje pazurki.

Zaraz lece do lekarza pozbyc sie 50zl... bo musze badania zrobic do pracy. pozniej skoncze paznokcie (zrobilam jedna reke druga dzisiaj), musze isc do pracy wypelnic papierki i pozniej zakupy sylwestrowe. Mam drobny problem z pisaniem na klawiaturze w tych pazurkach :P
Ładne pazurki

Cytat:
Uciekam się robic na bóstwo, bo mam to własnie do zrobienia, w dodatku muszę spakowac siebie i Łukasza, ciuchy uprasowac i obiad zrobic i wszystko na mojej głowie
Pracowita kobitka z Ciebie

Cytat:
jesteśmy z tego samego roku ale dzieli nas 12 miesiący.. prawie... rodzice za bardzo sie cieszyli sobą... moja siostra to przysłowiowa wpadka...
A ja myślałam, że Wy bliźniaczki

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-30, 10:20   #4885
lusesita23
Zakorzenienie

O zalapalam sie jeszcz ena stary watek na nowy sie raczej nie zalapie bo zaraz jade do M.

ivona faktycznie troche nie halo powielac...to ja jestem za 3 w takim raziewszystkie tytuly sa ok, zreszta nie zmarnuja sie;p beda przeciez kolejne czesci

Bambusiek nawet tak nie mow!!! ulozy sie kochana

Micia to git, ze nie zamulaja ale szpony,wow! ale mi takie nie pasuja...wole tradycyjne lopatki;p

Mustique udanych zakupow!

ja tez spadam sie robic na bostwo;p jeszcze nie wiem w co sie ubrac...
u nas dzis minus 9 jest i chmury czarne sie zbieraja

milego dnia kochane!
i do zobaczenia w nowym watku

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

bambusiek dzieki szczerze to zapomnialam ,ze to dzis!!
musze M. to dzis uswiadomic ale jaja, mam pierscionek juz 365 dni tzn o 18 ta rocznic a w sumie dzieki jeszcze raz kochana
Stary 2009-12-30, 10:23   #4886
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za trzymaniu kciuków - . Niestety ale nie udało mi się kupić tej sukienki ... Piotrek mi licytował (i zawsze tak na 1,5 min przed zaczyna), ale zabrakło jakoś 10-15 sekund, chociaż i tak nie wiadomo ile ten ktoś dał najwięcej. Sukienka poszła za... 500zł, a licytowałam suknię ślubną... Tak mnie jakoś naszło już sobie nawet sprawdziłam sprzedawcę itd i wszystko było ok. No ale cóż, w takim razie czekam do następnej okazji lub czeka nas wędrówka po salonach. W załączniku licytowana suknia .

A teraz zmykam na chwilkę - pomyć naczynia.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-30, 10:25   #4887
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za trzymaniu kciuków - . Niestety ale nie udało mi się kupić tej sukienki ... Piotrek mi licytował (i zawsze tak na 1,5 min przed zaczyna), ale zabrakło jakoś 10-15 sekund, chociaż i tak nie wiadomo ile ten ktoś dał najwięcej. Sukienka poszła za... 500zł, a licytowałam suknię ślubną... Tak mnie jakoś naszło już sobie nawet sprawdziłam sprzedawcę itd i wszystko było ok. No ale cóż, w takim razie czekam do następnej okazji lub czeka nas wędrówka po salonach. W załączniku licytowana suknia .

A teraz zmykam na chwilkę - pomyć naczynia.
mm piekna, moze kiedys i ja zalicytuje ślubną bede miec spokoj a okazje są czasami super potem zaniesc do krawcowej przerobic i juz

Zmykam zalatwiac swoje sprawy

Stary 2009-12-30, 10:36   #4888
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja wogóle jestem antyzaboboniasta... a jak mówiłąm w rodzinie że w lipcu ślub??!!! to jaki był larum. (szczególnie teściowa) . bo nie ma literki >r<.... a ja mam tę literkę, wiecie gdzie... biorę ślub wtedy kiedy mam termin wolny...
no u nas to tylko mama P trochę burzyła że to maj

Cytat:
z kolei najmiluśniejsze określenie mnie z jego ust to RYBKO a wiecie dlaczego?...
...bo on jest wędkarzem
mój mówi do mnie dokładnie tak samo ale skąd mu się to wzięło
i nie da rady już go oduczyć od tej ryby

Cytat:
bardzo mi się podoba

Cytat:
jola - też wolałabym syna niż córę
ja też Jasia

Cytat:
prostszy w obsłudze. przeważnie gdy sie chłopca przewija a on sika w górę na twarz mamusi

Cytat:
wyslalam Ci
ide spac, troche pogralam, ale ran owstac musze...

dobranoc
dzięki, później lukne czy działają

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
jak

Cytat:

TYPY NA TYTUŁ CZĘŚCI 6:

2. Już za rok zrobimy ten najważniejszy krok. (T'ai)

nawet nie zauważyłam że taki był
w takim wypadku jestem za 3

Cytat:
i tak ma być
ja teraz też mam urlop a nowego numeru oczywiście nie podałam

Leżymy ostatnio z P jak te stare dziadki , nawet na igraszki coś ostatnio nie miałam chęci
A wczoraj tak się obżarliśmy że nie mogliśmy się ruszać

Dottta, Kaśka jak z TŻ-ami?
Bambusiek w złości różne głupoty się gada, na pewno będzie dobrze
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:45   #4889
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cześć laski.
Bojciu,ja mam teraz taki sajgon w życiu,że szok. Ja nie wiem,co będzie tydzień przed ślubem. Istna masakra!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:47   #4890
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Już Wam mówię
Plemniczki Y odpowiedzialne za "powstanie"chłopczyka szybciej się poruszają ale też szybciej giną w .... yyyy... naszych wnętrzach. Dlatego żeby mieć chłopczyka trzeba zapładniać w dzień owulacji, ew. dzień przed lub po.
natomiast plemniczki X - dziewczynki - wolniej się przemieszczają ale dłużej żyją w kotkach i żeby mieć dziewczynkę trzeba się bzykać w jakimś odstępie od jajeczkowania.

Generalnie chodzi o to że jak będzie blisko owulacji to plemnik Y wyprzedzi tego X i będzie chłopiec. Ale jak będzie dalej od owulacji to plemnik Y zginie po drodze a wtedy plemnik X go dogoni powoli i prześcignie.

Już nie umiem inaczej

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości