|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
jeee pisałas lansem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- na porodówce juz spokoj idziemy sie zdzrmnac z kolezanka na chwilke moze pospimy do 5 ![]() zaspokoiłam dzis swój instynkt bo zapoznałam sie z jednodniowym frankiem tulanie było oh było ![]() a co do Tych dzieci to ja chce miec 3 synów ![]() i wiem jak to zrobic hehehe ale o tym pózniej..jak wróce to bede pewnie odsypiac ![]() ale potem zawitam ![]() love
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Łukasz śpi a ja nadrabiam po nocy
Chwila dla siebie w jednym mieszkaniu też jest potrzebna no nie Kasiu Na początek witam nowe PM, bo sporo ich się zjawiło Stysik, anemeon udanego wyjazdu ![]() Justi udanego zakończenia remontu ![]() Mabi świetne te Twoje erotyki ![]() Ma.ko nie było mnie, bo u rodziców nie mam neta A w pracy sporo do zrobienia było Ale nadrobiłam I ta okrągła zawieszka z pierwszego zdjęcia lepsza - nie skraca Ci tak szyi jak ta druga, chyba, ze ten drugi niżej będzie to ok. I gładkie pończoszki Jola my też chcemy najpierw chłopaka, żeby bronił młodszą siostrzyczkę (to Łukasz tak gada), i żeby przyprowadzał przystojnych kolegów (ja bym tak chciała). Ja miałam młodszego brata i dlatego chcę odwrotnie u siebie ![]() Dziewczyny wiem, że tytuł Mici jest super, ale taki miały w tym roku PM 2009 "Przygotowania w toku, bo ślub już w tym roku" Chyba nie będziemy powielac co I Micia mam nadzieję, że się nie obrazisz czy coś ![]() TYPY NA TYTUŁ CZĘŚCI 6: 1. Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku. (MiciaKicia) 2. Już za rok zrobimy ten najważniejszy krok. (T'ai) 3. Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata 4. Ciągle gadamy, snując weselne plany. JESZCZE 138 POSTÓW Więc głosujemy ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- DOBRANOC
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
przyszłam się przywitać! chciałam się załapać jeszcze na stary wątek. ![]() w ciągu pierwszego roku 5 pełnych części i poczatek 6. ładnie
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 mi sie podoba a pozostale moga zostac na kolejne czesci ![]() aaa dzien dobry ![]() kawucha wypita zmykam sie odziac, ochlastac zabki i zmykam do babci pewnie na stary watek sie juz nie zalapie wiec donapisania w nowym |
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
już myślałam że założycie nowy wątek w nocy a tu proszę, czekałyście na mnie Ja jestem za tytułem MiciKici.... A w ogóle rozpiera mnie niepohamowana radość: dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Jak humorki? U mnie super, bo jedziemy dziś na Sylwestra w Bieszczady do rodziny Łukasza ![]() Ale postaram się robic tak, ze by jak najmniej siedziec w tym smrodzie ![]() Mam taką nadzieję, że przed moim wyjazdem uda mi się wkleic kalendarz na pierwszą stronę ![]() Elunka, ale Ci fajnie, że taką masz przerwę w pracy A szef jak na to zareagował, że wracasz w lutym dopiero?Miłego dnia
![]() |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonka no nie wiem czy to taka znowu przerwa bo tu w biurze to się wiecej obijam i Wam dotrzymuje towarzystwa
![]() a w szpitalu nie ma tak lekko, ale ja wolę tam harować, jestem fizjoterapeuta z powołania ![]() A szef... może mnie albo zwolnić albo przystać na moje warunki ![]() a nie zwolni mnie bo za dużo kasy zainwestował w moje szkolenia i za dużo wiem
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka wiem, ze praca biurowa strasznie rozleniwia i poszłabym gdzieś na jakąś pracę fizyczną się odmulic, ale gdzie ja pójdę z moim wykształceniem - na budowę
![]() Fajnie, że masz, ze po praktykach masz do czego wracac. A zatrudnia kogoś na zastępstwo za Ciebie? |
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to kipię energię dzisiaj
Możemy razem się wkręcić na jakąś budowę ![]() Nie zatrudnia nikogo bo się nie opłaca chyba..on będzie trochę siedział....a reszta powiem szczerze - mam w
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4872 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY
Od rana tradycyjnie nadrabianko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas będą znajomi i to nie dlatego, że nie chcemy rodzeństwa, tylko chcielibyśmy, żeby nasi przyjaciele zostali w ten sposób uhonorowani Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale w sumie szybko wyszłam, bo jeszcze chwila i bym pewnie chciała przymierzyć kilkaSpódniczka taka sobie zwykła, ale jak zdąże to zrobię jej foto ![]() A ta kawa, to sami nie wiemy czy się ją je czy mieli czy co Ale kupiłam, bo B. mówił, że widział i na jakąś okazję mam mu kupić, a kupiłam wczoraj w ramach przeprosin, które.... Eh...jest jeszcze gorzejCytat:
Cytat:
Chyba nie, ale domyślam się że tak
|
|
#4873 |
|
Lena
|
hey!
wyspana, wypindżona i zmykam do miasta.. muszę prezent kupić siostrze... jutro ma urodzinki i tak nagle zjawiła się w domku.... i dlatego mam teraz wiele na głowie... bo nie wiem co jej kupić!!!
|
|
#4874 | ||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz. II
Cytat:
Cytat:
za owocne zakupy dzisiaj.Cytat:
![]() Cytat:
Fajne prezenty i dalej trzymam kciuki, żeby Wam się udało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczysz, szybko minie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super Cytat:
I za nadrabianie.Tak szczerze to podobają mi się tytuły 1,2 i 3 ![]() Cytat:
![]() Też mam cichą nadzieję, że do godz. 12:30 wyrobimy się z nowym wątkiem ... bo potem muszę jechać.Cytat:
|
||||||||||||||||
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jenny a ja też wiem jak zrobić chłopczyka a jak dziewuszkę ![]() ![]()
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-30 o 09:53 |
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek mam nadzieję, że się poprawi sytuacja między Wami
Mustique Twoja siostra ma urodziny dzień przed Tobą? Dziewczyny piszcie, bo się chcę załapac na nowy wątek do ok. godziny 13 ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Jenny mi właśnie też najbardziej się podobają te 3 nowe tytuły, tylko kurczę nie chcę, żeby ktoś nas posądził o kopiowanie czy coś Elunka, a może podzielisz się tą cenną informacją
|
|
|
|
#4877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może jakiś ciuszek albo książkę ?? Ja się na tym nie znam, więc powiedz jak bo my byśmy chcieli najpierw mieć Wiktorka EDIT: [QUOTE=ivona84;16140627] Dziewczyny piszcie, bo się chcę załapac na nowy wątek do ok. godziny 13 ![]() Tak, zgadzam się ![]() Jenny mi właśnie też najbardziej się podobają te 3 nowe tytuły, tylko kurczę nie chcę, żeby ktoś nas posądził o kopiowanie czy coś Rozumiem, napewno wybierzemy coś dobrego ![]() Elunka, a może podzielisz się tą cenną informacją Eluś, prosimy [/QUOTE]
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-30 o 09:59 |
|||
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Nie wiem co to z nami dalej będzie...
|
|
#4879 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
noo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wrzucam Wam moje pazurki. Zaraz lece do lekarza pozbyc sie 50zl... bo musze badania zrobic do pracy. pozniej skoncze paznokcie (zrobilam jedna reke druga dzisiaj), musze isc do pracy wypelnic papierki i pozniej zakupy sylwestrowe. Mam drobny problem z pisaniem na klawiaturze w tych pazurkach :P
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek mam nadzieje, ze sie ulozy miedzy Wami
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek Kochana nawet tak nie gadaj, ze nie wiadomo co będzie - dobrze będzie i mam nadzieję, że zrozumie, że zrobił źle i Cię przeprosi
Micia - niezłe szpony Uciekam się robic na bóstwo, bo mam to własnie do zrobienia, w dodatku muszę spakowac siebie i Łukasza, ciuchy uprasowac i obiad zrobic i wszystko na mojej głowie
|
|
|
|
#4882 |
|
Lena
|
.... dobra znikam już naprawdę bo mnie wieczór zastanie przy was...
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak z wesołego tematu: Lusesita - gratulacje z okazji rocznicy zaręczyn
|
|
#4884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko się ułoży!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
O zalapalam sie jeszcz ena stary watek
na nowy sie raczej nie zalapie bo zaraz jade do M.ivona faktycznie troche nie halo powielac...to ja jestem za 3 w takim razie ![]() Bambusiek nawet tak nie mow!!! ulozy sie kochana Micia to git, ze nie zamulaja ale szpony,wow! ale mi takie nie pasuja...wole tradycyjne lopatki;pMustique udanych zakupow! ![]() ja tez spadam sie robic na bostwo;p jeszcze nie wiem w co sie ubrac... ![]() u nas dzis minus 9 jest i chmury czarne sie zbieraja ![]() milego dnia kochane! i do zobaczenia w nowym watku ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- bambusiek dzieki ![]() musze M. to dzis uswiadomic tzn o 18 ta rocznic a w sumie |
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za trzymaniu kciuków -
![]() ![]() . Niestety ale nie udało mi się kupić tej sukienki ... Piotrek mi licytował (i zawsze tak na 1,5 min przed zaczyna), ale zabrakło jakoś 10-15 sekund, chociaż i tak nie wiadomo ile ten ktoś dał najwięcej. Sukienka poszła za... 500zł, a licytowałam suknię ślubną... Tak mnie jakoś naszło już sobie nawet sprawdziłam sprzedawcę itd i wszystko było ok. No ale cóż, w takim razie czekam do następnej okazji lub czeka nas wędrówka po salonach. W załączniku licytowana suknia A teraz zmykam na chwilkę - pomyć naczynia. |
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
bede miec spokoj a okazje są czasami super potem zaniesc do krawcowej przerobic i juzZmykam zalatwiac swoje sprawy ![]() ![]()
|
|
|
#4888 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie da rady już go oduczyć od tej ryby Cytat:
ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w takim wypadku jestem za 3 ![]() Cytat:
i tak ma byćja teraz też mam urlop a nowego numeru oczywiście nie podałam ![]() Leżymy ostatnio z P jak te stare dziadki A wczoraj tak się obżarliśmy że nie mogliśmy się ruszać Dottta, Kaśka jak z TŻ-ami? Bambusiek w złości różne głupoty się gada, na pewno będzie dobrze |
||||||||
|
|
|
#4889 |
|
Konto usunięte
|
Cześć laski.
Bojciu,ja mam teraz taki sajgon w życiu,że szok. Ja nie wiem,co będzie tydzień przed ślubem. Istna masakra !
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Już Wam mówię
Plemniczki Y odpowiedzialne za "powstanie"chłopczyka szybciej się poruszają ale też szybciej giną w .... yyyy... naszych wnętrzach. Dlatego żeby mieć chłopczyka trzeba zapładniać w dzień owulacji, ew. dzień przed lub po. natomiast plemniczki X - dziewczynki - wolniej się przemieszczają ale dłużej żyją w kotkach i żeby mieć dziewczynkę trzeba się bzykać w jakimś odstępie od jajeczkowania. Generalnie chodzi o to że jak będzie blisko owulacji to plemnik Y wyprzedzi tego X i będzie chłopiec. Ale jak będzie dalej od owulacji to plemnik Y zginie po drodze a wtedy plemnik X go dogoni powoli i prześcignie. Już nie umiem inaczej
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

wszystkich zgorszonych przepraszam
) a jak pojawił się kandydat to przyjaźń się skończyła 

ale pewnie zaraz mus ie budzik wlaczy wiec zmykam

A w pracy sporo do zrobienia było
I Micia mam nadzieję, że się nie obrazisz czy coś 

Ale postaram się robic tak, ze by jak najmniej siedziec w tym smrodzie 

Ale kupiłam, bo B. mówił, że widział i na jakąś okazję mam mu kupić, a kupiłam wczoraj w ramach przeprosin, które.... Eh...jest jeszcze gorzej

czasem mam go dość normalnie
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
wszystko się ułoży!!!