| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-31, 11:30 | #2521 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat: 
 Gdy mnie coś denerwuje to mówię, że mnie to wkurza i to wystarczy, by mój facet zastanowił się nad swoim zachowaniem. Natomiast co do spraw takich, że nie odzywa się calymi dniami (mój też nie pisze co chwile smsów czy nie dzwoni, ale my widzimy się codziennie), nie ma czasu, nie wybieracie się nigdzie razem to nie pomogę, bo nie miałam nigdy takiego problemu. No, może miałam, jak mój facet miał 19-21 lat i wtedy mu kumple tylko w głowie byli. Ile kłotni było przez to  Ale minęło bezpowrotnie. Cytat: 
  Przeczytaj to co napisałam, a potem się wypowiadaj. Rozmawiać trzeba, ale nie jest miłe i fajne dla drugiej strony, kiedy ktoś tonem roszczeniowym mówi "rozmawiaj ze mną tu i teraz, bo ja chcę!", albo ciągle o tym marudzi. Nie dziwota, że się nie chce... Poza tym facet przychodzący do Ciebie i mówiący: " Kochanie, zdradzam Cię, pogadajmy o tym"-masz rację- BEZSENS  EDIT. Koszkaa i jej facet są teraz na takim etapie, że każda rozmowa "o związku, o tym jak jest źle, a dlaczego jest źle" spowoduje tylko zaognienie sytuacji. 
				__________________ "Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones Edytowane przez Mojitooo Czas edycji: 2009-12-31 o 11:33 | ||
|     | 
|  2009-12-31, 11:34 | #2522 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Łódź 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-31, 11:39 | #2523 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  zarzucasz mi coś co sama implikujesz koszce  i żadna nigdzie nie napisała, że trzeba rozmawiac teraz, zaraz i natychmiast  ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat: 
  bo niestety wszystkiego nie dam rady sama zrobic   | |||
|     | 
|  2009-12-31, 11:39 | #2524 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Spokój, baby! Bo przełożę przez kolano   Każda ma trochę racji, ale prawda jest taka, że nie każda rada jest uniwersalna dla każdego związku. Jeżeli Koszka widzi, że sama zmiana nic nie daje, i czekanie na jego ruch jest bezcelowe, to co ma zrobić? Chce ratować swój związek, i robi w tym kierunku to, co może. Czasem, Koszko, przesadzasz, ale moim zdaniem Twój TŻ przesadza dużo bardziej. Jest dorosłym człowiekiem, a wciąż nie potrafi zrozumieć, że czasem trzeba porozmawiać. Przecież nie można czekać w nieskończoność, aż jaśnie pan zdecyduje Cię przyjąć na audiencję   | 
|     | 
|  2009-12-31, 11:40 | #2525 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   Każdy musi pracować nad sobą. Ja się postaram, ale jak u niego efektów nie będzie to ja też w końcu odpuszczę. Ale co mi szkodi i tak już jest kiepsko   Dziewczyny nie kłócić się tu już   Idę jakieś paznokcie pomalować, brwi wyregulować, gdzie bym nie szła, zawsze warto ładnie wyglądać. A i humor mi się może po tym poprawi. Potem zadzwonie i zapytam czy już coś wie co z sylwestrem.   
				__________________ ,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello | ||
|     | 
|  2009-12-31, 11:41 | #2526 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
  Tam jest napisane, że rozmawiać trzeba kiedy jest problem i wtedy kiedy obie osoby chcą. Bo inaczej to wychodzi bezsensowna walka z wiatrakami. A tak poza tym kończe dyskusję z Tobą ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Jakoś nie lubię tłumaczyć komuś co miałam na myśli   Wszystkim Wam życzę szampańskiej zabawy i dużo szczęścia w Nowym Roku! 
				__________________ "Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:42 | #2527 | |
				 | 

Cytat: 
 Spróbuję, może jak ja zmienię stosunek i ton tych rozmów to może i on chętniej będzie rozmawiał? 
				__________________ ,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:43 | #2528 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:44 | #2529 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   nie no żarcik  ale seksownie by było  KOCHANE ŻYCZĘ WAM WSPANIALE SPĘDZONEGO SYLWESTRA I HUCZNIE PRZYWITANEGO NOWEGO ROKU! Jaki 1 stycznia taki cały rok, podobno   więc bawcie się, cieszcie z obecności Waszych TŻcików, nie kłóćcie się z nimi  te które są sam na sam, niech korzystają, niech to będzie cudowny wieczór   Red trzymam kciuki, by TŻ był baaaardzo grzeczny  i żebyś nie gadała takich głupotek, że 1 stycznia oznajmisz nam że jesteś singielką, bo tak być nie może, zrozumiano?       | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:45 | #2530 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i dalej wychodzi, że mam racje, nie da się wiecznie na faceta czekac tylko trzeba czasami powiedziec "porozmawiajmy teraz", szczególnie jak facet odklada i odkłada tą rozmowę. | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:47 | #2531 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Zabrze 
				 | 

JAKI SYLWESTER TAKI CAŁY ROK. Jeśli chcecie sie kłócić to akyszzzz z wątku  Ostatni dzień roku ma byc cudowny, nieważne czy z Tżtami czy nie,mamy się dobrze bawić.  4 lata temu spędzałam sylwka sama, bo tż był u kolegów... wypiłam 2 piwa ,lukłam komedię romantyczną i poszłam spać  Znając życie teraz bym się wkurzyła hahha  ale wtedy wiecie...początek związku  LIZUSTWO ! A potem wychodza z nas diabełki......   
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-12-31, 11:50 | #2532 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  nie chcialam za bardzo go szokowac pózniej   | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:51 | #2533 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cześc kochane  Ja jestem totalnie na NIE odnośnie dzisiejszego wieczoru. Nie mam nastroju, bolą mnie plecy, martwię się ze mój facet sie upije i znów nie odstawi szopki  . Ostatnie tygodnie z nim dały mi porządnie w kośc i przez to wpadłam w jakiegoś doła emocjonalnego. Mam wrażenie, że ten sylwester będzie też po częsci do doopy ze względu na mój podły humor  . Mojito ma w pewnym stopniu rację, aczkolwiek rozumiem Koszkę, bo czasem mam podobnie. To zupełnie normalne, że oczekuje się od swojego faceta jakiegoś zaangażowania, czułego słowa. A ja mam wrażenie, że facet Koszki jest taki troche....zamknięty w sobie? Ma problemy z wyrażaniem i okazywaniem uczuc? Któraś z was dobrze napisała, że nie każda z nas czepia się o bzdury i rada, aby zamiast ochrzanic TZta napisac tutaj posta nie do końca jest zgodna z prawdą. Nie dzielmy ludzkich (tżtowych  ) błedów tylko i wyłącznie na "bzdury" i "ostre przegięcia", bo są jeszcze setki tych pośrednich, za które również należy się czasem porządny opieprz  . Trzeba byc wyrozumiałym, ale nie pobłażliwym. Facet potrzebuje kobiety a nie terminatora - to jasne. Ale też potrzebuje KOBIETY, a nie uległej "kluseczki"  , która przemilczy gdy on nawali a poleci sie wyżalic na forum. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi  . Życzę wam kochane moje, udanego Sylwestra. Abyście wszystkie dotrwały do 12  (piszę to, bo ostatnio mój tż nie wytrzymał nawet do 11  ). Szampańskiej, szalonej zabawy w super towarzystwie. Życzę wam wejścia w Nowy Rok z bolącą główką (ale nie za bardzo  ) no i przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń! Studetkom mobilizacji do nauki i zdanej sesji, a maturzystkom matury na 100% i dostania się na wymarzone uczelnie  . Wszytkie, moje Zazdrosnice DUUUZY BUZIAK jeszcze w starym roku   Gwiazdeczko, kochana, dziękuję bardzo  I tobie też życzę pociechy z Twojego tżtka  zarówno w sylwka jak i w całym roku  . Baw się dobrze! Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-31 o 11:55 | 
|     | 
|  2009-12-31, 11:52 | #2534 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-12-31, 11:57 | #2535 | |
				 | 

Cytat: 
  Moj TZ to ma taka slaba glowe ze szok. Ale jak sie pije raz na pol roku to tak jest. Wiec mu nie zabraniam. Poza tym on ma takie dziwne zachowania jak pije, ze np. non stop sie do mnie klei, sciska mnie, wycalowywuje, jak sie wkurzam na niego i krzycze to on potulnie caly czas mowi:" Tak Kochanie", " jak sobie zyczysz Kochanie". Normalnie mnie to czasem tak wkurza....  Ale ostatnio jak jest trzezwy tez jest taki milutki, wiec wybaczam   Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-31 o 11:59 | |
|     | 
|  2009-12-31, 12:12 | #2536 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  no nie rozumiem....nie jestem dobrym ogrodnikiem ale doskonale wiem, ze kwiatek trzeba podlewac by nie usechł i tak samo jest w związku - nie można byc w zwiazku w którym nie ma czułosci, zrozumienia, miłych słów...w ktorym 2 osoba Cię nie slucha, nie potrafi zobaczyc, że rzeczywiscie jest cos nie tak, ktora ucieka od problemów i woli udawac, ze jest dobrze. Dla mnie to parodia zwiazku a nie prawdziwy zwiazek. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat: 
  ech, jak za 2 razem uslyszalam, że sie postara to zebral niezly ochrzan...kurde ja kuplem, też pracującym mam lepszy kontakt sms niż z własnym facetem  Nie rozumiem jak dla faceta, któremu zależy może by częsty kontat z wybraną ukochaną osobą problemem?  ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Jedno musze przyznac - zaprzestanie częstego pisania sms ma rewelacyjny skutek. Ostatnio nawet co mu sie ostatno nie zdażało o 12 w nocy dostałam sms co robię i czy dalej czytam książke; no jak na mojego takie zainteresowanie to po prostu sukces był   Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-31 o 12:01 | ||
|     | 
|  2009-12-31, 12:25 | #2537 | 
				 | 

A tak w ogole moje kochane to ja powinnam byc wyrozniona w tym watku! Spojrzcie na ranking, pisze najwiecej   Garfi sie opuscila  Jestem królową zazdrosnic  Nie wiem tylko, czy to zle czy dobrze  https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=389410 | 
|     | 
|  2009-12-31, 12:48 | #2538 | 
| Zakorzenienie | 

AAAAAAAAAAAAAA przytyłam od lata, ledwo się mieszcze w stare dżinsy ale im nie odpuszcze, mam nadzieje, że guzik wytrzyma    mam nadzieje, że mój sie nie kapnie, że przytyłam i nie zacznie oglądac się za szczuplymi....   Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-31 o 12:51 | 
|     | 
|  2009-12-31, 12:58 | #2539 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

a mi się odechciało tego Sylwestra   rodzice zaczęli temat nocowania i mi się smutno zrobiło. bo mój TŻ mieszka koło tej swojej siostry ciotecznej i myślałam, że zaproponuje, że mnie przenocuje. nie zaproponował. i nawet jak ja spytałam czy mnie przenocuje to zmienił temat "podprowadzę cię  ". znając życie nawet tego nie zrobi, bo będzie pijany więc ja dziękuję. nawet mój ojciec był w szoku i pytał "a czemu cię nie przenocuje?". w takich momentach ten związek wydaje mi się niepoważny. | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:00 | #2540 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  dziwne to troche.... a tlumaczył dlaczego tego nie chce? | |
|     | 
|  2009-12-31, 13:01 | #2541 | 
				 | 

nawet bardzo. wiesz jak mi teraz głupio i przykro? szkoda gadać. nie tłumaczył.. bo nie pytałam dlaczego. napisałam TŻtowi, że mi się odechciało tego Sylwestra, jemu się chyba wydaje, że przez te koleżanki. jak zwykle olewa mój problem i mnie głupio pociesza, że będzie dobrze. może Cholerka mnie do pionu postawi? | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:15 | #2542 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Syreni gród 
				 | 

dopiero wstałam   idę coś zjeść i was nadrobię   
				__________________ czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:19 | #2543 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc ];-> 
				 | 

Hej Kochane   musze wam opowiedziec co sie dzieje  otoz zostaje u siebie na sylwestra, przychodzi exexex i nasza znajoma para. Okazalo sie ze exex zerwal ze swoja dziewczyna i jest na tym sylwestrze co mialam jechac  wiecie co czuje... ze w koncu stane przed wyborem exex a exexex. Jakos mi sie wydaje ze tak to sie nie skonczy. Nie wiem czy nie zaluje ze tam nie pojechalam. Mam straszny metlik w glowie, ale teraz to juz moge pogdybac....   
				__________________ 53,5 kg (8.09.10)  51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg  .. Podejdź jeśli chcesz, pokochaj jeśli potrafisz...  | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:22 | #2544 | 
				 | 

Reb yyy ja na pewno Cię nie przywróce do pionu, bo przyznam szczerze że mi też zrobiłoby się przykro.   Motylku hmmm to że tak się tutaj nam udzielasz to dobrze  ale z drugiej strony...można też rozkminiać negatywy  E.J nie zauważy.  chyba... ciekawe czy tak tylko udają mówiąc 'jesteś sexy jak masz większą pupę,biodra...' eee srać ich jesteśmy megaaaaaaaaa extra i w ogóle  za***i*ste haha  Mandy ijeeee ja w życiu tyle nie spałam... nie jesteś może zodiakalnym lwem?      a ja teraz zastanawiam się w co się ubrać, jak umalować..yy...w ogóle to boję się,że tego sylwka sam na sam ktoś nam może zepsuć  bo przyjechał ciekawski i trochę szurnięty kuzyn Tżta...ach...oby nie przyszedł   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:28 | #2545 | 
				 | 

mój TŻ to lew i też śpi do 12    | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:29 | #2546 | 
				 | 

no mój Tż też jest lwem i śpi dłuuuugooo...jakby go nie budzić to prześpi cały dzień    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:30 | #2547 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Syreni gród 
				 | 

Cytat: 
  27 lipca się urodziłąm   
				__________________ czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-31, 13:35 | #2548 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat: 
  nie skomentowałam tego...dodam tylko, że nosi okulary i nie widzi w ciemnościach     | ||
|     | 
|  2009-12-31, 13:41 | #2549 | 
				 | 

E.J haha a no ale komplemenciarz   chyba uleczyłaś jego zaburzenia wzroku..  Mandy hah ach te lwyyyyyyyyyyy...  zostanę może jakąś tarocistką hahaha  do tego dojdzie że będę rozpoznawać ludzi po ich znakach zodiaku, choć niezbyt wierzę w takie różne przypisywanie konkretnemu człowiekowi (wiadomo każdy inny) cech,tylko dlatego że urodził się wtedy kiedy się urodził  ale mimo wszystko coś w tym jest   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-12-31, 13:41 | #2550 | 
				 | 

Mój napisał na gg.  Wytłumaczył się, że wczoraj był tylko na chwilę na kompie (ciekawe co robił  ) a dzisiaj miał rano trening i że idzie jeść i zaraz będzie. I jak ja mam być normalna, skoro on normalny nie jest?   Jak mam to zrobić? Napisałam ,,dobrze  " Ale jak on znowu zacznie tak pisać do mnie to boje się, że znowu nie wytrzymam. 
				__________________ ,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

Tylko teraz to i tak on nic jeszcze nie wie. Pewnie jeszcze śpi.
 Tylko teraz to i tak on nic jeszcze nie wie. Pewnie jeszcze śpi.