|
|
#1801 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
chyba właśnie po to-bo to ma być publiczne wyparcie sie...
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym się pochwalic i moim kotem, ale niestety aktualnie nie mam
![]() Wrzucę tylko fotę mojego byłego ulubionego rudzielca Tofika, świetny był
|
#1803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zwłaszcza, ze ciumcianie na dzieci również uważam za obrzydliwe, wiec postrzegana byłabym zapewne jako matka pozbawiona uczuć no ale może jeszcze dorosnę (byle nie do ciumciania ) Cytat:
Cytat:
![]() ale Wy rozmowy poważne prowadzicie ostatnio a ja mam jakiś spadek formy (to pewnie przez te święta ) więc na aktywność dyskusyjną po godzinach w tematach związanych z czymś innym niż z głupotami nie mogę się zdobyć
|
||||
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
Mam nawrót przeziębienia - wypluwam sobie płuca, mam stan podgorączkowy, z nosa się leje, chrypię jak stara szafa... Zajefajnie po prostu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1806 |
|
To ja :)
|
Tylko nie bijcie, na bashu znalazłam...
<martin> ej co to moze byc jak ktos ma guzek w dupie? ... <martin> boje sie ze to moze byc symptom czegos powaznego choroby jakiejs <xtatz> rak? <flethbroz> aids. <Leothyr> Prog zwalniajacy.
|
#1807 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a co sie dzieje z asiula1000 ?
powcinało ludzi po świętach
|
|
#1808 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się, jak w okresie prosperity moja firma wysyłała ludzi na różne dziwne szkolenia: koleżanka na przykład trafiła na warsztat "Work-life balance". Opowiadała, że to było dla niej dość trudne doświadczenie.. na przykład prowadzący kazał im wyobrażać sobie siebie w trumnie lub w obliczu rychłej śmierci. I wyobrażać sobie, o czym myśleliby w takiej chwili, jakie wartości/przedmioty byłyby dla nich ważne. Generalnie konkluzja wszystkich uczestników była taka, że mało istotne byłyby dla nich w takiej chwili ich znakomite wyniki sprzedażowe za 2007/udany projekt badawczy z 2005/kolekcja 72 miniaturek perfum(to akurat mój pomysł ) bo, nie oszukujmy się, mało kto będzie o tym za moment pamiętał. Trochę co innego liczyłoby się dla nich w takiej chwili: fakt, że coś "żywego" po nich jednak pozostanie. Do takich mniej więcej wniosków doszli wraz z prowadzącym.Cytat:
![]() Cytat:
To i ja dam swoje kocury:
|
|
#1809 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Aaa, publiczne! A ja myślałam, że takie prywatne, między człowiekiem a instytucją.
Znam (choć nie miałam osobistej przyjemności) kotkę o imieniu Hamlet. Oraz czarną kotkę o imieniu Biała. Cytat:
![]() Jaki piękny czarno-rudy yin-yang Edit: tzn. buro-rudy, dopatrzyłam się dokładniej. Edit2: Cytat:
Pięknota
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-06 o 23:28 |
||
|
|
|
#1810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
faktycznie... dziwne jak się nie odezwie jutro to do niej napiszę Cytat:
![]() jakaś nieprzyzwoita ta pierwsza pozycja albo ja już mam myśli kosmate (jakbym zazwyczaj nie miała ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- czyli jednak ja mam dziwne skojarzenia |
|||
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Justyno,przecież Ty nie masz powodów do nerwów...chyba M oże to co Cię spotkało to był atak paniki? Ja miałam tak w dniu porodu. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie![]() Mnie tez długo nie było na forum. Nie miałam nawet sił na czytanie postów. Ale już wróciłam do świata zywych |
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczne futrzaki macie, wszystkie bez wyjątku
A oto i moje '' aniołeczki''
|
|
|
|
#1813 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Anastazjo, szóstka ich jest?
Piękniaste są, a szczególnie szylkrecia na pierwszej focie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
A oto mój sierściuszek-Terysław
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
grozi wypollizowaniem
|
alez zezwierzęcenie tu nastało
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- gryx! widze Cie! wyłaź!!!!!
|
|
#1818 | ||||||
|
BAN stały
|
Ave konklawe!
Cytat:
Cytat:
Zdrapać trzeba, zdrapać Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz mi się mój hebrajski/jidysz przypomina... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie widzisz mnie, nie widzisz, bo teraz właśnie tworzę pierwszy rozdział magisterki, który jutro oddać muszę , a to nie czas na pierdoły w SB ![]() Btw - można adoptować dziecko, będąc kawalerem? |
||||||
|
|
|
#1819 | |||||
|
Wiedźma
|
Na Kroma, ale napłodziłyście!
Po pierwsze więc wyznam, że w kwestii religijności, opozycji Chrześcijaństwo - Katolicyzm i hipokryzji napisałabym sporo, ale nie muszę, bo Polly wymiata i nie muszę. Po drugie Wasze zwierzaki cudne są. Ja nic nie wkleję, bo obecnie mam tylko męża, dziecko i rybiki w łazience. ![]() Cytat:
Radzę poważnie. Ja złożyłam osobiście na ręce proboszcza w parafii, w której byłam chrzczona, a po jakimś czasie przy okazji dowiedziałam się, że z ksiąg wykreślona nie jestem i nadal formalnie jestem Katoliczką. Kiedy poszłam zapytać pan proboszcz w pysk mi powiedział, że żadnego aktu apostazji nie dostał, a moje słowa nie mają znaczenia, bo skoro nie jestem Katoliczką, to nie mam zasad, które kazałyby mi mówić prawdę, więc z założenia kłamię. To ten sam proboszcz był, który odmówił wprowadzenia urny z prochami mojej matki do kościoła i nie przekonała go papieska encyklika dotycząca tej sprawy, lecz dopiero duuuża łapówa. W każdym razie ja mam zamiar złożyć ponownie i tym razem wezmę świadków i zażądam potwierdzenia na piśmie, że złożyłam papier. Cytat:
Cytat:
Niech ją jako drugi wolak przyjmą! A w kwestii tego, że to Doda medialnie "cycka" Nergala, a nie Nergal Dodę zgadzam się całkowicie. Nergal to (jakby nie było) muzyk, a Doda to jest "zjawisko" medialne, kuriozum. Popularne, ale, u licha, to taka sama "sztuka" jak kobieta z brodą czy dwugłowe cielę. Tyle, że przy zdjęciu dupy dwugłowego cielęcia małolaty nie marszczą Freda... Twoja wolna wola polega na tym, że możesz wybrać życie w czystości. Cytat:
![]() Cytat:
Ryczy i robi pod siebie, czyli hałasuje i śmierdzi. ![]() Niemowlaki to dla mnie zero atrakcji. Radocha zaczyna się, kiedy dziecko zaczyna kontaktować.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-01-07 o 01:00 |
|||||
|
|
|
#1820 |
|
BAN stały
|
No tak... trzy godziny temu Polly darła się, żebym wylazł, no i czekam na koleżankę... czekam... i czekam nadal...
![]() ... A w cholerę, spać idę... ![]() Dobrej nocy
|
|
|
|
#1821 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle uważam , że instytucje religijne zazwyczaj wykorzystują swoich wiernych , niekoniecznie do celów zgodnych z treścią ich świętych ksiąg i głoszonych zasad moralnych.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wierzę, no chyba ,że ktoś nie wie jak wygląda udany seks Znam sytuacje gdzie , kobiety uważały ,że mają udany związek, dopóki nie trafiły na kogoś kto je naprawdę pociągnął , jedna zdrada i stwierdziły , nie przypuszczałam, że tak może byc i że to stanie się dla mnie ważne. Nie weszłabym w związek z kimś , z kim nie układało by mi się pod tym względem. Ale tak ogólniej , myślę ,że mozna uznac związek za udany , nawet gdy zycie seksualne nie jest specjalnie satysfakcjonujące, o ile dla obu stron autentycznie nie jest to specjalnie istotne. Związek ( małżeństwo) realizuje się w trzech wymiarach duchowym ( uczucia - nie mylić z emocjami - i zasady moralne) , mentalnym ( intelekt, rozum) i materialnym najbardziej zróżnicowanym.( seks, potrzeby biologiczne, zasoby ) . Bardzo rzadko zdarza się aby we wszystkich płaszczyznach strony się idealnie dobierały, trzeba pracy nad związkeim, kompromisu itd. Nie mniej do udanych nalezą te gdzie ta mniej ważna sfera jest ta sama dla obojga. Dla mnie na przykład istotną jest głównie sfera duchowa i seks . Nie mogłabym byc zadowolona ze związku , gdzie seks jest nieudany ( zakładam starania obu stron) lub gdzie partner jest płytki duchowo. Natomiast zasoby materialne nie mają dla mnie większego znaczenia, równiez wybaczę facetowi niższy intelekt. Natomiast żeby związek był udany mój ewentualny partner musiałby również sferę mentalną uważac za mniej ważną, co w tym wypadku oznaczałoby akceptację dla różnicy między nami na jego niekorzyść Z doświadczenia niestety wiem,że męzczyxni łatwiej akceptują głupsze ![]() Brak udanego seksu w większość ( poza sytuacją o kórej wyżej) czyni związek uboższym , niepełnym. Myśłę o takim seksie gdzie jest porozumienie tzw. psychofizyczne ( nie mam nietety lepszej nazwy) .czyli angażuje w akcie sferę duchową i fizyczną. Nie mniej udany seks w sensie czysto fizycznym - przy braku porozumienia w innych istotnych dla partnerów płaszczyznach - nie czyni związku udanym. Mój ( młodo zawarty ) związek rozpadł się, gdyz tylko w jednej sferze porozumienie okazało się niezłe, właśnie materialnej. Kompletnie nie mielismy wspólnoty na pozostałych dwóch. Cytat:
Tez Wam wkleje kociaki , a co
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-07 o 04:21 |
||||||
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że z ![]() Myśłe ,że przydałaby mi się jakaś uzywka habanity w oryginalnym flakonie ![]() mam potrzebe się zwiedźmić.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-07 o 04:23 |
|
|
|
|
#1823 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mrrau... alez tu się zakociło
Cytat:
Cytat:
Jakoś chyba dziwna jestem, bo nie ciągnie mnie do przekazywania genów ![]() szkoda, że mnie na tym szkoleniu nie było ![]() Ciekawe, co by prowadzący powiedział na słowa Tuwima "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz" (jedno z oich mott zyciowych )Cytat:
Nie dla mnie - dziecko to dla mnie przede wszystkim miłość, czas, poświęcenie na wychowanie na fajnego człowieka. A nie inwestycja finansowa, która mi się za 40 lat zwróci No tak rozumim ten argument, że trzeba dzieci, żeby zarabiały w przyszłości - jak traktowanie ich jako takie bezduszne inwestycje, tudzież robociki do robienia kasyCytat:
Ave! ![]() Cytat:
Tylko ten przymus do dzieci mnie osłabia ![]() Cytat:
A tu zonk, bo niby bez dzieci sakarament neważny... czyli żylibyśmy w grzechu? ![]() Ja bym tego bynajmniej za nieważne nie uważała, jeśli naprawdę chciałabym się z kimś związać. To nie przed Kościołem będę odpowiadac, tylko przed Bogiem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę się zastanowić nad tymi trzema wymiarami... Heh, najlepiej to by było trafić na kogoś super pod każdym z tych trzech ![]() Na pewno u mnie bardzo ważny jest intelekt - no po prostu mądrzy, inteligentni faceci naprawde mi imponują i się podobają. (jakbym miała głupszego od siebie, to chyba zaczęłabym patrzeć na niego z politowaniem lub pogardą... a co to, to nie)
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-07 o 09:12 |
|
|
|
#1826 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Jedyne argumenty jakie przyjmuję to: podzielić się miłością (lol, jak pompatycznie) i wychować sensownego, inteligentnego człowieka A przynajmniej spróbować.Cytat:
) i jedyne czego żałowałam to faktu, że za mało korzystałam z życia Tak więc argument prokreacyjny jeszcze do mnie nie trafia.Cytat:
![]() Zoofilia
|
||||
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
ciumcianie...
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-07 o 09:47 |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Nindżopesz
|
Maju! Słowo harcerza, że nie czytałam Twojego postu a napisałam słowo w słowo to samo!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1830 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czy to znaczy, że zgadzasz się na przykład z tym, że "orientacja homoseksualna jest "obiektywnym zaburzeniem" (z ang. "objective disorder") i jest "tendencją" w kierunku powiązanego z nią "moralnego zła" (z ang. "intrinsic moral evil")" i popierasz "sprzeciw wobec projektu rezolucji ONZ, wzywającej do zniesienia penalizacji kontaktów homosekualnych"? Taki tylko przykład wybrałam... Nie doceniasz dzieci. Bardzo nie doceniasz.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-01-07 o 09:56 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Sylwester rzeczywiście był niszowy.
zwłaszcza, ze ciumcianie na dzieci również uważam za obrzydliwe, wiec postrzegana byłabym zapewne jako matka pozbawiona uczuć
(byle nie do ciumciania
) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a ja mam jakiś spadek formy (to pewnie przez te święta 

kochałabym jak swoje