|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Właśnie czytałam na Pudlu,że jakiś gościu oświadczył się dziewczynie podczas castingu do YCD (na scenie- przy jury i kamerach). OOO MASAKRO
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Ilsa wczoraj nawet oglądaliśmy albumy ślubne Teściów i Siostry TŻa. Nie sądzę,żeby to było to,bo wesele sobie mieli jakie chcieli ( oni mieli takie gospodarstwo na wsi,wieeeeelki dom i tam mieli namiot na podwórzu i wesele-moi Rodzice w tamtych czasach mogli o takim czymś tylko pomarzyć). A jak to?Nawet Twoja własna Matka Cię obgaduje???
#933 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja chciałam dziś się spotkać z koleżanką, która w lipcu ślubowała, a teraz czeka na dzidziusia, ale nie miała czasu ![]() Swoją drogą, nasze kontakty się dość mocno poluźniły, chciałam coś z tym zrobić, ale wychodzi jak zawsze... I mam doła, bo mam ogromną potrzebę wyjścia z domu, a nie mam dokąd ![]()
Powód do śmiechu dał mi Bóg ![]() Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2010-01-09 o 16:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może Teściowa sobie myśli że skoro jej wesele było sukcesem to ona wszystko najlepiej zrobi ? ![]() no lubi obgadywać. Ona chyba nie rozumie, że w innych domach też się zdarza że dziecko zostawi kubek na biurku albo skarpetki koło łóżka. Inne mamy mówią jakie to ich dzieci są wspaniałe a moja na mnie jest zła że nie zajęłam 2go miejsca w konkursie lutniczym żeby rodzicom zafundować wycieczkę na Kanary jak kuzyn ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-09 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Ilsa współczuję Rodziców.Chociaż mi się wydaje,ze też niezłe ziółko jesteś
![]() Ja bym nie umiała się rozpłakać na zawołanie,żeby było po mojemu.I ja w ogóle niezbyt umiem manipulować ludźmi ![]()
#936 |
Zakorzenienie
|
Ilsa a konkretnie czego oni od Ciebi chcą? Chyba jaką jakieś sensowne zarzuty? Co masz w sobie niby zmienić? W głębi duszy czuję podobnie jak Motylek, że potrafisz się odwdzięczyć pięknym za nadobne (albo i lepiej)
![]() Właśnie zrobiłam ciasto na pizzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice czego chcą ? Nie wiem nawet kiedy to się zaczęło, uważają, że się nie uczę i że seks z TŻ to puszczalstwo. Tata mi grzebał raz na GG i później mówił, że to policja mu przysłała maila z moim archiwum żeby zobaczył, że córka to przestępczyni bo się kocha w wieku 20 lat i że to był samokasowalny mail ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-09 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Hmmm dziwne. I Twoi rodzic i Jego nie szanują waszej prywatności. To trochę nie fair. A co do seksu, to uważam, że nie ma sensu się z tym afiszować, bo czego oczy nie widzą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Isla, z tym progiem płaczliwości mam dokładnie tak samo
![]() ![]() ![]() ![]() Co do rodziców, to w sumie moja mama się czepiała, ale przestałam na to zwracać uwagę i teraz robi to jakby rzadziej. Chociaż dzisiaj spałam u TŻa (rzadko bardzo to robię i jeśli już, to uprzedzam, a wczoraj po prostu usnęłam wtulona w niego, obudziłam się o 4:30 i TŻ stwierdził, że nie ma sensu się zbierać, skoro koło 6:00 on wstaje i jedzie na uczelnię, to wtedy się zbierzemy razem... więc uznałam racjonalność jego stwierdzenia i wtuliłam się bardziej ![]() ![]() ![]() Baterflajku, włanie tak samo pomyślałam, więc uznałam, że pzeżyję bez targów ![]() Kamka, kurde... żal mnie łapie, że się dzisiaj z Wami nie widziałam ![]()
![]() |
#940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||||
Zakorzenienie
|
A jednak jestem uzależniona od forum i nie da się nic nie napisać. Podczas nadrabiania uśmiałam się z Waszej nocnej rozmowy
![]() Cytat:
![]() Też uważam, ze od dotykania jest chłop. Ja bym nie chciała, żeby mój się przy mnie jajkami bawił, więc wolę mu takich jazd nie robić. Zresztą- zawsze jest lepiej jak ktoś zrobi coś za nas ![]() Cytat:
Też bym się wstydziła. Raczej się do czegoś takiego nie posunę... no chyba że zagramy sobie w Senseę- to mooooże... Co do nakładki Durex'a...podobno króciutko działa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiałam się ![]() ![]() ![]() Odnośnie płakania... Ja zazwyczaj tylko na filmach gdzie są zwierzątka lub kiedy mężczyzna płacze (nie no to już przesada). Jak mojemu TŻowi łzy poleciały po moim "nie chcę z Tobą być" to sobie nie mogłam z tym poradzić i 2 dni popłakiwałam. Zwierzątka- no zawsze mnie wzruszały. Ostatnio w ogóle jakoś łatwo się wzruszam, wszystko jest w stanie doprowadzić mnie do płaczu- to pewnie z nerwów tak. Wczoraj w nocy np. odlągałam "Króla lwa" i już od pierwszych minut, czyli piosenki "The circle of life" ryczałam jak bóbr. TŻ jest sierotą i się przerwocił dzisiaj i zamiast do pociągu, ruszył na pogotowie- z jednej strony poryczałam się że nie przyjedzie, a z drugiej- wyśmiałam że taka z niego pierdoła. Ale oczywiście jest mi go niezmiernie szkoda, współczuję mu itd. Dobrze że ma tylko pękniętą kość a nie złamaną. I stwierdził, że jak przyjedzie na tygodniu to będę musiała się nim zajmować, bo go boli, ma usztywnioną rekę i w ogóle jest kaleką, że masować go trzeba i robić posiłki do łóżka... Taaaa jasne. Nie ma tak lekko ![]() On mnie znowu wyśmiał że "Króla lwa" oglądałam ![]() Z nudów wzięłam się za tłumaczenie tekstu na egzamin z angielskiego i jestem pod wrażeniem że rozumiem 98% z tekstu ![]() No i co jeszcze... temp. na minusie a po południu deszcz padał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
I koniec tematu. Akurat uważam że seks to taka sprawa o której z rodzicami niekoniecznie trzeba rozmawiać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam i zarazem żegnam,bo nie zamierzam zabierać głosu z wami moje ulubienice ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-09 o 18:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gwizdak świetny plan ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Hmm ja się już na temat tej Pani SAME WIECIE KTÓREJ wypowiadać nie będę,bo dla mnie to dno totalne z osobowością histrioniczną.
Isla masz naprawde przerąbane.Tzn.wiesz,wyda je mi się,że masz różki i sama czasem dajesz im powody do niektórych zachowań...ale,żeby to zapętlić to uważam,że jesteś taka właśnie przez ich zachowanie-nie miałaś w domu łatwo i to wpłynęło na Ciebie tak,że pomimo wrażliwca w środku zachowujesz się czasami jak zimna s.. -bez obrazy,bo wiesz,że nie o to mi łazi,żeby Cię obrażać ![]() ![]() Justyś macie jeszcze czas na targi ![]() Mnie interesują samochody,dekoracje itp- a o to ciężej na targach.
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mojej strony koniec tematu. Baterflajku, dokładnie, mamy czas na to, a z drugiej strony jak wyczytałam na wątku tarnowskich panien młodych, jaki ostatnio był ścisk, to mi się odechciało z miejsca. TŻ się za to napalił i już kilka razy wspominał o tych targach, bo do wygrania są obrączki i zniżki wszelakie ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-01-09 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() my jeszcze nie mieliśmy swojej pierwszej wspólnie przespanej nocy chociaż już kilka razy się zdarzyło nocować u siebie ale wtedy rodzice i babcia dawali nam osobne łóżka ![]() ![]() ![]() Motylku, bez cynizmu - rozgryzłaś mnie. Bronię się 'suczością' przed tym światem, jestem czasem odpychająco zimna i bezpośrednia a naprawdę marzy mi się czułość jak z filmu i idealny świat, w którym mnie lubią rodzice. Jedynie miła jestem dla dwóch przyjaciółek i TŻ chociaż jemu pokazuję rogi czasem kiedy jest niemiły Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-09 o 18:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#949 |
BAN stały
|
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-09 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
http://www.szczebrzeszyn.pl/asp/pl_s...&akcja=artykul chwalę się - dzieło kierownictwa mojego mężczyzny i kolegi
![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Justyś noo pięknie
![]() Właśnie napisałam maila do tego hotelu,który teraz wymyśliła Teściowa ![]() Bo Teściowa mówi,że w tej sali mieści się do 150 osób (hmmm jak pisałam maila do obsługi hotelu 2 miesiące temu to mi napisali,że 100 osób ze ściskiem) i podobno nie biorą żadnych opłat za alkohol( tak więc kupujemy alkohol i nie płacimy korkowego)-ciężko uwierzyć,bo we wszystkich hotelach spotkałam się z korkowym. Nooo i wybadam jak to naprawdę jest ![]() Hotel sam w sobie jest fajny,ale wydaje mi się,że sala za mała.
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciężko masz z tymi rodzicami... a próbowałaś zmienić swoje podejście? Tzn. pytam z czystej ciekawości, czy zawsze u Was jest jak jest, czy np. jeśli jesteś milutką uczynną córeczką, to coś się zmienia. U mnie różnie bywa w sumie, ale zauważyłam, że zmiana jednej strony wpływa na drugą. Suczością (btw, dobry neologizm ![]() ![]() O rany... napisałam TŻowi, że wygląda na zdjęciu jak gbur: Grzesiek 19:25:30 ![]() ![]() ![]() 19:25:45 poza tym to chrapiesz :PP 19:26:02 ale uwielbiam jak sie we mnie wtulasz ![]() 19:26:14 z tej okazji mam dla Ciebie prezenta :P [...] ale tak słodko ![]() 19:28:55 pewnie nauczyłas sie żeby Hadesowi nie było glupio :P ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
Zdaje mi się, że w poprzednim poście powiedziałaś/napisałaś, że nie będziesz się już tu wypowiadała, więc może warto się do tego zastosować? CU
#954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() suczością nie bronię się przed rodzicami, przed nimi to zimnem. I w ogóle z jakiej racji mam ich całować i tulić jak oni są tacy ? a tak w ogóle mama znajduje przyjemność w mówieniu mi że łysieję, mam bladą cerę i obleśny biust. Tak wprost. ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-09 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Słońce... ten największy
![]() ![]() Baterflajku, jakaś pierdołka pewnie, on uwielbia mi takie prezenciki dawać ![]() ![]() ![]() Isla, a spróbuj ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-01-09 o 18:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
http://www.papuga.pl/zdjecia/RESTAURACJA
Oto ten hotel.Jako jeden z trzech w Polsce dostał nagrodę dla hotelu ze SPA (większość hoteli,co mają SPA to tylko jakaś prowizorka). Tylko ja nie wiem jak tam jest z jedzeniem,ale menedżerką jest tam znajoma Teściów,więc powinna wszystko zapiąć na ostatni guzik. Hmmm czyż to nie dziwne,ze wszystko mamy po znajomości? 3 sale po znajomości,ewentualny zespół po znajomości,barmana po znajomości, pokazy taneczne + nauka salsy dla gości po znajomości. Toż to będzie jakiś jeden wielki zlot znajomych ![]()
#959 |
Zakorzenienie
|
Motylku to jak posłuchasz tego zespoły i spodoba Wam się on to może ich wybierzesz? a co do teściowej i tej sali postawcie w koncu na swoim bo ona może kolejne hotele wynajdywać byle by było tak jak ona chce
![]() ![]() katarakta moi rodzice też nie znają Tżta rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() Crozee nie chcesz widzieć Tzta? ja też miałam full nauki nie wyrabiałam ale dla niego zawsze znalazlam czas bo po prostu potrzebuje go ![]() Gwizdak jak tak mogłaś śpiącego ululanego Tzta zostawić samego? ![]() ![]() Insane i jak udało Ci się zbudzić śpiocha? ![]() ![]() OlkaR hej ![]() medeline ja też chcę wyjść za mąż i to już ![]() Basiu cześć ![]() ![]() Justynka cześć ![]() Claris a może wrzucisz linka jaka mniej wiecej suknia Ci się podoba? ![]() Carmi mmmmm pycha ![]() Ilsa nie podoba mi się zachowanie zarówno Twoich jak i Twojego Tżta rodziców...to podłe.. ![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-09 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.