|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
chciałabym ( ; guru wizażu <3
Tis, Kamisha - my girls <3 ------------------------------------------ za to, jak zmieniłeś moje plany. moje przypadkowe szczęście . jesteś początkiem i końcem każdego rozdziału w mojej książce . I cant move two feet without your touch . /nie mogłam ruszyć się na dwa kroki bez dotknięcia Ciebie./ theres nothin` wrong with givin` me a little room to breathe . nie ma nic złego w daniu mi troszkę przestrzeni do odetchnięcia./ your heart and your mind is still with her . /twoje serce i myśli są nadal przy niej./ he’s the sweetest drug . /on jest najsłodszym narkotykiem./ .
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
" Sercowi sadyści - większość z nich ukrywa się między nami, żyje wokół nas zadając wielkie cirepienie nie zdając sobie z tego sprawy. Może i Ty jesteś jednym z nich. Pomyśl. " Wyprana z miłości. Wyorana z uczuć. ' Marzenia, które w istocie niczym innym nie są jak wylęgłymi w chorobliwym mózgu dziećmi fantazji ' fragment ''Romeo i Julia' ' Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości, jak Ty.' Deszcz szczęścia strzał.
|
|
#3183 |
|
Przyczajenie
|
Życie dla mnie jest wspomnieniem... Prostym uśmiechem z dawnych lat Faceci rozwijają się tylko do 7 roku życia. Potem już tylko rosną Bycie księżniczka się już skończyło, trzeba przejść do rzeczywistości Bez Ciebie świat nagle zrobił się szary... Grzeszę: Myślą, mową, uczynkiem... Bo zaniedbanie tu nie pasuje Jezu... Dlaczego życie jest takie podłe? Ty z góry się tylko gapisz... A książę uciekł z inną księżniczką na białym rumaku,pozwolił Ci umrzeć Bądź mądry i namaluj ołówkiem tęczę... Pogniecione skrzydełka, zgubiona aureolka, taki ze mnie aniołek gdyby ból co czuje mógł uskrzydlać, byłabym już cieniem anioła stróża Dlaczego Bóg pierwszy stworzył faceta? Bo chciał zacząć od zera! ![]() Ona jakby czekała, a on miał to jakby gdzieś. Pomyśl chwilę jak często tak się dzieje, że konkretnym chwilom w życiu dajesz tytuły piosenek.
|
|
#3184 |
|
Gość
|
KaMa2704♥, CookieCrisp♥, Guziki xD♥, be_kissable♥, TiScatteroUnaFoto♥, ellwinga♥,
IhateU♥, chcialam byc♥, TajemniczaPanna♥, Adzia1311♥, Plotkaraaa♥, abunee♥ - okradzione bezlitośnie Refleksje, które wciąż zabijają realne myśli.. Nie cofne czasu, nie powstrzymam łez. Prosiłam żebyś już więcej nie pokazywał mi się na oczy a Ty znowu to robisz. Mam 250 kontaktów w telefonie, ale Ty na zawsze zostaniesz na pierwszym miejscu. Jak mam pogodzić się że umarłeś jeżeli mam Twój numer telefonu? Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2010-01-11 o 23:46 |
|
|
|
#3185 |
|
Rozeznanie
|
zawód miłosny nie jedno ma imię.
czuję że tu, gdzieś jesteś i chcę cię wytropić. "Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono" W.Szymborska pytasz co robię w życiu? staram się zachować równowagę. now believe in miracles? /teraz wierzysz w cuda?
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Słodki listopad: Trzeba się otaczać miłością, póki można...
Harlem 5:30 - Twoje ciało pachnie grzechem...
|
#3187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;*KaMa2704 kocham, kocham, kocham! <3 abunee, lucyferowa - jesteście niesamowite! ;* ________________ Skoczę w falę ciekawości i urojenia. Chcę, żebyś wiedział.
Sama do siebie.Wróciłam.
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
* Nie wiem. Naprawdę nie wiem jak to się stało.. Nie wiem dlaczego.. I przez kogo.. Ale pierwszy raz od dłuższego czasu czuję się szczęśliwa...
|
#3189 |
|
Raczkowanie
|
hotiie - uśmiech kierowany do Ciebie! ; - ) Kochanie, lubię Cię, ale nie popadajmy w skrajności. Paradoksalnie, kruchość zdaje się być moją największą siłą. Czasem zdarza mi się usiąść na podłodze i po prostu marzyć. Później otwieram oczy, zdziwiona, że nie jestem na środku morza. Pod presją serca zmienię jego bicie. Naturalna selekcja. Wóz albo przewóz. W wieku 60 lat Obudze się sama w domu z kotem na kolanach bo przez całe swoje życie na ciebie czekałam. ..i wypełnić godziny dźwiękiem telefonu, mimo to milczącego uparcie. Emocjonalna burza przeminęła, odzyskałam utracony spokój, pozostała jedynie wilgoć na policzkach po łzach, i taka.. pustka w sercu. On nie przebierał w słowach. Przerzucał je mentalną łopatą wprost na twarz rozmówcy. Nie zdążyłam Ci nawet powiedzieć, że dla Ciebie polubiłam zimę. Smutne jest to,że mąka nie ma nóg. Cynamon się nie rozpuszcza i Basia nie ma dodatkowej pary rąk. Stoję na rozstaju dróg, nie wiem czy stąd się powraca. Kolejna gra, której zasad nie znam. Zostałam w nią wciągnięta mimo woli. Zresztą to już nie pierwszy raz. Teraz jestem już ponad wasze plugastwa. Róbcie co chcecie, a ja i tak mam to gdzieś. Dlaczego to ja nie mogę wybierać, przebierać ? Gdybym była mężczyzną...... Może dlatego nie jestem mężczyzną. Z Tobą źle, a bez Ciebie jeszcze gorzej. Lubię też sztukę której nie rozumiem, ale lubię na nią patrzeć, jej słuchać, wręcz w nią wchodzić , w ramy tego obrazu, do środka tej książki, na pięciolinię. I zbyt mało miejsca na ścianie, by porządnie uderzyć się w głowę.. I za dużo miejsca w głowie, by gdziekolwiek Cię upchnąć. Tamtego dnia moje serce źle wyjrzało przez wizjer.
|
#3190 |
|
Gość
|
Miliony osób nie przespało tej nocy, jestem w nich również ja gdyż myślałam o Tobie.
Kruche serce, już nikogo więcej nie zdoła pokochać. |
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
Często gubię się w fikcyjnym świecie książek. Bardzo się smucę, gdy książka jest smutna. Jestem radosna, gdy ksiązka taka jest. Często bez powodzenia szukam związku z niej.
|
|
|
|
#3192 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Wydaje mi się, że jesteś gdzieś daleko Tak się tylko wydaje, bo właściwie ciebie nie ma. Ty zostań przy mnie, a tym dziw.kom niech się oczy świecą. Zobaczysz, że ciężej beze mnie. Uśmiechała się. Bawiła się wszystkimi. Ideału wciąż na tym świecie brak. Ja muszę odejść stąd, wiem muszę zniknąć Wziąć ze sobą całe to zło, agresję i przykrość Ja żegnam Cię dziś, biorąc na siebie wszystko. Chowam miłość, zabieram problemu esencję. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-12 o 08:46 |
|
|
|
#3193 |
|
Raczkowanie
|
gdy pisałam CV, w rubryce 'zainteresowania' chciałam napisać o Tobie .
___________ widziałam nowe życie , machało rękami i nogami , krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze ' daj cyca Mamo' <3 |
|
|
|
#3194 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem feministką. Po prostu uważam, że szczury trzeba tępić.
zawsze można się przyzwyczaić, ale nie pogodzić. Istnieje tylko jedna rzecz, do której ludzie nigdy się nie przyzwyczają - to samotność. Mało tego, z każdym dniem będzie ona coraz głośniej krzyczała w twojej duszy i domagała się egzekucji w czyichś czułych objęciach. Uśmiech na twojej twarzy wcale nie przedstawia radości, tylko sentymentalny powrót do dni, w którym faktycznie był jeszcze jakiś sens wykonywania tego gestu. Popadam w paranoje, dlaczego ciągle spotyka mnie to samo? Wieczne rozczarowanie. Dłużej tego nie wytrzymam, to mnie wykańcza. Chyba nadszedł czas gdy muszę zdać sobie sprawę z mojego przeznaczenia - Widocznie urodziłam się po to aby cieszyć się szczęsciem innych ludzi, moje własne zbłądziło i nie widze szans aby odnalało właściwą drogę. nie można od tak zmienić komuś ukochanej osoby! zobacz Babcia z Titanica nie pozbierała się do końca życia. Wtedy mamy do czynienia z konfliktem interesów, kiedy kobieta pragnie być długotrwale zdobywana, a mężczyzna woli się nie ośmieszać. Jeśli kobieta mówi o swej przeszłości - to jest spowiedź. Gdy mężczyzna - to są wspomnienia z wojska lub zwykła bujda. żeby przestało Ci zależeć na jednej osobie, zajmij się druga i do niej zacznij się przyzwyczajać. i tak w kolko, to dobry sposób.
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Hotiie - kilka stron wcześniej widziałam pochwałę od ciebie
Łii cieszę się kochana ![]() o Tobie mogę powiedzieć tylko jedno: wielkie WOW!! opisowa księżniczka ^^ <3 ------------------------------------------
"Koniec prawie zawsze jest początkiem" (hunter)
|
#3196 |
|
Konto usunięte
|
`Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...` ~ ♥~ `A jeśli już przepaść i pustka między nami
To tylko taka Na sekundę Między ustami a ustami. ` happysad |
|
|
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
A on ? Był tylko podróbką prawdziwego mężczyzny . A ona ? Udawała, że jest zadowolonaMiłość- śmiertelna choroba łatwo się zarazić. W pewnych przypadkach niestety nieuleczalna.Bo to boli gdy kogoś twoje szczęście pie****i !Bo bez Ciebie nawet jasny dzień to ciemna noc .
Tylko wygląd zewnętrzny się zmienia, dusza zawsze pozostanie ta sama...
|
#3198 |
|
BAN stały
|
Kilka krótkich dni i tych parę chwil, z których nie wynika nic.
Tam, gdzie czeka nas dobry czas spełnienia... Krzywda to rzecz względna, czasem samo spojrzenie zabija. Przyjaciel to ktoś kogo uważamy za dopełnienie siebie. Nie można cofnąć się w czasie i wszystkiego naprawić, trzeba tylko posuwać się naprzód i starać się, aby nowe wspomnienia przysłoniły te stare... Nigdy nie jest łatwo pozwolić komuś odejść, ale czasami to jedyny sposób, aby zrobić miejsce dla reszty życia... Jestem zmęczona czuciem się źle! Wolałabym nie czuć nic. To jest lepsze. Jest prostsze. |
|
|
|
#3199 |
|
Konto usunięte
|
żyjemy w smutnym świecie obsypanym różowym brokatem.
kawałki tęsknoty porozrzucane po dywanie. bądź motywacją do radości, a nie motywem do smutku. |
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały. (:
kiedy cię dotykam, przede mną jest tylko powietrze. koniec świata zastaje mnie średnio kilka razy w miesiącu zupełnie nieprzygotowaną. mam bałagan wewnętrzny. bałagan w głowie i zagubione serce. chowam się w przedpokoju twoich dłoni. |
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
; ** bezlitośnie dziękuję ( ;
kocham x milion <3--------------------------------- mogę posmakować go na mym języku . nie mogę się odciągnąć . widzisz to wszystko w moim uśmiechu . za dużo pytań . baby don't u be so mean . ![]() /kochanie nie bądź taki wredny./ u the flyest thin` I seen . /jesteś najbardziej za***istą rzeczą jaką widziałam./ it feels like he’s readin` my mind . /wydaje mi się, że czyta mi w myślach./ poruszyłeś moje serce . mam więcej powodów do uśmiechu . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-01-12 o 14:38 |
|
|
|
#3202 |
|
Rozeznanie
|
Hotiie < 33
Twoja szansa przychodzi i znika.
moje serce tęskni za Tobą. Takie jest życie, skarbie. Zacznij się przyzwyczajać. marze. myślę. czekam. przestałam czekać. Ale to nic nie zmieniło. Bo ten cholerny czas płynie nawet wolniej, niż wtedy gdy czekałam. Maxymalnie Cię lubię kochanie.wiesz?
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
Świadomość tego, że jest się we śnie, i można robić cokolwiek, i to bez konsekwencji, jest po prostu diabelnie kusząca. Już zawsze chronić cię, przykryć szklanym kloszem i trzymać w ukryciu.
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
Bo My - ludzie, mamy śmieszną tendencje do płakania za teraźniejszością, która zmienia się w przeszłość.
Pójdę tylko tam, gdzie niewiele ponad gram, tej miłości. Kreatywny pisarz rzutem myśli na taśmę tworzy rękodzieła. Z biegiem czasu, zdałam sobie sprawę,że ten bieg czasu winny jest obojętności, która nas dotyka. Kochanie, zatrzymaj czas - ja wysiadam. ...autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa. Najgorszy łotr czasem też żałuje. Codzienność i tak go zabije. To ostatnia jego myśl. Wszystko co się dzieje złego dookoła nas jest sumą złych decyzji i źle sformułowanych zdań do tego przemnożoną przez własną głupotę. ... i tak stoimy tutaj jak ostatni głupcy,ty patrzysz na mnie ja na ciebie i nikt nic nie wie,tylko nasze serca mocniej biją. Jeśli nawet diabeł mówi "nie"ja mówię "oczywiście. Chcę snu. Snu z otwartymi oczami, snu bez powiek, bez mar, widm i iluzji, prowadzących mnie powoli od jednej wizji do drugiej, jak po nitce do kłębka - w głąb świadomości. Potrzebuję odpoczynku od emocji, pulsującej we mnie krwi, nabrzmiałych żył, napiętych mięśni, od pompujących życie płuc. Mentalna hibernacja, w której nic nie może się stworzyć wbrew mnie, ani z moim udziałem. Samoistna odbudowa wewnętrznego 'Ja', które siedzi samo, zagubione w rekwizytorni pełnej wykrzywionych masek, i cicho kwili. Czaruj mnie słowami, choć wiem, że nic poza wyobraźnią się nie zdarzy. Codziennie roztrzaskujesz jakąś cząstkę mnie o mur zbudowany z twojej obojętności. A ja tam lubię czasem mówić głupoty- to takie niezrozumiałe dla mądrych. Wkrótce i życie przyłapie nas na gorącym uczynku. Oddychamy szarością codzienności, jeśli dzisiaj przemienia się jedynie w cień przeszłości. Naucz mnie malować słowem.Wchłonę moc barw i napiszę kim dla mnie jesteś. Tak jak każdy materiał kiedyś ulegnie zmęczeniu, tak i w człowieku w końcu coś pęknie. Wczorajsze myśli jutro inaczej trawią duszę. Zaćmienie serca-dane raz na sto lat. Niektórzy śpią tylko dla snów.
|
#3205 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno przejrzałam nasze klasowe grono.
Rok temu. Broniłeś mnie przed wrednymi koleżankami. Rok temu. Mogłam tylko patrzeć i marzyć. ![]() Rok temu. Myślałam sobie: dziewczyno, nie masz żadnych szans. Rok temu. Byłeś dla mnie facetem nie do zdobycia. A dziś? Dziś trzymam Twoją rękę. ![]() Dziś całuję Twoje usta. Dziś patrzę w Twoje błękitne oczy, z tymi ukochanymi iskierkami. ![]() Dziś wiem, że warto mieć marzenia, bo jeśli czegoś bardzo pragniemy, to los nam pomoże w spełnieniu swych najskrytszych pragnień. ![]() Jaka to okropna właściwość człowieka, że musi podejmować decyzje. ![]() Nic nie jest łatwe. Każda decyzja, jeżeli ma wprowadzić jakieś konkretne zmiany, nie jest łatwa. Wszystko może przewrócić do góry nogami. Zatęskniła do uczucia jakie jej wtedy towarzyszyło. Szczęście. Po prostu szczęście jakiego nie da się opisać. Daj mi poczuć, że to napewno ja jestem tą, na której Ci zależy. Pokaż mi, że kochasz mnie taką, jaką jestem i nie są to tylko puste słowa. Upewnij mnie, że nie mam racji, kiedy czuję się gorsza od innych. Udowodnij mi, że to co mi powtarzasz codziennie, te słodkie sms-y, to nie są tylko puste literki, ale szczera prawda.
|
|
#3206 |
|
Marudziara
|
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
moje największe marzenie: zobaczyć Cię w i nawet jeśli chcesz, nie staniesz się dla mnie obojętny. możesz opluć, możesz uderzyć, możesz wszystko. ale nie będziesz niepotrzebny. tak mnie oswoiłeś.
Następnego faceta zabije zanim się do mnie zbliży... Na wszelki wypadek. kawa i muzyka, są moim życiem. kiedyś byłeś nim, ty jednak nie spisałeś się tak jak trzeba. co do moich używek, mogę mieć pewność, że nigdy nie zostawią mnie dla innej. najbardziej bolą wspomnienia, którymi dławię się każdego wieczoru. nie, nie te nieprzyjemne. tylko te najlepsze. właśnie te bolą najbardziej. bo najgorsza jest świadomość, że minęło coś pięknego, co już więcej nie będzie miało szansy się powtórzyć. mam kompleks. cierpię na brak miłości. Potem, przez następne miesiące, wydawało mi się, że żyje za kare. Nienawidziłam poranków. Przypominały, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami.Ze snami było jakoś łatwiej .
|
#3208 |
|
Zadomowienie
|
Można odejść , poddać się , albo walczyć dalej ..
- wciąż upadamy. - żeby na nowo powstać . czasami brak woli walki ... cierpimy w samotności . Życie choć trudne jest , zawsze ma sens . wystarczy uwierzyć w siebie . i żyć pełnią życia .. dniem .. z szansą aby zacząć od nowa. <3
|
|
#3209 |
|
Gość
|
Daj mi poczuć znowu ciepło Twego ciała.
|
|
|
|
#3210 |
|
Przyczajenie
|
Czuje twoja dlon chociaz ciebie nie ma .. słysze twoje ‘ na zawsze’ jednak czas wszystko zmienia.. Tyle chwil razem , które były jak spelnienie marzen.. Śmiech, radosc i łzy .. tak wiele przeżyliśmy razem . Wczoraj jak w bajce . Dzisiaj nie jest już tak fajnie . A jutro ? jutro pewnie będzie fatalnie .. Dajesz mi szczescie wiesz? . Czasem jak w śnie , bez bólu jest.. Uśmiech na ustach a w oczach błysk. Wtedy tak łatwo jest życ.. Chce cieszyc się dniem , sprawic by swieciło ciągle słonce.. Chce latac wysoko , przestac się bac .. Sile mam . gdy upadne to wstane , przezyje każdy ból .. Dookoła twoja twarz..widzę ją każdego dnia . Teraz pustka . martwa cisza . nie mamy już nic do zdobycia.. Wiesz , wciąż cie kocham ale to już nie to samo , jest innaczej niż rok temu.. Sama pytanie sobie zadalam ‘ czy takiego zycia chcialam ? ‘ W miejscu stalam , od zycia drugą szansę dostałam .. [?] lat temu się urodzilam . z lękiem ten świat odkryłam .. ale pędzicie laski . ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

;*