Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 21:09   #3421
201607180946
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Tez nie rozumiem. Ogolem to fajni z nich ludzie, ale mysleli chyba, ze chlopak w tym wieku nie potrzebuje nic innego oprocz jedzenia i miejsca do spania Ostatnio sie to zmienia jak powiedzialam, zeby z nimi pogadal. I zeby nie zapeszyc zaczeli mu dawac troche kasy (oby to nie byl slomiany zapal).
dobrze, że chociaż go karmią
a tak serio to dla większosći facetów wystarczy żarło, łóżko i komputer
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:11   #3422
19agusia91
Zakorzenienie

Dymuś, wyłacz gada, tak bedzie lepiej dla Cię

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

i jak widzą,że coś jest nie tak u mnie , to nie stoja nad głową i nie trują mi tyłka, tylko daja do zrozumienia,ze jeśli będę chciała porozmawiać to są do mojej dyspozycji, mogę na nich liczyć. Wiedzą,ze są tematy o których z nimi nie bedę rozmawiać i szanuja moja prywatność.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Yung zdecydowanie wygłądza bardziej niż Timotei bambusowy.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:13   #3423
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu mieliśmy do siebie o wszystko pretensje. Niby zaraz wracaliśmy do normy, ale już od jakiegoś czasu zaczęło się coś rozpadać.
I...

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
O, dzięki
Stary 2010-01-13, 21:19   #3424
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mój tata jak mu pwoiedzialam,ze w wakacje pójde do pracy, bo chce sobie laptopa kupić, to był oburzony. Zawsze będę dla niego małą córunią, która bał sie wziąć do ręki
Mam cudownych rodziców. Maja swoje za uszami, ale tata nigdy mnie nie wygoni jak mam ochotę się do niego przytulić, czy usiąść na kolanach, mimo ze stara jestem juz Z mama znowu świetny kontakt, mimo ze przesadza czasami jeśli chodzi o pieniądze. Ostatnio mnie zaskoczyła, myślała,że jest w ciąży i przyszła ze mna o tym porozmawiać, zdziwiło mnie to. Pozytywnie.
Tez mam super rodzicow Ale jestem bardziej zwiazana z mama
Dlatego nie spieszno mi sie wyprowadzac z domku

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
dobrze, że chociaż go karmią
a tak serio to dla większosći facetów wystarczy żarło, łóżko i komputer
Hehe co prawda to prawda
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:20   #3425
19agusia91
Zakorzenienie

Ja też z mamą. ;D
Ja z jednej strony szalenie chciałąby miec TŻ obok, ale za rodzicami będe tak tęsknić,ze przewiduje, ze pierwszy miesiac studiowania to będzie ryk. Rodzicom też będzie ciężko na pewno.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-13, 21:21   #3426
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

TŻcik mi dizs mówił,ze przyjdzie na studniowke w glanach
nie chciałabym być na Twoim miejscu kiedy nadepnie Ci na stopę

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co robicie na walentyki? ja ustaliłam z TŻ ze robimy sobie prezenty
nic, tylko albo aż walentynkowe igraszkijak co roku

Cytat:
Mój tata jak mu pwoiedzialam,ze w wakacje pójde do pracy, bo chce sobie laptopa kupić, to był oburzony. Zawsze będę dla niego małą córunią, która bał sie wziąć do ręki
Mam cudownych rodziców. Maja swoje za uszami, ale tata nigdy mnie nie wygoni jak mam ochotę się do niego przytulić, czy usiąść na kolanach, mimo ze stara jestem juz Z mama znowu świetny kontakt, mimo ze przesadza czasami jeśli chodzi o pieniądze. Ostatnio mnie zaskoczyła, myślała,że jest w ciąży i przyszła ze mna o tym porozmawiać, zdziwiło mnie to. Pozytywnie.
zazdroszczę, nie pamiętam żeby mnie ktoś brał na kolana czy przytulał, mama po śmierci taty, kiedy mieliśmy z bratem kilka lat, wpadła w depresję i nerwicę i zamknęła się w sobie, potem do naszej trójcy dołączył mój ojczym, złoty człowiek, ale chyba nie czuł się w pełni upoważniony do bycia naszym ,,tatą,, czyli do przytulania itd.
Teraz wszyscy mamy świetny kontakt, dużo rozmawiamy, ale brakuje mi przytulania i takich drobnych gestów
ale się wyżaliłam
Stary 2010-01-13, 21:22   #3427
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
my raczej nigdy nie wychodzimy, bo są takie tłoki ale zawsze coś fajnego z perfumerii dostanę
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 21:23   #3428
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
I tak prostuje wlosy (teraz juz tylko koncowki ) bo najlepiej mi pasuja proste. A jakbym miala to nie katowalabym ich prostownica
Jeszcze w sumie zobacze, jak bede miala cala dlugosc swoich jak beda sie ukladac, moze wtedy polubie fale
A ja bym chciala loki, ale czy dlugie, czy krotkie nic mi sie nie kreci

Cytat:
pękam w szwach, zżarłam musli na czekoladowym mleku sojowym, górę twarożku, razowca, owoców, kefiru i sama nie wiem czego jeszcze
na dodatek właśnie pochłonęliśmy pizzę z tego przepisu:
Składniki na najlepsze na świecie ciasto do pizzy

500 g mąki pszennej(jakieś 2 szklanki)
40 g drożdży
250 ml ciepłej wody
płaska łyżeczka soli
pół łyżeczki cukru
2 łyżki oliwy
Ciasto na pizzę:
Drożdze rozprowadzić z cukrem i ciepłą wodą, wymieszać z ok. 4 łyżkami mąki(robią się grudki ale to nie szkodzi), przykryć i odstawić na 15 minut aż wyrosną.
Do mąki z solą wlać rozczyn drożdżowy , wymieszać i zagnieść dość miękkie ciasto (jeśli będzie za twarde, wlać jeszcze trochę wody), dolać oliwę, wszysto razem ponownie zagnieść.
Ciasto podczas wyrabiania powinno sprawiać wrażenie, jakby zaczynało puchnąć.

Kulę ciasta podzielić na dwie części.(ja nie dzieliłam,ciasto starczyło na całą blachę szerokości piekarnika) Z każdej wywałkować (lub rozciągnąć w powietrzu na dłoni) duży krążek o średnicy ok. 40 cm, jeśli chcemy uzyskac pizzę na cienkim cieście lub o mniejszej średnicy, jeśli gustujemy w pizzy na grubszym cieście.

Placki układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wysmarowanej oliwą. Smarować ulubionym sosem pomidorowym z ziołami i nakładać
wybrane przez siebie składniki.
Surowe ciasto pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na ok. pół godziny.(ja nie czekałam tylko od razu siup do piekarnika)
Piec w 200 stopniach ok. 20 minut (czym cieńsza i mniejsza pizza tym krócej pieczemy.(piekłam 15min w 180)

W brzegi ciasta można zawinąć paski żółtego sera, które podczas pieczenia apetycznie się stopią, a brzeg pizzy zmieni się w apetyczny i pulchny rancik.
była taka pyszna
Narobilas mi smaka, a nie mam piekarnika

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ech, nie ma o czym opowiadać farbowałam gotowymi mieszankami firmy khadi ciemny brąz i czarny dowolnie je ze sobą mieszając, efekt bardzo naturalny, fajny, ale wciąż mnie niezadawalający
A co bys chciala miec?

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Nie mam siły nadrabiać...
potwornie boli mnie ząb.
I chyba to KONIEC z TŻ...
Ojoj, trzymaj sie

Cytat:
Dziewczyny czy wy tez oskubujecie paluchami tusz?? Czesto tak robie i wyrywam niechcacy rzesy Odciac te glubie paluchy!!
Tak

Cytat:
Nie obchodzimy walentynek
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:28   #3429
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
nie chciałabym być na Twoim miejscu kiedy nadepnie Ci na stopę

zazdroszczę, nie pamiętam żeby mnie ktoś brał na kolana czy przytulał, mama po śmierci taty, kiedy mieliśmy z bratem kilka lat, wpadła w depresję i nerwicę i zamknęła się w sobie, potem do naszej trójcy dołączył mój ojczym, złoty człowiek, ale chyba nie czuł się w pełni upoważniony do bycia naszym ,,tatą,, czyli do przytulania itd.
Teraz wszyscy mamy świetny kontakt, dużo rozmawiamy, ale brakuje mi przytulania i takich drobnych gestów
ale się wyżaliłam
Ojej bardzo wspolczuje twojej mamie Tzn tamtej strasznej sytuacji, bo teraz na pewno jest szczesliwa

Moja mama jak sie do mnie przyklei to nie chce puscic. Czasem jak sie do niej przytulam jak siedzimy to zaczyna kolysac mnie jak mala dzidzie
A zeby tata mnie przytulil to nawet nie pamietam
Stary 2010-01-13, 21:32   #3430
19agusia91
Zakorzenienie

Kasiu, współczuję ale najważniejsze,ze wyszliscie z tego.

Oni z własnej woli nie, ale ja się kleję. Zresztą, ja przylepa jestem, do TŻ też się ciągle lepie.
Ale pamiętam jedną sytuację, kiedy tata zażartował ze mnie (jakoś rok temu), mnie to zabolało i skończyło sie płaczem w pokoju. to przyszedł przeprosił mnie, przytulił i cmoknął w czoło, to jedyna taka sytuacja, ale tearz też mnie wzrusza. Ja mam nadal nawyk z dzieciństwa, ze zanim pójdę spać to rodzicom muszę strzelić po buziaku w policzek
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-13, 21:33   #3431
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
A co bys chciala miec?
chcialabym żeby kolor był głębszy, pokrywał pierwsze siwe wlosy, dodawał im blasku i nie wymywał się*tak szybko
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:36   #3432
kruszyna90
Rozeznanie

odżywka dove : Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Borago Officinalis Seed Oil, Ascorbyl Palimitate, Tocopherol, Lysine Hydrochloride, Silk Amino Acids, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Imidazolidinyl Urea, TEA-Dodecylbenzenesukfonate, Disodium EDTA, BHT, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 16255, Cl 47005

szampon: Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate / Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Dimethiconol, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum, Carbomer, PPG-12, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, TEA - Dodecylbenzenesulfonate, Glyceryl Oleate, Borago Officinalis Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Lysine Hydrochloride, Fumaric Acid, Silk Amino Acids, Imidazolidinyl Urea, PEG-180M, Ethylhexyl Methoxycinnamate, BHT, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255.

COS WIECEJ O TYCH SKLADACH? BO JA SIE NIE ZNAM

Mam jeszcze male pytanko czy używacie szamponów oczyszczających , jesli tak to jakiej firmy?

Mój dermatolog powiedzial mi ze raz na jakis czas nalezy umyc szarym mydlem, zeby oczyscic skóre glowy.
Stary 2010-01-13, 21:37   #3433
19agusia91
Zakorzenienie

uciekam spać, dobrej nocy!
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-13, 21:38   #3434
otako
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam coś dla Was na poprawę humoru: http://www.youtube.com/watch?v=2z4bBWRny8A zobaczcie całość, ale zwróćcie szczególną uwagę na fragment 1:00-1:45

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 21:40   #3435
19agusia91
Zakorzenienie

szmyrku, miałąm Ci odpisać!! Jutro to zrobie, pzrepraszam!
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-13, 21:41   #3436
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Kasiu, współczuję ale najważniejsze,ze wyszliscie z tego.

Oni z własnej woli nie, ale ja się kleję. Zresztą, ja przylepa jestem, do TŻ też się ciągle lepie.
Ale pamiętam jedną sytuację, kiedy tata zażartował ze mnie (jakoś rok temu), mnie to zabolało i skończyło sie płaczem w pokoju. to przyszedł przeprosił mnie, przytulił i cmoknął w czoło, to jedyna taka sytuacja, ale tearz też mnie wzrusza. Ja mam nadal nawyk z dzieciństwa, ze zanim pójdę spać to rodzicom muszę strzelić po buziaku w policzek
dziękuję dziewczyny to prawda, teraz jest dobrze, chyba za dużo wymagam, nie ma przecież rodzin idealnych
a ten buziak przed snem pamiętam, cmokaliśmy się tak chyba do mojej matury potem jakoś się ten zwyczaj zatarł w pamięci
za to kultywujemy inny, każdy mówi kiedy idzie do kibelka nie wiem czemu
Stary 2010-01-13, 21:44   #3437
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
COS WIECEJ O TYCH SKLADACH? BO JA SIE NIE ZNAM

Mam jeszcze male pytanko czy używacie szamponów oczyszczających , jesli tak to jakiej firmy?

Mój dermatolog powiedzial mi ze raz na jakis czas nalezy umyc szarym mydlem, zeby oczyscic skóre glowy.
A te kosmetyki nie były jeszcze analizowane w "Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic"?

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
dziękuję dziewczyny to prawda, teraz jest dobrze, chyba za dużo wymagam, nie ma przecież rodzin idealnych
a ten buziak przed snem pamiętam, cmokaliśmy się tak chyba do mojej matury potem jakoś się ten zwyczaj zatarł w pamięci
U mnie też buziaki przed snem były, mama, tata i pies obowiązkowo ale to jakoś do gimnazjum, później zaniechałam...
Z tym kibelkiem - uroczo

Mój tysięczny post

chociaż zadomowiona na wizażu już jestem długi czas

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-01-13 o 21:46
Stary 2010-01-13, 21:47   #3438
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Żel antycellulitowy na włosy? O kurczę, tego to jeszcze nie grali
Co on tam ma ciekawego w składzie?
Chatul jest hardcorem
Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
jak z myślą o studniówce to może spróbuj bazy?
soraya ma w swojej ofercie i spehpora. ta druga dużo lepszą, ale pierwszej nie można niczego złego zarzucic. naprawdę polecam - wygładza i daje matowe wykończenie. a jak koniecznie musi być krem to fajny i przystępny cenowo jest nawilżająco matujący nivei do skóry mieszanej
ja mam bazę z Dax Cosmetics już któreś opakowanie z kolei i jestem nawet zadowolona na co dzień używam kremu matującego, który po 3h już nie matuje, ale makijaż dobrze się trzyma

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że chrześnica będzie u nas do piątku Mam nadzieje że będę miała czas na wizaż
ja mam chrześniaka już prawie miesiąc i z czasem jest różnie, zwłaszcza, że łażę do pracy. fakt jest taki, że padam na twarz i oddam królestwo za 24h nic nie robienia
Cytat:
o nie! ja też czuję się oficjalnie kuszona!

Cytat:
Dziewczyny czy wy tez oskubujecie paluchami tusz?? Czesto tak robie i wyrywam niechcacy rzesy Odciac te glubie paluchy!!
nie, ja drapię skórki wokół paznokci masakra... staram się tego nie robić, ale jednak to robię... zdarza mi się też na nieświadomce potrzeć oko i rozmazać je doszczętnie
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Gadałam dzisiaj z mamą na temat mojej nowej fryzury ( fryzjer w lutym) i nawet dużo mi pomogła
a co będziesz robić z włoskami?
Cytat:
Tez nie rozumiem. Ogolem to fajni z nich ludzie, ale mysleli chyba, ze chlopak w tym wieku nie potrzebuje nic innego oprocz jedzenia i miejsca do spania Ostatnio sie to zmienia jak powiedzialam, zeby z nimi pogadal. I zeby nie zapeszyc zaczeli mu dawac troche kasy (oby to nie byl slomiany zapal).
powiem Ci, że nie oni jedni mają takie podejście do tematu.... nie wiem skąd to się bierze
Cytat:
kurcze - nie wiem myślałam, żeby Tż-a gdzieś zaprosić, ale wszędzie będzie tłok myślę, że może wieczór we dwoje przy siakimś filmie? lipa, że walentynki wypadają w niedzielę, bo rano trzeba dymać do pracy... myślę, że nic kosztownego nie będziemy organizować, bo 19.02 Tż ma uodziny, więc wtedy coś się pomyśli
Cytat:

Yung zdecydowanie wygłądza bardziej niż Timotei bambusowy.
kto by pomyślał... kolejny dowód na to, że tanie jest ok!
Cytat:
Ja też z mamą. ;D
Ja z jednej strony szalenie chciałąby miec TŻ obok, ale za rodzicami będe tak tęsknić,ze przewiduje, ze pierwszy miesiac studiowania to będzie ryk. Rodzicom też będzie ciężko na pewno.
na pewno.. początki zawsze są trudne. ale szybko się przyzwyczaicie... no i wizyty w domu będą naprawdę miłe!

'Ciacho' okazało się bardzo fajne - moim zdaniem rżałam jak głupia.. chyba muszę kupić coś na zmarszczki, bo dziś pozwoliłam im się tworzyć bez ograniczeń

po seansie zaszalałam z bratową w galerii kupiłam 2 sweterki i koszulę taaaaakie promocje, że mogłabym kupować i kupować, ale już mi się kasa skończyła, także zonk

Wy tu macie na tapecie temat studniówek, a ja się trochę wczuję w tę akcję, bo 30 stycznia idę z Tż-em i znajomymi na otwarcie nowego hotelu w innej miejscowości i będzie z tego tytułu bardzo elegancki bal otwarcie jest tylko na zaproszenia i znajomy nas wkręcił także zaczynam się zastanawiać w jaką kiecę się wbiję i ogólnie jak się odpicować

kurde, lecę zmyć maseczkę, bo zamiast 10 min to przetrzymałam ją na twarzy 50 min - nadrabiając wątek
Stary 2010-01-13, 21:49   #3439
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, mam coś dla Was na poprawę humoru: http://www.youtube.com/watch?v=2z4bBWRny8A zobaczcie całość, ale zwróćcie szczególną uwagę na fragment 1:00-1:45
dzięki, poprawiłaś mi humor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 21:54   #3440
otako
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, poprawiłaś mi humor

ilekroć słyszę tego dziadka i to jego "hjo hjo hjo" to nie mogę się opanować jest genialny i bardzo zaraźliwy chyba też tak zacznę się śmiać

Stary 2010-01-13, 21:56   #3441
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

ilekroć słyszę tego dziadka i to jego "hjo hjo hjo" to nie mogę się opanować jest genialny i bardzo zaraźliwy chyba też tak zacznę się śmiać
ten chłopak w fioletowej koszulce i babka na końcu, która chrząkała jak prosiak też byli fajni
Stary 2010-01-13, 21:57   #3442
dymka
Zakorzenienie

Agusiu - masz świetnych rodziców

Kasiu - współczuję
Mój Tato też zmarł, prawie 7 lat temu, ale rodzice byli rozwiedzeni i nie byłam z nim tak związana jak z mamą. Oczywiście spędzaliśmy razem czas i teraz mi tego brakuje i jego powiedzonek i takiego stoicko-optymistycznego podejścia do życia. Kurcze...rozczuliłam się
Cytat:
Dymuś, wyłacz gada, tak bedzie lepiej dla Cię
Już wyłączyłam i przybyły mi kolejne 2 strony
Stary 2010-01-13, 22:06   #3443
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
ale się wyżaliłam
Od mnie dla Ciebie, maly "niedopieszczencu"
Dzielna dziewczynka z Ciebie

Cytat:
szmyrku, miałąm Ci odpisać!! Jutro to zrobie, pzrepraszam!
Nic nie szkodzi

Cytat:
Dobre, sie usmialismy

Cytat:
My tez tak robimy
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 22:06   #3444
n0emi
Zakorzenienie

ojejku to widze, ze nie jedna stracila ojca...
Stary 2010-01-13, 22:06   #3445
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
kurcze - nie wiem myślałam, żeby Tż-a gdzieś zaprosić, ale wszędzie będzie tłok myślę, że może wieczór we dwoje przy siakimś filmie? lipa, że walentynki wypadają w niedzielę, bo rano trzeba dymać do pracy... myślę, że nic kosztownego nie będziemy organizować, bo 19.02 Tż ma uodziny, więc wtedy coś się pomyśli
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
my raczej nigdy nie wychodzimy, bo są takie tłoki ale zawsze coś fajnego z perfumerii dostanę
No fakt w walentynki zawsze tłok, ale zawsze można zrobić rezerwację
ale my raczej wychodzić nie bedziemy, pewnie wpadniemy do mnie na wymianę prezentów i Walentynkowe igraszki
najgorsze ze TZ już mi powiedział ze już coś dla mnie zamówił przez neta ... wiec teraz sie bede niecierpliwić i umierać z ciekawości aż mnie samą denerwuje to ze w kwestii prezentów jestem jak dziecko
Cytat:
Nie obchodzimy walentynek
W sumie myślałam czy by nie zaproponować "braku obchodzenia" ale jako ze nie obchodziliśmy świąt BN(nie widzieliśmy sie, nie dawaliśmy sobie prezentów) to może teraz dla odmiany "obejdźmy"

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2010-01-13 o 22:08
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 22:11   #3446
blondyna789
Zakorzenienie

no rezerwację można zrobić, ale po co spędzać ten dzień w zatłoczonej restauracji lepiej samemu coś upitrasić i.... przez żołądek do serca
a jak prezent - to jakiś symboliczny jedynie
Stary 2010-01-13, 22:14   #3447
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
no rezerwację można zrobić, ale po co spędzać ten dzień w zatłoczonej restauracji lepiej samemu coś upitrasić i.... przez żołądek do serca
Niom jedzonko to też fajny pomysł też o tym pomyślałam ale chyba jesteśmy jeszcze za krótko razem zebym go tak rozpieszczała
A co do prezentów to byśmy ustalili kwotę sie dobrała dwójka realistów
Stary 2010-01-13, 22:14   #3448
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie my chyba tak zrobimy
Chyba, ze beda 2 chaty mocno zatloczone to gdzies wyjdziemy...
Na wczesniejszych walentynkach bylismy w kinie na Lejdis
Stary 2010-01-13, 22:19   #3449
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Kasiu - współczuję
Mój Tato też zmarł, prawie 7 lat temu, ale rodzice byli rozwiedzeni i nie byłam z nim tak związana jak z mamą. Oczywiście spędzaliśmy razem czas i teraz mi tego brakuje i jego powiedzonek i takiego stoicko-optymistycznego podejścia do życia. Kurcze...rozczuliłam się

Cytat:
Od mnie dla Ciebie, maly "niedopieszczencu"
Dzielna dziewczynka z Ciebie
ale fajnie, od razu mi lepiej, dziękuję

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

a ja na Walentynki chyba wykorzystam pomysł w kokardą tylko jak to ma wygladać, obwiązać się w pasie
Stary 2010-01-13, 22:19   #3450
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Niom jedzonko to też fajny pomysł też o tym pomyślałam ale chyba jesteśmy jeszcze za krótko razem zebym go tak rozpieszczała
A co do prezentów to byśmy ustalili kwotę sie dobrała dwójka realistów
Cytat:
No wlasnie my chyba tak zrobimy
Chyba, ze beda 2 chaty mocno zatloczone to gdzies wyjdziemy...
Na wczesniejszych walentynkach bylismy w kinie na Lejdis
wiecie co.......

właśnie sobie uświadomiłam, że to będą nasze pierwsze wspólne walentynki!!!!! wcześniej Tż był jednego roku w Barcelonie, a później na Teneryfie! o kurde - to muszą być wyjątkowe walentynki! ja dziękuje, ale numer....

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości