|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
a tak serio to dla większosći facetów wystarczy żarło, łóżko i komputer
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dymuś, wyłacz gada, tak bedzie lepiej dla Cię
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- i jak widzą,że coś jest nie tak u mnie , to nie stoja nad głową i nie trują mi tyłka, tylko daja do zrozumienia,ze jeśli będę chciała porozmawiać to są do mojej dyspozycji, mogę na nich liczyć. Wiedzą,ze są tematy o których z nimi nie bedę rozmawiać i szanuja moja prywatność. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Yung zdecydowanie wygłądza bardziej niż Timotei bambusowy.
|
|
|
|
#3423 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem bardziej zwiazana z mama ![]() Dlatego nie spieszno mi sie wyprowadzac z domku ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też z mamą. ;D
Ja z jednej strony szalenie chciałąby miec TŻ obok, ale za rodzicami będe tak tęsknić,ze przewiduje, ze pierwszy miesiac studiowania to będzie ryk. Rodzicom też będzie ciężko na pewno.
|
|
|
|
#3426 | ||
|
Konto usunięte
|
nie chciałabym być na Twoim miejscu kiedy nadepnie Ci na stopę
![]() Cytat:
jak co rokuCytat:
Teraz wszyscy mamy świetny kontakt, dużo rozmawiamy, ale brakuje mi przytulania i takich drobnych gestów ![]() ale się wyżaliłam
|
||
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3428 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn tamtej strasznej sytuacji, bo teraz na pewno jest szczesliwa![]() Moja mama jak sie do mnie przyklei to nie chce puscic. Czasem jak sie do niej przytulam jak siedzimy to zaczyna kolysac mnie jak mala dzidzie ![]() A zeby tata mnie przytulil to nawet nie pamietam
|
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, współczuję
ale najważniejsze,ze wyszliscie z tego.Oni z własnej woli nie, ale ja się kleję. Zresztą, ja przylepa jestem, do TŻ też się ciągle lepie.Ale pamiętam jedną sytuację, kiedy tata zażartował ze mnie (jakoś rok temu), mnie to zabolało i skończyło sie płaczem w pokoju. to przyszedł przeprosił mnie, przytulił i cmoknął w czoło, to jedyna taka sytuacja, ale tearz też mnie wzrusza. Ja mam nadal nawyk z dzieciństwa, ze zanim pójdę spać to rodzicom muszę strzelić po buziaku w policzek
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3432 |
|
Rozeznanie
|
odżywka dove : Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Borago Officinalis Seed Oil, Ascorbyl Palimitate, Tocopherol, Lysine Hydrochloride, Silk Amino Acids, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Imidazolidinyl Urea, TEA-Dodecylbenzenesukfonate, Disodium EDTA, BHT, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 16255, Cl 47005
szampon: Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate / Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Dimethiconol, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum, Carbomer, PPG-12, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, TEA - Dodecylbenzenesulfonate, Glyceryl Oleate, Borago Officinalis Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Lysine Hydrochloride, Fumaric Acid, Silk Amino Acids, Imidazolidinyl Urea, PEG-180M, Ethylhexyl Methoxycinnamate, BHT, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255. COS WIECEJ O TYCH SKLADACH? BO JA SIE NIE ZNAM ![]() Mam jeszcze male pytanko czy używacie szamponów oczyszczających , jesli tak to jakiej firmy? Mój dermatolog powiedzial mi ze raz na jakis czas nalezy umyc szarym mydlem, zeby oczyscic skóre glowy.
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spać, dobrej nocy!
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam coś dla Was na poprawę humoru: http://www.youtube.com/watch?v=2z4bBWRny8A
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
szmyrku, miałąm Ci odpisać!!
Jutro to zrobie, pzrepraszam!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ten buziak przed snem pamiętam, cmokaliśmy się tak chyba do mojej matury potem jakoś się ten zwyczaj zatarł w pamięci za to kultywujemy inny, każdy mówi kiedy idzie do kibelka nie wiem czemu
|
|
|
|
|
#3437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
ale to jakoś do gimnazjum, później zaniechałam...Z tym kibelkiem - uroczo ![]() Mój tysięczny post chociaż zadomowiona na wizażu już jestem długi czas
Edytowane przez otako Czas edycji: 2010-01-13 o 21:46 |
||
|
|
|
#3438 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na co dzień używam kremu matującego, który po 3h już nie matuje, ale makijaż dobrze się trzyma Cytat:
i z czasem jest różnie, zwłaszcza, że łażę do pracy. fakt jest taki, że padam na twarz i oddam królestwo za 24h nic nie robienia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
myślałam, żeby Tż-a gdzieś zaprosić, ale wszędzie będzie tłok myślę, że może wieczór we dwoje przy siakimś filmie? lipa, że walentynki wypadają w niedzielę, bo rano trzeba dymać do pracy... myślę, że nic kosztownego nie będziemy organizować, bo 19.02 Tż ma uodziny, więc wtedy coś się pomyśli ![]() kto by pomyślał... kolejny dowód na to, że tanie jest ok! ![]() Cytat:
![]() 'Ciacho' okazało się bardzo fajne - moim zdaniem rżałam jak głupia.. chyba muszę kupić coś na zmarszczki, bo dziś pozwoliłam im się tworzyć bez ograniczeń ![]() po seansie zaszalałam z bratową w galerii kupiłam 2 sweterki i koszulę taaaaakie promocje, że mogłabym kupować i kupować, ale już mi się kasa skończyła, także zonk ![]() Wy tu macie na tapecie temat studniówek, a ja się trochę wczuję w tę akcję, bo 30 stycznia idę z Tż-em i znajomymi na otwarcie nowego hotelu w innej miejscowości i będzie z tego tytułu bardzo elegancki bal także zaczynam się zastanawiać w jaką kiecę się wbiję i ogólnie jak się odpicować kurde, lecę zmyć maseczkę, bo zamiast 10 min to przetrzymałam ją na twarzy 50 min - nadrabiając wątek
|
|
#3439 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ilekroć słyszę tego dziadka i to jego "hjo hjo hjo" to nie mogę się opanować chyba też tak zacznę się śmiać
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiu - masz świetnych rodziców
![]() Kasiu - współczuję ![]() Mój Tato też zmarł, prawie 7 lat temu, ale rodzice byli rozwiedzeni i nie byłam z nim tak związana jak z mamą. Oczywiście spędzaliśmy razem czas i teraz mi tego brakuje i jego powiedzonek i takiego stoicko-optymistycznego podejścia do życia. Kurcze...rozczuliłam się ![]() Już wyłączyłam i przybyły mi kolejne 2 strony
|
#3443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzielna dziewczynka z Ciebie ![]() Nic nie szkodzi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku to widze, ze nie jedna stracila ojca...
|
|
|
|
#3445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale my raczej wychodzić nie bedziemy, pewnie wpadniemy do mnie na wymianę prezentów i Walentynkowe igraszki najgorsze ze TZ już mi powiedział ze już coś dla mnie zamówił przez neta ... wiec teraz sie bede niecierpliwić i umierać z ciekawości aż mnie samą denerwuje to ze w kwestii prezentów jestem jak dziecko ![]() W sumie myślałam czy by nie zaproponować "braku obchodzenia" ale jako ze nie obchodziliśmy świąt BN(nie widzieliśmy sie, nie dawaliśmy sobie prezentów) to może teraz dla odmiany "obejdźmy"
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2010-01-13 o 22:08 |
||
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
no rezerwację można zrobić, ale po co spędzać ten dzień w zatłoczonej restauracji
lepiej samemu coś upitrasić i.... przez żołądek do serca a jak prezent - to jakiś symboliczny jedynie
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do prezentów to byśmy ustalili kwotę sie dobrała dwójka realistów
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, ze beda 2 chaty mocno zatloczone to gdzies wyjdziemy... Na wczesniejszych walentynkach bylismy w kinie na Lejdis
|
|
|
|
|
#3449 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- a ja na Walentynki chyba wykorzystam pomysł w kokardą
|
||
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie sobie uświadomiłam, że to będą nasze pierwsze wspólne walentynki!!!!! wcześniej Tż był jednego roku w Barcelonie, a później na Teneryfie! o kurde - to muszą być wyjątkowe walentynki!
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

Ostatnio sie to zmienia jak powiedzialam, zeby z nimi pogadal. I zeby nie zapeszyc zaczeli mu dawac troche kasy (oby to nie byl slomiany zapal).

Ale jestem bardziej zwiazana z mama 
ale zawsze coś fajnego z perfumerii dostanę

500 g mąki pszennej(jakieś 2 szklanki)

Tzn tamtej strasznej sytuacji, bo teraz na pewno jest szczesliwa
ale najważniejsze,ze wyszliscie z tego.
Jutro to zrobie, pzrepraszam!

myślę, że może wieczór we dwoje przy siakimś filmie? lipa, że walentynki wypadają w niedzielę, bo rano trzeba dymać do pracy... myślę, że nic kosztownego nie będziemy organizować, bo 19.02 Tż ma uodziny, więc wtedy coś się pomyśli ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

21.06.2014r.