|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
No może poza myciem podług sidoluxem |
|
|
|
|
#3122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ) moze Tobie tez by to pomoglochociaz to akurat dziala na bakterie, a u Ciebie wynika to chyba tylko i wylacznie z nerwow, wiec chyba raczej cos na nerwy by sie przydalo ![]() ja mam styliste, ktory zajmuje sie i fryzura i makijazem. prawde mowiac nie wiem ile kosztuja poszczegolne elementy pakietu fryzura z probna + makijaz z probnym, ale place za to wszystko 450 ![]() Cytat:
juz byl w kosciele, w ktorym bierzemy slub a ze ladnie gra to nie zmieniamy spiewac umiec nie musi, bo bedzie to robic spiewaczka![]() Cytat:
![]() a linie papilarne u mnie beda wygrawerowane na wierzchu a od srodka tradycyjnie grawerek slubny - pewnie imie i data slubu ![]() Cytat:
pare lat po slubie sa i moja siostra i kuzynka (obie starsze ode mnie o 3 lata) i nikt ich nie cisnie ani nawet nie pyta wiez luuuz Cytat:
nauczylam sie biegac dobra, zmykam do TZcika na sofe, bo na TVN Style leca 'Korepetycje z sexu' |
|||||
|
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do z to absolutnie sie na to nie zgadzaj, bo zostaniesz sama i właśnie może sie to skończyc frustracją, bo on będzi eprzyjeżdżał do domu a Ty będziesz zmęczona, on będzie kochanym tata a Ty jęcząca i zabraniająca mamą. No way. MAci emama i tata razem i lepiej poczekać az będzie mołg zluzowac z pracą tylko najgorsze jest to, że to nie takie łatwe, bo z czegos trzeba zyć, ale tez życie rodzinne musi miec jakąś jakość. Cytat:
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sidolux mydło marsylskie A tak w ogóle to powinni mi płacić za reklamę Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-14 o 23:04 |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie sprzątac, bo podczas sprzątania moge myślec o róznych rzeczach albo wręcz przeciwnie - nie myśleć A gotować lubie - szczególnie eksperymentowac i gotować zdrowe rzeczy, bo póxniej jedzenie tego sprawia mi ogromnąprzyjemnośc i sam aświadomośc tego, że to jest takie zdrowe mnie cieszy i to, że tz smakuje i jak rodzicom cos ugotuję to tez lubie jak im smakuje Lubię gotowac dla kogoś![]() Musze wypróbowac ten zapach ![]() A teraz uciekam Dobranoc
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
Dobrej nocki wszystkim
do jutra PM-ki
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko ostatnią stronę przeczytałam, przepraszam, ale padam, a jeszcze mnie korciło, żeby do Was zajrzeć, bo dawno nie zaglądałam. No i widzę, że ktoś się o biegunkę-nerwówkę martwi
a Ja właśnie bardzo na nią liczę, że przyjdzie tak z dzień przed ślubem i do sukienki będę miała mniejszy brzuszek coż... punkt widzenia...
|
|
|
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
Ja ci moge oddac moja biegunke:-D:-D dobrej nocy
|
#3129 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niby troszke sie zmienilo, jak na swiat maly przyszedl, bo juz sie nie da wszedzie pojechac, pojsc bez ciagniecia ze soba pieluch i butelek, ale przynajmniej nauczylismy sie lepszej organizacji naszego czasu. Teraz jak maly juz tak podrosl, to chcemy pojechac na jakies wakacje, ale jeszcze nie wiemy gdzie....moze cos polecacie?
|
||
|
|
|
#3130 |
|
BAN stały
|
Co do chęci posiadania dziecka,to mam ogromną
bardzo chce,ale jak już kiedyś pisałam ciąża mnie lekko przeraża. ![]() A czemu w październiku,raczej miało być od października,no bo po ślubie. ![]() co do stresów nerwów,to ja mam na odwrót mi jest zazwyczaj niedobrze. :/ ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Omg ![]() Co do sprzątania,ja tak ogólnie lubie sprzątać itp.Za to nie lubie prasować. ![]() Czas iśc spać,ale mam jeszcze obiecany masaż.
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
joł
![]() ja też lubię sprzątac i gotować gadałam z panią z salonu o eresmie-kosztuje 4.200 będzie obniżona pod koniec roku o 30-40% i pytałam czy się u nich rezerwuje itd, a ona powiedziała, że pogada z szefostwem i że to dobry pomysł i mam podejść do salonu i ona mi wszystko dokładnie powie, w sumie dobrym rozw. byłoby tez wypożyczenie
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tej chwili mam taką http://www.donna.pl/kolekcja/kolekcj...t/natalie/s/24.Kasia nie moge znaleźć tej sukni Twojej wymarzonej. Jak ona sie dokłanie nazywa???? |
|
|
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj na pierwszym spotkaniu u krawcowej i za 2 tygodnie zdjęcie wymiarów!
Kobietka jest z niesamowita pasją i zrobi dokładnie to co chcę. Nie ma dla niej rzeczy niemożliwych |
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeśc
Szczęśliwa jestem bo w końcu się wyspałam hehe Zaraz się biorę do nauki tralalalala ![]() Ellin_ak pokazywałaś już na jaki wzór będziesz szyła sukienkę? |
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain ciekawe ciekawe te obrączki, mam nadzieje że wstawisz fotke
![]() my bedizemy mieć proste bez żadnego grawerowanie, płaskie, tylko z takim paseczkiem wrabkiem lekko z boku- mój misio tak sobie zażyczył osobiście to uważam, że udziwnienia to sie raczej ścierają z czasem, no ale to wszystko kwestia gustuu nas kwestia dzieci to jednak kwestia zegara bilogicznego, jesli chcę je mieć to powinnam działać już, bo mogę nie zdążyć ![]() jakoś nie miałam parcia na potomka, u mnie w rodzinie pod tym względem pełen luz ![]() no ale czas biegnie i chyba trzeba odłożyć lekkie życie na bok ![]() zobaczymy jak to wyjdzie narazie mamy Mikusię-psa naszego, latamy z nią co 3 godziny na siku jestem niewyspana i znerwicowana, ale tż dzielny, wczoraj pies się zmęczył i nie chciał się bawić z tżtem oj co tobyło![]() ![]()
|
#3137 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie jestem pewna jak będzie wyglądała. Wiem tylko że będzie koronkowa, z lekkim trenem i welonem hiszpańskim do ziemi
|
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja jestem już po wizycie u dermatolog, nadal walczymy z opryszczką Za chwilę jadę do pierwszego z mojej listy salonu. Zdam popołudniu relację. Muszę jeszcze podjechac do UP, chcę złożyć podanie o przedłużenie stażu. Ale problem jest taki, że w tym UP nawet nie chcą przyjmować takich podań. A ja się pytam, co to ma znaczyć? Przyjąć powinni, rozpatrzeć, a czy negatywnie czy pozytywnie to już kolejna kwestia. Jeśli baba mi nie przyjmie podania, to wyślę im listem poleconym sa sa sa
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
A naszą Black to na tym szkoleniu chyba całkiem wcięło ![]() oo... widze że znouw temat dzieciuchowy My z tżtem mamy nawet plan. Jedziemy z większą grupą (już mamy 2 pary chętne) na wypas wakacje w przyszłym roku a potem zaczynamy starania o dziecko ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Oo...to powiedzenia w szukaniu suknie |
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A jak będziesz wysyłała to jeszcze za potwierdzeniem odbioru
|
|
#3141 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
a juz raczej skonczyloby sie zdobywanie szczytow (bo uwazam, ze to glupota ciagac za soba male dziecko po gorach), wspolna jazda na desce (choc to do czasu ) czy wychodzenie nie martwiac sie komu podrzucic juniora.a TZ stwierdzil obserwujac w hotelach rodzicow z malymi dziecmi, ze my nie bedziemy brac malego dziecka na wieksze wyjazdy, bo i dziecko sie meczy (placz w samolotach, upaly i w sumie niewiele to dziecko zrozumie/bedzie pamietalo ze zwiedzania) i rodzice nie moga odpoczac, dlatego bedziemy zostawiac dziecko u dziadkow... tylko ciekawe u ktorych Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe gdzie, bo mi pani w Madonnie powiedziala, ze z moich na liscie jest tylko Lorna, Nalon i Donaire czyzby cos ukrywala ![]() Cytat:
), a do tego jakies bezszwowe stringi i powinno byc wygodnie ![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() ja dopiero popoludniu sie wybieram no ciekawa jestem co wyjdzie z tego przymierzania
|
|||||
|
|
|
#3142 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hello dziewczęta
![]() Wyglądam dziś tak - ![]() Co to wczoraj się działo to aż niepojęte ![]() Ja jeszcze daję radę ![]() Cytat:
Moi znajomi mieli taki przypadek - ślub wzieli w maju w zeszłym roku, jeszcze przed ślubem rodzina pytała kiedy będzie dzidziuś itp itd.., po ślubie generalnie było tak, że ona chciała, on tak średnio i uzgodnili, że za jakiś czas będą próbować, nie tak od razu po ślubie. Ale stało się inaczej, w zasadzie dwa miesiące po ślubie okazało się, że jest w ciąży , i co na to rodzina? "Co tak szybko" Stwierdzili, że mogli oni trochę poczekać, nacieszyć się sobą itp itd, wtedy to koleżanka była wściekła, zamiast się cieszyć to tego typu komentarze, a wcześniej tylko gadali, kiedy dzidziuś. Tak źle i tak niedobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mi sie wydawało, że Black wróciła.. A to wiekowo podobnie jesteśmy, no i tez w zasadzie mnie naciskają, że czas ucieka, latka lecą Ale spoko maroko - jeszcze pare rzeczy muszę zrobić i dopiero dziecko ![]() A teraz opowiem co to wczoraj się działo ![]() Otóż rano powiedziałam ot tak sobie TŻ-owi, że studniówkę mamy, czyli 100 dni do ślubu ![]() Ja wracam wieczorkiem i TŻ też ale z butelką szampana , ja się pytam z jakiej okazji, a Ukochany - no z okazji naszej studniówki No to jak już szampan poszedł to wieczór się skończył stosunkowo bardzo sympatycznie I tyle
|
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się troche obawiam co to będzie, bo przez kilka dni przed ślubem n apewno nie będemogła wziąc nic do ust i żeby suknia nie byla za szeroka... Cytat:
Własnie musze sie rozgladac za jakims fajnym stojakiem na wino do mieszkania albo półką.Może jedźcie do Portugalii? To niedaleko od Was, moi znajomi mieszkający w Londynie wyskaują tam często na kilka dni, głównie do Porto albo na Jersey, chba, że bez problemu możecie wsiąść w samoloti jechać wszędzie to Grecja jest boska A w ogóle to mi się strasznie podoba Irl jeśli nie byliście możecie sobie zrobić weekendowy wypadzik na półwysep Dingle No i Bond tez sie nie podjara, bo to pewnie dla niego tak jakby jechac z Gdańska do GdyniCytat:
Mierzyłas ja już, że się z babką umawiasz?z takim rabatem by była fajna cena![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
A moze faktycznie im sie nie chcę Ci dawac do mierzenia wszystkich sukien, bo jak wpadłas tam z listą 25 a jedna do drugiej podobna to mogły tak uznać![]() Cytat:
Ja własnie też mam zamiar kupić szampana z okazji kupna mieszkania tylko sie zastanawiam czy kupić go jak odbierzmy klucze i wypijemy z gwinta w pustym mieszkaniu
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-15 o 10:13 |
|||||
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wyobraźcie sobie jest najmłodszy z rodzeństwa a najwczesniej dziadkiem został ![]() A znowu u tzta jego rodzice maja ok. 60 lat i duże wnuki-najstarszy w tym roku konczy 17. I same wnuki maja więc u nas będzie parcie na wnuczkę. I teraz to tak wygląda jakbym była antydzieciowa. A to nieprawda Jestem antydzieciowa na swoje dzieci(na razie) a wszystkei "obce" kocham
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby jednak w pierwszej polowie roku ze wzledu na ten zlobek ![]() ciekawa jestem czy zostanie babcia/dziadkiem w tak mlodym wieku wywlouje jakis kryzys, kiedy to nagle czlowiek czuje sie taaaki stary
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze to za tyle, to mam salonową myślałam, że taniej cos dzięki szyciu bedziesz miala
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama to przyjęła na spokojnie-jak to mama a co miałą zrobić, a tata no cóż. Na początku to było straszne-ojciec ma zwyczaj zamykania się w sobie i wtedy tez tak było Zwłaszcza, ze to ukochana córeczka dziadkiem go uczyniła no i jeszcze, ze 6 lat wczesniej ojcem po raz 4 został. Synek 6 lat miał-to go odmłodniło a tu nagle hop siup i dziadkiem jest![]() I tylko na początku był niezadowolony- ale w sensie, ze tak szybko, że co ze szkoła siostry itp. ale jak teraz widzi, ze sobie radzą to juz jest dobrze I wnusie bardzo kocha, bawi się z nią itp.
|
|
#3149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ciazy na pewno mozna ![]() Dziewczyny ale straszycie z tymi dziecmi, nie zapominajcie ze niektore PMki sa w ciazy albo sa mami ![]() PMki musze Wam cos wkleic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0 Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-01-15 o 10:44 |
|
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki chciała sie pochwalić ze wczoraj z kolokwium dostałam 4:P Z pracowni ekonomoiicznej.. Nie aki straszny diabeł jak go malują. Moze uda mi sie zdać egzamin praktyczny na tego ekonomika
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

MOzna to traktowac jak hobby tylko trzeba sie oderwac od schematu ziemniaków i schabowego pięc dni w tygodniu
No może poza myciem podług sidoluxem

POMOCY PM-ki KOCHANE!
) moze Tobie tez by to pomoglo
jak Wy szukałyście swoich organistów?
kurde nasmarowałm posta długasnego i go wcięło