|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeszcze sobie przypomniałam, że przyniosłam jeszcze do domu cztery śliczne buteleczki (125 ml) micela biodermy ![]() ![]() Czuję się jak na nocnej zmianie na wizażu ![]()
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
![]() edit: emoty mi strajkują... chyba obowiązuje je tylko dzienna zmiana ![]() Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2010-01-14 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Też nie lubię wszelkich spraw remontowych, urządzanie mieszkania jest fajne, ale mam do tego słomiany zapał. Nie mam cierpliwości do zbyt długiego oglądania mebli, kolorów, płytek etc ![]() A skąd masz takie fajne buteleczki ![]()
![]() |
#3094 | ||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oby tylko meble w kuchni jeszcze jakoś wyglądały. ![]() Cytat:
![]() Ja odkryłam dziś, że mam balsam, którego nawet nie testowałam i od razu poszedł w ruch. ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Dżizas, nawet nie wiecie jaką mam ochotę wydać kasę na coś niepotrzebnego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Wtajemniczenie
|
O rety, która godzina! A najgorsze, że nie mogę iść spac;(
Buteleczki mam z Eskulapa, Karolina mi je dziś dzielnie przyniosła ![]() ![]() Na pewno jakoś będą wyglądać ![]() (na pewno ładnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jednocześnie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Ninuś ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chcę jakieś masło ![]() ![]()
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cudownie jest mieć urlop ![]() Z tej okazji zabiorę się za zużywanie kosmetyków i zrobię sobie rolniczenie ![]() No i przy okazji nadrobię zaległości w porządkach domowych ![]() Nosku znam ten etap śrubek listewek itp.... Ale uwielbiam kupować dodatki i nowe nabytki do domu, cieszą mnie chyba bardziej niż kosmetyki ![]() A na tusze do rzes jestem obrażona, kupiłam dwupak w rossmanie z MF 2000 kcal i ten Lash False Effect i oba jakoś mi nie pasują bo po niecałym miesiącu już są suche! 2000 kcal kiedyś był o wiele lepszy, super malował nawet pół roku. Podejrzewam że szkodzi im to nagrzewanie światłem albo już sama nie wiem co jest grane ... ![]() Wkur\zyłam się bo pozamawiałm paczki i żadna do mnie niedochodzi, czekam już na 3 przesyłki i nic! Dzisiaj jadę na pocztę wyjaśniać co się stało. Mam już dosć użerania się z tą instytucją ![]() Ninko wszystkiego najlepszego ![]() Powodzenia na studiach, zdrówka szczęścia, miłości i pieknych kosmetyków w prezencie ![]()
![]() |
#3098 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ninko, ode mnie też najlepsze życzenia!
![]() ![]() ![]() ![]() Nosku, fajny avek. ![]() Kupiłabym jakiś tusz, błyszczyk i może matowy brązer. ![]() ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-01-15 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | ||||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() od teraz już zawsze mój wiek będzie z cząstką "dzieści/dziesiąt" ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Vibesko, fajnie, że masz urlop, wreszcie sobie odpoczniesz ![]()
![]() |
#3100 |
Miss Pudernica
|
Ninko sto lat w dniu Twojego święta
![]() ![]()
#3101 |
Zakorzenienie
|
Tak, ja też bardzo się cieszę
![]() Jutro jadę do Katowic i spotkam się z Gayenką ![]() wybierzemy się na pyyyszną kawkę i jak zawsze to spotkanie mi dodaje cudownej energii ![]() Fuksjoo ![]() ![]()
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Nino, wszystkiego najlepszego!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrów Gayenkę. ![]() Baaardzo mi się podobają te odcienie: http://3.bp.blogspot.com/_yR68B3DPYP...-fioleciki.jpg I jeszcze te: http://2.bp.blogspot.com/_yR68B3DPYP...r%C4%85zy2.jpg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Ninko wszystkiego dobrego, zwłaszcza powodzenia na studiach i podczas zbliżającej się sesji
![]()
![]() |
#3105 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już wiem, z eto napewno sa podróby - maźnelam po rece białą kulką z miniatur Beige Chic i z pełnowymiarowego Beige Chic - z miniatur daje kryjący biało-perłowy kolor, a z pełnowymiaroych - drobinkowy połysk, z lekim, transparentnym rozjasnieniem. Poza tym kolory sa mneij instesywne w mianiaturach - nawet moja mama, która widziała meteoryty pierwszy raz w życiu, jest zupełnym kosmetycznym laikiem od razu zauważyła że są inne i ze są brzydsze (chociaż nigdy nie rozumiała mojej pasji kosmetycznej i na czym plega "ładność" pudru czy kulek) Cytat:
![]() Nałozyłam na całą twarz - do modelowania musiałabym więcej uzyć bo nie jest a tyle ciemny zeby na mojej twarzy byl wyraźnie widoczny. Cytat:
![]() Ja mam jutro 3 egzaminy ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Planowałam kupić peeling Joany mandarynkowy i czekoladowy z Daxa ale jednak nie kupiłam ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-15 o 09:34 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Przyjaciółka KWC
|
Nina, wszystkiego najlepszego.
![]()
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nina, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin; przede wszystkim sesji bez potyczek i mnóstwa kosmetycznych śliczności! ![]() ![]()
![]() |
#3108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lakiery sliczne ![]() Jak nie lubię takich jasnych to te są wyjątkowo ładne, ponoć na wiosnę mają być modne takie :majtkowe: kolory ![]() Nigdy takich nie nosiłam bo ... nie znosiłam ich, ciekawe jakbym wyglądała ![]() Hosenko, a już chciałam klikać te miniatury ![]() Tata właśnie pojechał na pocztę sprawdzać co się dzieje z przesyłkami .... Napisałam też maila do sprzedawcy w sprawie zaginionej przesyłki z sukienką sylwestrową ... nadal ani wyjaśnień ani przesyłki a sprawa ciągnie się już ponad miesiąc. nie interesuje mnie czy ona nadal to wyjaśnia na swojej PP, ja zażądałam zwrotu kasy!
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja tylko na chwilę, bo mam masę czytania, no a włączyłam komp bo muszę napisać pracę, w dodatku nie wiem jak! ![]() Jak mam jechać do szkoły, jeszcze po miesięcznej przerwie, to mnie coś trafia. W dodatku maja być mrozy!Po szkole idę od razu na imieniny do cioci TŻta, a w niedzielę znów trzeba wstać. Mam nadzieję, że dziś ze wszystkim się wyrobię. Cytat:
Co do tuszy to ma mam 2000Calorie i MM i są super, maluję się nimi nawet ponad pół roku.Zużyłam już jeden MM, teraz mam w uzyciu 2000cal. i w zapasie MM, a kupowałam w zeszłym roku, jak była promocja 2 w cenie 1.I są cały czas mokre. Właśnie wkurza mnie to, że czasem jak się coś kupi w drogerii, a stoi w oświetlonej półce to jest strasznie nagrzane- ja kupiłam taką Organzę w Naturze i nie wiem czy to nagrzanie źle na nią nie wpłynie. Na razie jest ok. Fuksjo, śliczne te lakiery! szczególnie fiolety to takie moje kolory! ![]() Ninko, wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i kosmetycznych zachcianek! ![]() ![]() Uciekam pisać ![]() ![]() Co do urządzania mieszkania, to ja to uwielbiam i już nie mogę się doczekać kiedy będziemy urządzać swój domek! ale niestety to jeszcze potrwa.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-01-15 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Wtajemniczenie
|
To masz okazję, żeby sobie któreś kupić
![]() Wszystkiego najlepszego Ninuś ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-01-15 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
Boszzz....siedzę sama w biurze, bo koleżanka goni po urzędach zamiast mnie. Szefostwo pojechało gdzieś i nie wiem jak wytrzymam tu do 16.00
![]() Oby szybko zleciało... Myślałam żeby pójść do Natury po pracy, ale tak mnie głowa boli, że marzę tylko o domu, dobrym obiadku i zagrzebaniu się pod kocyk.
#3113 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a co do TBS, na pewno na coś się skuszę, choć w zasadzie nie powinnam ![]()
![]() |
#3114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Fuksjaa się też wybierze ? ![]() Ehhh... nie ma moich paczek, jedna reklamacja została uznana czekam na zwrot pieniędzy a w sprawie dwóch pozostałych muszę interweniować. W domu już wszystko pięknie lśni ![]()
![]() |
#3115 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ninuś, z okazji urodzin samych pozytywnych chwil, mnóstwa uśmiechu i spełnienia wszystkich, zwłaszcza tych najskrytszych marzeń!
![]() ![]()
![]() |
#3116 |
Rozeznanie
|
Nina nie jestem dobra w składaniu życzeń więc przyłączam sie do tego co napisały dziewczyny! Wszystkiego najlepszego
![]() btw. uwielbiam Twoje imię, strasznie mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już nawet nie pamiętam jak wyglądają ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z wysokopółkowych miałam próbki- Dior Ultimeyes- super wydłużał ale chyab się kruszył, Iconic- porażka; EL próbowałam ze 4 miniaturki i każda była tak samo nic nierobiąca (chociaz nadal chciałabym spróbowac Projectionista i Sumptuous ![]() ![]() ![]() I napiszę po raz setny ARMANI MAESTRO IS THE BEST ![]() ![]() Na Bell tez mam ochotę, ale póki co sie nie skusiłam. Cytat:
A gdzie można zdobyć miniaturkę Hooli? Czy może masz ją w paletce 4ropudrowej? Cytat:
![]() Cytat:
Kosmetycznei u mnei nadal asceza- wczoraj skusiłam się tylko na balsam do ust Himalaya z promocji w SP, więc jak na połowę stycznia i tylko 2 nowe kosmetyki to jest super ![]() Aha, zapomniałam o 4 cieniach i lakierze Gosha, z aktóre wczoraj zapłaciłam na all. ![]() I obejrzałam włąśnie Housa- stęskniłam się strasznei za nim ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Aaaa, ale z emnei matołek, oczywiście Ninko ja też się dołączam do najlepszych życzeń dla Ciebie- spełnienia wszystkich marzeń i osiągnięcia wyznaczonych celów ![]()
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam w TBS, wróciłam z malinowym: masłem i żelem, brzoskwiniowym: balsamem i żelem ![]() Rzyrafko, powróciła też marakuja ![]() w promocji też seria Velvet Apricot (masła również po 33zł), Nutmeg, Cranberry, zestawy świąteczne po 30zł (a tam same miniaturki: żel, masło, peeling i chyba myjka) generalnie chyba wszystko to, co jest na brytyjskiej stronie TBS w promocjach ![]()
![]() |
#3119 | |
Rozeznanie
|
hello!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę coś wykombinować ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.