Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 14:48   #2761
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Bry

A ja odbiegnę od tematu zespołów Wkurzyłam się niemiłosiernie... W piątek miałam kolokwium z patofizjologii, które oblała większość grupy. Proawdząca powiedziała, że w poniedziałek mamy jej podać termin, kiedy wszyscy chcemy zdawać (do czwartku włącznie). Dwie laseczki chcą już jutro.
Większość z nas chce w czwartek ze względu na kilka zaległych kolokwiów jakie są przed nami no i wielka kłótnia. Według mnie, jeśli większość jest za czwartkiem to sprawa jasna... Ale nie... bo te dwie za bardzo boli, że nie zdały jednego kolokwium... Cholera jasna, skoro są takie "dobre" to się mogły na pierwszy termin nauczyć a nie teraz tylko na siebie patrzeć.
No niestety, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś uważa że do jutra będzie gotowy, to przesunięcie terminu o 3 dni nie zrobi mu różnicy a kilku innym osobom jednak uratuje tyłki.
Stary 2010-01-17, 15:26   #2762
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
dziadzio nie żyje
Bardzo mi przykro Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Ze względnie pozytywnych rzeczy, to Tż załatwił sobie praktykę kolonijną z jakimiś dzieciakami w górach. Z tym, że musi płacić jak normalny uczestnik. Wyjazd juz w poniedziałek na 10 dni, czyli wróci dzień przed moimi urodzinami i kilka dni przed rocznicą Ale pierścionka się nie spodziewam, bo go snowu ten wyjazd po kieszeni szarpnie :/
Chciałam się cieszyć, że spędzicie te dni razem, ale widziałam, że wyniknęły kolejne problemy...

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Brrrrrrrrry! Nikt za mną nie tęsknił, skandal
Nie miałam jakoś ani czasu, ani weny, żeby Was nadrobić i coś napisać, teraz w sumie też kiepsko, bo muszę raporty w końcu zrobić, tak że tylko Wam chciałam napisać, żeeee...
...naprawdę jestem babcią
Byłam dzisiaj u tego rehabilitanta (w związku z tymi bólami głowy, z krótszą nogą po operacji itd.) i generalnie jestem do wymiany od poniedziałku zaczynam ćwiczenia, bark, drugi bark, odcinek szyjny i początek piersiowego - kręgosłup, nadgarstki, prawy staw biodrowy (tzn. nie konkretnie tylko coś tak w okolicy) no i kolano. Każde z nich strzela przy każdym ruchu, w ogóle ubaw po pachy tak więc czekają mnie zajęcia z nim po minimum godzinę. Chociaż tyle, że gość jest luzak (wuefista z mojej podstawówki; nie miałam z nim lekcji, ale powiedział, że mnie kojarzy i że się strasznie obijałam - fakt ), kazał sobie po imieniu mówić, sympatyczny facet po trzydziestce, to przynajmniej nie będzie nudno i nie będę musiała tępo gapić się w ścianę No, a teraz błagam, poużalajcie się trochę nade mną, bo ja się już śmieję z rozpaczy, a to znaczy, że jest źle
No i zrezygnowałam z pracy, maksymalnie do końca stycznia będę pracować
Heh, rzeczywiście babuleńka z Ciebie
Chyba dobrze, że zrezygnowałaś z pracy, ostatnio chyba dawno Cię na uczelni nie widzieli A skoro karierę planujesz naukową, to wyjdzie Ci to tylko na dobre

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Liczę na to jego staranie się
żeby Cię nie zawiódł

Cytat:
J

Jednak Tż nie jedzie na praktyki… nie puścili go z pracy :/ Powiedzieli, że może skończyć się to tak, że albo praca albo praktyka :/ No kurcze! On nawet urlopu nie może wziąć kiedy musi:/ a potem mu wpisują w grafik pojedyncze dni jako urlop, żeby nie miał zaległego :/
Jak to już któraś powiedziała, chamstwo...

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość

To i ja skorzystam z okazji i też się pochwalę, że kiedyś w telewizji byłam Jakby ktoś zobaczył buraka zamiatającego podłogę mopem na meczach siatkarskich z 10 lat temu, taką smarkatą z każdym włosem w inną stronę to najprawdopodobniej ja
To ja też się pochwalę Też kiedyś byłam w TV Należałam do dziecięco-młodzieżowego teatru muzycznego i byliśmy kilka razy na nagraniach i nasze występy były w TV Potem mnie nauczyciele i obcy ludzie ze szkoły zaczepiali A mnie dziwiło, że tyle osób ogląda takie programy

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Też się pochwalę,że bywałam w TV na Woronicza często i gęsto. W radiu też(ale tylko Naszym regionalnym).W gazetach regionalnych też.Ale to było jak miałam 14/15 lat.

Rodzice z Teściami byli wczoraj w kinie i potem na piwku. I jak wrócili to mi powiedzieli,że załatwione i w przyszłym tygodniu zaklepujemy salę na amen i potem podpisujemy umowę
A Ty w czym byłaś w TVP?
I bardzo cieszy mnie, że z salą się w końcu wyjaśniło

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:31   #2763
Gleniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj poznałam Gwizdaczka i jej koleżanki, bardzo sympatyczne z nich osóbki Troszkę poimprezowałyśmy i dzisiaj zamiast się uczyć to leżę przez pół dnia w łóżku, bo mi się wstawać nie chce

za to teraz Tż się dopytuje, co to za forum na którym koleżanki poznałam no przecież mu nie powiem, że to zazdrośnice są

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Kochana gdzie tam Wam do Kaszubów?
U mnie się mówi taki wierszyk:
"Kto Ty jesteś?
Polak mały
Jaki znak twój?
Orzeł biały
Gdzie Ty mieszkasz?
W Kościerzynie
Toś ty Kaszub Skur...ynie

Moja babcia jest z Kaszub, więc poniekąd mam kaszubskie korzenie No ale wiadomo, Trójmiasto to jeszcze nie Kaszuby chociaż blisko

Ale tu dzisiaj pusto...pewnie wszystkie się uczą...ech, co te studia z ludźmi robią, naprawdę
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:32   #2764
Hawwa87
Zakorzenienie

Nadrobiłam ostatnie dni, a w tygodniu znów będą mi się robiły zaległości.

Nie mam kompletnie motywacji do nauki, nie umiem się za nic zabrać, czas zaczyna gonić, a mi tęskno za P...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-17, 15:55   #2765
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Witajcie chciałam Wam zyczyć kochane miłego popołudnia

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:16   #2766
P-o-n-y
Zakorzenienie

dupaaaa, nie moge sie zebrac do nauki ;/
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:20   #2767
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama... Jest przecież tyleeeeee ciekawszych rzeczy do zrobienia...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 16:23   #2768
carmelova
Zakorzenienie

Jeeej, jestem wykończona. Rano poszłam na zakupy, posprzątałam w pokoju i łazience, upiekłam brownies, nauczyłam się 40 stron ze skryptu, przygotowałam składniki na obiad, i właśnie się okazało, że zepsułam zupę ogórkową z czystego lenistwa

Kawcia Tobie również życzę miłego popołudnia

Hawwa jak sie tatuś czuje?

Pony
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:33   #2769
P-o-n-y
Zakorzenienie

szkoda, ze te wszystkie opieprze nie dzialaja :P ranyyy, nie chce mi sie straszliwie.
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:40   #2770
Hawwa87
Zakorzenienie

Carmi, nie najgorzej W domu funkcjonuje nieźle, na spacery chodzi tylko z kimś i sam nie może, bo czasem nim zarzuca w różne strony. Ale nie ma porównania z tym, co było przed i w czasie świąt No i bardzo dużo je

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Ech, wzięłam się w końcu za ostatni rozdział książki z kognitywistyki i nic nie rozumiem z tego, co czytam

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-17, 16:54   #2771
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

A Ty w czym byłaś w TVP?
I bardzo cieszy mnie, że z salą się w końcu wyjaśniło
Aaaa byłam też z okazji takich konkursów wokalnych,ale to byłam w chórze

A tak totalnie bardziej solo (chociaż to były drużyny i byłam z dwoma kolegami) to na TVP 2 było kiedyś kilka edycji takiego teleturnieju wiedzy o Unii Europejskiej.Takie tam różne. I tam było kilka etapów i my doszliśmy do finału...czyli to było 5 odcinków. Najpierw były eliminacje wśród gimnazjów w mieście-przeszliśmy. Potem wojewódzkie w Katowicach: było kilkadziesiąt szkół ze śląska,pisaliśmy takie testy-drużynowo,ale oddzielnie i potem Nam po prostu sumowali za odpowiedzi i wyglądało to w ogóle jak matura łącznie z losowaniem numerków. Przechodził 3 drużyny i w tym My. Więc chyba potem na tym etapie telewizyjnym było 16 x 3 drużyny. W każdym razie wykosiliśmy i doszliśmy do finału (dwie drużyny). Nooo i byliśmy bardzo sławni bo jedyna drużyna ze śląska. U Nas w mieście to ciągle mieliśmy jakieś spotkania,bo niby tacy medialni

Ale muszę przyznać,że nagrody były bardzo fajne

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 17:10   #2772
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa byłam też z okazji takich konkursów wokalnych,ale to byłam w chórze

A tak totalnie bardziej solo (chociaż to były drużyny i byłam z dwoma kolegami) to na TVP 2 było kiedyś kilka edycji takiego teleturnieju wiedzy o Unii Europejskiej.Takie tam różne. I tam było kilka etapów i my doszliśmy do finału...czyli to było 5 odcinków. Najpierw były eliminacje wśród gimnazjów w mieście-przeszliśmy. Potem wojewódzkie w Katowicach: było kilkadziesiąt szkół ze śląska,pisaliśmy takie testy-drużynowo,ale oddzielnie i potem Nam po prostu sumowali za odpowiedzi i wyglądało to w ogóle jak matura łącznie z losowaniem numerków. Przechodził 3 drużyny i w tym My. Więc chyba potem na tym etapie telewizyjnym było 16 x 3 drużyny. W każdym razie wykosiliśmy i doszliśmy do finału (dwie drużyny). Nooo i byliśmy bardzo sławni bo jedyna drużyna ze śląska. U Nas w mieście to ciągle mieliśmy jakieś spotkania,bo niby tacy medialni

Ale muszę przyznać,że nagrody były bardzo fajne
O,pamiętam ten teleturniej, ale to już dobrych parę lat temu było a jakie nagrody?

Mi też się nie chce uczyć...może to jakiś wirus lenistwa krąży dzisiaj po kraju?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2010-01-17 o 17:11
Stary 2010-01-17, 17:34   #2773
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
W skrócie: jest dobrze jak jeszcze nigdy wcześniej.
Nie wiem jak to się stało, ale trwa już od dłuższego czasu....
Super baaaardzo się cieszę
Nie wiem na ile w tym zasługa mojego kciukania.... ale najważniejsze, że jest już dobrze

Co do zespołu, czy DJ-a... My chyba wolelibyśmy DJ-a dlatego, że chcielibyścy zrobić wesele w bardziej rockowym stylu i szczerze mówiąc wątpię, żebyśmy znaleźli zespół, który porządnie zagra na gitarze/perkusji i jednocześnie uciagnie utwory wokalnie
Chociaż nie wykluczamy spotkania młodych talentów widzieliśmy jeden zespół, który grywa na weselach w takim właśnie stylu, ponadto normalnie koncertuje ze swoimi kawałkami - i takie coś już prędzej wchodzi w grę
Stary 2010-01-17, 17:51   #2774
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Rodzice z Teściami byli wczoraj w kinie i potem na piwku. I jak wrócili to mi powiedzieli,że załatwione i w przyszłym tygodniu zaklepujemy salę na amen i potem podpisujemy umowę
super w końcu !!

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
W skrócie: jest dobrze jak jeszcze nigdy wcześniej.
Nie wiem jak to się stało, ale trwa już od dłuższego czasu....
cieszę się,oby nic sie juz nie zmieniło

Cytat:
Właśnie porównywałam tacie zespoły za 2,5 tys i za 5 tys. Powiedział,że to za 2,5 tys.to wieeelka wiocha, za 5 tys. już mniej,ale ogólnie on by wolał D-Ja. A wybierzemy to co będziemy chcieli. Kopara mi opadła-myślałam zawsze,że on woli zespół...

A jakie Wy macie zdanie?
jak Ci się zespół podoba ten za 5 tys to można brać ja bym D-ja nie brała dla mnie to nie ma uroku wesela...

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Wielka kicha, tak chcialam chociaż raz zobaczyć te targi, i skończyło sie tym że siedze w domu bo nie mam z kim jechać. oczywiscie najbardziej chciałam jechac z tz, no ale to nie jego zainteresowania........
trace nadzieje, że kiedykolwiek sie oświadczy mi
a powiedział Ci ,że to nie jego zainteresowania?

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Bry

A ja odbiegnę od tematu zespołów Wkurzyłam się niemiłosiernie... W piątek miałam kolokwium z patofizjologii, które oblała większość grupy. Proawdząca powiedziała, że w poniedziałek mamy jej podać termin, kiedy wszyscy chcemy zdawać (do czwartku włącznie). Dwie laseczki chcą już jutro.
Większość z nas chce w czwartek ze względu na kilka zaległych kolokwiów jakie są przed nami no i wielka kłótnia. Według mnie, jeśli większość jest za czwartkiem to sprawa jasna... Ale nie... bo te dwie za bardzo boli, że nie zdały jednego kolokwium... Cholera jasna, skoro są takie "dobre" to się mogły na pierwszy termin nauczyć a nie teraz tylko na siebie patrzeć.
No niestety, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś uważa że do jutra będzie gotowy, to przesunięcie terminu o 3 dni nie zrobi mu różnicy a kilku innym osobom jednak uratuje tyłki.
nie dziwię Ci się też bym była zła :/ ale co już oficjalnie termin poprawy w czwartek?

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj poznałam Gwizdaczka i jej koleżanki, bardzo sympatyczne z nich osóbki Troszkę poimprezowałyśmy i dzisiaj zamiast się uczyć to leżę przez pół dnia w łóżku, bo mi się wstawać nie chce

zazdroszczę spotkanka z Gwizdaczkiem i imprezki

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
żeby Ty jedna

wróciłam ze spotkania z Tż i znowu muszę się uczyć ale pocieszam się tym ,że jeszcze ten tydzień (zaliczenia) i ferieee miesiąc

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-01-17 o 17:53
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:04   #2775
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

wróciłam ze spotkania z Tż i znowu muszę się uczyć ale pocieszam się tym ,że jeszcze ten tydzień (zaliczenia) i ferieee miesiąc
miesiąc ferii?? Żebym ja chociaż tydzień miała... W kalendarzu roku akademickiego mamy tydzień ferii po dwóch tygodniach sesji, ale nasi błyskotliwi prowadzący już zaklepują sobie w tym tygodniu poprawki Żeby się udało bez nich przetrwać, to tydzień wolnego będę miała... A w pierwszym tygodniu nowego semestru kolejne zaliczenia

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-17, 18:07   #2776
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
miesiąc ferii?? Żebym ja chociaż tydzień miała... W kalendarzu roku akademickiego mamy tydzień ferii po dwóch tygodniach sesji, ale nasi błyskotliwi prowadzący już zaklepują sobie w tym tygodniu poprawki Żeby się udało bez nich przetrwać, to tydzień wolnego będę miała... A w pierwszym tygodniu nowego semestru kolejne zaliczenia
Współczuje

u nas rektor początkowo chciał nam dać 2 tyygodnie ferii ale powiedział,że za to,że mamy tyle egzaminów to należy nam się odpoczynek i przedłużył do miesiąca
Stary 2010-01-17, 18:11   #2777
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje

u nas rektor początkowo chciał nam dać 2 tyygodnie ferii ale powiedział,że za to,że mamy tyle egzaminów to należy nam się odpoczynek i przedłużył do miesiąca
Ja za 6 egzaminów dostałam aż tydzień... Zresztą jak co roku, dobrze, że chociaż nie ma w tym czasie poprawek.
Stary 2010-01-17, 18:18   #2778
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa i chciałam powiedzieć, że dzwonił (ex)TŻ... Najpierw pogadaliśmy chwilę tak całkiem normalnie, śmiesznie było nawet
On coś powiedział o przyjeździe do mnie, ja stwierdziłam, że mnie jego plany nie obchodzą bo jak zwykle nie dotrze do mnie. On dalej swoje że niezależnie od tego kiedy przyjedzie, to w środę będzie musiał wracać. Ja na to: a to ty zamierzasz dłużej tu zostać? myślałam że przyjedziesz rano, pogadamy, pójdziemy na pizzę i wieczorem pojedziesz do domu...
Cisza...
Po chwili:
M: noo... myślałem że np. mógłbym u Ciebie zostać
ja: taaak? a po co? liczysz na coś?
M: mhm, na Twoje miękkie serce (porażka)

Później znowu się pośmialiśmy z czegoś tam. Skończyliśmy rozmawiać, za parę minut znowu dzwoni, odbieram...
M: naprawdę ze mną zerwałaś?
ja: noo... już powiedziałam o tym dziewczynom na forum więc chyba tak
M: aha (takie smutne)... naprawdę?
ja: tak, naprawdę
M: a wrócisz do mnie?
ja: jak mi pokażesz że warto
M: ok
tylko za szybko niech Cię nie odzyska masz teraz szansę ustawić ten związek na nowo

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Jak mówiłam nie mam nic do bi, ale już właśnie jedną koleżankę dziwnie do mnie ciągnęło i czułam się jak pogwałcona na psychice. Ta o której wcześniej pisałam jest dziwna i się jej obawiam. Nie można jej nic powiedzieć mocniejszymi słowami, bo mogłaby sobie coś zrobić i się jej troszkę boję. A po za tym to trochę niezręczna sytuacja dla mnie. Ale jeśli miałabym dobrą kumpelę ale bi to by mi pewnie też nie przeszkadzało, chociaż to dużo od ludzi zależy.
niby nie powinno być to nic innego od spławiania faceta ale rzeczywiście jest nieswojo przy lesbijkach. Jedna taka w ogóle mnie śledziła i raz ja wychodzę z domu a ona stoi pod drzwiami a mieszkała na innej dzielnicy i nic nie miała do załatwienia. Brrr
Cytat:

Jednak Tż nie jedzie na praktyki… nie puścili go z pracy :/ Powiedzieli, że może skończyć się to tak, że albo praca albo praktyka :/ No kurcze! On nawet urlopu nie może wziąć kiedy musi:/ a potem mu wpisują w grafik pojedyncze dni jako urlop, żeby nie miał zaległego :/
a to legalne ?

Cytat:

to on wie,że tu piszesz?
no jasne że wie, chociaż nie podgląda ale akurat laptopa miałam na was otwartego jak wszedł i jak poszłam poprawić makijaż to sobie zajrzał i nawet odświeżył stronę i zrelacjonował coś co do mnie Motylek pisała
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ilsa jak czytam niektore Twoje wypowiedzi, a szczegolnie ta relacje ze Studniowki, to tak jakbym siebie czytala ze 3 - 4 lata temu. I az mna zatrzeslo. Dziewczyno nie daj sie.. On doskonale wie kiedy to jest za mocno, zaden mezczyzna nie powinien traktowac tak kobiety. I te uwagi o tym jak to mu wieczor zepsulas i nie powinien Ciebie w ogole brac... Fakt, troche nie tak sie zachowalas, lekko przewrazliwiona bylas, ale nie daje mu to przyzwolenia na to by tak do Ciebie mowic. Czy on Cie kiedys uderzyl? Lub stosuje wobec Ciebie przemoc fizyczna badz psychiczna? I zawsze obiecuje zmiane? Jesli chodz na jedno z tych pytan odpowiedzialas 'Tak' to uciekaj od niego. Mi taki jeden zmarnowal 4 lata zycia, samooceny nawet z kochajacym mezczyzna u boku nie moge podniesc z podlogi a bulimia do tej pory sie odzywa.. Byc moze nadinterpretowalam Twoja wypowiedz i jesli tak to przepraszam, ale jesli nie to mam nadzieje, ze da Ci to troche do myslenia..
Koniecznie pokaż później ten tatuaż a mój TŻ nie jest taki cały czas, po prostu jako jedynak czasem nie rozumie że coś może zranić i gada takie rzeczy... no ale liczę że się poprawi bo mi to obiecał i teraz jest miły
Cytat:
Właśnie porównywałam tacie zespoły za 2,5 tys i za 5 tys. Powiedział,że to za 2,5 tys.to wieeelka wiocha, za 5 tys. już mniej,ale ogólnie on by wolał D-Ja. A wybierzemy to co będziemy chcieli. Kopara mi opadła-myślałam zawsze,że on woli zespół...

A jakie Wy macie zdanie?
nie wiem czy starsi by się dobrze bawili przy techno

Cytat:
Carmi, nie najgorzej W domu funkcjonuje nieźle, na spacery chodzi tylko z kimś i sam nie może, bo czasem nim zarzuca w różne strony. Ale nie ma porównania z tym, co było przed i w czasie świąt No i bardzo dużo je
o, no to dobrze że ma apetyt

dostałam dziś okres i naprawdę zwijam się z bólu poza tym zawsze pierwszego dnia mam problemy żołądkowe

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:26   #2779
carmelova
Zakorzenienie

nie marudźcie, ja nie mam wcale ferii Ba! Ja nawet wakacji nie mam z wyjątkiem 1 tyg. urlopu, kiedy i tak non stop mi dzwoni komórka służbowa :/

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Ilsa co do urlopu Tżta to oni potem każą mu wypełniać wniosku urlopowe i niby jest wszystko ok
I też dostałam dzisiaj okres, ale jestem taka szczęśliwa, że nie czuję bólu Chociaż Tż chciałby mieć już dziecko, ja chyba mniej...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 18:28   #2780
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Współczuje

Ja się cieszę, że mam tydzień ferii, bo do tej pory nie przypominam sobie, żebym miała ferie zimowe. Zawsze był tydzień sesji i tydzień poprawkowy. W zeszłym roku wyszły mi tylko prawie 2 tygodnie ferii, ale tylko dlatego, że nie miałam poprawki.
Co to za uczelnia? Może się tam przeniosę
Stary 2010-01-17, 18:45   #2781
carmelova
Zakorzenienie

madziamacius na jakiej uczelni Ty studiujesz szczęściaro?
Stary 2010-01-17, 18:53   #2782
aleksandrettaa
Zakorzenienie

W szoku jestem. TŻ właśnie ogląda stronkę jakiegoś fotografa ślubnego.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 18:53   #2783
majorka88
Raczkowanie

a ja mam ferie od 4 lutego do 1 marca(co roku mam cały luty i pół czerwca wolne)
z tym ze od 4 do 19 lutego mam praktyki
już się nie mogę doczekać wolnego
majorka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:11   #2784
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
W szoku jestem. TŻ właśnie ogląda stronkę jakiegoś fotografa ślubnego.
może być tak że jakiś serwis zamieścił jego stronę jako wybijającą się, mam nadzieję że tak nie jest - sprawdź później w historii adres to się zobaczy czy to plany czy zachwyt nad layoutem

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:16   #2785
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Co do zespołu, czy DJ-a... My chyba wolelibyśmy DJ-a dlatego, że chcielibyścy zrobić wesele w bardziej rockowym stylu i szczerze mówiąc wątpię, żebyśmy znaleźli zespół, który porządnie zagra na gitarze/perkusji i jednocześnie uciagnie utwory wokalnie
Chociaż nie wykluczamy spotkania młodych talentów widzieliśmy jeden zespół, który grywa na weselach w takim właśnie stylu, ponadto normalnie koncertuje ze swoimi kawałkami - i takie coś już prędzej wchodzi w grę
słyszałam o jednych znajomych Tż, którzy zrobili dla rodziny uroczysty obiad a dla wszystkich znajomych weselną "dyskotekę" w Uchu w Gdyni, czyli na rockowo
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-01-17, 19:19   #2786
Hawwa87
Zakorzenienie

Ech, niech już będzie ten tydzień ferii, byle by tylko wszystko pozaliczać...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-17, 19:38   #2787
OlkaR
Zakorzenienie

Ja też mam tylko tydzień ferii O ile je w ogóle będę miała, bo na razie to się chyba popraweczki będą zapowiadały
Dobrze, że tylko 3 egzaminy. Może jakoś to przeżyję.

Ilsa... ale on mnie cały czas ma i sobie doskonale zdaje z tego sprawę Jakby nie wiedział, że mam do niego słabość i za miękkie serce to by nie dzwonił z takimi słodkościami. On doskonale wie co robi (tymbardziej, że widzę pewne podobieństwo z tym, co wyprawiał jak mnie chciał "zdobyć").

No a co mam zrobić jak się zobaczymy? Nie dać buzi? Nie przytulić się? Nie zrobić kolacji? Pościelić drugie łóżko?
Nie ma szans- żadna by tego nie wytrzymała, więc z góry jestem skazana na porażkę no, chyba że się w najbliższym czasie nie pojawi.

Kurcze... nauczyłam się pisać recepty... I się zastanawiam po jakiego grzyba mi wiedzieć, jak się pisze receptę na płyn Lugola, maść cynkową czy wodę utlenioną... Chyba tylko po to, żeby sobie roboty dokładać
A zaraz się za antybiotyki wezmę i będzie spokój na dzisiaj.

Jaka tu cisza dzisiaj
Stary 2010-01-17, 19:48   #2788
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
może być tak że jakiś serwis zamieścił jego stronę jako wybijającą się, mam nadzieję że tak nie jest - sprawdź później w historii adres to się zobaczy czy to plany czy zachwyt nad layoutem
Widział reklamę i kliknął w link. Pooglądałam z nim. ładne fotki. I nawet nie takie mega drogie jak na tę jakość. A historii mu sprawdzać nie będę. Raz, że nie ma po co. Dwa, że mamy osobne kompy i każdy ma swoje hasło.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 19:55   #2789
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
słyszałam o jednych znajomych Tż, którzy zrobili dla rodziny uroczysty obiad a dla wszystkich znajomych weselną "dyskotekę" w Uchu w Gdyni, czyli na rockowo
Heh, fajnie w Uchu
Ale ja bym nie chciała osobno chcę jednak tradycyjne, ale z lekka rockową nutą w postaci muzyki, pierwszego tańca i dojazdu na wesele (motocyklem ) - tzn. oboje tak chcemy

Sprawdziliśmy właśnie ceny wesela w plenerze - wcale nie wychodzi tak mega drogo
Stary 2010-01-17, 20:01   #2790
Claris
Zakorzenienie

siemka!
Zazdroszczę tym co będą miały ferie Ja jeden egzamin mam 28. stycznia, a z immunów to nawet jeszcze terminu nie znam, to co tu mysleć o jakiś feriach, zresztą u nas "ferie" są przeznaczone na ew. poprawki i tak pewnie będzie w moim przypadku. Pamiętam dokładnie 2 lata temu, miałam 3 poprawki , więc 0 ferii
Siedzę już nad tymi immunami 3. dzień i dopiero coś mi się zaczyna w bani rozjaśniać, 2 dni spędziłam na rozkminianiu tego o co właściwie kaman Dziś muszę jeszcze dokończyć przerabiać jedną książkę, a na jutro i wtorek zostawiam sobie drugi i ostatni raz przeczytać notatki i przerobić drugą książkę. Tylko, że mam też normalne zajęcia no i pracę. Więc pewno nie zdąrze. Ale zawsze to już jakaś wiedza będzie do poprawki, o tyle dobrze

Ilsa napisałaś, że starsi na weselu nie chcieliby słuchać techno, a przecież taki weselny dj to niekoniecznie techno puszcza
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości