|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
yyy.. dla mnie to bardziej granat niż fiolet
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Ogladnęłam zdjęcia w wątku etorebkowym i ta Anori jakos dziwnie wyglada
![]()
#3243 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3244 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Widzę, że w wątku zapanował jakiś etorebkowy szał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3246 |
po prostu Em :)
|
Ja nie mam ani jednej torebki, choć podoba mi się Amberlyn.
![]() ![]() fuksja, wejdziesz na chwilę na gg? ![]()
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3248 |
|
Mnie nie pasuje, zwłaszcza taki odcień jak ma Amberlyn.
![]()
![]() |
#3249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Serum Avene to mój kosmetyk-niezbędnik. Kończę drugi flakonik. Odkąd go stosuję, nie mam już problemów z przesuszającą się cerą - nareszcie ![]() Po nałożeniu na twarz momentalnie czuć jak nawilża skórę. A po paru minutach nakładam krem i jest idealnie ![]() Miałam też serum nawilżające Hydrabio, ale to jednak nie to i dużo słabiej działa. A Ty jakie masz obecnie najlepsze kosmetyczne perełki? ![]() Cytat:
-- Zajrzałam dziś do TBS i skusił mnie żel pod prysznic Passion Fruit i peeling Raspberry. Pachną obłędnie ![]() Niuchnęłam też tą nowa serie Sweet Lemon, opakowania faktycznie bardzo wiosenne, ale zapach tak jak przypuszczałam zupełnie nie mój. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Wtajemniczenie
|
Na mnie nie działa
![]() ![]() ![]()
#3251 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Niestety korzystam teraz z nie swojego laptopa i nie ma tu gg.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | |
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1984 Ona wcale nie jest taka mała. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4829
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czy to jeszcze ten Repairwear, który rok temu kupiła nam moja koleżanka w Stanach ? ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kosmetycznych perełek, to zakochałam się z maśle TBS brzoskwinionym, który nabyłam wczoraj ![]() Wspomniałam już o Galenicach, uwielbiam też maseczkę oczyszczającą Lusha, którą przywiozła mi Estella z Londynu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mimo, że wstaję codziennie o 5:30 to znalazłam na to czas i dobrze zrobiłam, moja skóra jest mi za to bardzo wdzięczna ![]() ![]() Cytat:
![]() A Kanebo ani Lusha nigdy nie używałam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() robicie mi smaka na marakujowy żel, a aktualnie leżakuje w zapasach i miałam nie używać ![]()
![]() |
#3256 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gdyby co to jak zawsze służę odleweczkami ![]() Cytat:
Marakuję też chyba sobie niedługo otworzę ![]()
![]() |
#3257 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ja już na szczęście po szkole, ile się dziś wymarzłam, to nie pamiętam, zebym kiedykolwiek aż tak spicniała! Prawie godzinę czekałam na przystanku na tym mrozie na busa! Aż byłam sztywna!Teraz siedzę pod kocem! Muszę się porządnie wygrzać, żeby mnie nic nie wzięło! Dziewczyny kupujące na Truskawie, czy mogłybyście mi napisać na PW jak tam się dokonuje zakupów? chodzi mi szczególnie o płatności (mam tylko konto internetowe) ![]() Kusicie tymi masłami TBS (jeszcze nigdy żadnego nie miałam) no i Benefitem- marzą mi się róże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie, zazwyczaj nie ma mojego rozmiaru 36 na wyprzedażach ![]() Fajny ten blog, który podałaś!Same cudeńka dla mnie!Oczy w kolorach beżu/rózu/fioletu bladobeżowe lub jasnoróżowe usta- moje number one! ![]() Co do etorebek, to jakoś mnie nie zachwycają, szczególnie ta granatowa, którą prawie wszystkie podajecie- przypomina mi takie, które są u nas na targu, może to dlatego ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-01-17 o 22:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3259 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wrzosidło ładne jest, przyjrzyj się przy okazji. Arbuzka właśnie wyciągnęłam, faktycznie różowiasty, ale ciepły. Racja. Cytat:
Cytat:
Konto internetowe nie wystarczy, tam można płacić albo kartą (wypukłą, aczkolwiek niekoniecznie kredytową) albo Paypalem. No chyba, że do Paypala można jakoś podpiąć konto, nie wiem, musiałabyś poszukać. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki za propozycję
![]() ![]() Cytat:
To ja nie wiem, czy miałam jakieś wyjątkowe szczęście, ale udało mi się sporo ciuchów wcześniej upatrzonych upolować na wyprzedażach , a też noszę 36-38. Fakt, wybrałam się do konkretnych sklepów od razu na początku przecen, ale potem też udało mi się wyszperać świetne ciuchy w moim rozmiarze za śmieszne pieniądze ![]() Cytat:
![]() A! I jeszcze puder/podkład się tak nie mocno nie utlenia na twarzy, nie zmienia koloru nawet po całym dniu i dużo lepiej się trzyma (widzę przy demakijażu). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Wtajemniczenie
|
Snow, dawnośmy się
![]() ![]() Ja zakochana jestem z serum Super Aqua Guerlain, ale niestety nie stać mnie ![]() Ja nie kupuję torebek przez neta, muszę zobaczyć i wymacać takową na żywo - zwłaszcza w środku ![]() ![]() Dostałam od przyjaciółki piątki Diora i przepadłam. Co za jakość! |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie Super Aqua na szczęście w ogóle nie zachwyca, więc mam problem opierania mu się z głowy ![]() ![]() Mnie piątki Diora jakoś nie przekonały. Próbowałam, testowałam, ale nadal wolę czwórki Chanel albo cienie Clinique. A które masz? Mam na myśli kolory ![]() A co do dyskusji o pędzlach do podkładu - nie mam takich dylematów, bo w ogóle przestałam używać podkładów. W lecie stosuję tylko sypki puder, a teraz Almost Powder Clinique i jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie Super Aqua tak jakby "uszczelnia" twarz, nie wiem czy umiem wyjaśnić... Zazwyczaj mocne nawilżenie powoduje u mnie taką miękką, rozpulchnioną nieco buzię; tu jest odwrotnie, cera staje się napięta.
Mam piątki w różach i fioletach, sprawdzę w domu nazwę - to chyba jakas limitowanka. Mnie z kolei Kliniki całkiem nie pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To miałaś szczęście na tych wyprzedażach!Mi tylko TŻ kupił na wyprzedaży bluzę i koszulkę Adidas Clima365(uznał, że w takiej cenie to nic tylko brać) i tu akurat mi się udalo dostać swój rozmiar, ale bluza jest 34(jak się okazało w domu) a koszulka 36 ![]() Dziękuję za nazwę i opinię o serum. Ja też mam mieszaną, więc może też mi przypasuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do cieni, to nigdy nie używałam piątek diora, żadnych Clinique ani chanel, a chciałabym, może kiedyś sobie sprawię, jak wyleczę się z nałogu.Ciekawa jestem ich trwałości i koloru na powiekach. Chcialabym mieć piątki w odcieniach fioletu i różu, chanel w odcieniach chłodnego brązu i beżu i któreś w odcieniach szarości i srebra + czarny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3266 |
Przyjaciółka KWC
|
Snow! Sto lat Cię tu nie było, witaj ponownie
![]() Ja ostatnio trochę nie na bieżąco w wątku, nie mam za bardzo czasu nawet na wizaż, a tu by się przydało jeszcze do nauki i magisterki przysiąść, bo samo się niestety nie zrobi. Nie mam tez czasu chodzić na zakupy, w styczniu kupiłam tylko jeden kosmetyk - żel Cleanance. ![]() ![]() Ogólnie ostatnio jestem wściekła, w okresie świątecznym zepsuł mi sie laptop, wysłałam go na naprawę gwarancyjną. Nie dość, że wrócił ze sformatowanym dyskiem bez kopii moich danych (szczęście, że ważne dokumenty i zdjęcia wcześniej zgrałam), to jeszcze moja uszkodzona bateria jest jeszcze bardziej uszkodzona. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
Iceflower, to jest powszechna taktyka serwisów. Wymienia się części z komputera który oddajesz do serwisu na stare, zdarza im się nawet pamięć wymienić na starszą albo dysk. I przyznał się do tego ktoś kto pracuje w takim serwisie. Niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Sleepy: zachęcasz tym serum
![]() ![]() ![]() Co do cieni- czwórki Chanel niezbyt mi podeszły (miała Smoky i mialy zbyt delikatne kolory ![]() Mam teraz chęć na Guerlain, Givenchy czy Diora, ale czy z nich byłabym zadowolona :nonie wiem:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-18 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Artdeco mam dwa małe magnetyczne i faktycznie są niezłe, ale mam jakieś zbyt błyszczące odcienie i nie używam ich zbyt często. Heeej ice ![]() Cytat:
![]() U mnie w TBSie jest właściwie wszystko z tych wyprzedażowych produktów i stoi pełno nierozpakowanych kartonów z serią brzoskwiniową czy malinową (chyba nie mają już miejsca na magazynie skoro stoi to wszystko na sklepie). Pewnie i u Was coś zostało, albo mieli dostawę ![]() A co do laptopa, to brak słów ![]() Hosenko ja mam Chanel Smoky Eyes i na moich powiekach można nimi zrobić naprawdę wyrazisty i intensywny makijaż ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie sądziłam, że takie coś może mieć miejsce! Jak dobrze, że ja mam serwis w domu w postaci siebie i taty i nie muszę nigdzie sprzętu oddawać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.