Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 22:58   #1861
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Mój tata był u wychowawczyni we wtorek.
Powiedziała mu , ze mam u niej jedną 3, teraz mieliśmy kartkówkę , więc będę miała 2 ocenę i powinnam napisać sprawdzian, bo inaczej ona mi wystawi 1 na semestr...
Pytam się jej grzecznie dziś kiedy mam go pisać , a ta mi , że termin już minął
Ciekawe, że mój termin pisania minął a inni wciąż się poprawiają

Mówię jej , że kilka dni temu rozmawiała z moim ojcem i powiedziała mu coś innego, odparła , że ma duzo zajęć i nie pamięta co mówiła... i , że tata nie jest moim pełnomocnikiem( ) żeby załatwiać za mnie sprawy. Ok, tylko to ona narzekała , ze nie przyszedł na zebranie i żeby się spotkać, przy kolejnym jej jęczeniu odpowiem w ten sam sposób, przeciez ojciec nie jest moim pełnomocnikiem...

Potem siedzimy i mowimy , ze mamy nowego nauczyciela , bo nasza stara odeszła i wszyscy zaczeli, że szkoda bo była fajna.
Na co moja wych,, Była fajna, bo nic nie trzeba było umieć.?"
Odpowiedziałam, że raczej coś nas uczyła, skoro ja i 3 inne osoby z naszej klasy przeszły do 2 etapu olimpiady z tego przedmiotu , odparła , że to było BANALNIE proste. Koleżanka dopowiedziała, że raczej nie skoro na 80 osób, przeszło 30. Olała.

Następnie podchodzi do niej jej klasowa pupilka( bogaci rodzice, dziecko troche chore, nadopiekuńczość, słodzenie, wzorowa uczennica itd) i mówi , że umówiła się na poprawe kartkówki z geografii na jutro na godz wych i czy ją zwolni , ta , że oczywiście.
Kilka osób z mojej klasy również było umówionych na ta poprawę, nam nie pozwoliła
Rozumiem, że może ktos powiedzieć, że godz,wych nie jest od tego, ale jesteśmy w jednej klasie, albo wszyscy , albo nikt.

Zaraz po tej sprawie poszłam od babki od polskiego, powiedziałam co i jak i pozwoliła mi się spoźnić na jej lekcję z 20 minut, potem poszłam do babki od geografii ,powiedziałam , ze z wychówą się nie dogadam i że wpadnę na jej lekcje w czasie której ja mam polski. Oczywiście sie zgodziła .

Wracają do wychówy.
W końcu rozpoczeła lekcje i kazała nam zaznaczać coś w książce.
Odwraca się do mnie kolega i mi wielkie koło na całą kartkę i mówie:
,,Nie marz mi po książce!"
A ta do mnie wielka spruta , że zachowujemy się jak w przedszkolu( przy czym nasza klasa jest ... no własnie.. tam wiecznie jest szum) ja mówię, że nie wiem o co jej chodzi w tym momencie, ona , że coś dyskutuje i że mogliśmy to ciszej załatwić
Mnie opierdala za to, że powiedziałam a nie jego , że bazgra mi w książce.
Odpowiedziałam tylko , ,,dobrze, następnym razem napisze mu na kartce"
Klasa ją wyśmiała.
Chamskie, poniżej poziomu,-wiem.
Ale chociaż wiekszość nauczycieli na prawdę mnie lubi i uważa za zdolniejszą od reszty klasy, bardziej ambitną, to z nią się nie mogę dogadać i już.
I siedzę nic nie mówie, nos w książce, ona , że nie mam o co się obrażać.
Odpowiadam, że nie obraziłam się a ona z takim nerwem do mnie ,,JASNE!"

Postawi mi pewnie tą 1 po chamówie.
Załamka...
lol co za baba no to troche było nie fer.. moze pogadaj jeszcze z ojcem i powiedz mu co ta baba ci powiedziała
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 22:58   #1862
garfieldek
Zakorzenienie

koka mozna powiedziec, ze mialam podobna sytuacje... Chcialam w maturalnej klasie poprawic sobie troje zpolaka na cztery to mi nie pozwolila, bo jak stwierdzila' caly rok sie obijalam", inna dziewczyna(tatus znany czlowiek) mogla zdawac na cztery, choc miala gorsza srednia ocen

I co sie okazalo, napisalam najlepiej z klasy mature z polaka, oczywiscie tamta laska ledwo 30 % uzbierala i co kurrr.... kto bardziej zasluzyl na 4 chcialam widziec jej reakcje na wyniki matury, ale niestety nie dane mi bylo tego zobaczyc, a szkoda, bo moglo byc ciekawie....

mycha do przodu wczoraj dostalam dwie 5 i mozliwe, ze bede zwolniona z jednego egzaminu

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 22:59   #1863
Cocaine essence
Zakorzenienie

Mandy nas nadrabia.
Jest na 40 stronie

Dawaj mała dawaj!

CheerleaderkixD
a po lewej taki ich pompon xD

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:00   #1864
nafiyqa
Zakorzenienie

Ehh dziewczyny ja tak nie do tematu dzis, ale stres mnie ogarnal. Jutro mam prezentacje ustna przez cala grupa i juz sie boje. Nie cierpie ustnych wypowiedzi....
Czymac kciuki! A potem jeszcze bardziej, bo ide do lekarza i oglosi mi wyrok...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:02   #1865
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny ja tak nie do tematu dzis, ale stres mnie ogarnal. Jutro mam prezentacje ustna przez cala grupa i juz sie boje. Nie cierpie ustnych wypowiedzi....
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:03   #1866
garfieldek
Zakorzenienie

nafi tez nie lubie gadac do wszytskich ale dasz rade

Wymianka
Stary 2010-01-18, 23:04   #1867
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
On mnie strasznie denerwuje i irytuje teraz. Już to kilka razy tłumaczyłam - to jemu bardziej na tym związku zależy niż mnie. Teraz wygląda to tak, że ja nie bardzo mam ochotę z nim rozmawiać, a on ze mną usiłuje. I generalnie się stara. Wciąż smęci i powtarza, jak mu zależy. Usiłuje się przytulać i nalega, żebyśmy razem spędzali czas.

Wczoraj mnie zabrał do kina, dziś mi kupił termofor

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Jak wyżej napisałam - on wciąż podkreśla, że gdyby mógł cofnąć czas to by to zrobił, że żałuje, że mi udowodni że warto się starać, że już nigdy tego nie zrobi, i takie tam..
przynajmniej się chłopak stara i potrafi przyznać do błędu!
nie to co mój.
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:04   #1868
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Mój tata był u wychowawczyni we wtorek.
Powiedziała mu , ze mam u niej jedną 3, teraz mieliśmy kartkówkę , więc będę miała 2 ocenę i powinnam napisać sprawdzian, bo inaczej ona mi wystawi 1 na semestr...
Pytam się jej grzecznie dziś kiedy mam go pisać , a ta mi , że termin już minął
Ciekawe, że mój termin pisania minął a inni wciąż się poprawiają

Mówię jej , że kilka dni temu rozmawiała z moim ojcem i powiedziała mu coś innego, odparła , że ma duzo zajęć i nie pamięta co mówiła... i , że tata nie jest moim pełnomocnikiem( ) żeby załatwiać za mnie sprawy. Ok, tylko to ona narzekała , ze nie przyszedł na zebranie i żeby się spotkać, przy kolejnym jej jęczeniu odpowiem w ten sam sposób, przeciez ojciec nie jest moim pełnomocnikiem...

Potem siedzimy i mowimy , ze mamy nowego nauczyciela , bo nasza stara odeszła i wszyscy zaczeli, że szkoda bo była fajna.
Na co moja wych,, Była fajna, bo nic nie trzeba było umieć.?"
Odpowiedziałam, że raczej coś nas uczyła, skoro ja i 3 inne osoby z naszej klasy przeszły do 2 etapu olimpiady z tego przedmiotu , odparła , że to było BANALNIE proste. Koleżanka dopowiedziała, że raczej nie skoro na 80 osób, przeszło 30. Olała.

Następnie podchodzi do niej jej klasowa pupilka( bogaci rodzice, dziecko troche chore, nadopiekuńczość, słodzenie, wzorowa uczennica itd) i mówi , że umówiła się na poprawe kartkówki z geografii na jutro na godz wych i czy ją zwolni , ta , że oczywiście.
Kilka osób z mojej klasy również było umówionych na ta poprawę, nam nie pozwoliła
Rozumiem, że może ktos powiedzieć, że godz,wych nie jest od tego, ale jesteśmy w jednej klasie, albo wszyscy , albo nikt.

Zaraz po tej sprawie poszłam od babki od polskiego, powiedziałam co i jak i pozwoliła mi się spoźnić na jej lekcję z 20 minut, potem poszłam do babki od geografii ,powiedziałam , ze z wychówą się nie dogadam i że wpadnę na jej lekcje w czasie której ja mam polski. Oczywiście sie zgodziła .

Wracają do wychówy.
W końcu rozpoczeła lekcje i kazała nam zaznaczać coś w książce.
Odwraca się do mnie kolega i mi wielkie koło na całą kartkę i mówie:
,,Nie marz mi po książce!"
A ta do mnie wielka spruta , że zachowujemy się jak w przedszkolu( przy czym nasza klasa jest ... no własnie.. tam wiecznie jest szum) ja mówię, że nie wiem o co jej chodzi w tym momencie, ona , że coś dyskutuje i że mogliśmy to ciszej załatwić
Mnie opierdala za to, że powiedziałam a nie jego , że bazgra mi w książce.
Odpowiedziałam tylko , ,,dobrze, następnym razem napisze mu na kartce"
Klasa ją wyśmiała.
Chamskie, poniżej poziomu,-wiem.
Ale chociaż wiekszość nauczycieli na prawdę mnie lubi i uważa za zdolniejszą od reszty klasy, bardziej ambitną, to z nią się nie mogę dogadać i już.
I siedzę nic nie mówie, nos w książce, ona , że nie mam o co się obrażać.
Odpowiadam, że nie obraziłam się a ona z takim nerwem do mnie ,,JASNE!"

Postawi mi pewnie tą 1 po chamówie.
Załamka...
Ta nauczycielka nie powinna uczyc ot co, nie radzi sobie a emocjami, z uczeniem a tylko Ty masz takie przeboje czy inni też? bo jeśli jest Was więcej to wg mnie najlepiej powiedziec rodzicom i niech oni coś z tym zrobią tzn. niech pójdą do dyrektora bo mają takie prawo. Niech widzi, że sie jej nie boicie. W liceum mieliśmy problem z księdzem, rzucał chamskie teksty, był niemożliwy, poszliśmy walnie do wychowawczyni, sprawa otarła się prawie o dyrektora ale ksiądz się uspokoił i nawet był miły potem, a że w Twoim przypadku jest to wychowawczyni to albo niech z nią rodzice porozmawiają (lepiej, zeby Was było więcej - tym bardziej, że co jak co ale jak chodzisz do szkoły licealnej czy jakiej tam to nawet w wieku 18-19 lat to rodzic jest Twoim opiekunem i pełnomocnikiem by coś załatwiac) a jak nie to niech idą do dyrektora i tyle.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:06   #1869
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
spokojnie i bez nerwów a my bedziemy mocno kciuki trzymac
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:08   #1870
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Spowiadać Ci się nie będę ale ja mam takie podejście do związków. Czułam się zakochana raz, w szczenięcym i toksycznym związku jak miałam 14-16 lat. Teraz dużo mniej się angażuję, raczej nie mówię, że kocham, i generalnie jestem bardzo powściągliwa.
zazdroszczę.
zdrowe podejście do związku.

tylko czy byłaś/jesteś szczęśliwa w związku nie angażując się?
Stary 2010-01-18, 23:10   #1871
KochajMniie
Zadomowienie

Nie było mnie tylko kilka godzin a tu 2,5 strony szaloone Wyy!
Byłam z tż i kumeplą, bardzo fajny wieczorem powiem Wam, i jak jesteśmy z ludźmi to mojemu nie dogaduje zauważyłam

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość
Bardzo dobre myślenie i cieszę się, że próbujesz tak myśleć

Ej mój też używa tylko dezodorantu, wody po goleniu jak się ogoli, szamponu i jak go dorwę to mu wsmaruje nawilżacz w usta.
I nie narzekam zawsze ładnie pachnie i ładnie wygląda.
Najbardziej mnie rozśmieszyło jak był u mnie i mu się mój wiśniowy szampon spodobał, tak mu później fajnie kłaki pachniały, a mi nigdy.... i gdzie tu sprawiedliwość?

Uh, nie wiem czy kogoś interesuje, u mnie tak średnio, TŻ dalej czepliwy, bo sesja się zbliża, ma kupę roboty i do tego chory jest, ale chyba zaczynamy sie dogadywać w sprawach intymnych i temat "nie powinienem z Tobą sypia, bo mi wiara nie pozwala i tak naprawdę jestem wielkim hipokrytą i powinienem w końcu coś z tym zrobić" zszedł na razie na dalszy plan. Uh... no zobaczymy co z tym będzie.

Będę wysyłać dzisiaj zdjęcia na konkurs fotograficzny, trzymajcie kciuki ^^
Staram sie ale co z tego wyjdzie to nie wiem..
Jaki konkurs? pochwal się zdjęciami

Hehe a faceci to w ogóle mają takie zdroowe włosy tylko im pozazdrościć!
Mój jak smarował wazeliną usta to nie wiedział jak je 'ustawić' żeby było łatwiej, tak śmiesznie się miział tą nivea że szok

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ech, a ja wykrywałam, że najprawdopodobniej mam zespół jelita drażliwego... i to by tłumaczyło moje częste chodzenie i na siku i na to drugie + parę innych dolegliwości Alem do lekarza się wstydze iść
Kochana idź nie każda lekarka potraktuje Cię przecież tak samo, a może to być to i lepiej wcześniej iść niż później dla własnego dobra

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
poza tym trochę mam żal do niżgo, jest taki smętny i oschły. albo mi się tak wydaje na odległość? sama nie wiem.
nie zmienia to faktu, że zaniedbuje mnie ostatnio.
chciał odreagować, to poszedł do kolegów. a jak ja chcę go gdzieś wyciągnąć, żebym nie kojarzyła mu się tylko z siedzeniem u mnie w domu i ew. uprawianiem seksu to nie chciał. źle się z tym czuję.

jeszcze jedną rzeczą chcę się z wami podzielić - sprawa z tym moim kolega z grupy się nieco skomplikowała. słyszałam opinię dwóch koleżanek, że coś się święci, bo gapi się na mnie non-stop rozmarzonym wzrokiem. no i zaczepia mnie. normalnie przytula i tak dalej..
piszemy smsy, ale wyłącznie o studiach. w święta tylko pytał się mnie czy kogoś mam, także wie, że jestem zajęta, a mimo to przed chwilą dostałam smsa z zaproszeniem na piwo, potem następnego, że może też być kino.
ma to być niby w zamian za to, że załatwi mi 4 z dzisiejszego egzaminu (jest wicestarostą roku i będzie sprawdzał prace)
trochę mnie zamurowało.
nadaje się chłopak na kolegę, nawet przyjaciela. chciałabym mieć kogoś takiego, chociażby żeby móc poznać męski punkt widzenia w pewnych kwestiach.
ale co na to TŻ?
boje się, że zechce się mścić, że będzie mówił, że gdyby on coś takiego zrobił to byłaby afera..
i rzeczywiście czuję, że to byłoby nie fair w stosunku do niego.
Spróbuj go jakoś namówić, zawsze to jakaś 'nowośc' wyjść gdzieś chociażby na krótki spacer, bo zaniedługo popadniecie w taką rutyne że zawsze siedzicie w domu itd. powiedz że jest to propozycja nie do odrzucenia
mój się ostatnio strasznie rozleniwił kiedy zdał prawko i się wozi, idziemy 4 minut a on do mnie czy już zawracamy? no ale fakt zimno wtedy było więc po filmik i siuup do domku..

Cholerko

Po cholere on to zataił? powiedział Ci? bo jak nie miał nic za uchem to bez sensu
Ale wiesz że jeśli chcesz mu zaufać na nowo to musisz tego chcieć a nie być na to tak obojętna, docenić to że się stara itd. prawda?
jasne że nie zapomnisz tego, bo zawsze pamieta się takie rzeczy ale trzeba to po prostu zaakceptować, że się wydarzyło i tyle..

Ja też nie zapomniałam o tym co zrobił tż, staram się tylko do tego nie wracać chociaż wiadomo że jak jest coś związanego z ta sytuacja itd. to mi się przypomina i źle mi z tym, ale co zrobić?
nie podoba mi się ta cecha pamiętliwości strasznie przeszkadza w życiu
Stary 2010-01-18, 23:10   #1872
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
On mi mówi, że ona mu się podoba tylko fizycznie, jej ciało. Nie chciałby z nią być, ani nic kręcić. I podoba mu się w ten sposób wiele kobiet. A mnie się w ten sposób podoba wielu facetów. Jasne, że nie jest to jakoś strasznie miłe, ale to tak, jakbyś oceniała kawałek mięsa, że użyję jego porównania

E.J. - tylko, że u mnie to nie jest strategia. Ja nie muszę nad tym pracować, po prostu tak mam. 1) Albo mam na przykład tak, że im dłużej jestem daleko od TŻ tym mniej tęsknię - po dwóch tygodniach już mi wszystko jedno, i mogłabym nie wracać

Edit - źle to brzmi, jak przechwałki. Nie zrozumcie mnie źle, ja bym czasem chciała być romantyczna, czuć się zakochana po uszy, tęsknić jak szalona i tak dalej..po prostu tak nie umiem. 2) Może kiedyś trafię na tego jedynego
1) ja mam tak samo nie wiem z czego to wynika.

2) właśnie. może to po prostu jeszcze nie to
Stary 2010-01-18, 23:13   #1873
garfieldek
Zakorzenienie

Nie no, ja jak dlugo sie z TZ-tem nie widze to tesknie jak gooopol

Wymianka
Stary 2010-01-18, 23:16   #1874
Koszkaa
Zadomowienie

Ehh ja w liceum miałam zołze historyczke- wicedyrektorka.
W mojej klasie była dziewczyna, której tatuś kiedyś uczył w tej szkole i dobrze się znał z tą historycą właśnie.
Zawsze jak kogoś złapała na ściąganiu to wypad i 1. Ona ściągała to ta jej tylko uwagę zwracała W ogóle przez tą niesprawiedliwość, bo wszyscy jej w tej szkole pobłażali, gwizdnęła mi stypendium premiera sprzed nosa i jeszcze bezczelnie się nim chwaliła na mojej 18-stce Co za typiara :/
I na koniec klasy maturalnej wychodziło mi między 3 a 4 z historii (mature zdawałam z matmy). Poszłam do niej, bo zależało mi na 4, bo ta 3 byłaby moją jedyną na świadectwie w dodatku maturalnym!! I wiecie co? Pinda się nie zgodziła, żebym odpowiadała na 4!!! A za chwilę szła ta dziewczyna i wicka do niej mówi ,,*** może chcesz odpowiadać na 5?" chociaż z ocen wychodziło jej ewidentnie 4!! Nie pytajcie jaka byłam wkurzona. No i na świadectwie maturalnym miałam jedyną 3 z historii przez tą jędze
Ale jak napisałam mature z matmy na 98% i mama była po moje wyniki, bo ja w Angli wtedy byłam, to mi opowiadała, że dyrektorka jej gratulowała, że tak ładnie napisałam itp, a obok stała ta wicedyrektorka i moja mama na cały głos ,,no wszystko byłoby ładnie, gdyby nie to 3 z historii na świadectwie" Tamtej aż się głupio zrobiło podobno. Kocham moją mame za jej niewyparzony język
A tamta dziewczyna napisała podstawową biologię na ok 40% chyba i poszła na prywatne studia
Wyszła sprawiedliwość

Oho mój na gg znowu napisał
Ale ja czytam bardzo ciekawy artykuł o inwestycjach bezpośrednich, więc nie mam czasu z nim rozmawiać

Edytowane przez Koszkaa
Czas edycji: 2010-01-18 o 23:18
Koszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:16   #1875
Cocaine essence
Zakorzenienie

Jest dziwna, jest chora jak dla mnie.
Czerpie satysfakcję , ze może mnie udupić, postawi mi tą jedynkę i będzie górą.
Nie chce robić z tego powodu afery, bo wiem, ze raczej jej nie wyrzucą , a jak pójdę z nią na wojnę to będzie się odgrywać.
Jestem w 2 klasie liceum ale profilowanego.
I ona mnie uczy właśnie jednego z administracyjnych przedmiotów, więc w ogólnym rozrachunku mniej ważnych niż inne, te , które będą mi potrzebne do matury, tu żadnego papieru nie dostaje na moją wiedzę , żadnych egzaminów z tych przedmiotów ,,niby zawodowych" nie mam, jedynie świadectwo ukończenia klasy usługowej.

W tym semestrze trochę zawaliłam , z mojego wysokiego poziomu spadłam na poziom klasy, pojawiło się więcej nieobecności, ale nie tyle żeby mnie nie klasyfikować- co pewnie sprawiłoby jej większą satysfakcję , bo musiałabym zdawać egzaminy komisyjnie.

Nigdy nie byłam typem ,,kujona" ale nadrabiałam inteligencją.
Z pozostałych przedmiotów zawodowych mam 3 i 4 na semestr.
Zresztą z jej przedmiotu , po kartkówce , którą napisałam na pewno przynajmniej na 3 nie wychodzi mi jedynka.
Ja bym ten sprawdzian ot tak , ze stania mogła jej napisać chociażby dziś na 3 z tego co pamiętałam i byłoby git, ale ona mówi mi, że nie ma czasu tego sprawdzać.
Typowo się odgrywa, nie wiem za co

Denerwuje mnie to wszystko strasznie, tym bardziej , że to cholera , tylko jeden głupi sprawdzian.
Jak mi postawi tą 1 to na poprawy będę zakuwać dniami i nocami i pisać jej wszystko na 5. I niech spierdala.
Jak będzie mi to musiała do dziennika wpisac to jej chyba ręka uschnie

Stary 2010-01-18, 23:18   #1876
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj podczas pisania kolokwium dostalam smsa od mojego TZ, ze nie moze sie doczekac moemntu az mnie zobaczy To bylo pol godziny przed naszym spotkaniem
TŻ się wysilił i napisał "stęskniłem się za tobą ", a jak napisałam, że możemy się jutro zobaczyć to odpisał "no w końcu". nie zabrzmiało to jakoś przekonująco i szałowo, ale niech mu będzie.

ja bym się mogła jeszcze jutro nie spotykać.

Cytat:
Ha powiedzialam Pierwsza reakcja, nic nie dal po sobie poznac, przytulil mnie i mowi "hm, no wiem, ze Ty masz duze powodzenie, w koncu piekna jestes.... Ale jestes tylko moja prawda??? "

Pozniej przymierzam kiecke w przymierzalni a on stoi i sie patrzy nieobecnym wzrokiem, ja go pytam co jest, a on" a mysle o tych dwoch, co tu im zrobic, pojsc i im wpie*dolic czy cos na nich znalezc... a ladni byli? " I co chwile mu sie przypominalo o nich i mowil,ze sie zdenerwowal Ale i tak podziwiam go, utrzymuje w mirae nerwy na wodzy, tez tak chce
mój by się może trochę przejął, ale za wszelką cenę chciałby pokazać, że go to nie obchodzi

Cytat:
Aha czyli dla niego ta znajomosc ma chyba polegac na czym innym...
Chlopak ma dziwne myslenie.
ja myślę, że to jest po prostu pretekst do tego by się umówić.

Cytat:
No wiec chyba nie powinien miec nic przeciwko gdybys Ty tez raz wyskcozyla z kumplem chyba nie?
Powiedz mu, ciekawe jak zareaguje.
oj ale wtedy to była afera, bo on mi powiedział o tym spotkaniu, jak już było po sprawie zresztą wtedy mieliśmy staż równy 3 tygodnie bodajże, to trochę co innego
jakiś czas potem odwalił kolejną akcję - napisał mi będąc już w domu, że wrócił tak późno, bo był u koleżanek w domu i uczyły go matmy naprawdę głupie błędy popełniał

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Oh jak mi się już nie chce uczyć

Wolałabym sobie tu z Wami posiedzieć i popisać. W ogóle czuję się jakaś strasznie zakręcona, jakbym jakaś przyćpana była - haha tylko nigdy nie byłam i w sumie nie wiem jakie to uczucie, ale chyba rozumiecie o co chodzi Chyba to przez nadmiar nauki, mój mózg chyba już przegrzany trochę jest

Mojemu wcześniej nic nie odpisałam na gg, zobaczymy jaką inicjatywę wykaże po powrocie z treningu. Na gg nie mam ochoty z nim dzisiaj rozmawiać, bo raz, że nie mam czasu, a dwa to ostatnio zraził mnie tymi rozmowami przez ten jakże wspaniały komunikator. Ograniczę kontakt z nim w ten sposób.
popieram, GG to zło

a co do przegrzania mózgu to ja też przez to chodzę nieprzytomna.
Stary 2010-01-18, 23:20   #1877
Myszunia19
Zakorzenienie

Ja mam taką nadzieje ze trafie na tego jedynego:P
Stary 2010-01-18, 23:24   #1878
KochajMniie
Zadomowienie

Koka jaaa co za nauczyciel ona w ogóle nie powinna uczyć, ja wam współczuje jak ona ma okres bo wtedy pewnie całą swoją złość wyładowuje na was jeszcze tylko rok, wytrzymaj z tą małpa jedna
tez miałam kiedys taką w szkole.. jak jedna z jej pupilek nie umiała to powiedziała że jej nie wpisze 1 tylko że ją może zapyta na następnej lekcji( i tak tego nie zrobiła ) a jak ktoś z reszty klasy to już 1 i wielce oburzona..

Madame
Twój tż świetnie zareagował hehe zazdrośnik jedeenn
dobrze, że mu powiedzialaś niech sobie nie myślii

Reb kurcze szkoda żebyś zrezygnowała ze spotkania koleżeńskiego, może byście się zaprzyjaźnili nawet, nie? a mówiłaś mu już o tym?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-18 o 23:26
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:27   #1879
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
ja bym powiedziała. Bo potem jak on się dowie powie ci: "jak mogłas mi o tym nie powiedziec. ukrywalas to przede mna. oklamujesz mnie." Eh.. akurat tutaj jestem za bardzo doświadczona.. Wystarczyło raz że miałam zepsuty tel i zero kontaktu z moim. wracałam z obozu z wakacji.. żegnałam się ze wszystkimi wiadomo przytulanie itd.. moja droga koleżanka wysłała esa od razu że obmacuje się z innymi. miał byc koniec ale zdążyłam wytłumaczyc mu. powiedzial ze najgorszy jest fakt ze sama bym tego mu nigdy nie powiedziala i ze musial sie dowiedziec od stron bocznych. zabolało go to. od tamtej pory mówię wszystko że tamten mnie klepnął po dupie, to tamten się gapił w dekolt, tamten to tamten tamto. Mój ma wtedy poczucie że panuje nad wszystkim. Po prostu wie że co by to nie było powiem mu.. mimo wszystko.
ja też TŻtowi mówię o wszystkim, chociaż czasem się przy tym czuję jak idiotka, bo on mi o takich głupotach nie wspomina. z tego wynikają czasem sprzeczki.

w każdym razie wielokrotnie mu o tym koledze wspominałam, nie kryłam się z tym, że napisał mi smsa czy coś takiego.
nawet wspominałam chyba, że mnie zaprosił na piwo (bo on mnie tak zaprasza od jakiegoś czasu).
powiedziałam o tym mamie, myślałam, że może ona wpadnie na jakiś inteligentny pomysł. niestety. spytała tylko "a ładny ten kolega?"
Stary 2010-01-18, 23:31   #1880
oh Mandy
Zakorzenienie

Dobra skończyłam .
Przede wszystkim cieszę się, że Madame już się pogodziła z TŻtem. Na drugi raz, jak się pokłócicie i przez kilka dni będziecie się tak zachowywać to dostaniecie po tylkach. już dawno to powinno być wyjaśnione.
Koka co za baba z tej wychowawczyni my pisalśmy petycje o zmiane wychowawczyni i w koncu po roku walki się udało, mamy teraz naszego pana od historii, ktory jest nieziemsko przystojny, na serio

Pytałyście, co u mnie.. Mnóstwo nauki, z TŻ od piątku pogodzeni bylismy, w sobotę polazł na jakaś imprezke rodzinną, wczoraj całe popołudnie u mnie, wieczorem się przestał odzywać, bo niby usnął, a mnie nachodziły dziwne myśli... Dziś rano się tłumaczył, po południu się spotkaliśmy, była wolna chata, wiadomo. Później ugotowałam budyń, bardzo się zdziwił, że potrafię taką czynność wykonać... Nie wiem, co myśleć. Jest normalnie po prostu.
Stary 2010-01-18, 23:31   #1881
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
TŻ się wysilił i napisał "stęskniłem się za tobą ", a jak napisałam, że możemy się jutro zobaczyć to odpisał "no w końcu". nie zabrzmiało to jakoś przekonująco i szałowo, ale niech mu będzie.

ja bym się mogła jeszcze jutro nie spotykać.

mój by się może trochę przejął, ale za wszelką cenę chciałby pokazać, że go to nie obchodzi

ja myślę, że to jest po prostu pretekst do tego by się umówić.

oj ale wtedy to była afera, bo on mi powiedział o tym spotkaniu, jak już było po sprawie zresztą wtedy mieliśmy staż równy 3 tygodnie bodajże, to trochę co innego
jakiś czas potem odwalił kolejną akcję - napisał mi będąc już w domu, że wrócił tak późno, bo był u koleżanek w domu i uczyły go matmy naprawdę głupie błędy popełniał

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

popieram, GG to zło

a co do przegrzania mózgu to ja też przez to chodzę nieprzytomna.
Wiem. Ostatnio mi wpierał, że jak ja mogłam wiedzieć jakim on do mnie tonem pisze. A ja głupia nie jestem i wiedziałam, że był zły. No ale jaki miałam argument? Żaden. Przecież miał rację, że nie wiedziałam jakim tonem pisze. Ale jak się gada tyle czasu to nawet przez gg można wyczuć czyjś humor, taka prawda i nikt mi nie powie, że jest inaczej. Tzn mówie o osobach, z którymi naprawdę często rozmawiam przez gadu.

A tak w ogóle to Twój TŻ taki chyba trochę do mojego jest podobny z tego co tu opisujesz Nie wydaje Ci się, że oni tacy troszkę niedojrzali jeszcze są ? Bo mi się tak wydaje

Wyłączyłam gg, żeby mnie nie kusiło, żeby odpisać Ale nie powiem, że nie kusi
Stary 2010-01-18, 23:32   #1882
Myszunia19
Zakorzenienie

Reb przeciez mozesz isc z nim na piwo. TZ jesli ci ufa to Cie pusci
Stary 2010-01-18, 23:33   #1883
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Koka jaaa co za nauczyciel ona w ogóle nie powinna uczyć, ja wam współczuje jak ona ma okres bo wtedy pewnie całą swoją złość wyładowuje na was jeszcze tylko rok, wytrzymaj z tą małpa jedna
tez miałam kiedys taką w szkole.. jak jedna z jej pupilek nie umiała to powiedziała że jej nie wpisze 1 tylko że ją może zapyta na następnej lekcji( i tak tego nie zrobiła ) a jak ktoś z reszty klasy to już 1 i wielce oburzona..
Okres to nic w porównaniu do starej panny uczyła mnie w liceum taka jedna geografii - co ładniejsza dziewczyna tym więcej wątów, zresztą dziewczyny zawsze musiały umiec więcej, chłopaki to powiedzieli "aaaaa no ten yyyyyy" i coś tam wybąkali i już 4 masakra z nia była
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 23:36   #1884
Myszunia19
Zakorzenienie

Mandy to zrob mu kiedys kolacje tylko zeby przypadkiem nie zszedł na zawał
Stary 2010-01-18, 23:36   #1885
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Spróbuj go jakoś namówić, zawsze to jakaś 'nowośc' wyjść gdzieś chociażby na krótki spacer, bo zaniedługo popadniecie w taką rutyne że zawsze siedzicie w domu itd. powiedz że jest to propozycja nie do odrzucenia
mój się ostatnio strasznie rozleniwił kiedy zdał prawko i się wozi, idziemy 4 minut a on do mnie czy już zawracamy? no ale fakt zimno wtedy było więc po filmik i siuup do domku..
potem dziwić się, że facet woli pójść do kolegów na piwo, czy gdziekolwiek indziej zamiast odstresować się ze swoją dziewczyną.
mam wrażenie jakbym była gorsza od wszystkich i nudna, ale przecież to nie moja wina. nie jestem na tyle staroświecka by twierdzić, że to FACET POWINIEN WYCHODZIĆ Z INICJATYWĄ, aczkolwiek czasem mógłby. naprawdę nie obraziłabym się za to.
tylko mój TŻ jak ma złe dni to nic mu się nie chce, łącznie z myśleniem. a te złe dni ma od dłuższego czasu.

niby dzisiaj szarmancko napisał, że woli się ze mną spotkać niż z kumplami (po kilku dniach rozłąki może i tak, chyba dobrze mu ona zrobiła)

i przed chwilą sępił o buziaka na dobranoc, jak dostał w promocji 20 zamiast jednego to odpisał, że teraz spokojnie może iść spać, bo właśnie na tego buziaka ode mnie czekał.

mocniejszy w gębie jest niż wczoraj, to trzeba przyznać.
ale to niestety jeszcze nie to
Stary 2010-01-18, 23:36   #1886
Cocaine essence
Zakorzenienie

Moja też stara panna.
Zaniedbana, kolo 50...
Kojarzy mi się z samotnym, pustym domem i czarnym kotem.
Uważa się za wielkiego psychologa, co to nie ona, a same widzicie.

Kurdę , czuje , że mi wystawi tego kołka jutro i będe miała przerąbane

Stary 2010-01-18, 23:39   #1887
Rebelious
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2014-07-02 o 19:18
Stary 2010-01-18, 23:41   #1888
Myszunia19
Zakorzenienie

rany zaczynam sie martwic o tego swojego
Stary 2010-01-18, 23:42   #1889
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to Twój TŻ taki chyba trochę do mojego jest podobny z tego co tu opisujesz Nie wydaje Ci się, że oni tacy troszkę niedojrzali jeszcze są ? Bo mi się tak wydaje
mój TŻ? hmm. dojrzały to on jest, ale strasznie jakiś taki niedomyślny i nierozgarnięty. najpierw robi, potem myśli (to chyba jego motto życiowe). poza tym on się zachowuje jak po 20 latach małżeństwa.. zresztą, niektórzy faceci i po takim czasie wykazują większą inicjatywę, naprawdę.
Stary 2010-01-18, 23:43   #1890
Myszunia19
Zakorzenienie

Reb no pewnie ze idz. na tym polega wlasnie sztuka zaufania. no i uwazam ze kazdy powinien miec swoje zycie a nie tylko zamykac sie ze swoim chlopakiem/dziewczyną.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości