|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Ślicznie razem wyglądacie
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() Z tą krechą mam tak samo ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() Pysia, dzięki za info ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() trochę kiepsko, że tak wyszło z tym pęknięciem, ale chyba najważniejsze, że jesteście już w domku ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | ||||||
Zakorzenienie
|
ufff nadrobilam to teraz odpisuje
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaaaa tez ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() OliviaO, Madziulka, Camilina dzieciaczki ![]() ![]() co do terminow to ja pierwszy mialam na 22.02 potem wyszlo mi 2.03 i zglupialam ![]() ![]() ogolnie przez ta moja cudowna torbiel sie zahartuje w bolu ![]() ![]() i chwilwo moja dzidzia was chyba chce pozdrowic bo os czasu keidy pisze posta mi sadzi takie kopniaki ze poprostu wymiekam i lece do kibelak aaaaa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za trzymanie kciuków jutro za mnie
![]() Stres mnie ogarnął trochę, ale już dosyć nauki. Teraz idę zrobić sobie dla odstresowania ciepłą kąpiel , tak dla relaksu przed jutrem. Ogólnie mój TŻ "profesor" spytał mnie z całej mojej pracy mgr, opowiadałam mu z pół godziny non stop, buzia mi się nie zamykała, stwierdził, że zagadam komisję, a poza tym czas na jedną osobę na obronie to 15 min, więc raczej będą mi ucinać odpowiedź. Ale warto mówić dużo, by zrobić lepsze wrażenie ![]() A poza tym jak trochę postękam, pooddycham trochę głośniej, lub złapię się pare razy za brzuch to po minucie mnie wypuszczą bym im nie urodziła ![]() Jutro o 12stej trzymajcie kciuki ![]() ![]() buziaczki o dobrej nocy Wam życzę
![]() |
#1954 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() A to drugie zdjęcie jest ![]() ![]() ![]() Super Maluszek ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Juz nie myślę ![]() Glutek szaleje, a ja zastanawiam się co bym zjadła, ale w sumie na nic nie mam ochoty... a głodna jestem... ![]() *********************** Nadrabiam Was od południa, co naskrobałyście od wczorajszego dnia i jeszcze 1,5 strony mi zostało... Bo ciągle dopisujecie ![]() ![]() No, ale w między czasie zrobiłam rosołek, upiekłam frytki - mąż sobie zażyczył, bo ja to jakoś nie przepadam, ale on to jest frytkowy człowiek ![]() ![]() No dobra, może uda mi się doczytać jeszcze tą końcówkę co mi została i spadam. Może wkońcu na coś nabiorę ochoty, by zjeść, tylko na co... ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Podziwiam Cię za poród ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój maluszek też ostatnio zrobił się bardziej konkretny, dziś mi tak przyfasolił w płuco że aż syknęłam z bólu...
![]() |
#1956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fakt, że jestem pręgowana ![]() Mój mąż, jak to zobaczył pierwszy raz, to się patrzył i nie wiedział co to, no a później się śmiał wniebogłosy, ze taka krzywa ta kreska ![]() ![]() W sumie, to dobrze, że to zima, to i tak nikt obcy nie widzi ![]() ![]() A tak na poważnie, to dobrze, że to tylko czasowo taka szrama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
a ja idę spać póki małęgo ululałam może da pospać chociaż 2 godzinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cuuudne maluchy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno będzie dobrze ![]() Ja swoją obronę licencjatu, a później mgr wspominam, jako 2 najłatwiejsze egzaminy z całych studiów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ************************* ** Uff, wkońcu nadrobiłam wszystko. Do jutra ![]() Kolorowych snów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłam nadrabiać.Koleżanki ze szkoły do mnie wpadły to jakieś 3 strony mi uciekły
![]() ************************* **************** Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cuuuuudo !!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Boszszsz...
Moje dziecko jadło 2 godziny ![]() ![]() Z drobnymi przerwami tylko... Jak ją pionizowałam do odbicia, to był ryk... Jakimś cudem jeszcze nie zwymiotowała... Jak w piątek ją lekarka zważy, to się za głowę złapie... ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Kropka znowu się budzi, chyba nie będzie chciała jeść... To niemożliwe...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Wtajemniczenie
|
Kamyku to się tylko ciesz,że mała chce jeść a ty nie masz problemu z nawałem.Chciałabym sobie z karmieniem tak radzić jak ty.Zobaczymy jak mi pójdzie tym razem
![]() Spadam spać,bo już pora chyba ![]()
#1963 |
Raczkowanie
|
dzien dobry mamusie, dzidziusie i brzusie
![]() ja tylko na minutke, bo sobie przegladam materialy do szkoly obudzilam sie z bolem glowy i dolem - a o 10 mam zaliczenie ![]() milego dnia i trzymajcie za mnie kciuki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
ja pierd**** !!! http://wiadomosci.onet.pl/2682,21144...e_lokalne.html
#1965 |
Zakorzenienie
|
czytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masakra normalnie ![]()
![]() |
#1967 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomość z ostatniej chwili od Nika85:
"Urodziłam corcie Zuzie. Wazy 3400. Dostala 9 punktów. Pozdrawiam wszystkie mamusie" Gratulcje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() KarmazynowyKamyk ja z początku karmiłam małą 3 godziny przekladając tylko z prawej do lewej. piersi miałam w strasznym stanie. Zimny pot mnie zlewał jak się budziła na kolejne karmienie. Wydawało mi się że córa nie ma co jeść i dlatego tak długo ssie. Nawał pokarmu przywitałam z prawdziwą radością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1970 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie wieści powizytowe są następujące: przytyłam jak świnka - ale się tym nie przejmuję ![]() Co najważniejsze: szyjka minimalnie skrócona, rozwarcie zewnętrzne na 0,5 cm a wewnętrzne zamkniete... No chyba się pocwiartuję... 40 tydzień a tu nic... Ale lekarz powiedział, że jak miałam cały dzień skurcze no to jest całkiem możliwe, że w ciągu kilka dni mnie chwyci i on mi daje czas do poniedziałku. Miałam zrobione usg i kluska waży ok 3600-3700 no i łożysko II stopnia. Drugiego! Czyli nawet sie nie starzeje... No nic... Trzeba czekać. Liczę, że te skurcze się rozkręcą ![]() A tak to jutro jadę na ktg i zobaczymy co tam będzie widać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Rany my dopiero wstaliśmy z Kubusiem
![]() A widzę że mamy nowe mamusie !!!! GRATULACJE !!! ps. zjemy sniadanko i przyjde poczytac co i jak ![]()
#1972 |
Zakorzenienie
|
Patka no łozysko masz ładnie wydolne
![]() ![]() a wiesz od kiedy masz II stopien?? ja w sumie teraz na wizycie miałam drugi stopien w 34 tc, ciekawa jestem jak szybko si e starzeje ![]() Nika gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
GRATULACJE dla kolejnej mamusi ![]()
![]() |
#1974 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś w nocy miałam taką zgagę że mleko i reni nie pomogło, spałam na siedząco z okropną zgagą ![]() od rana jest mi nie dobrze i w jelitach ciągle bulgota ( już kiedyś tak miałam) chciałam jechać do miasta ( nawet sama) zrobi jakies zakupy i ten parowar sobie kupić , ale boję sie że gdzieś miedzy regałami sklepu nachewtuje ( czyt. ![]() zobaczę ... może pojadę po obiedzie a teraz idę umyć podłogi ![]() ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj wieczorem miałam mdłosci, takie ciazowe
![]() teraz mi przeszło... |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() II stopień mam napewno od 33 tygodnia - wtedy na usg też tak wyszło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj wracam do "normalności" i do wizażu
![]() Przeprowadzka zakończona, (no powiedzmy ![]() ![]() Myślałam, że przez tą przeprowadzkę coś się u nas ruszy ale mała jest uparta i nie chce jej się wychodzić a ja juz bym bardzo chciała urodzić ![]() Pysiamn jak oglądalam zdjęcia wpadłam na zdjęcie twojego 3 bita ![]() ![]() ![]() Wczoraj specjalnie jechaliśmy do marketu po składniki, tylko takiej blaszki nie dostałam mam ciut mniejszą, no i zamiast tej masy kupiłam takie 2 opakowania kremu do ciast typu krówka mam nadzieję, że mi z tym wyjdzie ![]() Miałam ciasto robić wczoraj ale mam za mało mleka przez tą masę, do której mleko jest potrzebne, nie pomyślałam o tym miałam tylko twoją listę zakupów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Youyou raczej nic się nie stanie
![]() ![]() ja w poprzedniej coazy na KTG byłam raz i to w zasadzie tydzien przed porodem ![]() Patka no to mnie nie pocieszyłas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
a ja nie miałam ktg ani razu:/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.