Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 10:08   #541
mara30
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4

Cytat:
Napisane przez Fero_monka Pokaż wiadomość
=mara30

A ja na myśl o serach żółty, pleśniowy, śmierdziele ehhh... talerz serów i czerwone winko, rozmarzyłam się...

Oj tak pleśniaki i do tego winogronka.....mniam...To ż to masochizm!
Trzeba mysleć pozytywnie, trzeba mysleć pozytywnie.....plack i dukanowe są super, słodzik pyszniutki, jogurty 0% najlepsze na świecie
Tak tak trzeba myśleć pozytywnie! talerz cycków i twarożków z czerwoną herbatką zamiast wina
Kurczę a miałam przejść od dzisiaj na 3 fazę, rozmyśliłam się, ale może jednak to zrobię i ucztę serowo winkową w ramach uczty sobie zrobię...
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:10   #542
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez _shrek_ Pokaż wiadomość
Jak przyjdzie mi ochota na trochę sado - maso ( gdzie ja będę maso ) to pochwalę się wam jak zmodyfikowałem doktorka. Ale na razie nie chcę dostać od Was omłotów więc sprawę przemilczę.
ty nie milcz tylko sie dziel z kolezankami w niedoli

znowu dzis przybieglam do pracy. bez sniegu jakos tak milej

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:21   #543
cocci
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _shrek_ Pokaż wiadomość
Siemka

Potwierdzam - dla facetów mięsko jest najważniejsze !!! W każdej postaci i nie tylko w gastronomii. Dwa lata temu ćwiczyłem przez 3 tygodnie z rzędu dietę "kapuścianą" i spadki wagi były bardzo podobne do dukania ale wtedy słaniałem się na nogach, byłem ciągle głodny i w związku z tym nieco nerwowy i niebezpieczny dla otoczenia. A na dukanku totalny luzik, uśmiech na twarzy a waga spada. No i po tamtej diecie jeszcze do dzisiaj na słowo "kapusta" ciary idą mi po plecach a oczy robią mi się wielkie jak filiżanki. Dlatego podczas jednej z uczt w III fazie razem z moim przyjacielem Jack' iem Danielsem uczcimy pomysł doktorka Dukana wznosząc za niego kilka toastów ( ups... doktorek pisał że nie wolno robić dokładek więc zrobię sobie tylko jednego drinia ale za to w wiaderku )

Zgadzam się z tym że faceci chudną szybciej tylko dlatego, że mają mniejsze mózgi, które u kobiet (z tego co słyszałem) stanowią ok. 1/2 masy całego ciała ( a u blondynek podobno nawet 2/3). Poza tym faceci są zwierzętami niezwykle mało skomplikowanymi i dlatego proces utraty wagi także jest prostszy.

Dzięki za cieplutkie przyjęcie bo to potwierdza, że faktycznie fajne babeczki jesteście.

Jak przyjdzie mi ochota na trochę sado - maso ( gdzie ja będę maso ) to pochwalę się wam jak zmodyfikowałem doktorka. Ale na razie nie chcę dostać od Was omłotów więc sprawę przemilczę.
Witaj!
Ty niemilcz, tylko pisz, boś nam ciekawość pobudził i będziemy wredne
Cytat:
Napisane przez maly_1 Pokaż wiadomość
to juz nie jestem sam, taki rodzynek
Ciebei też pięknie witam! Osobiście (w realu) znam więcej facetów niż babek dukających, ale jakoś płeć silna się chyba forumowego życia boi MIło spotkac wyjatki!
Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość
powoli odechciewa mi się patrzeć na kurczaka
to na niego nie patrz, tylko go jedz! mozesz oczy zamknąć
Cytat:
Napisane przez foca Pokaż wiadomość
Hej ludziki

Dziś półmetek tygodnia w pracy moi kochani Ale jesteście aktywni...dobrze, dobrze. Uspokójcie się z tymi czekoladkami ;-)) Podsune Wam pewien pomysł - na niektórych działa ;-).
Otóż walczyłam z "narzeczonym" z faktem palenia. Kiedy było ciepło wychodził na balkon, zrobiło się zimno też wywalałam go na balkon, ale jak przyszły mrozy to pozwalałam zapalić jednego pod okapkiem ponieważ wchodził na moje sumienie że nabawi się zapalenia płuc na tym balkonie, ale miał być JEDEN !!! Gadałam i gadałm i nic, w końcu wziełam kartkę A4 i napisałam "ZAKAZ PALENIA" i powiesiłam w kuchni, potem miałam wene twórczą, wziełam bloczke jaskrawych post-itków i w łazience wylądował jeden "tu też nie wolno palić", na zostawionych szklankach "ja chce do zmywarki", na kalpie od sedesu "zamknij mnie", na barku z trunkami "dostęp tylko w weekendy", a dla siebie na czekoladkach "STOP" na lodówce "DIETA", a w kuchni też na kartce A4 swoją wage 86,1kg i wiecie co..... DZIAŁA jak narazie, No dobra biore się za robotę.
system świetny
Cytat:
Napisane przez Eriika Pokaż wiadomość
Witam Szanowne koleżanki .....

Czytam czytam i nadziwć się nie mogę
Zaczynam zmieniać swoje życie nie od jutra nie od kiedyś a od dziś .....

Z małą waszą pomocą i wsparciem ( o które proszę )

Kilka słów o mnie:
Mam 25 lat , 178 cm wzrostu i jestem po kilkuletnim leczeniu hormonalnym i sterdydowym , w efekcie mam bardzo dużą nadwagę ..... Zastosowałam kilkanaście diet z różnym skutkiem ... nigdy wiecej 5-8 kg nie zrzuciłam.
Prowadze aktywny tryb życia i jestem lekko pozytywnie nawiedzona

Dziś kupiłam książkę .... start planuję na najbliższy weekend ....
Trzymajcie kciuki, wspierajcie ...
Dziękuję
witamy i będziemy wspierać! wątek poczytałaś? ksiażkę zdąrzysz do weekendu opanowac - jednym słowem - powodzenia.

a ja wczoraj kupowąłam spodnie. Przymierzyłam 34 - ciasne i to dużo za ciasne, a ostatnio kuopwąłam 34, ale z innej firmy. No to wzięłam ostatecznie 36 i nawet mi sięsmutnonie zrobiło dodatkowym ich atutem była cena: 7,50€

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:23   #544
szarlott1983
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lastchance Pokaż wiadomość
JMuszę się Wam przyznać, że mi też brakuje słodyczy, no i mam nadzieję, że to jednak przechodzi..
Własnie o tym rozmyslalam ostatnio, i snilam nawet. Nawet bylam w szkole i dostalam uwage (jestem juz "duza" co prawda, ale wciaz szkola jest moim koszmarem) za powiedzenie "O Fuck", gdzies za granica w ogole, moze w Bosni?
W Bosni bylam tez w cukierni, ogladalam rozne torty i torciki, by potem cos zamowic przez telefon...Ale głod mnie obudzil. Szkoda. Nawet we snie nie mozna pojesc. Dzis koniecznie musze kupic slodzik, do tej pory go unikalam. A głod cukru mnie meczy.

Jesli zas chodzi o toaletowe sprawy, dzis znow mialam dziwne objawy, jak bole brzucha, pocenie sie i troche slabo mi sie zrobilo, ale na szczescie bez omdlen. To pewnie indyk nie pierwszej swiezosci wczoraj.

Aha, a wskazowka wagi sie przesuwa w prawo, a nie w lewo jak powinna, czasami pokazuje nawet wage poczatkowa-ok 71,5 kg.Hm...dzis 4 dzien 2 fazy 1/1. Poczekam cierpliwie do konca tygodnia, moze to tylko zmiany poziomu wody.

Edytowane przez szarlott1983
Czas edycji: 2010-01-20 o 10:28
szarlott1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:28   #545
blanx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szarlott1983 Pokaż wiadomość
Własnie o tym rozmyslalam ostatnio, i snilam nawet. Nawet bylam w szkole i dostalam uwage (jestem juz "duza" co prawda, ale wciaz szkola jest moim koszmarem) za powiedzenie "O Fuck", gdzies za granica w ogole, moze w Bosni?
W Bosni bylam tez w cukierni, ogladalam rozne torty i torciki, by potem cos zamowic przez telefon...Ale głod mnie obudzil. Szkoda. Nawet we snie nie mozna pojesc. Dzis koniecznie musze kupic slodzik, do tej pory go unikalam. A głod cukru mnie meczy.

Jesli zas chodzi o toaletowe sprawy, dzis znow mialam dziwne objawy, jak bole brzucha, pocenie sie i troche slabo mi sie zrobilo, ale na szczescie bez omdlen. To pewnie indyk nie pierwszej swiezosci wczoraj.
jejku ja też mam takie parcie na słodycze że szok jakbym wzięła taki deser z bitą śmietaną albo snikersa...

ale staram się pocieszyć deserami Dukanowymi albo po prostu piję Inkę zbożową ze słodzikiem.

Trochę śmiesznie jest, bo w niedzielę idę do rodziców na obiad i ustalamy menu specjalnie dla mnie, a że akurat wypada mi wtedy dzień P, więc sałatki niet
blanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:39   #546
betii5
Rozeznanie

Witam panie i oczywiście panów!Niestety niemogę się niczym szczególnym pochwalić,bo moja waga nie współpracuje zemną już od prawie dwóch tygodni.Sprawa banalna bo muszę wymienić baterie,których nie mogę nigdzie kupić.Dzięki temu mam cichą nadzieje że te dwa kilogramy które sobie zafundowałam może już sobie poszły.Życze miłego dnia.
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:56   #547
elianka
Zakorzenienie

Witam dukanki i dukanków

Ja dziś i jutro biegam i załatwiam sprawy przed pracą. Już byłam na uczelni z rana po śniadanku (jajka na twardo z sosikiem tuńczykowym.

Teraz jem lunch- kluseczki serkowe z jogurtem i zmykam na uczelnię jeszcze raz przed pracą...grrr praca i studia dzienne na raz to nic przyjemnego, ale było gorzej jak studiowałam dziennie dwa kierunki
Stary 2010-01-20, 10:57   #548
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

Witam wszystkich u mnie dzis kilo mniej to juz 15 razem sie zebrało ale sie ciesze Co do stresu to dobry jest tez magnez w tabletkach ale trezba go stosowac dłuzej bo pare sztuk nie da efektów. Pytaj w aptece oo magnez z witamina B6 .Jak sie nie myle to 60 tabletek po 7 zł i codziennie trzeba łykac
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:00   #549
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaika Pokaż wiadomość
Witam wszystkich u mnie dzis kilo mniej to juz 15 razem sie zebrało ale sie ciesze Co do stresu to dobry jest tez magnez w tabletkach ale trezba go stosowac dłuzej bo pare sztuk nie da efektów. Pytaj w aptece oo magnez z witamina B6 .Jak sie nie myle to 60 tabletek po 7 zł i codziennie trzeba łykac
15 kilosów... idź do warzywniaka i podnieś wór z ziemniakami i pomyśl, że to z Ciebie zeszło

Ja spadam do biblioteki...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość

Teraz jem lunch- kluseczki serkowe z jogurtem i zmykam na uczelnię jeszcze raz przed pracą...grrr praca i studia dzienne na raz to nic przyjemnego, ale było gorzej jak studiowałam dziennie dwa kierunki
Znam to

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:15   #550
mara30
Zadomowienie

Cytat:
A co to za kluseczki?
Bo właśnie mi przyszło do głowy, że ze zmielonych otrębów można zrobić coś w rodzaju pierogów leniwych ktoś próbował może?
Stary 2010-01-20, 11:17   #551
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

15 kilosow wor z ziemniakami to ja mam codziennie przed oczami ale dzwigam tez 15 kg skrzynke z jabłkami wiec wiem ile to 15 kg .Oby tak dalej
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:29   #552
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
A co to za kluseczki?
Bo właśnie mi przyszło do głowy, że ze zmielonych otrębów można zrobić coś w rodzaju pierogów leniwych ktoś próbował może?

Miały być takie kluseczki jak mi babcia robiła jak byłam mała , z samego serka i jajka ale mi się rozpadały w wodzie, wiec dodałam do ciasta zmielonych otrąb i serwatki w proszku i usmażyłam na teflonie. I tak smaczne, ale jeszcze będę musiała pokombinować z leniwymi
Stary 2010-01-20, 11:41   #553
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Miały być takie kluseczki jak mi babcia robiła jak byłam mała , z samego serka i jajka ale mi się rozpadały w wodzie, wiec dodałam do ciasta zmielonych otrąb i serwatki w proszku i usmażyłam na teflonie. I tak smaczne, ale jeszcze będę musiała pokombinować z leniwymi
No to ja właśnie w podobny sposób chciałam zrobić leniwe tylko najpierw młynek muszę sobie sprawić
Szkoda, że bułeczki tartej z masełkiem nie da się zastąpić dukanowo trudno, niech będzie jogurt
A serwatka w proszku, to masz na myśli taką odżywkę dla sportowców z białka serwatkowego? czy coś innego?
Stary 2010-01-20, 11:52   #554
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
A serwatka w proszku, to masz na myśli taką odżywkę dla sportowców z białka serwatkowego? czy coś innego?

Tak. Używam jej zamiast mleka w proszku, do niektórych przepisów. Dużo jej nie jem raczej, ale lubię mieć w szafce
Stary 2010-01-20, 11:54   #555
Eriika
Raczkowanie

GG do Eriika

Wątek poczytałam, serdeczne dzięki

Książka w trakcie .....

i ogrom pracy do wykonania ..... test wyszedł poprawnie (konsultowalam sie z kolezanka) ale jego wynik dobijajacy .... ale to MOTYWUJE :

Wzrost 178cm waga 114 kg,
po 7 dniach -3
po 250 dniach -33

waga porządana :P 78 kg..... czyli taka jak przed leczeniem hormonalnym

PROSZE TRZYMAC KCIUKI .... planowany start 23-23 .01.
DOCELOWO:
10.10.2010 FAZA III 78 kg......
Eriika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:57   #556
elianka
Zakorzenienie

uff ...

Waga stoi, ale zmierzyłam sukienkę na bal i się w nią zmieściłam. Co prawda kupiłam ją jak było mnie mniej o 9 kg, przed moim szybkim przytyciem. Co prawda zapinam ją tylko na gorsecie, ale się zapina- w grudniu nawet suwaka nie dociągałam.... ale ulga, wracam do swoich rozmiarów....
Stary 2010-01-20, 11:59   #557
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Tak. Używam jej zamiast mleka w proszku, do niektórych przepisów. Dużo jej nie jem raczej, ale lubię mieć w szafce
No ja od 2 miesięcy coś takiego kupuję i nie mogę kupić w końcu, u progu 3 fazy może mi się uda nabyć

Cytat:
Napisane przez Eriika Pokaż wiadomość
Wątek poczytałam, serdeczne dzięki

Książka w trakcie .....

i ogrom pracy do wykonania ..... test wyszedł poprawnie (konsultowalam sie z kolezanka) ale jego wynik dobijajacy .... ale to MOTYWUJE :

Wzrost 178cm waga 114 kg,
po 7 dniach -3
po 250 dniach -33

waga porządana :P 78 kg..... czyli taka jak przed leczeniem hormonalnym

PROSZE TRZYMAC KCIUKI .... planowany start 23-23 .01.
Trzymam kciuki powodzenia
Stary 2010-01-20, 12:03   #558
eliza40
Zakorzenienie

Berlinianko jeśli masz problem z alkoholem to może poszukaj jakiegoś wsparcia lub odpowiedniego wątku,bo nie rozumiem po co nam Twoje odliczanie ile to już dni nie pijesz.
Stary 2010-01-20, 12:09   #559
malgosiaOH
Przyczajenie

Witam , brrrr ale zimno , a człowiek biedny zalatany za wpisami do indeksu ...
Kawka sie parzy , od jutra zaczynam P+W !!! nareszcie moja ukochana papryczka <mniam>
malgosiaOH jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:09   #560
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Berlinianko jeśli masz problem z alkoholem to może poszukaj jakiegoś wsparcia lub odpowiedniego wątku,bo nie rozumiem po co nam Twoje odliczanie ile to już dni nie pijesz.

Eliza- wydaje mi się, ze to nie problem z alkoholem kieruje Berlinianką tylko odliczanie dni silnej woli.... Dziewczyny mają ""100 dni bez słodyczy", 100 dni bez chipsów", a ona ma "100 dni bez piwa". Ja też tęsknię za browarkiem, ale nie nazwałabym tego "problemem z alkoholem"
Stary 2010-01-20, 12:13   #561
mara30
Zadomowienie

Cytat:
A mi nie przeszkadza to odliczanie Berlinianki wcale Jedni odliczają ile nie jedzą słodyczy albo chipsów, a inni ile nie piją, jedno i drugie ma związek z odchudzaniem
A ten problem z tego co czytam sporo dziewczyn rozumie, zresztą ja też bo jak się prowadzi bujne życie towarzyskie, to trudno jest nagle zrezygnować całkowicie z picia. I z problemem alkoholowym nie ma to nic wspólnego
Stary 2010-01-20, 12:14   #562
Marta 33
Rozeznanie

dokładnie, natomiast elizo Twoje przytyki i złośliwości są zupełnie nie na miejscu i zbędne.

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:15   #563
cocci
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze gada, mleka jej polać!
Cytat:
Eliza- wydaje mi się, ze to nie problem z alkoholem kieruje Berlinianką tylko odliczanie dni silnej woli.... Dziewczyny mają ""100 dni bez słodyczy", 100 dni bez chipsów", a ona ma "100 dni bez piwa". Ja też tęsknię za browarkiem, ale nie nazwałabym tego "problemem z alkoholem"
piękne porównanie, nie ma co... to moze z racji, ze mój TŻ wyjechał powinnam sobie w podpis wstawić "juz X dni bez bzykania, ale nie dam się, twarda będę"????

Stary 2010-01-20, 12:21   #564
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość

piękne porównanie, nie ma co... to moze z racji, ze mój TŻ wyjechał powinnam sobie w podpis wstawić "juz X dni bez bzykania, ale nie dam się, twarda będę"????
Dla mnie to jest dobre porównanie. Ja np. lubię sobie wieczorem wypić kieliszek wina, mój mąż piwo. Czy jesteśmy alkoholikami? Śmiem twierdzić, że nie.

Nie umieszczam tego na liczniku, bo nie czuje takiej potrzeby, tak samo nie czuje potrzeby chwalenia się swoją wagą, czy czymkolwiek innym. Ale nie widzę nic złego, w tym, ze robią to inni.

A co do suwaczka o bzykaniu- mało to razy na wizażu widać- "tż wyjechał- jeszcze X dni bez seksu. "

Wydaje mi się, że w tym przypadku alkohol jest mocno demonizowany....

Edytowane przez elianka
Czas edycji: 2010-01-20 o 12:22
elianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:23   #565
ruda_niunia
Rozeznanie

Witam!
U mnie za oknem szaro buro i ponuro, pada deszcz a ja na dodatek w nocy dostalam @ przez co umieram... ale mimo to dzis spadek 0,4
Ciesze sie ze panowie dolaczaja do tego grona (shrek no nie daj sie tak prosic.... napisz co to za modyfikacje - kolejna baba Cie prosi )
Dzis ciag dalszy remontu - az mi sie troche myslec o tym nie chce...
No i czuje sie tak marnie ze stepper bedzie sobie stal w kacie nie uzywany - bo sil na niego nie znajde

foca - hehe ja to kiedys deske przykleilam tasma do kibelka ale chyba zerzne Twoj pomysl z tymi karteczkami - moze i u mnie podziala (szczegolnie deska wlasnie i szklanki... o i jeszcze ciuchy brudne )

walcze ze swoja slaba silna wola
ruda_niunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:26   #566
kiltii synti
Raczkowanie

cocci biednaś ty biednaś..
a znowu się nie przywitałam witam wiec witam..
dawno mnie tu nie było ale chyba nie marudzę trochę od Was odpoczęłam na serio! postanowiłam że tydzień nie wejdę i weszłam tylko po studniówce no więc prawie dałam radę..
I tak Was kocham mimo że uzależniacie teraz mam ferie.. o zgrozo! muszę kuć do maturki ale czego to się nie robi na przyszłość.. dzisiaj mam królewski posiłek a mianowicie domowa pizza.. więc dziewczyny trzymać się diety i przechodźcie na III fazę bo warto!
muszę zmienić podpis bo schudłam 1 kg ale to kiedy indziej może po jutrzejszych proteinach
pa pozdrawiam

kiltii synti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:33   #567
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiltii synti Pokaż wiadomość
cocci biednaś ty biednaś..
a znowu się nie przywitałam witam wiec witam..
dawno mnie tu nie było ale chyba nie marudzę trochę od Was odpoczęłam na serio! postanowiłam że tydzień nie wejdę i weszłam tylko po studniówce no więc prawie dałam radę..
I tak Was kocham mimo że uzależniacie teraz mam ferie.. o zgrozo! muszę kuć do maturki ale czego to się nie robi na przyszłość.. dzisiaj mam królewski posiłek a mianowicie domowa pizza.. więc dziewczyny trzymać się diety i przechodźcie na III fazę bo warto!
muszę zmienić podpis bo schudłam 1 kg ale to kiedy indziej może po jutrzejszych proteinach
pa pozdrawiam
ooo hejka myslalysmy ze juz nie wrocisz taka byla studniowka
przypominamy o zdjeciach tych co wiesz
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:35   #568
Fero_monka
Raczkowanie

GG do Fero_monka

Cytat:
Wiesz co Elizka śledzę czasami Twoje wpisy i zdumiewa mnie to- nie ma dnia żebyś komuś cos nie wytknęła. Myślałam, że tu się wspieramy i wytykamy tylko obżarstwo, żeby zmotywować.
To nie moja bajka.
Berlinianka prowadzi bogate życie towarzyskie i to chyba nic złego, że lubi alkohol- mi też tęskni się za dobrym drineczkiem Cuba Libre. Poza tym wydaje mi sie, że jest sami wybieramy cp jest dla nas ważne i czy chcemy sie podzielić
Fero_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:40   #569
cocci
Zakorzenienie

a ja tam będe stać kółeczkiem za elizą, bo jako jedna z niewielu potrafi wygarnąc prosto z mostu, co myśłi. A reszta sie czai.

Stary 2010-01-20, 12:43   #570
Thercia
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze mówiąc zadziwia mnie Twoja bezinteresowna złosliwośc przy kazdej nadarzającej sie okazji. Mi sie wydaje Eliza, że osobą, która ma jakiś ze soba problem jestes Ty... serio. Może poszukaj jakiegos odpowiedniego watku w tym temacie

Poza tym proponuje, żebys wypowiadała się w swoim imieniu, a nie w formie "nam". Bo NAM jak widac to nie przeszkadza. Brak alkoholu w diecie jest ściśle związany z odchudzaniem, a nie abstynencją alkoholika. Brak seksu nie...No, chyba, ze traktujemy to jako aktywnośc fizyczną.

Edytowane przez Thercia
Czas edycji: 2010-01-20 o 13:02
Thercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości