|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Czesc ja chociaz rzadko pisze to czytam was na bierzaco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4172 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4173 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Jak na przymiarce ostatnio mi go wpięli we włosy to oboje z Tż zrobiliśmy tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wasza historia jak najbardziej romantyczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę żeby sobie kupić takie zwykłe "nieślubne" rękawiczki ze sztucznej skórki i gdyby był duży mróz to bym założyła ![]()
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miejmy nadzieję że jej zejdzie... trochę ją leczy czym się da i ja jej obiecałam jeszcze przywieźć w weekend spray gojący na antybiotyku więc moze jakoś się z tym upora bo to naprawdę lipa mieć ginantycznego strupa na buzi w takim pięknym dniu... wszystkie zdjęcia i na płycie będzie widac... od nowego roku mam postanowienie życ z nią dobrze więc to nie mój urok hehe chyba ktoś jeszcze ma z nią na pieńku ![]() nooo bawimy się chociaż ja przy takiej ilości zaliczeń i egzaminów to mam ochotę się zaszyć gdzieś w jakiejś dziupli i uciec przed całym światem a nie jeszcze bawić się na weselu wiedząc ze następnego dnia będę musiała ryć w książkach... ![]()
![]() |
#4175 | ||||||
Zakorzenienie
|
ej. a dlaczego ja nic nie wiem?? a gdzie kupowałaś i zapodaj fotę do jasnej ciasnej!!
![]() Cytat:
![]() Ale ja mam zamiar w lutym czegoś poszukać. Cytat:
![]() Świadkom nie, rodzicom moim też nie, rodzicom tżta jeszcze nie wiem (raczej tak - ze względu na jego tatę - może się obrazić jak mu nie damy.. ![]() Cytat:
![]() moi płacą tylko za salę (co i tak stanowi 50% kosztów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super cena i welon ![]() ![]() lain faktycznie nie ma przepychu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ej. słuchajcie. obracam się w towarzystwie. wczoraj przez pół koncertu włosy tej dziołchy z mam talent co denshol tańczyła (ula afro jakaś) wchodziły mi na twarz ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No a ja mam komfort że 29 mam egzamin czyli dzień przed weselem a potem wolne i można spokojnie świętować ![]() ![]() Właśnie muszę zadzwonic do TŻtowej siostry czy mnie na makeupa zapisała... A może bym tak sztuczne rzęstu wypróbowała... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie mam sukni jeszcze...narazie tylko mi sie pomysl zrodził
![]()
![]() |
#4178 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Ja jeszce nie mam sukni ślubnej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chcesz miesiac przed slubem kupic suknie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam mam plan w lutym pochodzić po salonach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o suknię z salonu to zdecydowanie za późno- o jakieś 3 miesiące. Na szycie potrzeba 2-3 miesiące też.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tam jeszcze jakbym miala sam zjazd to pal licho ![]() ![]() ![]() sie okaze niedlugo, jak rzuca nowe plany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za radę. Może faktycznie rozejrzę się za nią wcześniej. Ja tylko obawiam się moich skoków wagowych, bo ja potrafię 15 kg przytyć i tyle samo schudnąć,narazie to waga mi się utrzymuje na stałym poziomie ale nie jest zadawalająca muszę zatem już się ostro wziąść za siebie i siebie pogonić do roboty nad sobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba sie zawziac i trzymac wage ![]() ![]() do mojego TZ wlasnie zadzwonili z Cymbeline, ze garniak bedzie na 25 marca - czyli 10 tygodni czekania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |||
Zadomowienie
|
cześć!!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szczere współczucie. mnie wyskoczyła opryszczka gdzieś w listopadzie i do tej pory mam bliznę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o skoki wagi to pani z jednego salonu opowiadała że miała klientkę, która schudła od pierwszej przymiarki do drugiej o 20 kg! Na szybko musieli sukienkę przerabiać.
Ale chyba lepiej jak się chudnie niż jak przybiera na wadze? No i lepiej mieć sukienkę sznurowaną niż na zasuwak bo ta druga musi być dobrze dopasowana. Ja też jeszcze nie mam sukienki. I nie odchudzałam się też specjalnie. Dopiero przed ślubem planuje przejść na dietę South beach, którą sobie robię co wiosnę, bo dużo świeżych warzywek jest. ![]()
#4189 | |
Rozeznanie
|
Hejka
Cytat:
![]() ![]() Jak ustalaliśmy termin ślubu to w ogóle nie patrzyłam czy mam zjazd - a po jakimś czasie sprawdziłam co i jak ze zjazdami mam w drugim semetrze i tak się ułożyło, że zjazd mam w weekend przed ślubem, a tydzień po ślubie jest majówka, więc dopiero 3 tygodnie po ślubie mam następny zjazd - fajowo się ułożyło ![]() Dziś rano jakoś fatalnie się czułam, ale poprawiło mi się już, piję herbatkę z guaraną, żeby siebie trochę pobudzić. Nauka czeka bleee ![]() A jeszcze z TŻ miałam pogadankę dzisiaj rano ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4190 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja tez! Ja tez! Slub byl 2 lipca, a ja pierwszokwietniowa. Wujek sie ze mnie smial, ze ja bekart jestem, bo jednego dnia brakuje, tylko ze 1984 byl przestepny, wiec jestem z nocy poslubnej i juz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Samoa przepraszam, że dopiero teraz Twoje guru odp, ale jak Aaś zacytowała Twoje pytanie, to dopiero je zauważyłam, bom nie nadrabiała zaległości w czytaniu Was
![]() No więć papier perłowy możesz kupić w papierniczym bądź na allegro. Ja swój do zaproszeń mam z allegro właśnie. Drukwoałam np na okładki 4 treści na 1 kartce A4, a potem przecinałam to nożem do tapet, nie nożyczkami, bo mis ię ręką trzęsła zawsze, a nożykiem, to tylko przykładałam w miejscu przecięcia linijkę i sru wzdłuż linijki nożykiem i gotowe, kilka kartek naraz przecinałam ![]() ![]() Remmi mój też nie szaleje ze ślubnymi sprawami, nie przyjmuj się ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-20 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Wtajemniczenie
|
cześć, nie uwierzycie- jestem już w domu
![]() ![]() ![]() ![]() no i teraz robię pranie a na 16 jadę do 2-3 salonów coś pomierzyć. Najgorsze że chora jestem i nie bardzo mam siłę chodzić po salonach, ale obawiam się że taka sytuacja nie powtórzy się w najbliższym czasie a w weekend mam szkolenia więc lecę czegoś szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Remi nie przejmuj się faceci tacy są ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mój szef znowóż na odwrót, u niego zanikają jakiekolwiek oznaki człowieczeństwa. kazał mi jechać na jakieś beznadziejne nic nie dające szkolenie do katowic w pon i wt, mimo tego, że mu wcześniej zgłaszałam, że mam w środę egz na prawko i pon i wt chciałabym się wcześniej wyrwać z pracy, żeby jeszcze pojeździć autem. poza tym mam teraz egzaminy na uczelni i wszystko na raz jak zwykle. chyba to specjalnie zrobił. tym bardziej, że wie, że ja sama nigdy w katowicach nie byłam i zawsze mu powtarzałam, że na szkolenie tam nie pojadę, do krk chętnie i a owszem, ale nie do katowic. poza tym kolega, który tam był, mówi, że bardzo ciężko trafić na miejsce, nawet jak się zna to miasto. a mój szef do mnie z hasłem: to weź sobie gpsa i ustaw na pieszych... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Remmi i Ellinko słuchajcie
my w większości użeramy się z naszymi TZ dużo dłużej niż Wy Już w zeszłym roku śmiałyśmy się że my to takie zaaferowane a oni mają syndrom: mamy czas także to że Wasi TZ wg Ciebie olewacko traktuje sprawy ślubu po prostu przyjdź do nas i z nami gadaj o tym czeog nie masz albo co załatwiłaś... bo większość TZ zorientują się że ooo trzeba coś załatwiać ws ślubu, kiedy kierowca zawiezie ich w dniu ślubu do kwiaciarni po bukiet dla PM. Także proponuję powiedzieć sobie do lustra, że jesteś silna i żaden facet nie popsuje Wam rajcochy z przygotowań do tego ważnego dnia ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-20 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj ja nie mam glowy do tych wszystkich diet, ktorych trzeba restrykcyjnie przestrzegac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja sobie juz to w podstawowce obliczylam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
BAN stały
|
Cześć
![]() Ja się obawiam co do opryszczki,bo ja niestety mam ten wirus w sobie i gdy jestem osłabiona to mi wyskakuje.Raz miałam aż 2 opryszczki na dolnej wardze. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.