|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
a ) chowasz dumę do kieszeni i dzwonisz, żeby spytać czy w ogóle żyje b ) czekasz dalej na jego krok. przykre jest to, że ukochana osoba się nie odezwie, nie zainteresuje itd.
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
mój niedługo będzie jechał do mnie, mam mieszane uczucia, nie wiem, co mam mu powiedzieć, jak wczoraj mu napisałam mniej więcej o co mi chodzi, to nawet nie odpisał na to.
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie pojde sie pouczyc. Zobacze jak dalej
.
|
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mówiłaś mu o tym wszystkim tak? i co on tak obojętnie to tego podchodzi co mu powiedziałaś? może dzisiaj Ci coś powie bo nie chciał tak przez sms czy coś Cytat:
![]() ale jak ciężko Ci wytrzymać? kurczę w związku nie powinno się myśleć : napisać czy nie , bo co on sobie pomyśli, tylko odruchowo napisać jeśli się ma na to ochote.. ciężka sprawa.. też mam czasami takie uczucie jak Ty Edit: a ja mam już ferie i nudzę się jak mops
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-21 o 16:04 |
||
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() byłam w niedzielę w Focusie i weszłam do Bershki podobały mi się spodnie, jeansy, rurki, za 69,90 odpuściłam sobie bo nie byłam pewna. dzisiaj poszłam jeszcze raz i kupiłam sobie te spodnie za 49,90 a do tego znalazłam kamizelkę jeansową za 29,90 ![]() ale w sumie, to teraz rzeczywiście większość to takie szmatki już
|
||
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam u mnie mega przeceny i to bardzo fajne rzeczy były :P w Upsie dokładniej
wybierzcie się tam jeśli macie gdzieś u siebie taki sklep
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, z przyjemnościa bym na takie ciuchowe zakupy poszła
![]() Mój obecny były pisał rano, że (jak zwykle) to ja go źle zrozumiałam ect. Teraz napisałam mu jaki cel miało to jego pisanie wczoraj....ciekawe czy mi odp. ![]() :brzyd al:
|
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki E.J. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() ja dalej czekam na wyniki, szlag mnie trafia przez tą uczelnię. chciałabym już wiedzieć, lepsza najgorsza prawda niż ta niepewność. co do egzaminu, faktycznie przykro, że nic nie napisał. zobaczysz czy zainteresuje go jak ci poszło. mój TŻ też mi dzisiaj nie napisał powodzenia rano
|
||
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2592 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Red gratulacje Aleś zdolna ![]() Cytat:
Też bym tak chciała ![]() No i ja też chętnie pojechałabym gdzieś, gdziekolwiek, gdyby tylko tż chciał mnie gdzieś zabrać ![]() Cytat:
Mandy Ty też staraj się to stosować ![]() Edit: o, tż przyjechał. Do jutra!
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-21 o 17:06 |
|||
|
|
|
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaproponował pannie związek bez zobowiązań nie chciał żeby mu zwiała no i powiedział jej prosto że jeśli się zastanawia to niech się zastanawia nadal ale on proponuje związek bez zobowiązań to będzie najlepsze... i jakoś nieźle na tym wychodzą...Cytat:
gdzie tam jakieś włażenie na głowę.. albo pantoflarz?! bosze on nigdy! zawsze to mój nosi spodnie.. gdy się kłócimy to zawsze jest tak: 'dobra koniec. mam dosc rozejdzmy sie grzecznie.' Albo raz jak sie wkurzyłam na niego i kazałam mu się wynosic z domu. Prawie wyszedl na szczeście złapałam go w drzwiach. Powiedział że gdybym mu pozwoliła wyjśc było by trudno... jedyne w czym decyduje to w wyborze pizzy ale nie narzekam. W poprzednich związkach to ja nosiłam spodnie.. teraz wolę o wiele bardziej to rozwiązanie... |
||
|
|
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
Uhh idę się wyluzować dziewczyny na bilarda z koleżankami
![]() Mimo, że jutro zerówka, ale nie mam już siły się uczyć. Poza tym to z ubezpieczeń test, więc mam nadzieję, że nie będzie trudne. Poza tym to zerówka ![]() Trzymajcie się
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
No więc odezwal sie, dziad jeden
Po jakis 30 minutach sms "Kocham Cie BAAAAARDZO i tesknie za toba przeogromnie i prosze cie, nie zlosc sie juz na mnie. buziaki" ![]() Ech....faceci:P |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwalają czasem na łopatki.. no i weź potem złośc się na takiego
|
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogole chodzilam na taniec brzucha w tamtym semestrze, ale tylko pol roku bo potem zaczely sie moje zabiegi z noga wiec ciagle bym byla na zwolnieniu lekarskim. Mi jakos w klasycznym dziwnie sie miesnie napinaja nie wiem czemu, ale nie powinno tak być dlugo sie uczysz??
|
|
|
|
#2598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Robię się wtedy zimna i obojętna. |
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na chwilke, bo jestem u TZta.
Ehh nie udala sie nam rocznica Poklocilismy sie znow o to samo co wczoraj. Nici z lyzew, juz nic mi sie nie chce.TZ niby teraz probuje to nadrobic, zobaczymy jak bedzie
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały dzień się nie odzywa tęsknie za Nim...
|
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
Kropla, gdy chodzi o cos powaznego, to tz moze turlac sie na podlodze i blagac o litosc, a ja jestem jak kamien. Ale w sumie sensownie mi sie wytlumaczyl, tylko brakowalo mi odrobiny skruchy. To znaczy, nie stawianie mi sie i odbijanie moich zarzutow, tylko zwykle "masz racje kochanie, masz teraz kupe nauki i stresow powinienem cie bardziej wspierac...ale na prawde mialem sporo roboty".
Kolega przeslal mi materialy na egzamin, ktore musze opracowac (musimy sobie znaleźc interesujacy nas temat) i juz nie musze jechac do biblioteki i siedziec tam godzinami, zamiast sie uczyc w domu |
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele juz w tej sprawie zostalo powiedziane, wiec nie bede sie powtarzac. Pisalam juz kiedys o tym - jest dobrze miedzy Wami - wychwalasz go pod niebiosa; jest zle - TZ jest najgorszy na swiecie. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2603 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym chyba nie potrafiła w takim być , nie wiem za bardzo przywiązałabym się do takiej osoby, poczuła coś żeby on później z innymi w tym samym czasie co ze mną brr..![]() Cytat:
czyli jeszcze się nie wytłumaczył z tego nieodzywania się? Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Ja też czasami jak jestem zła na mojego bo sie ostro pokłócimy albo coś głupiego b. zrobi to sobie myślę że go nienawidzę mam go dość, to poprostu w złości wszystko.. i nie widzę w tym nic złego
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-21 o 18:08 |
||||
|
|
|
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
KochajMnie, wytlumaczyl sie. Powiedzial, ze mial od samego rana zapierdziel w firmie
Zmykam kochane, do socjologii |
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idź idź powodzenia!
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też troche serducho zmiękło
. Ale jeszcze musi troche nade mna popracowacLece, lece...bo egzaminy mnie gonią ![]()
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jakieś zachwianie emocjonalne.
Mój ex się odezwał. Wiem, że gdybym chciała to byśmy do siebie wrócili. Ale jak pomyśle, że zostawiłabym tego mojego to Nie wiem. Oni sa tak różni...
|
|
|
#2608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jest dokladnie tak jak mowisz
|
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

ja przez te akcje obecnego byłego mam problemy z zaśnieciem, mało śpie, mam problemy natury gastrycznej już...masakra.... ale nic, trzeba jakoś samą siebie uspokoić i uwierzyć, że się da radę to pokonać....

.

, dlatego zabieram sie za robote

:brzyd al:

Aleś zdolna 

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg