| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-21, 17:09 | #4381 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

hej PMki   w końcu dotarłam do Was   Obca ja teraz na stażu można powiedzieć że piastuję to samo stanowisko co Ty  Bo jestem w referacie ogólnym i informatyki a kancelaria podlega właśnie pod ten referat. Niektórzy petenci są baaaardzo oryginalni   
				__________________ Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy  Nasz ślub  | 
|     | 
|  2010-01-21, 17:11 | #4382 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Tośka,tobie zostało 24 dni do slubu.Wow   Can"t ( gdzies mi jedna kreseczka zagineła ) gratki 4 miechów do slubu.    Marta,ja sobie jedynie kupiłam szampon i odżywke do włosow.  Zaś wczoraj,to musiałam pęsete kupić bo gdzieś poprzednią posiałam. To miałaś pełen relaks dzisiaj dzien relaxu/kobiet   Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-21 o 19:07 | 
|     | 
|  2010-01-21, 17:25 | #4383 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

czesc i czołem, piszecie i piszecie, kto to ogarnie  Cytat: 
 aniolekKB sukienka bardzo ładna, lain fryzurka niezła tylko włosów trzeba miec troche  Cytat: 
 a co do sukni to mi sie chyba pierwsza najbardziej podoba, 
				__________________ ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png | ||
|     | 
|  2010-01-21, 17:32 | #4384 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Cytat: 
  ), bo zawsze je gubię  Bardzo miło było. Aż mi żal, że to już ostatnia mikrodermabrazja, bo to bardzo miłe tak sobie przez godzinkę leżeć i pozwolić się sobą zaopiekować   | |
|     | 
|  2010-01-21, 17:46 | #4385 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
     Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-21 o 17:49 | ||
|     | 
|  2010-01-21, 17:53 | #4386 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
  Zobaczymy jak moja krawcowa uszyje  , mam nadzieję, że będzie ok. Ale jak widziałam inne suknie spod jej ręki to nie powiem, niektóre to prawie oryginały niektórych modeli znanych marek..  Ale zawsze coś tam przerabia, więc producenci przyczepić sie nie mogą   W każdym razie, właśnie ja tak zrobiłam, że pochodziłam do różnych salonów i przymierzałam, żeby zobaczyć w czym mi dobrze. Polecam pojechać na Kijowską na przeciwko Warszawy Wschodniej, jest kilka salonów. W Karinie mi się podobało, babki spoko, poza tym suknie to są ich własne, więc można przerobić tak jak się chce. Na Jana Pawła i Nowolipki to poszłam popatrzeć tylko, poprzymierzałam parę sztuk, ale nic w zasadzie ładnego mi nie znalazły a ceny  W każdym razie polecam przejść się po kilku salonach. Jeszcze mogę Ci powiedzieć o jednym salonie co jest na Ursynowie. Później poszukam namiary jeśli będziesz chciała - tam mieli raczej przystępne ceny. W klubie wrzucę, ale dopieor po niedzieli, jak już TŻ te prezenty dostanie. 
				__________________ ...od kilku miesięcy ---->   | |
|     | 
|  2010-01-21, 17:56 | #4387 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

juz, a raczej dopiero w domku..

__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
|  2010-01-21, 17:58 | #4388 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-21, 18:11 | #4389 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Lubelszczyzna 
				 | 

cześć ale u nas zima, a dziś musiałam pojedzić po mieście, dent i naprawa nadkola w aucie, i padał śnieg okropny, brr no ale już siedzę w domku, popijam herbatkę czerwoną z grapefruitem, ogólnie to niech ta zima się skończy. 
				__________________ nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.   | 
|     | 
|  2010-01-21, 18:48 | #4390 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: gdzieś na końcu świata 
				 | 

jeszcze raz dziękuję za wszystkie opinie   są zróżnicowane, ale tak jak i moje typy  ciężko mi się zdecydować na jedną suknię, ale to nie koniec mojego mierzenia więc może kiedyś nadejdzie ten piękny dzień i skończy się problem z wyborem sukni  Cytat: 
  7 po diecie a resztę ze stresu w pracy. Zdarzało mi się chudnąć 2kg w tydzień  niestety chudnę, ale ceną zdrowia  czasami ze stresu nic nie mogę zjeść taki mam żołądek zaciśnięty, więc pewnie do ślubu jeszcze mnie ubędzie  TŻ mówi że już wystarczy tego chudnięcia, ale ja się nawet nie odchudzam teraz tylko po prostu stres mnie w pracy zrzera  Z rozmiaru 44 zeszłam na 40-42, na dole też jeden rozmiar w dół. A jeśli chodzi o suknie to mieściłam się nieraz w 38  a bez problemu w 40   | |
|     | 
|  2010-01-21, 18:57 | #4391 | 
				 | 

a TŻcik dzisiaj do mnie nie przyjedzie.. jest zmęczony po pravy to kazałam mu się porządnie wyspać   więc muszę się wziać do nauki i wykorzystac ten czas w samotności   | 
|     | 
|  2010-01-21, 19:14 | #4392 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  Ja kosmetyczke zamierzam odwiedzić.  No to do dna    Cytat: 
  zakuwania. | ||
|     | 
|  2010-01-21, 19:20 | #4393 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

Wróciłam od babci, oczywiście nie obyło się bez przygód  Przez nie odsniezoną drogę. Jakaś głupia baba prawie lusterko mi skasowała, bo się pchała na chama wrrr-ja stanęłam wczesniej bo sniegu może z 50 cm i nawet na pobocze nie można było zjechać ona ze swojej strony tyle nie miała, no ale nie zjechała i zonk-na chama, byle przejechać. . Ten hałas zaraz mi wypadek przypomniał  Ale na szczęście nic się nie stało. Mój samochód cały, ona wjechała w zaspę i nie mogła wyjechać. Ale 4 ich było więc pewnie im to sprawnie poszło. A teraz czas się zabrać za naukę, rewizja finansowa czeka  Żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce:P 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-21, 19:31 | #4394 | 
| Zadomowienie | 

Chciałam się pochwalić ze menu weselne już ustalone. We wtorek byłam u kucharki. I już wszystko załatwiłam za sama kucharkę z 6 kelnerkami i panią gospodarcza zapłacę 2900zł...

| 
|     | 
|  2010-01-21, 19:31 | #4395 | 
				 | 

jak sobie wspominam lata studiów nie tylko magisterskich to az brrrr a od 28 go zaczyanm miesięczne szkolenie i tez będę musiała sie uczyć br br br   
				__________________ nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.   | 
|     | 
|  2010-01-21, 19:36 | #4396 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

a to wy osobno placicie za sale i za obsluge? nie macie wszystkiego razem w jednej cenie?

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-01-21, 19:40 | #4397 | 
| Zadomowienie | 

Nie mamy. Ponieważ my mamy sale OSP. Za sale płace 1300zł.

| 
|     | 
|  2010-01-21, 19:41 | #4398 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

Cytat: 
 teraz już naprawdę uciekam się uczyć   :rolleyes  :   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-21, 19:45 | #4399 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

a no tak nie pomyslalam o tym   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-01-21, 20:16 | #4400 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
  rozglądałaś sie za innym fryzjerem? sila wizażowych PM 2010 - niech moc bedzie z Tobą    Cytat: 
  Kupiłam zimowe butki dla siebie za to, po poprzednie się rozwaliły po 2 m-cach  no i 2 koszulki w Tesco za całe 22 zł  No i jeszcze żarełko dla królisia, szampon intensywnie malinowy, odżywka do włosów i serum liftingujące do całego ciała, bo trza jakoś na tym ślubie za te paredziesiąt dni wyglądać  a przynajmniej spróbować...  Cytat: 
  4 m-ce!!! ale malutko   my dziś równe 7 m-cy, czyli Ty 3 m-ce będziesz mężatką, a ja dopiero się zaobrączkuję  Cytat: 
  cześć   
				__________________ Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-21 o 20:18 | ||||
|     | 
|  2010-01-21, 20:53 | #4401 | 
				 | 

Jozia ja tam Cię podziwiam że robicie wesele z własnymi kucharkami. ja mam niemiele doświadczenia z organizowaniem takiego wesela. TŻta kuzynka robiła w jakiejś świetlicy wiejskiej. i 2 dni wcześniej musieli już pilnować sali, żeby nikt się nie włamał, a mieli jtam alkohole, napoje i część jedzenia uszykowanego.. i na weselu zarówno państwo młodzi i rodzice byli strasznie zmęczeni.. ja tam wolę przyjść z torebką i z nią wyjśc i niczym się nie martwić  tylko w piatek rano zawiezie się napoje alkohole i ciasto, ale tym zajmnie się TŻ, z moim bratem i tatą bo ja będę się pieknić  a Jozia taniej Ci wyniesie takie wesele?? bo kuzynka TZta po slubie obliczyła, że wyszło jej tyle samo co jakby robiła gdzieś na sali gdzie jedzenie jest w cenie, i stwierdziła że drugi raz by się w to nie bawiła   | 
|     | 
|  2010-01-21, 21:03 | #4402 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  Daj znac czy pachną  I co to za serum kupiłaś? Ja właśnie wróciłam z aqua aerobiku i sie wysmarowałam balsamem wyszczuplająco-antycellutowym  Gdyby tak te balsamy działały tak jak sie nazywają   
				__________________ Ślub | |
|     | 
|  2010-01-21, 21:04 | #4403 | |
				 | 

Cytat: 
  ale w Lublinie jest super miejsce Akademii Przyrodniczej na Felinie, ale jak zaczęłam liczyć, i mysleć nad czym będę musiała mysleć- w sensie pilnowania, to mi się gorzej zrobiło, cenowo wyszło drożej, bo musielibysmy za salę płacić dodatkowo, i dowieźć napoje (masakra) i inne rzeczy. Teraz mam w nosie, alkohol się zawiezie, ciasto licze że zawiezie cukiernia  i tyle. Mam skłonności organizatorskie, ale własnego ślubu to mi się nie chce  a propos zatrudniłybyście agencję ślubną czy konsultanta slubnego? 
				__________________ nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.   | |
|     | 
|  2010-01-21, 21:08 | #4404 | |
				 | 

Cytat: 
 mi nie potrzebny żaden konsultant ślubny wystarczy że mam Was   | |
|     | 
|  2010-01-21, 21:08 | #4405 | |
				 | 

Cytat: 
  mam tego mega ilości, ale ze stosowaniem koszmar, a latka lecą.... odnośnie bielizny, nie wiem co będzie , narazie nie znalazłam stanika z odpinanymi ramiączkami na siebie, obawiam się, że będę miała ogromny problem. a muszę miec przezroczyste ramionka. a nie chce mi się też specjalnie w takie mrozy jeździć, przy okazji obleciałam. W ogóle to cieszę się, że jesienią pooblatywałam rożne ślubne miejsca jak było cieplej i teraz nie muszę     tylko w konkretne miejsce i już. teraz bym się załamała can't Ty tydzień przede mną ślubujesz?   
				__________________ nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.   Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-01-21 o 21:12 | |
|     | 
|  2010-01-21, 21:15 | #4406 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-21, 21:16 | #4407 | 
				 | 

|     | 
|  2010-01-21, 21:21 | #4409 | 
				 | 

na mojej sali w maju nie ma w soboty wesel, bo wolą organizować komunie  poza tym jak zamawialismy rok temu w grudni salę to na maj były 2 piatki wolne.. na mojej sali wesela organizowane sa nawet w środku tygodnia, kolega miał np w środę, tyle jest chętnych, jak bylismy wtedy zamawiać salę to na 2011 soboty od czerwca-wrzesnia 2011 były zajęte  chcieliśmy ewentualnie w kwietniu ale brak terminów, a pierwsza wolna sobota to była w listopadzie 2010   | 
|     | 
|  2010-01-21, 21:27 | #4410 | |
				 | 

Cytat: 
  daj linka, bo chcę obejrzeć to cudo   
				__________________ nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

w sumie to miałam plan najpierw pochodzić i zobaczyć w czym mi jest dobrze a potem dać krawcowej do uszycia ale mam namiary na dwie (jedna - koleżanka średnio zadowolona z efektu, druga - koleżanka koleżanki koleżanki itd.
 w sumie to miałam plan najpierw pochodzić i zobaczyć w czym mi jest dobrze a potem dać krawcowej do uszycia ale mam namiary na dwie (jedna - koleżanka średnio zadowolona z efektu, druga - koleżanka koleżanki koleżanki itd.

Apel Rumburaka
Apel Rumburaka

Nasz ślub 25.09.2010
Nasz ślub 25.09.2010

, kupić coś na dekorację auta i domu, pończochy czy rajstopy?,
, kupić coś na dekorację auta i domu, pończochy czy rajstopy?, 
 . Przez telefon, bo jest obecnie w domu rodziców
. Przez telefon, bo jest obecnie w domu rodziców