Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-23, 13:47   #3061
KochajMniie
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
kochajmnie no niby powinnam sie cieszyc, ale jak tu cokolwiek kupic, jak on zawsze ma jakies ALe... Jedynie do spodniczek sie nie przyczepia, jak jakas widzi to odrazu do mnie z tekstem, ze moglabym sobie takla kupic
hehe no tak najlepiej to by było dla niego jakbyś chodziła w samych spódniczkach
To zrób mu dziś tą niespodzianke i załóż jak idziecie sie bawić
Stary 2010-01-23, 13:49   #3062
Cocaine essence
Zakorzenienie

Madame, pamiętasz pewnie z poprzednich sytuacji, że zwykle broniłam Twojego TŻta i umialam go zrozumieć.
Teraz uważam, że Ty masz rację.

Zakupy bym przebolała, po prostu dałabym spokój i wybrała się na swoje zakupy sama albo z koleżanką skoro wiesz, że on nie umie się skupić wtedy na Tobie.

O to wyczytywanie z fusów czy gwiazd, że byłaś na imprezie i piłaś to bym się wkurzyła, nie cierpię jak ktoś mi coś przykleja tak.

Z tym planowaniem dnia, to też w sumie masz rację, nie chciał się spotkać, więc miałaś prawo coś sobie zaplanować.
Jeżeli chciałaś uniknąć kłótni to mogłaś powiedzieć żeby wpadł wieczorem, bo cały dzień miałaś zamiar się uczyć, chociaż nie wiem, czy by go to satysfakcjonowało

Zachowuje się jakby wszystko miało być tak jak on chce.
Ale myślę, że gdyby chciał to by to zmienił.

Edytowane przez Cocaine essence
Czas edycji: 2010-01-23 o 13:51
Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 13:50   #3063
garfieldek
Zakorzenienie

kochajmnie a jak zamarzne?? kto bym wam potem smęcil na watku, jakby kocura zabraklo

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 13:51   #3064
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
kochajmnie a jak zamarzne?? kto bym wam potem smęcil na watku, jakby kocura zabraklo
Tż Cię rozgrzeje! ale to w środku będziecie tak? i będziecie tańczyć ? to może nie zmarzniesz
Stary 2010-01-23, 13:53   #3065
garfieldek
Zakorzenienie

No tak, w srodku bedziemy, wiec powinno byc cieplutko

Wymianka
Stary 2010-01-23, 13:59   #3066
yellowsunshine
Zadomowienie

Madame bardzo dobrze ze nam to napisałaś

Z jednej strony, mogło mu się nie przyjemnie zrobić gdy tak do niego mówiłaś w tym tramwaju - to troche rozumiem, ale z drugiej strony no sam siętak zachowywał na tych zakupach i w dodatku egoistycznie.
Co do wymyślania, że byłaś na imprezie - bezsensu, skoro mówisz, że zasypiasz to zasypiasz kurcze...
a to, co powiedział do tej koleżanki to... zrobiło by mi się też bardzo niemiło... naprawdę, rozumiem Cię
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:02   #3067
nafiyqa
Zakorzenienie

Madame, co do Twojej sytuacji to faktycznie teraz TZ przesadzil. Straszny z niego egoista... Ale nie przejmuj sie, po prostu nastepnym razem jak bedziesz chciala cos sobie kupic, to idz z kumpela.

Nie wiem jakie u Was sa stosunki, ale nie fair jest tez to, ze wmawia Ci to, ze gdzies bylas nie majac zadnych dowodow (poza tym, ze nie chcialas wyjsc z pokoju - bzdura)

Kurde az nie moge uwierzyc, ze czlowiek, ktory jednego dnia jest slodki jak cukier, drugiego zachowuje sie jak skonczony egoista. Rozumiem, ze na pewno pod wplywem emocji niektore sytuacje opisujesz przesadnie, ale i tak cos mi tu nie pasuje...

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
u mnie jest dokładnie to samo - panikuje, a potem zdaje.
mój TŻ wie o tym doskonale, było tak przed egzaminem na prawo jazdy, przed maturą, teraz w sesji przed każdym egzaminem, a mimo to jakoś chowa nerwy w kieszeń i wspiera mnie jak tylko może.

ale widzisz, może twój TŻ trochę inaczej do tego podchodzi, jeszcze bardziej po męsku.
"skoro nie ma problemu, bo i tak zda, to po co mam się wysilać i ją pocieszać?"
po prostu nie przeżywa tego w żadnym stopniu, nie przywiązuje do tego wielkiej wagi, bo i tak wie, że zdasz.
co nie oznacza, że go nie interesujesz.
nie wiem jak inaczej to tłumaczyć?
jeżeli jest to dla ciebie bardzo poważny problem i sprawia ci to przykrość, powiedz mu to, ale tym razem już na spokojnie.
Ehh ja wiem, ze on to tak rozumuje. Doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ale mimo tego chcialabym czasem, zeby pomogl mi, dodal otuchy a nie tylko rzucil suchym tekstem w stylu "bedzie dobrze" albo "dasz rade".
Nie umiem na niego wplynac

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
szczerze mowiac to jak mowienie do sciany :
- powiedz mi o co chodzi
- nie, musisz byc domyslna
to bezsensu, probowalas mu to tlumaczyc? on tez na pewno wszystkiego sie nie domysla.
Moze on naprawde nie widzi potrzeby wspierania Cie, widzi ze Ci dobrze idzie i nie wiem JAK mozna mu wytlumaczyc ze jednak wsparcie jest bardzo potrzebne... Powiedz mu, ze nie oczekujesz ze wspierajac Cie, pojdzie i napisze za Ciebie ten egzamin tylko ze zmniejszy Twoje nerwy. Powiedz tez, ze owszem zdajesz te egzaminy ale chodzi ci o to ze chodzisz cala w nerwach i w tym rzecz. Ze potrzebujesz otuchy, ale takiej wynikajacej z jego inicjatywy, a nie ze bedziesz mu to wypisywac.
I eh, tlumacz, ze po prostu nie mowienie o problemach tylko czekanie az druga strona sie domysli - do niczego dobrego niedoprowadzi, a Ty jak widze Nafi, masz do tego bardzo zdrowe podejsce ( mowisz, ze chcesz zeby Ci o tym mowil, to bedziesz mogla cos poprawic itd.)
Pewnie ze probowalam mu mowic, na co uslyszalam: "taki juz jestem".
On widzi swoje wady, ale mimo to nie stara sie ich zmienic twierdzac, ze skoro AZ TYLE rzeczy mi w nim nie pasuje, to moge poszukac sobie kogos innego. Twierdzi, ze ja nic innego nie robie, tylko narzekam na niego, chociaz w rzeczywistosci wcale tak nie jest!

Dziekuje za zainteresowanie moim "problemem" TZ caly dzien milczy - normalne. W poniedzialek czeka nas kolejna rozmowa, do tego czasu nie bedziemy sie widziec, bo mam nauke. Czuje, ze znow bedzie "ostro" - TZ to typ, ktorego mozna zdenerwowac jednym zdaniem. Rozmowa "na spokojnie" nigdy nam nie wychodzi, chociaz probuje. Zreszta nieraz mowilam mu, ze nie potrafimy ze soba rozmawiac.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-23 o 14:03
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:04   #3068
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witajcie
Przeczytałam wszystko, łącznie z facetem Madame centralnie miałam taką minę jak to przeczytałam, dla mnie to jest chore - dziewczyna też chce sobie coś kupic a on co? wg niego on jest najważniejszy, Pan I Władca jednym słowem....jak nie chciała się nim zajmowac to foch, mało tego to Ona go zaczeła przepraszac, że miała własne potrzeby Dla mnie to po prostu przegięcie - nie Ona powinna przepraszac , a On azchował się egoistyczny gówniarz również z tą niby jej imprezą...
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:04   #3069
oh Mandy
Zakorzenienie

Madame .. po co on w ogóle mówi takie teksty do innych?
Mieliśmy iść na zakupy, żebyś Ty też sobie kupiła coś, a spędziłaś dzień na czekaniu pod przymierzalnią
Przegiął. Co byś nie zrobiła, to i tak będzie źle, bo mu nic nie pasuje. Dzieciuch. .
Stary 2010-01-23, 14:07   #3070
Myszunia19
Zakorzenienie

o rany ile nadrabinia
nie gniewajcie si e ale nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytac
jestescie szalone

u mnie nic ciekawego dzis Rano TZ o 7 przyjechal i wslizgnął mi sie do lozka. cudnie pojechał teraz do krk mam nadzieje ze zdazymy sie dzis spotkac
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:14   #3071
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ehh ja wiem, ze on to tak rozumuje. Doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ale mimo tego chcialabym czasem, zeby pomogl mi, dodal otuchy a nie tylko rzucil suchym tekstem w stylu "bedzie dobrze" albo "dasz rade".
Nie umiem na niego wplynac

Pewnie ze probowalam mu mowic, na co uslyszalam: "taki juz jestem".
On widzi swoje wady, ale mimo to nie stara sie ich zmienic twierdzac, ze skoro AZ TYLE rzeczy mi w nim nie pasuje, to moge poszukac sobie kogos innego. Twierdzi, ze ja nic innego nie robie, tylko narzekam na niego, chociaz w rzeczywistosci wcale tak nie jest!

Dziekuje za zainteresowanie moim "problemem" TZ caly dzien milczy - normalne. W poniedzialek czeka nas kolejna rozmowa, do tego czasu nie bedziemy sie widziec, bo mam nauke. Czuje, ze znow bedzie "ostro" - TZ to typ, ktorego mozna zdenerwowac jednym zdaniem. Rozmowa "na spokojnie" nigdy nam nie wychodzi, chociaz probuje. Zreszta nieraz mowilam mu, ze nie potrafimy ze soba rozmawiac.
nie ma za co no pogadaj z nim pogadaj, ale jeśli mówisz, że nie da się na spokojnie to może być ciężko a słuchaj..nie możesz mu powiedzieć tak : " kochanie jest mi z Toba cudownie, wiec to nie chodzi o to, ze chce sobie kogoś szukać innego. Chce żeby było wszystko w porządku, to że mówie Ci co jest nie tak nie znaczy, że mówie - jestes beznadziejny. " ?

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Witajcie
Przeczytałam wszystko, łącznie z facetem Madame centralnie miałam taką minę jak to przeczytałam, dla mnie to jest chore - dziewczyna też chce sobie coś kupic a on co? wg niego on jest najważniejszy, Pan I Władca jednym słowem....jak nie chciała się nim zajmowac to foch, mało tego to Ona go zaczeła przepraszac, że miała własne potrzeby Dla mnie to po prostu przegięcie - nie Ona powinna przepraszac , a On azchował się egoistyczny gówniarz również z tą niby jej imprezą...
Witamy kiedy na basenik ? czy już po ?
Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
o rany ile nadrabinia
jestescie szalone

u mnie nic ciekawego dzis Rano TZ o 7 przyjechal i wslizgnął mi sie do lozka. cudnie pojechał teraz do krk mam nadzieje ze zdazymy sie dzis spotkac
no to milutko cieszę się
Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Madame .. po co on w ogóle mówi takie teksty do innych?
Mieliśmy iść na zakupy, żebyś Ty też sobie kupiła coś, a spędziłaś dzień na czekaniu pod przymierzalnią
Przegiął. Co byś nie zrobiła, to i tak będzie źle, bo mu nic nie pasuje. Dzieciuch. .
Mandy, Mandy ! co u Ciebie?
Stary 2010-01-23, 14:24   #3072
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
o rany ile nadrabinia
jestescie szalone

Oooo jak miłoo tak razeem sobie poleżeć
to rozumiem że dobrze się układa
Stary 2010-01-23, 14:25   #3073
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
No wiec przedwczoraj umowilismy sie, ze pojdziemy do manufkatury na zakupy. Umowilismy sie na miescie, bylo slodko i w ogole i poszlismy na te zakupy. Moj TZ co jest na zakupach to sobie kupuje po 5 ciuchow, a pozniej chodzi i narzeka ze pieniedzy nie ma i pozycza ode mnie. I tym razem mial sobie kupic tylko stroj sportowy i mielismy polazic wreszcie za moimi ciuchami. No ok, poszlam znim, wybralam mu ten stroj, chyba z godzine siedzial w przymierzalni, a ja mu donosilam rzeczy. Ale niewazne. Pozniej mowie mu, zeby juz nie chodzil po swoich ciuchach, bo nie ma pieniedzy i ze ja chce polazic za swoimi. OK, zgodzil sie. Kiedy ja zaczelam lazic za swoimi rzeczami, on oczywiscie nie oparl sie pokusie poszukania czegos dla siebie i co chwila mnie odwolywal od swoich rzeczy, musialam go ogladac w przymierzalni, donosic inne, a kiedy mowilam dobra to ja ide dalej za swoimi rzeczami to slyszalam: nie , nie idz jeszcze, poczekaj na mnie... Po kilku takich akcjach zwatpilam, ze w ogole cos sobie kupie i powiedzialam, ze chce juz do domu. Ze chcialam sie skupic na swoich rzeczach i chcialam polazic glownie za swoimi rzeczami. Na co on sie strasznie obrazil i wracalismy do domu nie odzywajac sie do siebie. Pozniej w tramwaju zaczelam do niego zartowac, ze moj P. to jest taki pieknis, ze tyle ciuchow kupuje i najpiekneisjzy musi byc jak narcyz. Powiedzialam to z usmiecham na co uslyszalam: zamknij sie. OK, no to sie zamknelam. On cos do mnie pozniej mowi, ja na to, ze mialam sie zamknac, wiec sie nie odzywam. A on do mnie: no wlasnie nie odzywaj sie. I wyszedl. No nic, poszlam do siebie, posiedzialam ze dwie godziny. Z jego strony cisza, wiec ja w koncu mu napisalam smsa, ze przepraszam, ze tak sie zachowalam na zakupach, ze nie powinnam itp. I ze przykro mi, ze tak sie do mnie odezwal, ze nie zycze sobie tego, ze zdaje sbie sprawe, ze ja tez tak czasem do niego mowie, ale juz coraz rzadziej i staram sie to zmienic i nie chce wiecej takiego traktowania. (ok, ja tez nie jestem swieta, tez do niego mowie zeby sie zamknal kiedy zaczyna mi wyc -spiewac nad uchem jak mnie boli glowa i nie tylko). Nie odpisal. Ok. 23 zrobilam sie taka zmeczona, ze poszlam do lozka, ale nie moglam usnac. Zaczelam sluchac muzyki przez sluchawki, a moje wspollokatorki juz spaly. Po 12 dzwoni do mnie TZ. ale go odrzucilam i napisalam mu, ze jestem w lozku i co tam. On mi odp, zebym weszla na gg lub zadzwonila. Ja mu odp, ze juz zasypiam a dziewzcyny spia, wiec nie bede ich budzic. Na korytarz tez nie moglam wyjsc, bo impreza w akademiku na korytarzu byla i nie chcialo mi sie tam w pizamie paradowac i w ogole wstawac jak zasypialam. Ale on mi nie odpisal...
Na drugi dzien mial do mnie pretesnje, ze wczoraj pewnie imprezowalam i pilam Pozniej poszlam po egzmainie z grupa na piwo. Znowu mi robil wyrzuty. Ja bylam w lazience i on rozmawial ze moja kolezanka przez moj telefon i zazartowal do niej, ze on woli rozmawiac z nia niz ze mna... Super po prostu. Tez sie wkurzylam i powiedzialam mu to. Najpierw przeprosil, ale nic sobie z tego nie robil i powiedzial to chyba dla swietego spokoju...
Wczoraj rozmawiam z nim przez telefon i pytam sie go czy sie widzimy, a on na to, ze slisko bedzie i mroz wiec raczej nie. Nie to nie. Stwierdzilam, ze wezme sie za nauke przynajmniej. Dzwoni dzisiaj rano i mowi mi , ze jednak sie zobaczymy. Ja mu mowie, ze ja sobie juz zaplanowalam, ze skoro nie chcial sie ze mna zobaczyc to ja sie dzisiaj bede uczyc, bo tak sobie zaplanowalam dzien. On oczywiscie sie ofochal, ze jak juz sobie zaplanowalam dzien to prosze bardzo, zobaczymy sie dopiero po sesji, on tez sie pouczy i nie bedzie mial czasu... No to w koncu powiedzialam mu, ze jesli chce i zmienil zdanie, to zobaczymy sie dzisiaj. A on, ze on juz zmienil zdanie i nie chce sie dzisiaj widziec i ze nie bedzie tak jak ja chce zawsze. I ze po co sie mamy spotykac, nie ebdziemy przeciez siedziec u niego w domu i zamulac... ( zawsze tak robilismy i mu nie przeszkadzalo jakos...). Ja chcialam z nim wyjasnic ta cala poprzednia sytuacje, a on mi nie daje nawet szansy pogadac. I powiedzial mi, ze jak sie wyrobi to moze sie spotkamy, ale w tej chwili mowi NIE. Super, wiem, ze nie jestem swieta tez i tez robie duzo rzeczy zle, ale strasznie mi zle. Tymbardziej, ze chcialabym to wszystko wyjasnic, choc wydaje mi sie, ze to on powinien o to zabiegac a nie ja, ale wiem, ze jesli dzis nie pogadamy to ja nie podejde do egzaminu w poniedzialek, bo czuje sie tak strasznie, ze nie dam rady sie tego nauczyc....

W tym momenice wydaje mi sie ze to Ty jestes dla niego za dobra...Po pierwsze idziecie na zakupy, Ty chcesz sobie cos kupic, ok rozumiem jak jemu cos sie spodoba to niech sobie patrzy, ale po co Ciebie odciaga od Twoich ciuchow?? Przeciez glownym celem byly Twoje rzeczy. Dziecinne zachowanie. Po drugie tekst "zamknij sie". Gdyby mi TZ cos takiego rzucil to bym mu strzelila liscia albo wyszla z tego tramawaju. Zero szacunku. Takie teksty to niech sobie do kolezanek mowi jak im pasuje ale nie do wlasnej. Po trzecie ta rozmowa z Twoja kolezanka. Ok moze to byl "zart" ale niezbyt smaczny. Moglas powiedziec to sobie badz z xxx skoro tak swietnie Ci sie z nia rozmawia a nie ze mna. Poza tym troche nie podoba mi sie to.. wczesniej te Skarbie do kolezanki, teraz to. Wiem ze to zart no ale zart polega na tym ze bawi obie strony a nie tylko jedna. Dalej co to ma byc ze robi Ci wyrzuty ze wyszlas z grupa na piwo? Pffff ja bym czesciej wychodzla. Niedlugo bedzie sie fochal jak wyjdziesz do sklepu albo na uczelnie. Po nie wiem ktore... z tym spotkaniem. Nie chce sie spotkac?? to nie!! droga wolna. I niech sie zdecyduje czy chce sie widziec z Toba czy nie bo zachowuje sie jak choragiewka na wietrze, a niby to kobieta zmienna jest....

I masz nigdzie nie odchodzic!! bo Cie na sile przy laptopie przywiazemy

Ja juz po kolosie... okaze sie mam nadzieje ze trzymalyscie kciuki jak nie zalicze to bedzie na was (zart )

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2010-01-23 o 14:26
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:30   #3074
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Madame, co do Twojej sytuacji to faktycznie teraz TZ przesadzil. Straszny z niego egoista... Ale nie przejmuj sie, po prostu nastepnym razem jak bedziesz chciala cos sobie kupic, to idz z kumpela.

Nie wiem jakie u Was sa stosunki, ale nie fair jest tez to, ze wmawia Ci to, ze gdzies bylas nie majac zadnych dowodow (poza tym, ze nie chcialas wyjsc z pokoju - bzdura)

Kurde az nie moge uwierzyc, ze czlowiek, ktory jednego dnia jest slodki jak cukier, drugiego zachowuje sie jak skonczony egoista. Rozumiem, ze na pewno pod wplywem emocji niektore sytuacje opisujesz przesadnie, ale i tak cos mi tu nie pasuje...
Widzisz, a tak mi wrzucalas, ze raz go kocham raz nienawidze. On taki po prostu jest i ja nie potrafie byc dla niego dobra, kiedy on sie tak zachowuje... Moze wreszcie teraz mnie zrozumiecie...

Ja sobie nie daje rady juz... Ja nie mam sily... My tez nie potrafimy ze soba rozmawiac. Nie porafie do niego dotrzec. On twierdzi, ze ja sie czepiam o wszystko, ze ja go nie rozumiem, ze to wszystko moja wina Ja naprawde chcialabym zeby bylo dobrze... Ale co ja mam robic?

Czasem zaluje, ze juz wtedy go nie zostawilam. Obiecal mi zmiane i co? Jest tylko gorzej...

EDIT: Rozmawialam z nim przez telefon, poplakalam sie, bo zaczal na mnie krzyczec. Powiedzialam, ze mi przykro, ze mnie za ostatnia akcje nawet nie przeprosil. A on do mnie zebym najpierw spojrzala na siebie jak ja sie zachowuje... Powiedzialam mu, ze ja go przeprosilam za to. A on na to, ze on tez mnie wiele razy przepraszal i nic sobie z tego nie robilam... Powiedzial tez, ze on nie bedzie robil zawsze wszystkiego tego czego ja chce...
A z tym, ze niby gdzies bylam na imprezie wtedy to zartowal sobie tylko... Tak, wmawial mi to chyba z 5 razy, a pozniej sie jeszcze mojej kolezanki pytal czy ze mna wtedy pila.... Jak mu o tym powiedzialam, to zaczal sie cieszyc sam z siebie jaki to smieszny jest...

Juz moge zaczac plakac?

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-01-23 o 14:34
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:32   #3075
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Jeszcze przed, właśnie się pakuję pomału...jeszcze spódniczkę muszę wyprasowac bo jak nie będę mogła kobiecosci makijazem okrasic to niech będzie to spódniczka I nie wiem ale chyba lepiej będzie jak teraz ubiorę już strój kapielowy, jak uważacie?
Stary 2010-01-23, 14:36   #3076
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze przed, właśnie się pakuję pomału...jeszcze spódniczkę muszę wyprasowac bo jak nie będę mogła kobiecosci makijazem okrasic to niech będzie to spódniczka I nie wiem ale chyba lepiej będzie jak teraz ubiorę już strój kapielowy, jak uważacie?
możesz już ubrać ja raz zakładam przed, raz dopiero w szatniach. wiesz coo... zaraziłaś mnie dziś tym basenem Kurcze, ale bym sobie na basen poszła
Stary 2010-01-23, 14:37   #3077
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za co no pogadaj z nim pogadaj, ale jeśli mówisz, że nie da się na spokojnie to może być ciężko a słuchaj..nie możesz mu powiedzieć tak : " kochanie jest mi z Toba cudownie, wiec to nie chodzi o to, ze chce sobie kogoś szukać innego. Chce żeby było wszystko w porządku, to że mówie Ci co jest nie tak nie znaczy, że mówie - jestes beznadziejny. " ?

no to milutko cieszę się

Mandy, Mandy ! co u Ciebie?
dziekuje że pytasz z TŻ tak sobie, już ma na mnie focha o coś
problemy zdrowotne doszły. to normalne mieć ciśnienie 97 na 64 ?

a co u Ciebie?
Stary 2010-01-23, 14:37   #3078
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Ja sobie nie daje rady juz... Ja nie mam sily... My tez nie potrafimy ze soba rozmawiac. Nie porafie do niego dotrzec. On twierdzi, ze ja sie czepiam o wszystko, ze ja go nie rozumiem, ze to wszystko moja wina Ja naprawde chcialabym zeby bylo dobrze... Ale co ja mam robic?

Czasem zaluje, ze juz wtedy go nie zostawilam. Obiecal mi zmiane i co? Jest tylko gorzej...

EDIT: Rozmawialam z nim przez telefon, poplakalam sie, bo zaczal na mnie krzyczec. Powiedzialam, ze mi przykro, ze mnie za ostatnia akcje nawet nie przeprosil. A on do mnie zebym najpierw spojrzala na siebie jak ja sie zachowuje... Powiedzialam mu, ze ja go przeprosilam za to. A on na to, ze on tez mnie wiele razy przepraszal i nic sobie z tego nie robilam... Powiedzial tez, ze on nie bedzie robil zawsze wszystkiego tego czego ja chce...

Juz moge zaczac plakac?

Zachował się egoistycznie. to miały być Twoje zakupy tym razem.
Jak mógł w ogóle powiedzieć takie coś do koleżanki Twojej.
Czy on nie widzi że Cię tym zranił? tylko zwala jeszcze wine na Ciebie nie wiem jak Ty ale ja bym nie wytrzymała takie zachowania.. a wiele razy z nim już pewnie gadałaś nie?

Cytat:
Ubierz, ubierz tylko nie zapomnij wziąść bielizny bo jak strój później ściągniesz ( kiedys tak zapomniałam, boszzz.. co ja przeżyłam)
Stary 2010-01-23, 14:37   #3079
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Widzisz, a tak mi wrzucalas, ze raz go kocham raz nienawidze. On taki po prostu jest i ja nie potrafie byc dla niego dobra, kiedy on sie tak zachowuje... Moze wreszcie teraz mnie zrozumiecie...

Juz moge zaczac plakac?

nie wiem ale dla mnie to chore.....nie rozumiem - Ty się źle zachowałaś bo chciałaś kupic dla siebie rzeczy? i je poprzymierzac?? On zachowuje się dziecinnie Ty jesteś dla niego za dobra, a z tym przepraszaniem to już przesada z Twojej strony, zresztą jak On ma cię przeprosic skoro Ty już to zrobiłaś a wiec przyznałaś się do winy?? On jest niedojrzałym emocjonalnie gówniarzem, który ma tzw. labilność emocjonalną....zastanów się czy z kimś takim chcesz byc....
Stary 2010-01-23, 14:41   #3080
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:

A z tym, ze niby gdzies bylam na imprezie wtedy to zartowal sobie tylko... Tak, wmawial mi to chyba z 5 razy, a pozniej sie jeszcze mojej kolezanki pytal czy ze mna wtedy pila.... Jak mu o tym powiedzialam, to zaczal sie cieszyc sam z siebie jaki to smieszny jest...

Juz moge zaczac plakac?

Madame, myśle,że gdyby zachowywał sie przyzwoicie, to nie musialabys mu zwracać uwagi. Przeciez Ty nie chcesz sie klocic, Ty mu chcesz wytlumaczyć co Ci sie w jego zachowaniu nie podoba. szkda, że nasi TŻtowi wszystko odbieraja jako pretensje przez to nie da sie z nimi spokojnie pogadać.
Patrz wyciagnelas reke, bo jednak chciałaś sie z nim spotkać, a on?

Niech sie smieje, bo jest załosny w tym momencie.
Stary 2010-01-23, 14:41   #3081
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:

a co u Ciebie?
oj, tego nadciśnienia Ci nie powiem, chociaż mam pół rodziny lekarzy no ale... chyba tak? musisz się tam tym zainteresować, żeby jakby coś - już wiedzieć i coś z tym zrobić
oj ja też się troche z TŻtem pokłóciłam. Ma przyjechać do mnie za jakąs godzinke, mam nadzieję, że bedzie ok...
a o co ten foch ?
Stary 2010-01-23, 14:42   #3082
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
możesz już ubrać ja raz zakładam przed, raz dopiero w szatniach. wiesz coo... zaraziłaś mnie dziś tym basenem Kurcze, ale bym sobie na basen poszła

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Ubierz, ubierz tylko nie zapomnij wziąść bielizny bo jak strój później ściągniesz ( kiedys tak zapomniałam, boszzz.. co ja przeżyłam)
Dzięki teraz jest zima, więc jakoś bym sobie dała radę bez bielizny... ja bardziej na saunę liczę niż na pływanie
Stary 2010-01-23, 14:44   #3083
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
oj, tego nadciśnienia Ci nie powiem, chociaż mam pół rodziny lekarzy no ale... chyba tak? musisz się tam tym zainteresować, żeby jakby coś - już wiedzieć i coś z tym zrobić
oj ja też się troche z TŻtem pokłóciłam. Ma przyjechać do mnie za jakąs godzinke, mam nadzieję, że bedzie ok...
a o co ten foch ?
Bo pisał że gadał z mamą, ja spytałam a o czym dokładniej, a ten że o szkole itd. Ja spytałam, co ona na Twoje oceny, a ten że jak zwykle mi coś nie pasuje I sie obraził, pisał że jest głupi i idzie spać, bo nawet mi nie powinien odpisywać na takie coś

a wy o co sie pokłociliście?
Stary 2010-01-23, 14:46   #3084
garfieldek
Zakorzenienie

EJ stroj mozesz ubrac smialo, zawsze tak robie przed basenem to ty dzisiaj smigasz w spodniczce tak??

madame ciezki charakter ma ten twoj tz

Wymianka
Stary 2010-01-23, 14:47   #3085
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
jaga, gdzie Ty mieszkasz dokladnie w USA? Mozna zapytac? tak z ciekawosci

Ja od rana w ksiazkach, caly weekend bedzie naukowy. I dobrze, bo przynajmniej nie bede myslec o TZcie - a co mi tam, niech teskni!!
blisko nowego jorku

Coca - fajne kolczyki nigdy takich nie widziałam

Madame - no teraz to twój TZ przesadził.. co to miało być z tymi ciuchami?! tak jak kochajmniie napisała, jak dziecko! wes sie lepiej za nauke i nim sie nawet nie przejmuj.

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-23 o 14:49
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:49   #3086
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

a co u Ciebie?
to ja sobie przypomniałam o mamie więc więc mówi do mnie :
że niskie ona też ma takie czasami

A ten jego foch to całkiem bez sensu bo w sumie nie wiadomo o co
Stary 2010-01-23, 14:49   #3087
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
blisko nowego jorku

Coca - fajne kolczyki nigdy takich nie widziałam
ja też chce do usa
Stary 2010-01-23, 14:50   #3088
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
EJ stroj mozesz ubrac smialo, zawsze tak robie przed basenem to ty dzisiaj smigasz w spodniczce tak??
Tak, z grubszego materiału, prawie do pół łydki mi siega a do tego oficerki
Stary 2010-01-23, 14:51   #3089
nafiyqa
Zakorzenienie

Madame, dla mnie jest istotna roznica pomiedzy wrzucaniem a obserwacja i wyciaganiem wnioskow na temat tego, co tutaj piszesz.
Nadal nie odpowiada mi postawa raz kocham, raz nienawidze, no ale Ty masz na ten temat zupelnie inne zdanie

Jak dla mnie to ten Twoj TZ jest troche...zmeczony Waszym zwiazkiem albo po prostu przyzwyczail sie Widac, ze mniej sie stara, zaczyna myslec tylko o sobie, nie zalezy mu na tym czy Ciebie rani, czy nie...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 14:52   #3090
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki teraz jest zima, więc jakoś bym sobie dała radę bez bielizny... ja bardziej na saunę liczę niż na pływanie
sprytnie

Cytat:
Bo pisał że gadał z mamą, ja spytałam a o czym dokładniej, a ten że o szkole itd. Ja spytałam, co ona na Twoje oceny, a ten że jak zwykle mi coś nie pasuje I sie obraził, pisał że jest głupi i idzie spać, bo nawet mi nie powinien odpisywać na takie coś

a wy o co sie pokłociliście?
bleh
a my, wiesz co, poszło niby o jakieś głupoty ale wiesz jak to jest, czasami powie się o pare słów za dużo. No i TŻ palnął taką jedną rzecz, którą ja sobie skojarzyłam źle i mi przykro i już mu to napisałam. Czekam aż przyjedzie, wierze, że coś mi powie na ten temat. Ma przyjechać, mamy iść na spacer, on będzie pewnie zdjęcia robić.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości