|
|
#3061 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
hehe no tak najlepiej to by było dla niego jakbyś chodziła w samych spódniczkach![]() To zrób mu dziś tą niespodzianke i załóż jak idziecie sie bawić ![]()
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, pamiętasz pewnie z poprzednich sytuacji, że zwykle broniłam Twojego TŻta i umialam go zrozumieć.
Teraz uważam, że Ty masz rację. Zakupy bym przebolała, po prostu dałabym spokój i wybrała się na swoje zakupy sama albo z koleżanką skoro wiesz, że on nie umie się skupić wtedy na Tobie. O to wyczytywanie z fusów czy gwiazd, że byłaś na imprezie i piłaś to bym się wkurzyła, nie cierpię jak ktoś mi coś przykleja tak. Z tym planowaniem dnia, to też w sumie masz rację, nie chciał się spotkać, więc miałaś prawo coś sobie zaplanować. Jeżeli chciałaś uniknąć kłótni to mogłaś powiedzieć żeby wpadł wieczorem, bo cały dzień miałaś zamiar się uczyć, chociaż nie wiem, czy by go to satysfakcjonowało ![]() Zachowuje się jakby wszystko miało być tak jak on chce. Ale myślę, że gdyby chciał to by to zmienił.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-01-23 o 13:51 |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to w środku będziecie tak? i będziecie tańczyć ? to może nie zmarzniesz
|
|
|
#3066 |
|
Zadomowienie
|
Madame bardzo dobrze ze nam to napisałaś
Z jednej strony, mogło mu się nie przyjemnie zrobić gdy tak do niego mówiłaś w tym tramwaju - to troche rozumiem, ale z drugiej strony no sam siętak zachowywał na tych zakupach i w dodatku egoistycznie. Co do wymyślania, że byłaś na imprezie - bezsensu, skoro mówisz, że zasypiasz to zasypiasz kurcze... a to, co powiedział do tej koleżanki to... zrobiło by mi się też bardzo niemiło... naprawdę, rozumiem Cię
|
|
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madame, co do Twojej sytuacji to faktycznie teraz TZ przesadzil. Straszny z niego egoista... Ale nie przejmuj sie, po prostu nastepnym razem jak bedziesz chciala cos sobie kupic, to idz z kumpela.
Nie wiem jakie u Was sa stosunki, ale nie fair jest tez to, ze wmawia Ci to, ze gdzies bylas nie majac zadnych dowodow (poza tym, ze nie chcialas wyjsc z pokoju - bzdura )Kurde az nie moge uwierzyc, ze czlowiek, ktory jednego dnia jest slodki jak cukier, drugiego zachowuje sie jak skonczony egoista. Rozumiem, ze na pewno pod wplywem emocji niektore sytuacje opisujesz przesadnie, ale i tak cos mi tu nie pasuje... Cytat:
Nie umiem na niego wplynac ![]() Cytat:
On widzi swoje wady, ale mimo to nie stara sie ich zmienic twierdzac, ze skoro AZ TYLE rzeczy mi w nim nie pasuje, to moge poszukac sobie kogos innego. Twierdzi, ze ja nic innego nie robie, tylko narzekam na niego, chociaz w rzeczywistosci wcale tak nie jest! Dziekuje za zainteresowanie moim "problemem" TZ caly dzien milczy - normalne. W poniedzialek czeka nas kolejna rozmowa, do tego czasu nie bedziemy sie widziec, bo mam nauke. Czuje, ze znow bedzie "ostro" - TZ to typ, ktorego mozna zdenerwowac jednym zdaniem. Rozmowa "na spokojnie" nigdy nam nie wychodzi, chociaz probuje. Zreszta nieraz mowilam mu, ze nie potrafimy ze soba rozmawiac.
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-23 o 14:03 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Przeczytałam wszystko, łącznie z facetem Madame Dla mnie to po prostu przegięcie - nie Ona powinna przepraszac również z tą niby jej imprezą...
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Madame .. po co on w ogóle mówi takie teksty do innych?
Mieliśmy iść na zakupy, żebyś Ty też sobie kupiła coś, a spędziłaś dzień na czekaniu pod przymierzalnią Przegiął. Co byś nie zrobiła, to i tak będzie źle, bo mu nic nie pasuje. Dzieciuch. .
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
o rany ile nadrabinia
![]() nie gniewajcie si e ale nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytac ![]() jestescie szalone ![]() u mnie nic ciekawego dzis Rano TZ o 7 przyjechal i wslizgnął mi sie do lozka. cudnie pojechał teraz do krk mam nadzieje ze zdazymy sie dzis spotkac
|
|
#3071 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a słuchaj..nie możesz mu powiedzieć tak : " kochanie jest mi z Toba cudownie, wiec to nie chodzi o to, ze chce sobie kogoś szukać innego. Chce żeby było wszystko w porządku, to że mówie Ci co jest nie tak nie znaczy, że mówie - jestes beznadziejny. " ?Cytat:
czy już po ? Cytat:
cieszę się Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak miłoo tak razeem sobie poleżeć ![]() to rozumiem że dobrze się układa
|
|
|
#3073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I masz nigdzie nie odchodzic!! bo Cie na sile przy laptopie przywiazemy ![]() Ja juz po kolosie... okaze sie mam nadzieje ze trzymalyscie kciuki jak nie zalicze to bedzie na was (zart )
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-23 o 14:26 |
|
|
|
|
|
#3074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja sobie nie daje rady juz... Ja nie mam sily... My tez nie potrafimy ze soba rozmawiac. Nie porafie do niego dotrzec. On twierdzi, ze ja sie czepiam o wszystko, ze ja go nie rozumiem, ze to wszystko moja wina Ja naprawde chcialabym zeby bylo dobrze... Ale co ja mam robic? Czasem zaluje, ze juz wtedy go nie zostawilam. Obiecal mi zmiane i co? Jest tylko gorzej... EDIT: Rozmawialam z nim przez telefon, poplakalam sie, bo zaczal na mnie krzyczec. Powiedzialam, ze mi przykro, ze mnie za ostatnia akcje nawet nie przeprosil. A on do mnie zebym najpierw spojrzala na siebie jak ja sie zachowuje... Powiedzialam mu, ze ja go przeprosilam za to. A on na to, ze on tez mnie wiele razy przepraszal i nic sobie z tego nie robilam... Powiedzial tez, ze on nie bedzie robil zawsze wszystkiego tego czego ja chce... A z tym, ze niby gdzies bylam na imprezie wtedy to zartowal sobie tylko... Tak, wmawial mi to chyba z 5 razy, a pozniej sie jeszcze mojej kolezanki pytal czy ze mna wtedy pila.... Jak mu o tym powiedzialam, to zaczal sie cieszyc sam z siebie jaki to smieszny jest... Juz moge zaczac plakac?
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-23 o 14:34 |
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
I nie wiem ale chyba lepiej będzie jak teraz ubiorę już strój kapielowy, jak uważacie?
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja raz zakładam przed, raz dopiero w szatniach. wiesz coo... zaraziłaś mnie dziś tym basenem Kurcze, ale bym sobie na basen poszła
|
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z TŻ tak sobie, już ma na mnie focha o coś ![]() problemy zdrowotne doszły. to normalne mieć ciśnienie 97 na 64 ? a co u Ciebie?
|
|
|
#3078 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mógł w ogóle powiedzieć takie coś do koleżanki Twojej. Czy on nie widzi że Cię tym zranił? tylko zwala jeszcze wine na Ciebie nie wiem jak Ty ale ja bym nie wytrzymała takie zachowania.. a wiele razy z nim już pewnie gadałaś nie?Cytat:
( kiedys tak zapomniałam, boszzz.. co ja przeżyłam )
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest niedojrzałym emocjonalnie gówniarzem, który ma tzw. labilność emocjonalną....zastanów się czy z kimś takim chcesz byc....
|
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrz wyciagnelas reke, bo jednak chciałaś sie z nim spotkać, a on? Niech sie smieje, bo jest załosny w tym momencie.
|
|
|
#3081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale... chyba tak? musisz się tam tym zainteresować, żeby jakby coś - już wiedzieć i coś z tym zrobićoj ja też się troche z TŻtem pokłóciłam. Ma przyjechać do mnie za jakąs godzinke, mam nadzieję, że bedzie ok... a o co ten foch ?
|
|
|
|
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sie obraził, pisał że jest głupi i idzie spać, bo nawet mi nie powinien odpisywać na takie coś ![]() a wy o co sie pokłociliście?
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
EJ stroj mozesz ubrac smialo, zawsze tak robie przed basenem
to ty dzisiaj smigasz w spodniczce tak??![]() madame ciezki charakter ma ten twoj tz
|
|
|
|
|
#3085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Coca - fajne kolczyki nigdy takich nie widziałam Madame - no teraz to twój TZ przesadził.. co to miało być z tymi ciuchami?! tak jak kochajmniie napisała, jak dziecko! wes sie lepiej za nauke i nim sie nawet nie przejmuj. Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-23 o 14:49 |
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że niskie ona też ma takie czasami![]() A ten jego foch to całkiem bez sensu bo w sumie nie wiadomo o co ![]()
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chce do usa
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, dla mnie jest istotna roznica pomiedzy wrzucaniem a obserwacja i wyciaganiem wnioskow na temat tego, co tutaj piszesz.
Nadal nie odpowiada mi postawa raz kocham, raz nienawidze, no ale Ty masz na ten temat zupelnie inne zdanie ![]() Jak dla mnie to ten Twoj TZ jest troche...zmeczony Waszym zwiazkiem albo po prostu przyzwyczail sie Widac, ze mniej sie stara, zaczyna myslec tylko o sobie, nie zalezy mu na tym czy Ciebie rani, czy nie... |
|
|
|
|
#3090 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a my, wiesz co, poszło niby o jakieś głupoty ale wiesz jak to jest, czasami powie się o pare słów za dużo. No i TŻ palnął taką jedną rzecz, którą ja sobie skojarzyłam źle i mi przykro i już mu to napisałam. Czekam aż przyjedzie, wierze, że coś mi powie na ten temat. Ma przyjechać, mamy iść na spacer, on będzie pewnie zdjęcia robić.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Jedynie do spodniczek sie nie przyczepia, jak jakas widzi to odrazu do mnie z tekstem, ze moglabym sobie takla kupic
hehe no tak najlepiej to by było dla niego jakbyś chodziła w samych spódniczkach

to może nie zmarzniesz
zrobiło by mi się też bardzo niemiło... naprawdę, rozumiem Cię

Dla mnie to po prostu przegięcie - nie Ona powinna przepraszac
również z tą niby jej imprezą... 
21. 04.2014 

Pozniej poszlam po egzmainie z grupa na piwo. Znowu mi robil wyrzuty. Ja bylam w lazience i on rozmawial ze moja kolezanka przez moj telefon i zazartowal do niej, ze on woli rozmawiac z nia niz ze mna... Super po prostu. Tez sie wkurzylam i powiedzialam mu to. Najpierw przeprosil, ale nic sobie z tego nie robil i powiedzial to chyba dla swietego spokoju...
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg
nie wiem jak Ty ale ja bym nie wytrzymała takie zachowania.. a wiele razy z nim już pewnie gadałaś nie?
I sie obraził, pisał że jest głupi i idzie spać, bo nawet mi nie powinien odpisywać na takie coś